400-12-04 loghmani sabk zendegi alavi~1.mp3
10.13M
🎵 #منبر_حرم
🔸حجت الاسلام و المسلمین #لقمانی
▫️موضوع: سبک زندگی علوی
⏱ 4اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔 @astanfatemi
400-12-04 akbari ahkam seleh rahem.mp3
3.36M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام صله رحم
▫️حجت الاسلام و المسلمین #اکبری
⏱4اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
400-12-04 dadseresht tehrani ahkam namaz jama'at.mp3
2.2M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام نماز جماعت
▫️حجت الاسلام و المسلمین #دادسرشت تهرانی
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
@astanfatemi
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «فاتح خیبر»
روز جمعه، ١۴٠٠/١٢/٠۶
مناسبت روز: در ایام «جنگ خیبر» و فتح دژهای بسيار مستحکم و نفوذناپذیر يهوديان، در سال هفتم هجری قمری، بهدست اميرالمؤمنين (ع) قرار داریم، که مورخین و محدثین شیعه و سنی، شجاعت و جانفشانی حضرت در این جنگ را از فضایل بزرگ امیرالمؤمنین (ع) دانستهاند، لذا سخن امروز را به این واقعه عظیم تاریخی، اختصاص میدهیم؛
پیامبر گرامی اسلام (ص)، پس از برقراری صلح حدیبیه و رفع موقت شرّ کفار قریش، تصمیم گرفتند، یهودیان و قبایل نجد را که به فتنهانگیزی و مبارزه علیه مسلمانان مشغول بودند، مهار نمایند تا بدینوسیله امنیت و آرامش را بیش از پیش در جامعه اسلامی، استقرار بخشند؛
در این میان، «خیبر»، مهمترین مرکز آشوب و جنگافروزی یهودیان علیه مسلمانان بود! لذا رسول خدا با حدود یک هزار و ششصد نفر از یارانشان، به سوی «خیبر» حرکت کردند!
"خیبر" جلگه وسیع و حاصلخیزی در بین مدینه و شام بود که ساکنان یهودی آن، در امور زراعت و جمع ثروت و تهیه سلاح و جنگآوری، مهارت بسیاری داشتند؛ آمار جمعیتی خیبر، حدود بیست هزار نفر بود، که در میان آنها، مردان جنگآور و دلیر، فراوان به چشم میخورد!
خیبر، دارای پنج قلعه بزرگ بود که پس از فتح اولین قلعه توسط مسلمانان، پهلوانان پهودی، وارد میدان شدند و کار جنگ گره خورد!
در همین زمان، امیرالمؤمنین (ع) دچار چشم درد شدیدی شده بودند، بهصورتی که با چشمان بسته، توان رزم نداشتند! لذا رسولخدا (ص)، پرچم جنگ را ابتدا به دست خلیفه اول دادند و او را برای فتح قلعههای دیگر خیبر فرستادند؛ ولی او نتوانست کاری از پیش ببرد و پس از شکست، فرار را برقرار ترجیح داد! [البدایه و النهایه، ج۷، ص۳۳۷]
فردای آن روز، حضرت رسول (ص)، پرچم جنگ را به دست خلیفه دوم دادند؛ اما او نیز شکست خورده و فرار کرد! [تاریخ طبری، ج۳، ص۱۲]
در پی شکستهای مکرر مسلمانان و ناکام ماندن آنها در گشودن قلعههای دشمن، رعب و وحشت بر لشکر اسلام چيره شده بود، که در این هنگام، مسلمانان با سخن شکوهمند پيامبر خدا (ص) روبرو گردیدند: «انشاالله فردا، پرچم جنگ را به دست مردی بسیار حمله کننده که هرگز فرار نمیکند! (كَرَّارٌ غَيْرُ فَرَّار) میسپارم که خدا و رسولش را دوست میدارد، و خدا و رسول نیز او را دوست میدارند، و برنمیگردد تا اینکه خداوند بهدست او قلعههای دشمن را فتح میکند» [تاریخ طبری، ج۳، ص۱۲ و تاریخ یعقوبی، ج۲، ص۵۶ و طبقات الکبری، ج٢، ص۸۴]
✍️ فردای آن روز، هر کدام از اصحاب، دل به گرفتن پرچم جنگ بسته بودند و این آرزوی بزرگ را در ذهن خود میپروراندند که شخص مورد نظر، خودشان باشند! تا اینکه رسولخدا (ص)، حضرت امیر (ع) که از شدت درد چشم، پارچهای بر روی چشمانشان بسته بودند، را نزد خود خواستند و به قدرت الهی، حضرت را شفا داده و فرمودند: «این پرچم را بگیر و پیش برو تا خدا، قلعهها را برایت بگشاید!» [ تاریخ طبری، ج۳، ص۱۲ و دلائل النبوه، ج۴، ص۲۰۵ و طبقات الکبری، ج۲، ص۸۵]
✍️ پس«حيدر کرار» پرچم جنگ را گرفته و به سرعت به سوی قلعهی دشمن روانه شدند؛ نخستین کسی که از پهلوانان یهودی به میدان جنگ آمد، «حارث» برادر «مرحب خیبری» بود، مسلمانان با دیدن هیبت او، پا به فرار گذاشتند؛ اما امیرالمؤمنین (ع) او را با ضربتی رعدآسا به هلاکت رساندند!
