#جنگ_روایت_ها
📌 جنگ اصلی، جنگ روایت هاست!
💠جریانی در عرصه فکری و ذهنی پیروز است که بتواند "روایت بسازد"، "کنترل روایت" را به دست بگیرد و روایت خود را تثبیت کند.
💠کسی که روایت اول را ارائه می دهد و تثبیت میکند، چه از ایدئولوژی چه از اتفاقات جاری، افکار را تصاحب می کند و می تواند سیاست های خود را بر آنها تحمیل کند.
توصیه میکنم حتماً ادامۀ این یادداشت مهم را بخوانید و به دوستان تان هم توصیه کنید بخوانند.👇
mshrgh.ir/976971
@andisheengelabi
🔎مذاکره با شیطان، ساده لوحی و بازی در زمین سوخته
🔴امروزه برای رسیدن به ساحت تصمیم گیری سیاسی و طراحی برنامه اقدام، ریل گذاری رسانه ای لازم است. امثال حجاریان با تاختن بر کیهان و شریعتمداری، پازل انگاره سازی مقدماتی را برای اقدام آتی دولت اعتدال برای طرح دوباره پروژه مذاکره که منوط به نتایج انتخابات آمریکاست بر عهده گرفته اند.
🔸 برای فهم درستِ نیت شوم این ریل گذاری و عقبه ماجرا، ضروری است که بدانیم، تفکر مستکبر و روح استکبار هرکجا که بوده و در هرساحتی که مستقر باشد، نگاهش از بالا به پایین و #آنتی_عدالت است. اساسا نباید از این طرز فکر توقع روابط برد_برد داشت و شرط بقایت در قبال چنین اندیشه ای آن است که باج حداکثری برای بقای حداکثری آنهم بشرطها و شروطها که گاو شیرده باشی و عامل سواری بیشتر.
🔹اساسا عدالت امری عقلایی است و پایه اش انسانی و روحش معنوی. یعنی شرط تحقق و "علت محدثه و مبقیه عدالت، عقلانیت و معنویت است" والا که یا محقق نمی شود و یا پایدار نمی ماند.
🔸از طرفی نیز اندیشه امپریالیستی برنمی تابد که در حق و حقوق، مساوی با دیگران از خودش را نصیب گردد و اساسا جرزن بوده و پای هیچ مذاکره ای نمی نشیند الا اینکه گام بعدی اش تسلط و هژمونی بیشتر باشد والا که خلاف روح حاکم بر سلطه جویی خواهد بود و حاشا که نظام ظلم برای تکثیر ظلمت، چشم بسته و بی برنامه عمل کند.
🔹فراموش نباید نمود که میز مذاکره برای افراد و نظام هایی است که پیش فرضشان تغلیب و تغلب نبوده و پس و عقبه ذهن هایشان آپارتاید و انحصارطلبی و الیگارشیک و اشرافیت سالار نبوده و مهره های شطرنجشان رنگ خیانت نداشته باشد.
🔸اساسا اگر اقدامات سیاسی طرف مقابل را بریده از اندیشه های فلسفی اش بدانیم، قطعا دچار #تله_در_تصمیم_گیری خواهیم شد و از دست چدنی زیر دستکش مخملی غفلت خواهیم کرد. کسی که #ظاهری_جنتملن و #باطنی_مستکبر داشته باشد قطعا برای کشاندن شما به میز مذاکره برنامه ها خواهد داشت.از تمام گزینه های روی میزش بهره خواهد برد تا حریفش را #تحریف کند و از مسیر عدالت خواهی منحرف نماید.
🔹تحریم ملت و تهدید دولت و تلقین نتوانستن، توهین به مکتب و تحریک احساسات عمومی برای عقب نشینی از آرمانگرایی، #القای_بحران و قحطی مصنوعی با اقدامات ضدامنیتی، پیگیری پروژه نفوذ و #ایجاد_اختلال_در_محاسبات_مسئولین جهت اتخاذ بدترین تصمیمات در حساس ترین برهه ها و تحریف مبانی و ترویج روایت غلط از موضوعات همگی یعنی مذاکره با #شیطان ساده لوحی بوده و بازی در زمین سوخته است.
🔸روز ۱۳ آبان که به درستی روز مبارزه با #استکبارجهانی نامگذاری شده است فرصتی است برای مرور و بازخوانی گفتمان حاکم بر سیاست و روابط بین الملل آمریکایی و چه متین گفت آن حکیم که "خوشابحال ملتی که کودکانش تاریخ می خوانند و چون بزرگان می اندیشند و بدابحال ملتی که بزرگانش تاریخ نمی دانند و کودکانه می اندیشند".
✍علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
🖌 #یادداشت
🔎آن روی دیگر سکه آمریکایی! بحران انتخابات یا افول حاکمیت؟
🌐 تمدن غرب با همه یال و کوپال خود به ایستگاه آخر نزدیک شده است و این را از نشانه های افول حاکمیت آمریکا در برگزاری یک انتخابات عادی ریاست جمهوری می توان مشاهده نمود. از نژادپرستی و مرگ #جورج_فلویدها و خط فقر ده ها میلیون آمریکایی که دوربین های هالیوود و ستون های خبری سی.ان.ان و فاکس نیوز و...را جایی برایشان نیست ولی واقعیت انکارناپذیری که چندماهی است اخبار دنیا را پر کرده است.
🔹روزگاری تئودور آدورنو، نظریه پرداز #صنعت_فرهنگ در قرن بیستم می گفت: "مردم دیگر سرکوب نمی شوند، سرگرم می شوند". او فرهنگ را ابزار پیشبرد و توسعه اقتصادی و بقای سیاسی در جهان سرمایه داری می دانست و به درستی فهمیده بود که رسانه نه برای حقیقت که برای سلطه قلم می زند و بازنمایی واقعیت انجام می دهد.
