eitaa logo
آستانِ مهر
6.4هزار دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
2.5هزار ویدیو
63 فایل
کانال رسمی «فرهنگی خواهران» آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام ✔اطلاع رسانی اخبارخواهران حرم Admin: @karimeh_135 @Mehreharam سایت 🌐astanehmehr.amfm.ir اینستاگرام: https://Instagram.com/astanehmehr ایتا: https://eitaa.com/joinchat/3163553795Cd8320e803c
مشاهده در ایتا
دانلود
🧁موادلازم..... کره هم دمای محیط؛۱۵۰ گرم آرد شیرینی پزی:۲۰۰ گرم پودر قند یا شکر:۶۰ گرم زرده تخم مرغ:۱ عدد وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری تافی کاراملی:۲۰۸ گرم خامه صبحانه:۳ قاشق غذا خوری •••••⚘🎂⚘••••• @astanehmehr
🧁مرحله اول برای تهیه کوکی خوشمزه تویکس در ابتدای کار، خمیر را آماده می کنیم. برای آماده کردن خمیر، کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده را داخل ظرفی می ‌ریزیم و با دور کند همزن مخلوط می‌ کنیم تا پودر قند جذب کره شود و هیچ دانه پودر قندی باقی نماند. 🧁مرحله دوم در این مرحله با دور تند همزن به مدت یک دقیقه هم می ‌زنیم تا مواد به طور کامل ترکیب و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه می ‌کنیم و حدود ۳۰ ثانیه دیگر مواد را با همزن مخلوط می‌ کنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. 🧁مرحله سوم بعد آرد را داخل مواد الک می‌ کنیم و با قاشق مخلوط می ‌کنیم و به خورد هم می‌ دهیم تا مواد به شکل خرده نان در بیاید و بعد کم کم با نوک انگشتان خمیر را جمع می کنیم تا در نهایت یک خمیر یکدست و لطیف داشته باشیم. 🧁مرحله چهارم چون داخل خمیر از کره استفاده شده به هیچ عنوان از کف دست برای جمع کردن خمیر استفاده نمی ‌کنیم و همچنین خمیر را بیش از حد ورز نمی ‌دهیم.چون حرارت کف دست و ورز زیاد باعث می ‌شود که خمیر به روغن بیفتد. 🧁مرحله پنجم در نهایت بعد از پخت، شیرینی سفت و خشک می شود و کیفیت مطلوبی ندارد. خمیر آماده شده را داخل نایلون فریزری قرار می‌ دهیم و کمی با دست مسطح می‌ کنیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت می ‌دهیم. 🧁مرحله ششم سپس خمیر را مابین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۳ الی ۴ میل با وردنه باز می‌ کنیم. سعی می‌کنیم که ضخامت خمیر در هر سمت یکسان و برابر باشد. بعد با کاتر دلخواه شیرینی را قالب می‌زنیم. از قالب طرح دار برای این شیرینی استفاده کردیم. 🧁مرحله هفتم اگر احساس کردیم که غالب به خمیر می چسبد، کاتر را داخل آرد می ‌زنیم و چند بار به آرامی روی صفحه کار می‌کوبیم تا آرد اضافی آن بریزد و بعد قالب می‌ زنیم. اگر کاتر تو خالی مناسب برای این شیرینی نداشته باشیم مقداری از خمیر شیرینی را بر می‌داریم. 🧁مرحله هشتم سپس داخل دست گرد می‌کنیم و کمی با دست فشار می‌دهیم تا مسطح تر شود و بعد با یک وسیله گرد مثل پشت کاتر، روی شیرینی را فشار می‌دهیم تا فضای توخالی روی خمیر شکل بگیرد و بقیه شیرینی ها را هم به این ترتیب آماده می ‌کنیم. 🧁مرحله نهم اما سعی کنیم همه شیرینی ها یک اندازه باشد. شیرینی ها را بعد از کاتر زدن داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، می ‌چینیم و کمی فاصله بین آن ها قرار می‌ دهیم. سینی را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می‌ دهیم تا شیرینی ها استراحت کنند. 🧁مرحله دهم سپس سینی را در داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می‌پزیم. زمان گفته شده در فرهای مختلف متفاوت است. وقتی شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد و طلایی شد، می ‌توان آنها را از فر خارج کرد. 