در این هنگام «مرحب»، شجاعترین پهلوان یهود، در حالیکه کلاه خودی یمنی بر سر داشت، رجزخوانان بیرون آمد و مبارز طلبید؛ امیرالمؤمنین (ع) نیز به رجز او، پاسخی درخور دادند و سپس ضرباتی بین آنها رد و بدل شد تا اینکه حضرت، چنان ضربتی بر فرق مرحب زدند که کلاه خود و سر او را تا دندانهایش شکافت! [ طبقات الکبری، ج۲، ص۸۵] در این هنگام، لشگر یهود وحشتزده به سوی قلعه گریخته و در بزرگ آن را بستند!
اما حضرت حیدر (ع) درب قلعهی "قَموص" را که طبق شهادت مورخین، چهل مرد قوی آن را باز و بسته میکردند! از جا کنده و دژ نفوذناپذیر دشمن را فتح نمودند و به واسطه این شجاعت بینظیر، مسلمانان، فاتح این جنگ بزرگ شدند! [تاریخ الاسلام ذهبی، ج۲، ص۴۱۵]
✍️ در پایان توجه به این نکته ضروری است که تمامی موارد فوق از کتب تاریخی و معتبر اهل سنت تقدیم شما گردید، لذا با عنایت به شکست سخت و فرار خلیفه اول و دوم، و سخنان پیامبر اکرم (ص) که طبق تصریح قرآن به وحی الهی متصل است، و فتح قهرمانانه خیبر و بالا بردن پرچم پیروزی اسلام به دست توانای حضرت علی (ع)، مسلماً فضیلت و برتری امیرالمؤمنین (ع) بر تمامی صحابه رسول خدا (ص) کاملاً آشکار و مبرهن است! که امیدواریم عزیزان اهل سنت بهدور از هرگونه تعصب در این حقیقت تاریخی بیشتر بيانديشند!
@astanfatemi
فاتح خیبر.mp3
10.94M
✅ #روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
مناسبت: ایام «جنگ خیبر» و فتح دژهای بسيار مستحکم و نفوذناپذیر يهوديان بهدست اميرالمؤمنين (ع)
موضوع امروز: «فاتح خیبر»
روز جمعه، ١۴٠٠/١٢/٠۶
@astanfatemi
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «كَرَّارٌ غَيْرُ فَرَّار»
روز شنبه، ١۴٠٠/١٢/٠٧
مناسبت روز: امروز سالروز فتح قلعه خیبر و پیروزی مسلمانان در جنگ خیبر به واسطه جانفشانی و شجاعت بینظیر امیرالمؤمنین (ع) است که در روز گذشته، حکایت کامل آن را، از کتب معتبر اهلسنت به حضورتان تقدیم نمودیم و انشاالله در روزبرگ امروز این مبحث را ادامه میدهیم؛
دیروز عرض کردیم در «جنگ خیبر»، پس از اینکه خليفه اول و دوم، در میدان نبرد شکست خورده و پشت به دشمن نموده و فرار کردند! حضرت رسول (ص)، پرچم را به دست امیرالمؤمنین (ع) دادند و و ایشان را «كَرَّارٌ غَيْرُ فَرَّار» یعنی «حمله کنندهای سخت که هرگز فرار نمیکند»، نامیدند؛ و سپس حضرت علی (ع) با غلبه بر پهلوانان یهود از جمله «مرحب خیبری» و با کَندن درب قلعه بزرگ خیبر، فاتح میدان و جنگ شدند!
