@atna_ir☀️
دوره جامع تدریس مجازی #تاریخ_تطبیقی_تحلیلی_اسلام #جلسه پنجم(٢)
✍نقش تجربه در زندگی بشر
🔷بالأخره آدم (ع) و همسرش با تجربه بسیار تلخی از بهشت خارج شدند. زمانی که در آن باغ بودند، به لباس احتیاج نداشتند و بنابراین به خیاط هم نیازی نداشتند. آنجا نیاز به کشت و کار نداشتند، زیرا همه چیز بر اساس رویش طبیعی بود. به خانه و سقفی که زیر آن بروند، نیازی نداشتند، زیرا هوا همیشه آنجا معتدل بود. از آن باغ با آن خصوصیات، به زمینی آمدند که اگر جنگل بود، باید در مقابل حشرات موذی، جایگاهی برای محافظت خود درست میکردند؛ و اگر در بیابانِ دنیا فرود آمده بودند، چون در بیابان غذایی پیدا نمیشود، لازم بود آب را از دل زمین بیرون بیاورند، تا بتوانند با آن به کشت و کار بپردازند. در برابر گرما و سرما نیز باید برای خود لباس و جانپناه میساختند. این تجربه، تجربه خیلی سختی برایشان بود و باعث شد که در ادامه زندگی، هرگز مرتکب خطایی نشوند.
🔶ما هم اگر تجربه گذشتگان به طور مداوم جلو چشمانمان باشد، هرگز خطا نخواهیم کرد؛ مثلا اگر یک بار تجربه انفجار💣 برای ما اتفاق بیفتد، محال است که دیگر در مورد گاز، بیاحتیاطی کنیم و هر موقع میخواهیم کبریتی را روشن کنیم، به یاد آن سوختن 🔥میافتیم.
🔷بنابراین اگر ما تاریخ را به عنوان یک تجربه مطالعه کرده و به آن یقین پیدا کنیم، هرگز خطا نمیکنیم و مثل حضرت آدم (ع) میشویم، زمانی که از آن باغ بیرون آمد. از آن به بعد، هر موقع که شیطان به سراغ حضرت آدم (ع) میآمد، آن پیامبر به او میگفت: دور شو؛ تو همان کسی هستی که ما را از آن مکان راحت، به این مکان سخت فرستادی.
🔶 این نکته را هم باید دانست که ما بر سر سفره آماده آمدهایم؛ در حالیکه آدم (ع) موقع آمدن به زمین، ابزاری برای زندگی در اختیار نداشت. البته آدم (ع) در سطح عالی دارای علم بود، ولی ابزاری برای استفاده از این علم نداشت. خدای متعال، ابزار را خلق نکرد و به آدم (ع) گفت: ابزار را باید خودت بسازی.اینکه بعضی میگویند: «آدم (ع) غارنشین بوده است»، شاید بتوان قبول کرد که بله؛ بشر مدتی به دلیل ضرورت اولیه، غارنشین بود؛ اما اینکه گفته شود: بشر یک دوره غارنشینی داشته است و بعد از آن، ساختن خانه را یاد گرفت، مورد قبول نیست. دلیل سخن ما این است که اولین مأموریتی را که خداوند به آدم (ع) داد، بنا کردن خانه کعبه 🕋بود: «إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِي بِبَكَّةَ مُبَارَكًا وَهُدًى لِّلْعَالَمِينَ» (آل عمران/96).
🇮🇷آموزشهای تمدن ساز(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
دولت تدبیر وامید اسطوره مقاومت
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
▪️ویروس کرونا که این جهان حدود ۸میلیارد نفری را به هم ریخته تا کنون فقط توانسته ۵۰هزار نفر از ۱میلیون مبتلا را از بین ببرد؛ ولی در همین جهان ویروس بزرگتری به نام بن سلمان سعودی وجود دارد که فقط در یکسال اخیر بیشتر از ۱۰۰هزار کودک یمنی را به قتل رسانده است.
#سید_علیرضا_آل_داود
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ از نظر آقا در فضای مجازی همه چیز مهمتر چیست؟
❌ آیا رهبر عزیز انقلاب از عملکرد وزارت ارتباطات راضی هستند؟
❌ سرعت و پهنایباند اینترنت باید در خدمت چگونه محتوایی باشد؟
👆 پاسخ این سؤالات را از زبان امام بشنوید...
⚡️ اگر گوگل، توییتر، تلهگرام، اینستاگرام، واتساپ و دیگر بسترسازان مجازیِ خطرناکتر از #کرونا از جغرافیای سایبری ایران حذف شده و سرویسها، نرمافزارها و پیامرسانهای ایرانی جایگزین آنها شوند، إنشاءالله آمریکا و #كرونا_را_شكست_ميدهيم ...
