#دونات بلغاری ((یک شام خوشمزه))
🍪مواد لازم:🍪
ارد ......500 گرم
تخم مرغ..... 2 عدد
کره...... 50 گرم
خمیر مایه....... 1قاشق سوپ خوری
اب ولرم...... 1/4 پیمانه
شکر...... 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و آویشن...... به مقدار لازم
سوسیس بلغاری...... 3 عدد
فلفل دلمه خرد شده .......1عدد
شیر 3/4 پیمانه
🍩طرز تهیه:
اب گرم و مایه خمیر و شکر رو مخلوط کرده و کنار بزارید تا عمل اید. تخم مرغ و کره آب شده و شیر و ادویه ها رو مخلوط کنید و مایه خمیر رو اضافه و ترکیب کنید. سوسیس های خرد شده رو بهمراه فلفل دلمه افزوده .(من سوسیس رنده درشت کردم.فلفل دلمه ای هم خیلی خیلی ریز کردم.) سپس ارد رو بتدریج اضافه و ترکیب کنید تا خمیری بدست اید که به دست تمیز نچسبد. خمیر رو بمدت 2ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس قالب زده و در روغن داغ سرخ کنید.
.
🍧 #دسر_لیوانی_انگور 🍨
🍮مواد لازم:
شیر ....۲لیوان
شکر.....۴ تا ۵ ق غ
خامه....۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین....۱ ق غ
نشاسته ذرت....۲ ق غ
🍇 طرز تهیه:
لایه اول :
ابتدا شیر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید وروی گاز بزارید تا غلیظ شود وبعد شکر را ااضافه کنید...
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کنید و بعد روی بخار آب گذاشته تا شفاف شود..خامه را هم به شیر اضافه میکنم و در آخر ژلاتین بن ماری شده را اضافه میکنیم..
قسمتی از لیوان را خیس کنید وژله رولی را بچسبانید و بعد داخل یخچال گذاشته تا سفت شود .
سپس کرم شیر را ریخته ودرریخچال میزاریم تا ببیندد.
لایه دوم
برای لایه بعد ژله انگور را دوقسمت میکنیم یک قسمت آن رابا نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وبعد نصف لیوان بستی به اون اضافه میکنیم و روی کرم ریخته...
لایه سوم
نصف دیگر ژله انگور را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از سرد شدن روی ژله بستنی می ریزیم.
.
🫔🍘#شامي_سنتي_اصفهان
كباب شامي
گوشت چرخ كرده :500 گرم
آرد نخود (نخودچي) : 6 قاشق غذاخوري پر
پياز : يك عدد متوسط رنده شده
نمك فلفل : به ميزان لازم
مرزه خشك شده : يك قاشق غذاخوري
آب سرد : به ميزان لازم
گوجه : به ميزان لازم
🌮🧈گوشت چرخ كرده را با پياز آرد نخود + نمك و فلفل + مرزه خوب مخلوط كرده و ورز ميدهيم تا ي خمير گوشتي سفت درست ميشه حالا كم كم آب
سرد را به خمير گوشتي اضافه ميكنيم تا مايعي مثل مايع كتلت ي كم شل تر درست بشه حالا در يك تابه كمي روغن ريخته روي حرارت داغ ميكنيم و از مايه شامي اندازه يك نارنگي برداشته توي دست حالت ميدهيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم
گوجه ها را از وسط نصف كرده و توي تابه كمي تفت ميديم و كنار شامي ميل كنيد نوش جان🥟🍴
.
🥪#مرغ_خامه_ای_درفر 🥪
8_7 عدد ران مرغ (قسمت ساق پا)
1 قاشق مربا خوری پر رب
3_2 قاشق روغن مایع
1 حبه سیر
نصف قاشق مربا خوری نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک شده
پودر فلفل قرمز
نصف قوطی خامه (100 میلی) .
🥙🧆🍗طرز تهیه🍗🧆🥙
سیر را رنده کنید و همراه با بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سس آماده شده را روی مرغ بریزید و خوب هم بزنید اگر وقت دارید روی ظرف را بپوشانید و چند ساعتی در یخچال بذارید. سپس داخل تنورک(پاکت مخصوص فر بذارید)و پاکت را ببندید. سیب زمینی ها را مربع بزرگ خرد کنید و روی سس باقیمانده بریزید هم بزنید و داخل پاکت دیگر بریزید. هر دو را داخل سینی فر بذارید و در فر 200 درجه 45دقیقه الی یک ساعت بپزید سپس قسمت رویی پاکت را باز کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا کمی روی مرغ و سیب زمینی سرخ شود
نکته.روی تنورک چندتاسوراخ ایجادکنید
.
#پيراشكى_سبزيجات_تركيه
🫔🫔🫔🫔
🥮مواد لازم
تخم مرغ:1 عدد
مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ
شير ولرم:1 استكان چ
آب:نصف استكان چ
فلفل قرمز:1 عدد
قسمت سبز پيازچه:4 عدد
جعفري :مقدارى
پنير سفيد بي نمك
نمك:1 ق م خ
آرد:3 پيمانه
🥐طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود
.
