11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌فوت و فن کیک خیس شکلاتی 👌
از اون کیکاست که همه عاشقن
🎂مواد لازم
شکر ۱/۵ پیمانه
شیر ۱/۵ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بکینگ ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۳ عدد
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
1️⃣اول شیر رو گرم میکنیم بعد با شکر مخلوط میکنیم تا شکر کاملا حل شه بعد پودر کاکائو و روغن رو اضافه میکنیم و از این سس یک پیمانه کنار میزاریم
2️⃣تخم مرغ ها رو دونه دونه به مابقی مواد اضافه میکنیم و هر کدوم رو یک دقیقه میزنیم همزمان با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه میکنیم
3️⃣آرد و بکینگ رو الک میکنیم به مواد اضافه میکنیم ، توی قالب چرب شده میریزیم و در فر ۱۸۰ از پیش گرم شده به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه میپزیم (ممکنه یک ساعت هم بشه)
4️⃣بعد از پخت تا کیک گرمه با سیخ سوراخ میکنیم و سس رو روش میریزیم و اجازه میدیم کاملا جذب شه
5️⃣من برای گاناش صد گرم خامه ی صبحانه رو گرم کردم و بهش صد گرم شکلات سکه ای اضافه کردم
✅اگر تو قالب فلزی پختید حتما کاغذ روغنی بندازید و بعد از پخت کاغذ رو جدا کنید بعد سس رو اضافه کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاناکوتا_پسته
🥳🥳🥳🥳
✓این مواد ۴ عدد دسر ۱۵۰ گرمی به شما میده.
مواد لازم🔻
خامه ۲۵٪ چربی: ۳۰۰ گرم
آگارآگار: ۲ و یکچهارم ق چ خ
شیر: ۱۰۰ گرم
شکر کاسترد: ۷۵ گرم
پسته: ۲۰۰ گرم
مواد لازم سس رزبری🔻
رزبری یخ زده: ۸۵ گرم
شکر: ۲۵ گرم
آگارآگار: یک هشتم ق چ خ
طرز تهیه پاناکوتا🔥
۱.خامه، شیر، شکر و آگارآگار رو در ظرفی مخلوط میکنیم.
۲.در قابلمه در حالی که دارید هم میزنید به مدت ۲-۳ دقیقه و شروع به جوشیدن میکنه تا آگارآگار فعال بشه.
۳.پسته را اضافه کنید و میکس کنید تا زمانی که صاف و یکدست بشه.
۴.مخلوط رو در قالب بریزید و بذارید یک شب در یخچال بمونه.
۵.اگر از قالب سیلیکونی استفاده میکنید میتونید اون رو در فریزر بذارید تا زمانی که فریز بشه.
۶.بعدش اون رو از قالب خارج کرده و۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدید.
طرز تهیه سس رزبری🔥
۱.با هم در قابلمه کوچیک بجوشونید تا زمانی که یکدست بشه و قوام پیدا کنه.
۲.از صافی رد کنید و استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 🙋♀️
🔺️ذرت مکزیکی
🔺️مواد لازم
ذرت 400 گرم
قارچ 10 عدد
کره 30 گرم
آبلیمو نصف یک عدد
سس مایونز 1.5 قاشق غذا خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز نثع قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نمک
پنیر پیتزا 1 لیوان
پنیر پارمزان کمی(اختیاری)
🔺️طرز تهیه
ابتدا ذرت هارو دونه کرده و داخل ابجوش اجازه بدید بجوشه (زیاد نجوشه که سفت میشه) حالا داخل ظرف کره رو ذوب کرده و قارچ خرد شده رو اضافه کرده و کمی آبلیمو میزنیم و بعد ذرت پخته شده اضافه و بعد پنیر پیتزا ،سس مایونز رو اضافه کرده و اجازه میدیم پنیر ذوب بشه و بعد هم میزنیم حالا ،نمک ،فلفل قرمز،پودر سیر و فلفل سیاه رو اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم حالا داخل ظرف سرو میریزیم و تا داغه کمی پنیر پارمزان اضافه میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
#کیک_اسفنجی🎂🎂
مواد اولیه
تخم مرغ 6 عدد
شکر 185 گرم
آب 50 الی 70 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
آرد 200 گرم
دستور تهیه
سفیده و زرده را جدا میکنیم.با همزن برقی ابتدا سفیده را با دور تند خوب میزنیم تا پف کند و حجم بگیرد .بلافاصله به طور یکنواخت شکر را اضافه میکنیم و بعد از آن با دور متوسط همزن زرده ها را دانه دانه و کم کم اضافه می نمائیم(فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم)
کاسه میکسر را جدا کرده.در ادامه،ابتدا آب و وانیل را اضافه کرده و با لیسک به هم میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک میکنیم و به مخلوط آماده شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
فرمول آماده شده را داخل قالب 22 سانتی ریخته و با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه میپزیم
🎉
#گردو_پلو
مواد لازم:
برنج
سينه و رون مرغ یا بوقلمون محلی
پياز
گردو
كشمش پلويى
زرشك
نمك و فلفل و زردچوبه و پودر دارچين