🔸اما امروز دیگر پرده ها کنار رفته و دست چدنی از آستین مخملی بیرون آمده و بایدگفت: مردم دیگر سرگرم نمی شوند بلکه در زیر زانوهای آمریکایی سرکوب می شوند. انتخابات آمریکا را که دوستان #آشنا برای برخی از مردم ما نیز به درجه اهمیت نسبی رساندند و سعی نمودند ریل گذاری محکم و ملموسی برای گره زدن و شرطی کردن حل مسائل اقتصادی و ارزی، گرانی های بدون توجیه، ریزش بازار بورس و...به منتخب ایالات به اصطلاح متحده آمریکا انجام داده باشند، خوب نگاه کنند و منصفانه روایت کنند.
🔹اینکه طرفین دوقطبی بایدن_ترامپ ادعای #تقلب گسترده می کنند و حتی مسئول برگزاری انتخابات نیز بطور تمسخرآمیز ادعای ناسالم بودن رای گیری می نماید، یعنی فسادسیستمی یعنی #افول، یعنی ایستگاه آخر. وقتی قبل از پایان رای گیری هر دو نامزد اعلام پیروزی می کنند و قانون را فقط به کام خودشان می پذیرند و فصل الخطابی نیز وجود ندارد، یعنی تعمیم سیاسی_اجتماعیِ خوی استکباری و روان پریشی در رفتارشناسی آمریکایی. و دریک کلام یعنی #پایان_تاریخ_سیاسی_آمریکای_مستکبر.
🔸امروز دیگر وقت آن است که تفکرات لیبرال و غربزده در داخل کشور دست از فریب و #روایت_سازی_ساده_لوحانه از نظام به ظاهر دمکراتیک و در واقع پوپولیستی و رادیکال آمریکایی بردارند و مدیران ارشد اجرایی و قانونی کشور راه علاج را در فعال سازی و بهینه سازی ظرفیت های داخل کشور عزیزمان جستجو کنند.
✍علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دیکتاتوری رسانهها
👈🏼 چرا افراد بیصلاحیت در انتخاباتها رأی میآورند؟
➕ راه رهایی
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از روزنامه جام جم
خطر بی هویتی و افول فرهنگ
بی هویتی، موجب گرایش افراطی به داشته های هویتی دیگران می شود. فرد بی هویت از ویژگی های فرهنگی دیگران، برداشت های غیر صحیح و نامتعادل می کند. مثلاً در همانند سازی با #لایف_استایل_غربی از نیازهای ذاتی فردی و اجتماعی خود غفلت می کند.
آن وقت می شود که نگهداریاز سگ و گربه جای تمایل به بچه دار شدن را می گیرد؛
کمک به حیوانات آواره و غذا دادن به آنان جای کمک به فقرا و سرپرستی یتیمان را می گیرد؛ ...
بهانه هم فراوان است.
وفای حیوان بیشتر از آدم هاست؛
هزینه نگهداری بچه بیشتر است؛
چرا باید یک انسان دیگر را به این دنیا بیاورم...
بهانههایی پر از گزاره های #فردگرایی، بی مسئولیتی ماکیاولیستی، مادی گرایی، ناامیدی و سیاه بینی، ایده آل گرایی احمقانه، متفاوت نشان دادن خود با آروغ روشنفکری، جلب توجه...
وقتی چنین پدیده ای در جامعه بر اثر مرجعیت یافتن یک گروه بی صلاحیت یعنی #سلبریتی هایی تهی از هویتِ کارآمد درحال گسترش باشد، زنگ خطر افول مصالح انسانی در آن جامعه به صدا در می آید. این خطر فقط کاهش جمعیت نیست؛ بلکه اینجا #خانواده به عنوان اصلیترین نهاد اجتماعی و زیربنا و ریشه جامعه به خطر بزرگی افتاده.
چاره کار روشن است. جامعهای که الگوهای ترازش گمنام مانده اند، ناچار الگویی دست و پا می کند. ما گرفتار یک سری الگوهای دم دستی هستیم که ابتدا صداوسیما تحویل مردم داد و حالا در شبکه های اجتماعی مردم را در محاصره #سبک_زندگی_بیمارگونه خود درآورده اند. نیاز نیست این ها را به دریا بریزیم تا مشکل حل شود. به الگوهای تراز فرصت عرض اندام بدهیم تا لااقل جامعه بتواند انتخاب کند.
✍رهاعبداللهی
@andisheengelabi
هدایت شده از زمانه
🔴 #انسان_در_بند‼️| فضای مجازی و سبک زندگی اسلامی
🔻 #زمانـــه| سرعت علم به تصاعد هندسی وارد دنیای فناوری ارتباطات شد. افقی جدید گشوده شد. ترسناک. با آیندهای مبهم. جاذبههای فناوری به ویژه از درگاه فضای مجازی داستان #پینوکیو نوشتهی کارلو کلودی را زنده میکند. در غمانگیزترین قسمتش. آنجا که بیتوجه به اندرزهای پدر ژپتو سوار قطار میشود و در شهر بازی (=سرزمین احمق ها)چنان سرگرم بازیگوشی و خوش گذرانی است که دیگر فکرش کار نمیکند. او دیگر تبدیل به الاغ شده است. با مغزی تهی.