البته فرار برخی از صحابه از میدان نبرد، فقط در این جنگ نبوده بلکه در میدانهای متعدد از صحنهی جنگ گریختهاند! تا جایی که آیه ١۵۵ سوره آلعمران نازل شد و خداوند به نکوهش فرارکنندگان در جنگ پرداخته و فرمود: «کسانی از شما که در روز برخورد مسلمان و کافران در جنگ اُحد، پشت کرده و فراری شدند! شیطان، آنها را به سبب نافرمانی و بدکرداریشان به لغزش افکند...»؛ و همچنین در آیه ١۶ سوره اَنفال میفرماید: «کسانی که در میدان جنگ و دفاع از اسلام، فرار میکنند، مورد خشم من هستند و یقیناً جهنمی میباشند!»
«سیوطی» از مفسرین بزرگ اهلسنت در تفسیر الدّرالمنثور، ج٢، ص٣۵۵، «ذیل آیه ١۵۵ سوره آل عمران» از شخص خليفه دوم نقل میکند که «وقتی در روز جنگ اُحد، از مشرکان شکست خوردیم، من فرار کردم و از کوه بالا میرفتم همانند...»: «... قَالَ عُمَر: لما کَانَ یَوْم أحد هَزَمْنَا ففررت حَتَّى صعدت الْجَبَل فَلَقَد رَأَیْتنِی أنزو کأننی أروى... (أروى: ضَأْن الْجَبَل ضد الماعز)»
البته طبق منابع شیعه و سنی، خليفه دوم، در این فرارها، تنها نبوده و بسیاری از صحابه بزرگ دیگر همچون خلیفه اول نیز، بارها از میدان نبرد، گریخته و در کوهها و بیابانها فرار کردهاند!
✍️ اما نکته مهم این است که در تمام این جنگها، مردِ میدان، امیرالمؤمنین (ع) بودند که همیشه در برابر دشمنان ایستادهاند تا جایی که مورخین آوردهاند که حضرت در جنگ اُحد، بیش از ٩٠ جراحت و زخم عمیق برداشته بودند، ولی همچنان شجاعانه میجنگیدند و از پیامبر اعظم خدا (ص) دفاع میکردند تا جایی که حضرت جبرئیل(ع) نازل شد و ندای «لا فَتى اِلاّ عَلِىّ، لا سَیفَ اِلاّ ذُوالفَقار» سر داد! (تاریخ طبرى، ج۳، ص۱۶۹ و بحارالانوار،ج ۲۰،ص ۵۴)
در «جنگ خندق» (احزاب) نیز وقتی پهلوان عرب، عمرو بن عبدود از خندق گذشت و با فریاد، مبارز میطلبید! همین صحابه بزرگ، خود را از برابر چشم رسولالله (ص)، مخفی میکردند، تا از رفتن به میدان در امان بمانند! و تنها باز هم علی ابن ابیطالب (ع) به دعوت پیامبر(ص) لبیک گفته و با عمرو بن عبدود، جانانه جنگیده و تمام کُفر را با ضربتی شکست داد! (تاریخ طبری، ج۲، ص۵۷۴ـ۵۷۳ و الإرشاد مفید، ج۱، ص۱۰۹ـ۹۸)؛ بهصورتی که پیامبر (ص) این ضربت را بالاتر از عبادت تمام جنّ و انس؛ و طبق روایت دیگر، برتر از عبادت تمام امت تا روز قیامت دانستند! «ضَرْبَةُ عَلّیٍ یَوْمَ الْخَنْدَق افْضَلُ مِنْ عِبادَةِ الثَّقَلَین» (المستدرک علی الصحیحین، ج۳، ص۳۴؛ جامعالاحادیث، سیوطی، ج۱۸، ص۵۳؛ المواقف، ایجی، ج۸، ص۳۷۱؛ ، شرح المقاصد، تفتازانی، ج۵، ص۲۹۸؛ و...)