سال #جهش_تولید
🇮🇷کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
TarikhTatbighiIslam5سه.mp3
372.7K
سلسله دروس #تاریخ_تطبیقی_اسلام
#استاد_طایب
📔جلسه پنجم-فرزندان حضرت آدم علیه السلام
📝قسمت سوم_عدم دشمنی در بهشت
🇮🇷آموزشهای تمدن ساز(#تاریخ_تطبیقی_اسلام یکشنبه ها در کانال اتنا)
@atna_ir
@atna_ir☀️
دوره جامع تدریس مجازی #تاریخ_تطبیقی_اسلام #جلسه_پنجم(٣)
✍️عدم دشمنی در بهشت
🔷در جلسات گذشته بیان کردیم که قرآن میگوید: «قالَ اهبِطُوا بَعضُكم لِبَعضٍ عَدُوٌّ ... » (اعراف/24). این آیه دال بر آن است که اگر انسانها در داخل بهشت بودند، دشمنی معنا نداشت؛ چرا که دشمنیها بر سر اجناس به وجود میآید، و چون در بهشت محدودیتی در استفاده از مواهب و نِعَمات وجود ندارد، پس دشمنی در آنجا بیمعنا خواهد بود.
🇮🇷آموزشهای تمدن ساز(#تاریخ_تطبیقی_اسلام یکشنبه ها در کانال اتنا)
@atna_ir
داستان فیروزآبادی 3.mp3
2.55M
💢 داستان فیروزآبادی (قسمت سوم)
▫️ابوالحسن فیروزآبادی بعد از دولت روحانی چه مسئولیتی پیدا کرد؟
▫️ماموریت ابوالحسن فیروزآبادی در شورای عالی فضای مجازی چه بود؟
#ادامه_دارد...
#شورای_عالی_فضای_مجازی
#مومن_نسب
🇭🇺کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir
TarikhTatbighiIslam5چهار.mp3
213.7K
سلسله دروس #تاریخ_تطبیقی_اسلام
#استاد_طایب
📔جلسه پنجم-فرزندان حضرت آدم علیه السلام
📝قسمت چهارم-نیازهمیشگی به حجت الهی در زمین
🇮🇷آموزشهای تمدن ساز(#تاریخ_تطبیقی_اسلام یکشنبه ها در کانال اتنا)
@atna_ir
@atna__ir☀️
دوره جامع تدریس مجازی #تاریخ_تطبیقی_اسلام #جلسه_پنجم(۴/1)
✍️نیاز همیشگی به حجت الهی
🔷زمانی که آدم (ع) و حوا به زمین آمدند، به اعتبار «لولا الحُجَةُ لَساخَتِ الأرضُ بِأَهلِها»، آدم (ع)، امام و حجت خدا در زمین بود و همسرش، مأموم. فرقی نمیکند که دو میلیارد انسان بر روی زمین باشند و یا دو نفر؛ همیشه زمین نیاز به یک حجت و امام دارد.
🇮🇷آموزشهای تمدن ساز(#تاریخ_تطبیقی_اسلام یکشنبه ها در کانال اتنا)
@atna_ir
@atna_ir☀️
دوره جامع تدریس مجازی #تاریخ_تطبیقی_اسلام #جلسه_پنج(۴/٢)
✍️لزوم وجود حجت در هر عصر و زمان
🔷 عن أمير المؤمنين عليهالسلام -فى حديث طويل- قال: «لا تخلو الأرض من حجّة قائم للّه بحجّة: إمّا ظاهرا مشهورا، أو خآئفا مغمورا؛ لئلّا تبطل حجج اللّه و بيّناته». (اثباتالهداة، ج۵، ص۷۷)
از امیرالمؤمنین علیهالسلام در بخشى از یک حدیث طولانى چنین نقل شده است: «زمین [هیچگاه] از حجتى که به اقامه امر خدا قیام کند، خالى نیست: یا ظاهر و آشکار است و مردم او را میشناسند، و یا بیمناک و مخفى از دیدگان مردم است؛ تا حجتهاى الهى و آیات پروردگار از میان نرود».
🇮🇷آموزشهایوتمدن ساز(#تاریخ_تطبیقی_اسلام یکشنبه ها در کانال اتنا)
@atna_ir
▪️کلیسایی در لندن اقدام به فروش داروی ضد کرونا به قیمت ۹۰ پوند کرده که شامل یک روغن برای مالیدن و نخ قرمز برای بستن به انگشت است.
همین کار رو اگه یه مسجد تو ایران کرده بود، متحجرین داخلی شروع به تخریب و تحقیر ایران، گوش زمین و زمان رو از آه و ناله بیسوادی کَر میکردند.
💬 رضا حقجو
🇭🇺کانال اتنا(اندیشکده تمدن نوین اسلامی)
@atna_ir