🔹منافع فراوانی از مدرنیته نصیب انسان شده و جاذبههای بیمانند فضای مجازی همراه با فرصتهای خیره کننده اش قابل توجه است. اما تهدیدهای فضای مجازی کم نیست. به ویژه برای اخلاق و خانواده و فرزندان. به نحوه ی طراحی و چیدمان سیستمهای نرم افزاری توجه کنید، موتورهای جستجو با ذائقه خوانیاش را ببینید. کافی است چندبار صفحهی گوشی را لمس کنید. دیگر برای او غریبه نیستید. میشناسد و زین پس شما را به انبوهی از پیامها و گزارشها و اطلاعاتی که حتی اگر میل خواندن و دیدنشان را نداشه باشید میهمان میکند.
🔹پیام رسانها با آپشنها و گزینههای متنوع و همهی فناوری اطلاعات با فلسفهی در سایهاش منحصر به فرد و کاملاً مدیریت شده. منوهای متنوعی از انتخابهایی که خود گونهای دیگر از محدودیت است. چنان انسان سرگرم شده است که وضعیت اسف بارش را درک نمیکند او سرگرم روزمره گی استو فرصت ادراک و اندیشیدن ندارد! ؛ انسان در دام سبک زندگی تحمیلی گرفتار شده است.
🔹 تهدیدی مهمتر از این سراغ ندارم که در پس شعار انسانگرایی، انسان در بند شده است با زیباترین شعارهایش؛ حق انتخاب! ؛ فناوری اطلاعات حتی فرصت انتخاب را از انسان ربوده است. اگر حق انتخابی داشته باشد، انتخاب کردن از میان گزینههایی است که بر اساس الگوها و پارادایم های غیرتوحیدی تدارک شده است. یعنی انتخاب از میان گزینههای متنوع در تونل پرزرق و برقی که فرصت تفکر را از انسان ربوده است
🔹 فناوری اطلاعات خطر گسستهشدن رشتههای سنت را پررنگ کرده است. در جستجوی وحدتی باید بود به عظمت جاری و ساری اش در زمان و آن را به حال و آینده پیوند زد. از این رو بازگشت و احیای سنت با فهم ابزار جدید نه یک امر تزئینی که یک ضرورت اجتنابناپذیر تاریخی است.
🖌 #محمدصدرا_مازنے【ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت
#سواد_فضای_مجازی
❓چطور شبکههای اجتماعی به جنگافزار تبدیل شدند؟
✅نگارندگان کتاب جنگِ لایک ادعا میکنند که اکنون شبکههای اجتماعی محلی برای #کشمکش_جهانی_اطلاعات است که میلیونها انسان از دهها کشور دنیا بر روی پلتفرمهای گوناگون برپا میکنند.
#شبکههای_اجتماعی روش فکری ما، نحوۀ کسب اطلاعات و چگونگی درک ما از دنیای اطرافمان را تغییر میدهند و چیزی بهنام « #میدان_نبردِجهانی» ایجاد کردهاند که در آن ستارههای پاپ مانند تیلور سوئیفت و گروههای تروریستی مثل داعش برای مبارزۀ آنلاین بر سر جلب توجه ما از تاکتیکهای یکسانی استفاده میکنند.
🔰لینک مقاله:
🔗 tarjomaan.com/interview/9196
🆔 @andisheengelabi
big change of tech till 2050.pdf
2.39M
فایل کتاب ۲۰ تغییر بزرگ #تکنولوژی تا سال ۲۰۵۰.
✅ابَرتکنولوژی در برابر ابَرنابرابری
✅اخلاق هوش مصنوعی
✅جهانی که داده ها آن را پیش می برند
✅فناوری نظامی، سحرآمیز و نامتقارن
@andisheengelabi
mahdirasuli-@yaa_hossein.mp3
3.88M
ولادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام
🎤 مهدی رسولی
🌷مولودی بسیار زیبا و دلنشین
@andisheengelabi
🔸امروز در عصرجدید، مدیریت انسان در اراده شخصی خلاصه نمی شود.
🔹ساختارها نیز دیکتاتور مطلق نیستند و توان تدبیر صددرصدی ندارند.
🔻پای اراده سوم و عقل سومی در میان است بنام رسانه..
https://eitaa.com/joinchat/4122542103Cbdea15b980
1⃣سوادرسانه یعنی فهم درست آنچه مصرف می کنیم تا از جانب بیگانه مصرف نشویم.
2⃣مواجهه انتقادی با محتوای رسانه و سرگرم نشدن پای فرم محصولات رسانه ای...
3⃣ و اینکه رسانه، واسطه رسیدن از ساحت شعار به فرهنگ و امتدادفرهنگ به سمت تمدن نیز به شمار می رود.
✅پس اراده ها را به رسانه ها گره نزنیم و بدانیم که در قبال رسانه ها یاغی بودن و زودباور نبودن یک مزیت است نه اشکال...
#آدرس_کانال_اندیشه_انقلابی با موضوعات رسانه ای مرتبط با دنیای فرهنگ و سیاست...↙️
https://eitaa.com/joinchat/4122542103Cbdea15b980
🔎 بازخوانی بسیج در نگاهی جامعه شناختی
✅به بهانه هفته بسیج شاید لازم باشد که این تشکیلات و عناصر مقدس و فداکار نظام بازخوانی شده و ریل گذاری درست تری نسبت به آینده انقلاب صورت بگیرد تا خوبان انقلاب منروی نشده و مدعیان نااهل و غیرهمسو، پشت میزهای مدیریتی، تکیه نزده و فخر نفروشند.