🥕🍞#شامی_هویج🥕🍞
🍘برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی🍘
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
🥠نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم .
.
🥐#پیراشکی_با_یک_خمیر_خوش_قلق
🧇یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید
نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده
نیم لیتر آب سرد، 100 میلی لیتر روغن مایع
نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری
11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه.
🍞طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه گوشتی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه گوشتی بذارید و تو روغن سرخ کنید.
بجای مایه ماگوشتی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید .
پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید.
.
🧆#سالاد_آفتابگردان 🥦
200 گرم فیله مرغ(نصف یک سینه مرغ)
350 گرم قارچ
4 عدد تخم مرغ
100 گرم پنیر دلخواه
نمک و فلفل سیاه
سس مایونز
برای تزیین:
زیتون سیاه
چیپس
🫒طرزتهیه :
ابتدا مرغ را به روش خودتون پخته وبعد کمی سرخ کنید وبزارید کنار.
تخم مرغها راهم آبپز ورنده کنید(سفیده وزرده جدا).
قارچها روهم خورد ودر کره یا روغن تفت بدیدوکمی نمک وفلفل بزنید.
در یک بشقاب مناسب که گنجایش سالادرا داشته باشه ابتدا فیله خورد شده مرغ راریخته وسس مایونز ونمک وفلفل زده وروی اون قارچ ریخته +سس مایونز و لایه بعد سفیده تخم مرغ +نمک وفلفل+سس مایونز ولایه بعد پنیر رنده شده +سس مایونز وروی آن زرده رنده شده تخم مرغ ودرآخرین لایه زیتونهای برش زده را چیده واطراف آن را با چیپس تزیین میکنیم.
به همین راحتی😋
یک ظرف سالاد زیبا و بسیار خوشمزه
.
🍛#سبز_فسنجون_گیلانی 🍛
🧆 اومدم با یه غذای گیلانی واقعا بینظیر تو هر محلی یه جور درست میکننحتما درست کنین لذت ببرین مواد لازم برای سبزه فسنجون منگوشت بوقلمون ۸۰۰گرم اگه ندارین مرغگردوی آسیاب شده و پوره شده ۱۵۰گرمرب انار ترش ۱ ق غ سر خالیسبزی معطر مخصوص این غذا. ۱تا۵\۱لیوان خرد شده👈جعفری. گشنیز. برگ سیر. اسفناج. چوچاق. اناریجه. بارنگ بو یا بادرنجبویه.خالواش. کوتکوتو یا نعنای محلی گیلان پیاز دو عدد درشترب گوجه ۲ق غ دلخواهیه میتونین نزنینپیاز ها رو خلالی خرد کرده ریختم تو تابه با روغن و زردچوبه حسابی سرخ و طلایی کردم از روغن کشیدم بیرون گذاشتم کنارگوشت بوقلمون یا مرغ را گذاشتم تو همون روغن تابه دو طرفشو حسابی سرخ کرده پیاز داغ رو اضافه کردم و رب هم زدم خوب تفت که دادم گردو و سبزی خرد شده هم اضافه کردم بعد از کمی تفت دادن آب ریختم روی شعله خیلی کم گذاشتم بپزه وقتی گوشت مرغ یا بوقلمون رو بعد چند ساعت چنگال زدم دیدم که پخت رب انار رو با نمک و فلفل ریختم داخل خورشت. دیگه زمان دادم با شعله خیلی کم خوب جا بیفته داخل ظرف که کشیدم دو سه تا بادمجون سرخ شده هم کنارش گذاشتم🫒🍴
.
🥗#سالاد_كاردينال 🥨
🥕🫒مواد لازم 🫒🥕
سیب زمینی پخته 4 عدد
مغزکرفس 2 عدد
گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
کالباس 100گرم
برنج پخته شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما سرد شده باشه)
خیارشور 200 گرم
سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري
سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم
🥦طرز تهیه
کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين
🍴برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه املت عربی خفن یاد بگیریم😋👌🏻
.
🍮#شیرینی_تالیستون🍮
🍭مواد لازم :🍧
پودر شکر _________۸۰ گرم
آرد نخودچی _______ ۱ پیمانه
آرد _________ به مقدار لازم
کره ________ ۱۵۰گرم
بیکینگ پودر __________۱ ق.م
شکلات آب کرده و پسته برای تزیین __به مقدار لازم
🍪طرز تهیه :🍪
کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا سبک شود.
سپس کم کم آرد ها و بیکینگ پودر را اضافه کرده ورز داده و خمیر لطیفی بدست آورید سپس در مشما فریزر گذاشته و بمدت ۸ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید بعداز این مدت از خمیر به اندازه یک فندق درشت برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بچینید سپس در فر بمدت تقریبا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۵درجه سانتیگراد قرار داده تا بپزد.
بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود سپس از سینی جدا کرده با شکلات آبشده و پودر پسته تزیین کنید .
نوش جان
.