✍️ و حاشا و کلا که در هیچ جنگی، امیرالمؤمنین (ع)، پشت به دشمن کرده باشند، لذا پیامبر لقب «كَرَّارٌ غَيْرُ فَرَّار»، (حملهکننده بیگریز) را به حضرت دادند و این لقب از فضیلتهای اختصاصی حضرت علی (ع) میباشد! (تاریخ یعقوبی، ج۲، ص۵۶؛ الإرشاد، ج۱، ص۶۴؛ شرح الأخبار، ج۱، ص۱۴۸ و...)
همچنین ابن ابی الحدید، در شرح نهج البلاغه آورده است که زره حضرت علی (ع)، اصلاً پشت نداشته و وقتی از مولای متقیان پرسیدند، چرا زره شما پشت ندارد؟! حضرت فرمودند: چون من هرگز به دشمن پشت نکرده و از میدان نمیگریزم!
✍️ در پایان سخن، به خود میبالیم و افتخار میکنیم که مولا و امام و پیشوای اول ما، حيدر کرار است که هرگز در هیچ میدانی فرار نکرده و با شجاعت بیبدیلش، تمام پهلوانان عرب را به زانو درآورده و برتری نیروی اسلام را به جهانیان اثبات نموده است!
@astanfatemi
کرار غیر فرار.mp3
9.14M
✅ #روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
مناسبت: سالروز فتح قلعه خیبر به دست توانای امیرالمؤمنین (ع)
موضوع امروز: «كَرَّارٌ غَيْرُ فَرَّار»
روز شنبه، ١۴٠٠/١٢/٠٧
@astanfatemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 #استوری
مادر پدرهامان همین که کم می آوردند
یک سفره ی موسی بن جعفر نذر می کردند
▪️◾️🔳◾️▪️
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🔘@astanfatemi
400-12-05 akbari tobeh vaghe'ee.mp3
4.31M
📖 #زمزم_احکام
🔘توبه واقعی
▫️حجت الاسلام و المسلمین #اکبری
⏱5 اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
400-12-05 dadseresht tehrani mot~abe`at kardan az emam jama'at.mp3
2.26M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام نماز جماعت
▫️حجت الاسلام و المسلمین #دادسرشت_تهرانی
⏱5 اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
400-12-05 bandani neyshaburi khoda emamat ra dar nasl pak gharar midahad~1.mp3
7.84M
🎵 #منبر_حرم
🔸حجت الاسلام و المسلمین #بندانی_نیشابوری
▫️موضوع: خدا امامت را در نسل پاک قرار می دهد.
⏱ 5 اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔 @astanfatemi
400-12-05 komeyl hoseyni nejhad~1.mp3
20.85M
🎵 #نوا_حرم
💠سید علی حسینی نژاد
⏱5 اسفند 1400
#دعای_کمیل
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
400-12-05 ziyarat jame'eh shahidi~1.mp3
14.05M
🎵 #نوا_حرم
💠حجت الاسلام و المسلمین شهیدی
⏱5 اسفند 1400
#جامعه_کبیره
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
🆔 @astanfatemi
400-12-06 dadseresht tehrani ahkam namaz jama'at.mp3
3.15M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام نماز جماعت
▫️حجت الاسلام و المسلمین #دادسرشت_تهرانی
⏱6 اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔@astanfatemi
400-12-06 darestani shakhsiyat H robab (S)~1.mp3
12.22M
🎵 #منبر_حرم
🔸حجت الاسلام و المسلمین دارستانی
▫️موضوع: شخصیت حضرت رباب سلام الله علیها
⏱ 6 اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔 @astanfatemi
400-12-06 nodbeh vazehi~1.mp3
12.03M
🎵 #نوا_حرم
💠حجت الاسلام و المسلمین واضحی
⏱6 اسفند 1400
#دعای_ندبه
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
🆔 @astanfatemi