1⃣همانگونه که اندیشمندان آینده پژوه و جامعه شناسان غربی چون #میشل_فوکو نیز اذعان داشتند، انقلاب اسلامی تفاوت های ویژه ای با سایر تحولات اجتماعی و سیاسی جهان داشت که از یک زاویه جامعه شناختی، تقسیم بندی گمن شافت(Gemeinschaft) و گزل شافتِ(Geselschaft) فردینادوتونیس، تاحدی می تواند بخشی از این ماجرا را توضیح داده و تبیین نماید.
2⃣گمن شافت، کنترل اجتماعی قوی ولی غیررسمی است و از طریق سنت از جمله سنت دینی، خانواده و دوستان عمل می کند. در مقابل، مشخصه ی گزل شافت، شکل بروکراتیک تر و غیرشخصی تر سازماندهی و کنترل اجتماعیِ ناشی از قرارداد اجتماعی به پشتیبانی دولت است.
3⃣با این توضیح باید گفت که معجزه امام و انقلاب در معنابخشی به عناصری تحت عنوان #بسیج بود که روابطی عمیق و دوسویه و طبیعی را جایگزین روابط سطحی، منفعت طلبانه و حسابگرانه نمود و ساختارغیررسمی همچون تشکیلات بسیج را به عنوان عنصر داینامیک و محرک انقلاب رقم زد.
4⃣اگر بخواهیم نگاهی بومیزه و درون گفتمانی به تفاوت اجتماع(گمن شافت) و جامعه(گزل شافت) در اندیشه تونیس بیفکنیم باید گفت که ساختارهای اداری بعدانقلاب که آمیزه ای از اندیشه های ضعیف سوسیالیستی یا لیبرال دمکراتیک بود، نتیجه ای جز نابسامانی و ناکارآمدی بروکراتیک در قالب دولت های تکنوکرات سازندگی و اعتدالی و...نداشتند که افق نهایی شان، #جامعه_مدنی خیالی بود.
5⃣در مقابل آنچه که باعث رویش ها و بارقه های امید در کشور و بیداری اسلامی در منطقه و جهان بین الملل گردید، اندیشه متفاوت و غیررسمی بود که از انرژی هسته ای تا سلول های بنیادین و نانوتکنولوژی و صنعت موشکی و سایر موفقیت های علمی و نظامی و فرهنگی را به ثمر رسانید که داعیه دار #اجتماع_دینی یا امت اسلامی با مدیریت ولایی بود.
6⃣بر این اساس و در عصر جدید، باید بازتعریف جدی نسبت به نقاط ضعف و قوت نظام داشته باشیم و ریزش ها و رویش های جریان انقلابی را به درستی شناسایی نموده و نسبت به بازسازی یا تاسیس ساختارهای انقلابی با مبانی متناسب با اراده ها و اندیشه های دینی اهتمام جسورانه تر و بیتعارف تری داشته باشیم تا خدای ناکرده، میدان انقلاب و اتاق فرمان کشور را خالی از بسیجی و مملو از لیبرال تجربه نکنیم.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید: #معرفی_کتاب سواد رسانه ای
📚#سواد_رسانهای عنوان اثر تازهای است که به قلم دبلیو جیمز پاتر (استاد دانشگاه کالیفرنیا و دارای مدرک دکتری در دو رشتۀ «مطالعات ارتباطی» و «تکنولوژی آموزشی») و با ترجمه دکتر احسان شاهقاسمی (استاد ارتباطات دانشگاه تهران) توسط انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.
📚«سواد رسانهای» به دنبال آن است تا نشان دهد رسانهها چگونه باورها و الگوهای رفتاری افراد را شکل میدهند. این کتاب از پانزده فصل آموزشی و ۶ فصل مسألهمحور تشکیل شده است. این کتاب در حال حاضر برجسته ترین کتاب در موضوع سواد رسانه ای در جهان است.
کتاب «سواد رسانهای» در ۸۶۴ صفحه در قطع وزیری و قیمت ۱۷۵ هزار تومان منتشر شده است.
#کتاب_بخوانیم
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔎عملیات فریب گرانی مرغ با بوی بنزین و مذاکره
🔹از ویژگی های بارز انسان در زندگی مهارت حل مساله است که اگر صاحب چنین مهارتی بود، زندگی بهتری را برای اهل و عیالش به ارمغان خواهد آورد و الا که یا محتاج و ضعیف می شود و یا عصبی و دیکتاتور و اهل تجاوز به حقوق دیگران...
🔸در بُعد اجتماعی نیز این مساله صادق است و اگر دولتی مهارت حل مساله نداشت و به لحاظ خلاقیت و تولیداندیشه به بن بست رسید، فرهنگ و مردمش ضعیف، سیاست و زعمایش ناتوان و اقتصاد و معیشتش شرطی و #خانه_امن شان نیز در ادامه بحران جدی تری را تجربه خواهد کرد.
🔹حال دولت اعتدال و بنام تدبیر و امید، که در عرصه اقتصادی لااقل معتدل نبوده و سراسر، نوسان و بی تدبیری و ناامیدی را بسمت مردم پمپاژ نموده بجای حل مساله با توان داخلی و خنثی سازی تحریم، سراغ گزینه (توهم)رفع تحریم با امید به بازگشت آمریکا به برجام رفته است و از نظر ایشان، #بازگشت_بایدن(بخوانید امضاء کری) نیز تضمین است.
🔸چنین طرز فکری که فقط یک راه حل می شناسد، برای ماندن در اریکه قدرت و #پاکسازی_حافظه_ملت از هشت سال ناکارآمدی سیاست ها و نتوانستن های اقتصادی شان نیز، عملیات فریبی با #القای_بحران_مصنوعی و ناکارآمدی با طعم بنزین و مرغ و پوشک و... توسط لیبرال های وطنی در بازار معیشت مردم رقم می زنند تا هزینه عدم مذاکره و بی اعتمادی به آمریکا و گفتمان تکیه بر توان داخلی انقلابی را بالا برده و بار دیگر با تروریست های فرودگاه بغداد، پشت میز #مذاکره بنشینند.