ادويه پلويى (براى ريختن رو لا به لاى برنج)
طرز تهیه:
اندازه ى مواد دست خودتونه اما مقدار كشمش و زرشك رو كم نريزين كه خيلى خوشمزه ميكنه اين غذارو
تو مرحله اول مرغ رو با پياز و برگ بو و نمك و فلفل و زردچوبه ميذاريم تا كاملاً بپزه و بعد ريش ريش ميكنيم
ميتونين سينه ى مرغ رو به قطعات خيلى كوچيك برش بدين و توى روغن با ادويه تفت بدين و بپزين
براى مواد ميانى اول پياز رو تفت ميديم و بعد اينكه سبك شد زردچوبه اضافه ميكنيم و مرغاى ريش ريش شده رو اضافه و نمك و فلفل و پودر دارچين ميزنيم و زرشكى كه توى گلاب خيسونديم رو به همراه كشمش پلويى اضافه ميكنيم و زعفرون دم كرده رو به همراه آب ليموترش اضافه و اجازه ميدين همه ى طعم ها به خورد هم برن
براى اين پلو برنج رو ميتونين ابكش كنين و موقع دم كردن لا به لا برنج و مواد گردو پلو رو بريزين به همراه زعفرون و ادويه پلويى
و يا کته درست کنید
#سالاد_كلم_شيرين
🍱مواد لازم📝📝
🌿سه ليوان كلم سفيد باريك خرد شده
🌱يك ليوان كلم بنفش
🥕دو تا هويج رنده شده
🥣یك سوم ليوان كشمش
🗯طرز تهيه:🔺🔺🔺🔺🔺
در يك كاسه بزرگ ،سه ليوان كلم سفيد باريك خرد شده+يك ليوان كلم بنفش+دو تا هويج رنده شده+يك سوم ليوان كشمش رو مخلوط كنيد.
مواد سس
يك چهارم ليوان مايونز
يك چهارم ليوان ماست خامه اي
دو ق غ سركه سيب
يك ق غ سر خالي شكر
يك ق مربا خوري پياز رنده شده
نمك و فلفل سياه به میزان لازم
تمام این مواد مخلوط كنيد و به سالاد اضافه كنيد و بذاريد يك ساعت داخل يخچال بمونه بعد سرو كنيد.👩🏽🍳
🎉
#نان_مغز_دار_شکلاتی😍😋
اندازه قالب 24 cm
♦️مواد لازم :
آرد 355 گرم
شیر یا آب 180 m.l(من از شیر استفاده کردم)
شیرعسلی 115
خمیر مایه فوری 6 گرم
نمک 3 گرم
کره 30 گرم
♦️شکلات صبحانه(از نوتلا هم میتونید استفاده کنید)
♦️طرز تهیه :
1_شیر و شیرعسلی را با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده با میکسر و یا با دست ورز دهید در ادامه نمک و کره را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر کشداری شود.
2_خمیر را جمع کرده 30 دقیقه استراحت دهید.
3_خمیر را دوباره ورز دهید تا هوای داخل آن گرفته شود خمیر را به 8 عدد چونه 85 گرمی تقسیم کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
4_خمیرها را مانند اسلاید 3و4 آماده کرده و 1_2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.سپس داخل قالب بچینید.
5_در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20_25 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود بپزید
🎉
#کیک_اسفنجی_شکلاتی 😍😍
مواد لازم
تخم مرغ 6 عدد
شکر 250 گرم
آرد 200 گرم
شیر 1/2 لیوان
روغن 3/4 لیوان
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا مواد خشک را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط ارد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
قالب کیک را چرب کنید و روی ان کمی ارد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد ) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45 – 60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود سپس از قالب دراورده و سرو کنید ، میتوانید کیک شکلاتی را ساده یا بهمراه خامه و سس شکلاتی و … سرو کنید
#ساندویچ_رست_بیف
▫️گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم
▫️قارچ۵-۶ عدد
▫️خامه ۳۵ گرم
▫️شیر نصف لیوان
▫️آرد ۱ قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری
▫️روغن زیتون مقدار لازم
▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا وگودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم)
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #پیراشکی_مارپیچ
این پیراشکی متفاوت و جذاب سیو کن
.
شیر ۲۵۰ گرم
خمیرمایه یک ق چ سرپر
شکر ۲ ق غ
نمک ۱/۴ ق چ
تخم مرغ یک عدد
کره ۴۰ گرم
بکینگ پودر ۴ گرم
آرد حدودا ۵۰۰ گرم
.
تمام مراحل تو فیلم توضیح داده
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_خوشمزه
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری سرکه
مقداری آب
پنج عدد خیار شور
سیب زمینی های آبپز شده
پیاز ها
یک دسته جعفری تازه
برای سس
پنجاه میلی لیتر شیر و
۱۰۰ میلی لیتر روغن مایع رو
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و سس خردل
یک قاشق غذاخوری سرکه
اضافه و یکدست کنین