400-12-06 paredeh khani kiyani~1.mp3
9.43M
🎵 #پرده_خوانی
🔸حجت الاسلام و المسلمین #کیانی
⏱ 6 اسفند 1400
🔷🔸💠🔸🔷
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔 @astanfatemi
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «#کاظم_آل_محمد (ص)»
روز یکشنبه، ١۴٠٠/١٢/٠٨
مناسبت روز: ۲۵رجب، طبق نقل مشهور، سالروز شهادت هفتمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، حضرت امام موسی کاظم (ع) است که پس از تحمل سالها شکنجه و زندان، سرانجام به دستور هارون الرشید و به دستِ سندی بن شاهک، مسموم و به شهادت رسیدند، لذا ضمن عرض تسلیت و تعزیت به محضر امام زمان (عج) و حضرت ثامن الائمه (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) و همه عاشقان ولایت و امامت، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
حضرت موسی ابن جعفر (ع)، دارای القاب زیادی بودهاند، از جمله: «اَعبَد»، «اَفقَه»، «اسخی»، «احسن»، «امین»، «صابر»، «صالح»، «باب الحوائج»، «زینالمجتهدین» و...؛ اما مهمترین لقب حضرت، «کاظم» است!
آنچه که از معنای «کاظم» در بین مردم شهرت دارد، «فروبرنده خشم» است؛ اما شاید همواره این سؤال در پستوی ذهن و قلب شیعیان مطرح بوده، که آیا معنای «فروخورنده خشم» آن هم بهعنوان یک صفت بزرگ برای یک امام معصوم، با قدرت عصمت اهلبیت (ع) سازگار است؟! چراکه با احتساب این معنای ظاهری، باید فرض کنیم که امام هفتم، شخصی بودند که بهدلیل شرایط سخت زندگی، و فشار و اختناق حکومت ظالم عباسی، و بیوفایی برخی از یاران خود، همواره در معرض عصبانیت و خشم بودهاند و در این حال، مدام خشم خود را فرو میخوردند!
مسلماً انتساب این معنا به امام کاظم(ع)، نمیتواند شایسته امامت و عصمت و شأن آن امام معصوم باشد! و این معنا با آیه تطهیر نیز که اهلبیت عصمت و طهارت (ع) را از هر رِجس و زشتی، مصون میداند، مغایر است! چراکه هر خشمی، هرچند اندک باشد، در وهلهی اول، نشانگر غلبهی قوه قهریه و غضب، بر روح و جان آدمی است که مسلما این معنا، دور از شأن و عصمت امام معصوم است؛
البته شاید این معنا، نشأت گرفته از آیه ١٣۴ سوره آلعمران باشد که خداوند در آن، سه صفت را برای نیکوکاران و محسنین برشمرده است: « ١. آنهایی که در فراخى و تنگى انفاق مىکنند؛ ٢. خشم خود را فرو مىبرند؛ و ٣. از مردم در مىگذرند»: «الَّذینَ یُنْفِقُونَ فِی السَّرّاءِ وَ الضَّرّاءِ وَ الْکاظِمینَ الْغَیْظَ وَ الْعافینَ عَنِ النّاسِ وَ اللّهُ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ»؛
لذا از نظر قرآن، صفت "کاظم الغیظ" برای انسانهای نیکوکار، فضیلت بزرگی است! اما مسلماً این معنا برای امام معصوم، که اصلاً رذایلی چون غضب در وجود پاک و مطهر او، جایی ندارد، فضیلتی ویژه، محسوب نمیگردد!
بر همین اساس، برخی از مفسرین، بهدنبال معنایی بالاتر و فراتر از معنای ظاهری رفتهاند و «کاظم» را، صفت انسانی دانستهاند که همواره آرامش خود را در برابر تمامی زشتیها و بدیها و رفتارهایی که برخاسته از حالت خشم و عصبیت است، حفظ مینماید! تا جایی که اصلاً خشم و غضب و دیگر رذائلِ در این زمینه، در وجود او، ورود پیدا نمیکند! و نه تنها با حلم و صبر از بدیها و ناسزاهای دیگران میگذرد؛ بلکه خشم دیگران را نیز با نیکی و احسان پاسخ میدهد!