🔹تنظیم بازار مرغ و لبنیات و میوه حداقل کاری است که یک تیم دولتی باید در قبال مردمانش بی هیچ قید و شرط و منتی انجام دهد و فرافکنی و گره زدن پوشک به موشک و مرغ و بنزین به مذاکره یعنی گروگان گیری معیشت مردم و اراده معطوف به قدرت نیچه ای و تفکرماکیاولیستی که هدف وسیله را توجیه می کند.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از زمانه
🔴 مارادونا، چگوارای دنیال فوتبال
🔻 #زمانـــه| از برخی شخصیت ها نمی توان ننوشت و از کنارشان بی تفاوت رد شد وقتی که کشوری بخاطرش عزای عمومی اعلام می شود که اگر برای سرگرم سازی به تعبیر آدورنویی بود که ارزشی نداشت ولی از باب یک اسطوره اجتماعی که پرچم تفکری را در لباس یک فوتبالیست و ستاره یدک می کشید چرا که نه...
🔹سال ۱۹۸۲ بین آرژانتین و انگلیس بر سر مالکیت جزایر مالویناس جنگى درگرفت که ۷۴ روز طول کشید و منجر به مرگ ۶۴۹ آرژانتینى شد.
🔹 وقتى از #مارادونا درباره این گل سوال شد او گفت: دست من؟ نه این دست خدا بود که انتقام مردم آرژانتین را از انگلیس گرفت.
🔹مارادونا فارغ از برخی خصوصیات مثبت و منفی شخصی اش، یک کاراکتر استکبارستیز و ضدامپریالیست چپ بود و امتداداجتماعی و و ترجمان فرهنگی چگوارا و فیدل کاسترو در مستطیل سبز به شمار می رفت.
🔹یک سلبریتی فوتبالیست که برای ماندگاری اش در دنیای رسانه باج نداد و با تمام اخلاقیات خاص و تند مارکسیستی اش، ایده مرگ بر استکبار و مغز ظلم ستیزی اش را رها نکرد و تسلیم جذابیت های بصری و سرگرمی های رسانه ای نشد و اعتبار و محبوبیت و تعصب ملی و مردمی اش را با فریب های آمریکایی تعویض نکرد.
🔹در جهان امپریالیستی که چرخه های اقتصادی و سیاسی اش در پی مرگ سوژه و به محاق رفتن چهره های ضدش در حرکت است و چهره ها تا زمانی چهره باقی می مانند که برای نظام سلطه جهانی کسب اعتبار کنند، مارادونا یک شخصیت بود و کاراکتری قابل احترام...
🖌 #علیرضا_محمدلو【ڪارشناس زمانه】
➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | http://eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
هدایت شده از ️حقیقت واصل
یا حضرت معصومه مدد مدد.mp3
10.45M
▪️یا حضرت معصومه مدد...
نوای حاج محمود کریمی
@hagigatevasel
🔎انتقام از تروریسم؛ معامله انقلابی یا ملاحظه دیپلماتیک
◀️ پل اسمیت از محققان برجسته موسسه دفاع ملی آمریکا می گوید: در جنگ، کشتن عنصر اساسی نیست، بلکه عنصر اساسی مجبور کردن دشمن به رفتار موافق اراده ماست.
1⃣با شهادت محسن فخری زاده که از دانشمندان رده بالای صنعت دفاعی و هسته ای کشور بودند و به خیل یاران شهیدش پیوستند، ماجرای ترور تمام نشده و دو مخاطب دیگر نیز بایستی دچار #مرگ_ارادی یا #فلج_فکری شوند.
2⃣مسئولین و تصمیم گیران نظام که بایستی دچار اشتباه محاسباتی شده و سیاست را مقدم دانسته و امنیت را اشتباه ترجمه کنند و افکار عمومی که تحت تاثیر اقدام اشتباه توام با وحشت مسئولین و تحریف روایی رسانه ها، دچار #مارپیچ_سکوت شوند و هیجان ترس تصمیم سازانرا همراهی نمایند.
3⃣می توان چنین گفت که این ترور دانشمند صنعت دفاعی و هسته ای باعث بن بست مذاکرات ایران و آمریکا می شود چون از دست چدنی رونمایی شد یا برعکس می توان این ترور را کاتالیزوری برای سرعت بخشی به مذاکرات با آمریکای دوران گذار از ترامپ به بایدن روایت نمود تا #امنیت_پوشالی مدنظر اصلاح طلبان را تامین کند.
4⃣چه قائل به مرگ مولف در تفسیر فکت ها و وقایع باشیم چه مبتنی بر ظهور رفتاری ماجرا عملیات فهم را رقم بزنیم، باید اذعان داشت آنچه که تمام کننده روایت ما از واقعیت هاست، سیستم عامل حاکم بر ذهن و جهان بینی ماست که یا با شجاعت گره خورده یا باترس آمیخته..
5⃣به تعبیر رهبر انقلاب "ترسوها نباید حرف از عقلانیت بزنند" که دستگاه محاسباتی شان مختل شده و توانایی ادراک و تصمیم گیری منطقی در موقعیت بحران را ندارند و طبیعتا حساسیت افکار عمومی را نیز جهت توجیه تصمیم مبتنی بر ترسشان نسبت به اصل و عمق ماجرا به حداقل خواهند رساند.