🧁مرحله یازدهم اجازه می‌ دهیم شیرینی ها داخل سینی کاملاً خنک شود و قبل از خنک شدن به هیچ وجه جابجا نشوند چون باعث خرد شدن کوکی ها می‌شود. بعد از خنک شدن کوکی ها را از کاغذ روغنی جدا می‌ کنیم و روی صفحه کار می‌ گذاریم. 🧁مرحله دوازدهم برای آماده کردن لایه کاراملی، تافی کاراملی را داخل ظرفی می‌ ریزیم. برای این شیرینی می‌ توان از هر تافی کارامل دلخواهی استفاده کردد. روی حرارت بن ماری قرار می دهیم تا کمی نرم شود و بعد خامه صبحانه را به آن اضافه می‌ کنیم. 🧁مرحله سیزدهم سپس روی حرارت به روش بن ماری مخلوط می ‌کنیم تا در نهایت یکدست و صاف شود. توجه کنیم که آب شدن تافی ها و یکدست شدن آن با خامه نسبت به آب کردن شکلات زمان بیشتری می ‌برد و به هم زدن بیشتری احتیاج دارد. 🧁مرحله چهاردهم پس حوصله به خرج می ‌دهیم تا سس کاراملی کاملاً یکدست شود. وقتی که سس یک دست شد، از روی حرارت بر می ‌داریم و اجازه می‌ دهیم کمی از دما بیفتد و بعد داخل قیف یکبار مصرف می ‌ریزیم. 🧁مرحله پانزدهم سپس فضای داخل شیرینی ها را با سس کاراملی به صورت کامل پر می کنیم و اجازه می ‌دهیم کمی بماند تا خودش را بگیرد. توجه داشته باشید که در صورت دلخواه می توان مقداری شکلات شیری یا تلخ را آب کرد و داخل قیف می ریزیم. 🧁مرحله شانزدهم و به حالت خط های قبلی و رفت و برگشتی روی شیرینی ها رو بریزیم تا زیباتر شود و یا روی قسمت کاراملی شکلات خرد شده بپاشیم. شیرینی های آماده را داخل ظرف در دار نگهداری می‌ کنیم و موقع سرو آن ها را روی هم نمی چینیم چون به هم می‌چسبد. 👩‍🍳فاطمه ملکی •••••⚘🎂⚘••••• @astanehmehr
یه کارایی رو نمیشه تند تند انجام داد ... مثل دوست داشتن ... هر چیزی اگه بخواد اتفاق بیوفته سر وقتِ خودش اتفاق میوفته ... مثل رسیدن انار مثل رسیدن انگور مثل رسیدن سیب و.... 🍇........... https://eitaa.com/joinchat/3163553795Cd8320e803c
⁉️روش ادای تکبیرة الاحرام ‌ مسأله ۱۶۶ از رساله نماز و روزه: تکبیرة الاحرام را باید به گونه‌ای ادا کرد که تلفظ به آن حساب شود و نشانه آن این است که اگر فرد دچار سنگینی گوش یا سر و صدای محیط نباشد، بتواند آن را بشنود. 🌸🍃 رساله رهبر انقلاب ✅ شما همراهان عزیز کانال آستان مهر می‌توانید سوالات شرعی خود را به همراه نام مرجع به آیدی @karimeh_370 ارسال کنید. 🔹🔷💠🔷🔹 کانال رسمی «آستانِ مهر» حرم مطهر @astanehmehr
امام جعفر صادق علیه السلام: کسی که نماز را سبک بشمارد، شفاعت ما هرگز شامل حالش نمی شود. ▪️▫️▪️◼️▪️▫️▪️ @astanehmehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12-maddahi.205.mp3
3.57M
آخریه روز شیعه برات حرم میسازه 😭 https://eitaa.com/astanehmehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴 محفل بفرمایید روضه به مناسبت ویژه خواهران به همت امور فرهنگی خواهران در حرم مطهر، سالن ولایت با حضور ۲۰۰نفر از زائرین و مجاورین، برگزار شد. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ https://eitaa.com/astanehmehr
🏴 قرار هفتگی محفل مشکات الکریمه به مناسبت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام (ویژه بانوان جوان ۱۸تا۳۵سال) بفرمایید روضه.... زمان: چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ساعت ١۶:٣٠ مکان: صحن امام هادی علیه السلام، شبستان حضرت زهرا علیها السلام آی دی جهت کسب اطلاعات بیشتر: @karimeh_137 〰〰〰〰〰〰〰〰〰 https://eitaa.com/astanehmehr
چشم امید ما به عطا و محبتت قبلا زیاد بوده و حالا زیادتر ... 📸فاطمه‌عباسی 〰️🏴〰️🏴〰️🏴〰️ @astanehmehr