بیشک این معنا، میتواند شایسته پیشوای هفتم شیعیان باشد، زیرا حضرت کاظم (ع)، نه تنها از کسانی که به ایشان بدی کرده و ستم روا میداشتند، میگذشتند! بلکه به آنها نیکی و احسان فراوان مینمودند تا روح شرارت و خودخواهی، از نَفْسِ آنها، رَخت بربندد!
چنانچه آوردهاند: مردی از نوادگان خلیفه دوم در حضور امام کاظم (ع)، به ایشان و جد گرامیشان، حضرت امیرالمؤمنین (ع) توهین کرد!!! همراهان امام خواستند به او حمله کنند و او را بکشند، اما امام مانع شدند و سپس شخصاً به مزرعهٔ آن مرد ناصبی رفتند! او با دیدن امام، فکر کرد که حضرت برای انتقام و از بین بردن او و یا حداقل از بین بردن محصولاتش آمدهاند، لذا شروع به داد و بیداد کرد! اما امام به او نزدیک شده و با مهربانی پرسیدند: چقدر خرج کاشت مزرعهات کردهای؟ مرد با عصبانیت گفت: ۱۰۰ دینار! سپس پرسیدند: امید داری چه اندازه از آن برداشت کنی؟ مرد ناصبی باجسارت گفت: غیب نمیدانم! امام بازهم با خوشرویی فرمودند: گفتم امید داری چه اندازه از آن برداشت کنی؟ مرد پاسخ داد: ۲۰۰ دینار! پس امام ۳۰۰ دینار به او داده و فرمودند: این ۳۰۰ دینار برای توست و محصولت هم برایت باقی است! سپس از او خداحافظی کرده و به سوی مسجد حرکت کردند؛ آن مرد که شگفتزده شده بود، خود را زودتر از حضرت به مسجد رسانده، و با دیدن امام، از جابرخاست و آیه ١٢۴ سوره مبارکه انعام را بلند تلاوت نمود: «اللَّه أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسَالَتَهُ: خدا بهتر میداند، رسالتش را کجا قرار دهد!» [تاریخ بغداد، ج۱۳، ص۳۰]
✍️ در پایان سخن از خداوند متعال مسئلت مینمائیم که توفیق الگوگیری از سیره آن امام همام را نصیب همهیما گرداند تا بتوانیم مُتخَلّق به اخلاق کاظمی شویم.
@astanfatemi
کاظم آل محمد (ص) .mp3
10.11M
✅ #روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
مناسبت: سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم (ع)
موضوع امروز: «کاظم آل محمد (ص)»
روز یکشنبه، ١۴٠٠/١٢/٠٨
@astanfatemi
💠 #عکس_نوشت
دلها در فراق امام غریبی سوگوار است که سالها تحت اذیت و تعقیب و شکنجه بود، امامی که مدتها زیر نظر بود و در تبعید و زندانهای تک سلولی و سیاهچالهای بغداد در غل و زنجیر به سر میبرد.
▪️◾️🔳◾️▪️
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
https://eitaa.com/joinchat/4045733908C710c8085de
400-12-07 akbari amanat dari.mp3
3.3M
📖 #زمزم_احکام
🔘امانت داری
▫️حجت الاسلام و المسلمین اکبری
⏱7 اسفند 1400
▪️◾️🔳◾️▪️
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️@astanfatemi
400-12-07 dadseresht tehrani ahkam namaz jama'at.mp3
2.86M
📖 #زمزم_احکام
🔘احکام نماز جماعت
▫️حجت الاسلام و المسلمین دادسرشت تهرانی
⏱7 اسفند 1400
▪️◾️🔳◾️▪️
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️@astanfatemi
400-12-07 momeni rah residan be aramesh - nemat aghl shab SH E kazem (A)~1.mp3
10.98M
🎵 #منبر_حرم
🔸حجت الاسلام و المسلمین مومنی
▫️موضوع: راه رسیدن به آرامش
⏱ 7 اسفند 1400
▪️◾️🔳◾️▪️
کانال معارفی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🔘 @astanfatemi