6⃣ترور شخصیت های شاخص نظامی و علمی کاشت یا تزریق طرز فکر و هیجانی است برای محک جدید نظام جهت حرکت متقابل در قبال حساسیت ها و مرزهای ایدئولوژیک و اولویت های فکری اش و بدون شک امتداد رسانه ای خواهد داشت تا نتایج سیاسی و دیپلماتیک را برداشت نماید.
7⃣چه بسا به دلیل ترس از جنگ در اواخر دوره ترامپیسم و به بهانه گذر از تئوری مرد احمق، سکوت و مصلحت پیشه کنند و تیغ انتقام را همچون شهادت سردار سلیمانی غلاف نمایند که اشتباه استراتژیک و غلبه ترس بر دستگاه محاسباتی یعنی همین. کلاوزویتس نویسنده کتاب ماهیت جنگ می گوید: "اگر ما بتوانیم بر مغز دشمن تاثیر بگذاریم، دیگر محبور نخواهیم بود بر بازوهایش ضربه بزنیم".
✅پیشنهاد انقلابی به مسئولین انقلابی در ساحت اطلاعاتی و عملیاتی این است که مراقب #خانه_امن مردم ایران باشید که به بهای خون سلیمانی ها بدست آمده است و قرار نیست به بهانه های دیپلماتیک و جناحی برخی لیبرال مسلکان به خطر بیفتد...
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از بیداری ملت
🔴این سوال درون خودش یک دنیا درس دارد
چرا دهه ۶۰ مسئولان کشور هدف ترورها بودند، اما در دهه۹۰ دانشمندان هدف قرار میگیرند؟
🔹در دهه ۶۰تروریستها چهرههای شاخص اجرایی مانند شهید بهشتی، شهید رجایی، شهید باهنر و... را هدف عملیات تروریستی خود قرار میدادند، اما در سالهای اخیر جهت این ترورها به سمت دانشمندان هستهای و موشکی کشور بوده است.
@bidariymelat
هدایت شده از عصر هوشمندی
💢دیکتاتوری مجازی مدعیان آزادی
🔻اینستاگرام ساعاتی پس از ترور دانشمند هستهای، در حال پاک کردن پستهای مربوط به شهید فخریزاده در این پلتفرم است.
🔻شهره پیرانی، همسر شهید رضایینژاد به حذف پست او درباره شهید فخریزاده در اینستاگرام واکنش نشان داده و نوشته است: هم ترور میکنم هم پست های فضای مجازی رو برمیدارن. از اسم شهدامون هم وحشت دارن.
🔻برای چندمین بار تاکید می شود، وقتی از #دروازهبانی_رسانهای سخن به میان می آوریم یعنی همین. یعنی آنها تشخیص میدهند چه صدایی به گوش برسد و چه صفحاتی دیده شوند. شعار آزادی سر می دهند اما آزادی را به قربانگاه میبرند. #استبداد_اطلاعاتی فصل تازهای از استعمار فرانوین است.
@asrehooshmandi
هدایت شده از گردباد نیوز
ترامپِ جمهوری خواه با سر و صدای بلند در خارج از ایران ترور میکرد
بایدنِ دموکرات با لبخند و مخفی کردن دست چدنی با دستکش مخملی در تهران ترور میکند.
تف بر صورت بی غیرتی که دنبال مذاکره با قاتلان قهرمانان وطن است.
https://twitter.com/iwebnevis/status/1332416035023171584?s=19
هدایت شده از کتاب خوب📚
📚نام کتاب:" برخیز و تو بکش!"
🖋نویسنده: رونن برگمن
📑 مترجم: هادی عبادی
📑انتشارات: صمدیه
📓تعداد صفحات:۸۳۲
📖توضیحات:
برخیز و اول تو بکش، تاریخ مخفی ترورهای هدفمند اسراییل کتابی است که در سال ۲۰۱۸ میلادی به قلم رونن برگمن نوشته شدهاست. این کتاب تاریخچه ترورهای مخفی موساد است. نویسنده کتاب میگوید که از زمان جنگ جهانی دوم، اسرائیل بیش از هر کشور غربی مردم را ترور کردهاست. کتاب نمونههایی از ترور مقامات انگلیسی و سوری، رهبران حماس، حزبالله لبنان، سازمان آزادیبخش فلسطین و دانشمندان هستهای ایران را به تصویر میکشد. برای نوشتن کتاب، برگمن حدود یک هزار مصاحبه با چهرههای سیاسی و مأموران مخفی انجام داده و از هزاران سند نیز استفاده کردهاست.
در این کتاب هم از برنامه ریزی برای ترور#محسن_فخری_زاده به عنوان مغز متفکر پروژه هسته ای ایران نام برده است.
📗📘📙
@ketabe_khoob
هدایت شده از کتاب خوب📚
📚نام کتاب: زایو
🖋نویسنده: مصطفی رضایی کلوزی
📑انتشارات: کتابستان معرفت
📓تعداد صفحات: ۲۹۲
📖توضیحات:
زایو ایده جسورانه مدیریت جمهوری اسلامی بر جهان است .این رمان در آینده و سال ۱۴۲۰ شمسی میگذرد.
پرداخت به آینده و فرجام جهان، موضوعی است که در متون دینی اسلامی و شیعی زیاد به آن پرداخته شده اما در عرصه هنری، این غرب به ویژه آمریکا است که در آثار خود لیبرالیسم را به عنوان منجی جهان معرفی می کند.
این رمان وارد محدوده ای شده که پیش از این فقط غرب و هالیوود از آن سخن می گفتند. رمانی آینده نگرانه که از تشکیل "جمهوری اسلامی فلسطین"، "فروپاشی اسرائیل" و قیام توده های مردم آمریکا علیه رژیم سرمایه داری حاکم بر این کشور سخن می گوید.
زایو چهره ی ایران در آینده ای نسبتاً دور را روایت می کند. داستانی که قهرمان اصلی آن یک دانشمند ایرانی است.
🌱 برگی از کتاب
خیلی ها عقیده دارند ساخت و انتشار این ویروس مرگبار، عمد صورت گرفته. آنها می گویند یک توطئه پشت قضیه است. می گویند از زمانی که جهان در آستانه انقلاب بزرگ قرار گرفت، این ویروس مشکوک گسترش یافت.
اکنون در سال ۲۰۴۱ بیشتر کشورهای دنیا خطر را حس کرده و با تشکیل گروه های بین المللی، برای مبارزه با ویروس زایو در تلاش اند.
در این میان وزارت نور جمهوری اسلامی ایران از یک ویروس شناس خبره به نام دکتر علی پارسا دعوت می کند تا در یک ماموریت ویژه برای کشف نمونه و خنثی سازی ویروس اقدام کند.
او همراه یک گروه ویژه بین المللی به سر نخ و اطلاعات شگفت انگیزی دست پیدا می کند؛ اما در این مسیر حوادث و اتفاقات مرگباری پیش روی آنهاست...
خرید کتاب از لینک زیر👇
http://ketab365.ir/product/135293/%d8%
📗📘📙
@ketabe_khoob
🔎زندگی نمایشی و بحران معنا
همین امروز در یکی از رُندترین تاریخ های قرن یعنی ۹۹/۹/۹ ، شاهد بودیم که خیل کثیری از جوانان دم بخت، تاریخ ازدواجشانرا برای امروز سیو نموده و بسیاری از مادران جوان نیز تولد زودرس ولی لاکچری فرزندشانرا هرچند با عمل اجباری و سخت سزارین برای تاریخ امروز تدارک دیده بودند.
به راستی مبنای چنین انگاره ها و #رفتارهای_خارج_از_قاعده و آنرمالی چه می تواند باشد؟ کدام پایه فلسفی یا فاکتور جامعه شناختی یا انگیزه روانشناختی باعث چنین تصمیم های ظاهرا شیک و در معنا سخیف و مبتذل می شود؟
بخشی از مردم که مصرف زدگی در سراسر رگ های زندگی شان رسوخ کرده و رسانه زدگی و اوردوز اطلاعاتی در ذهنیت های آن ها رسوب نموده و عادت های سخیف لاکچری و مبتنی بر تبلیغات، بر زندگی هایشان سایه افکنده است، متظاهرانه بودن تصمیمات مهم زندگی شان نیز خارج از انتظار نمی تواند باشد.
در تحلیل این ماجرا از زوایه جامعه شناختی، بهاعتقاد بودریار، مدرنیته به فرجام رسیده است و ما وارد دورهی پسامدرن شدهایم که ویژگیِ متمایزکنندهاش #بازتولید_اطلاعات است. ما در جامعهای زندگی میکنیم که مهمترین کالا در آن اطلاعات است و ما دائما در حال خرید و مصرف اطلاعات از منابع و مجاری متکثر هستیم.
ولی ما به خود واقعیت و آن رویدادی که در رسانهها گزارش میشود دسترسی نداریم، بلکه به اطلاعاتی که آن ها در اختیار ما میگذارند دسترسی داریم؛ پس ممکن است اطلاعاتی که رسانهها در اختیار ما میگذارند توسط آن ها مصادره به مطلوب شده باشد، و نوعی «تبیین گفتمانی از یک رویداد» باشد.
بر این اساس، فراواقعیت ها و نشانه ها جای واقعیت را می گیرند و بر حقیقت سایه می افکنند و اساسا معنای حقیقت را تبدیل و تبخیر می کنند و دچار نسبیت و تکثر و تردید می نمایند.
در چنین نگاهی #تاریخ_عقد و #تاریخ_تولد هم امور مصرفی می شوند و اصالت می یابند و بدین ترتیب، هویت های جعلی و دیسیپلین های برساخته و اعتباری جای شخصیت های واقعی و ارزش های اصیل را اشغال می کنند.
با رسوب قراردادها و اعتباریات افراطی همچون #مصرف_متظاهرانه و #زندگی_نمایشی و مسلط شدن حادواقعیت بر زندگی روزمره، لذت های زندگی نیز مقطعی و دایرمدار لحظه ها شده و پرستیژهای مبتذل مثل تاریخ تولد رُند و تاریخ عقد متمایز و منحصربه فرد، #نمادخوشبختی(و نه خود خوشبختی) تلقی می شوند.
#سبک_زندگی_وانمودگرایانه که نوع سخیف و رسانه ای آن در پُست ها و استوری های اینستاگرامی مشهود و مشهور است، نه خوشبختی و حتی سایه آن که فرافکنی افسردگی ها و ازخودبیگانگی های بنیادی است که بیماری بحران هویت و فقدان معنا را مَفرّی جز این باقی نمانده است.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
🔎خروج سه فوریتی از شوک امنیتی با اقدام متقابل
گری سیک عضو سابق شورای امنیت ملی آمریکا و کار شناس مسائل ایران در دانشگاه کلمبیا می گوید: "نگرانی من این است که ایرانی ها به این نتیجه برسند که لازم نیست چندان نگران باشند و این بسیار خطرناک است".
با توجه به ترور حرفه ای و حساب شده دانشمند هسته ای کشورمان که با اهداف متعدد از جمله بهره برداری از دوران گذار و حفظ و ارتقای نگرانی امنیتی و ایجاد تعارض شناختیِ اجتماعی صورت گرفت و لزوم محاسبه و تصمیم گیری دقیق و صریح و سریع در قبال این به اصطلاح #بازی_با_امنیت ما، ذکر این نکته خالی از لطف نیست که یادآور شویم، چشم افکار عمومی و ضریب اعتماد آن ها به نحوه مواجهه نظام با این ماجرای جنگی_امنیتی وابسته است.
برد سیاسی و امنیتی زمانی است که بتوانیم افکارعمومی همسو و همراهی داشته باشیم والا #عفونت_نفوذ و ترس حاصل از آن، تا مغز استخوان نظام فرو رفته و محاسبات مسئولین را در فرسایش تصمیم گیری مختل خواهد نمود و فرصت انتخاب قاطعانه، غافلیگرانه و در زمان را از کف نظام خواهد ربود.
پیشبرد سیاست خارجی در جهان معاصر بیش از پیش به میزان انگاره سازی های رسانه ای وابسته شده و ضروری است که از مسیر و منطق غیرقابل پیش بینی، نگرانی استراتژیک را وارد زمین دشمن نموده و افکار عمومی را از شوک و بهت خارج نماییم.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
⭕️ واقعیت روایت ماجرای ترور شهید فخریزاده چیست؟
♨️ کمیل خجسته درباره ترور شهید فخریزاده در کانال تلگرامی خود نوشت: در یک عملیات تروریستی، ترور شدیم. این دومین اتفاق مهم تروریستی در بازهی یکساله بود که مردم از دوربین رسانه مشاهدهاش کردند. غرورشان جریحهدار شد و ناراحت شدند.
🔻اما نکته مهم اینجاست آنی که ترور را طراحی میکند فقط به یک عملیات نقطهای بسنده نمیکند. چند روز قبلش صفحه انگلیسی ویکیپدیای شهیدفخرزاده را ایجاد میکند تا رسانههای بینالمللی به روایت مطلوب آنها برسند. پمپئو در هشت روز 13 شهر منطقه را طی میکند. امارات ناگهان اعلام میکندکه ویزای ایرانیها را صادر نمیکند. در حالیکه چند روز قبلش خبر از اعطای ویزای طلایی برای نخبگان ایرانی داده بود. آلمانیها به اتباع خود اعلام میکنند که از سفر به ایران حذر کنند و ....
🔴 این اتفاقات با ربط و بیربط در منطقه، آن پیش رخدادهای ترور، آن سبک عملیات حتما نشان میدهد که تروریستها برای بعد از عملیاتشان هم برنامه داشتهاند. اگر جای تروریستها بودید چه طرحی را جلوی پا میگذاشتین که وب فارسی از محتوا بترکد؟! تروریستها گزینه مطلوبشان این بود که رسانه وقتی اتفاق را میبیند روی این سوال بایستد: چگونه این اتفاق رخداد؟ این کار را بدترین آدمهای روی زمین انجام دادند و بعد از آن رفتار وحشیانه با بدن مقدس اباعبدالله از بزرگ راوی و خبرنگار عالم، حضرت زینب(س) پرسیدند که کَیْفَ رَأَیْتِ صُنْعَ اللَّه؟ و حضرت پاسخی دادند که ماجرای کربلا به فتح قلوب و افشای باطل تبدیل شد.
💢 اینکه نیسان، آبی بود و مسلسل، فلان بود و سرنشین بهمان، اینها جذاب هستند اما مسئله اصلی روایت نیستند. بازی در زمین تروریستها است که پازل ترور را تکمیل میکند. دعوای داخلی میسازد و مکمل پروژه ناامیدسازی تبلیغاتی مردم است. چون هر چقدر در پاسخ چگونگی غرق شوند، در قدرت دشمن که به این کار موفق شده اغراق میشود.
🔻کار درست همان کاری بود که حضرت زینب کردند و در جواب چگونه ابنزیاد به چرا پرداختند. کاری که سید حسن نصرالله درباره ترور حاج قاسم انجام داد. سید حسن گفت که "لازمست هدف ترور را بشناسیم. چرا حاج قاسم ترور شد؟ چون امریکا در پروندههای مهم ایران، لبنان، عراق، سوریه، فلسطین، افغانستان، کره شمالی، چین، ونزوئلا، کوبا ناکام شد و دستاوردی نداشت و ترامپ برای انتخابات مجبور شد برای خود دستاورد سازی کند و آن زدن حاج قاسم بود." این نگاه درست است که موجب میشود تحلیل و پیشبینی سید از آینده هم درست ازآب دربیاید که در جمعبندی آن ترور گفت" امریکاییها کاری را انجام دادند که هم منطقه و هم انتخابات را باختند."
🔴 زدن حاج قاسم به عنوان یک نیروی رسمی ایران در سرزمین دوست اشغالشده که کاری نداشت. هر چند ترور فخریزاده هشدار جدی داشت اما واقعیت ایسنت که از میان گسیل این همه نیروهای تکفیری، منافق، سرویسها، خودفروختهها به سمت مرز ایران در بازه دو دهه و تلاش امنیتی موساد و سیآیای و سرویسهای عربی این خونها بیشتر یادآور شکر امنیت است تا چیز دیگر. همین مهرماه بود که چند مدافع امنیت در سیستان شهید شدند.
‼️واقعیت روایت ماجرای ترور اینست که آنها مجبور هستند دست به ترور بزنند چون ناتوانتر ازآن شدهاند که دستاورد منطقه برای مردم ایران را نبینند یا علم بومیشده را انکار کنند.
🔸خون مظلوم(ع) با روایت زینب(س) است که کاخ ابنزیاد را سرنگون میکند.
@iran_onlin_ir