60_DaroShefa(Towhid.org).pdf
4.09M
🔸دانلود کتاب دارالشفاء؛ بررسی فقهی و کلامی در بسته شدن اماکن مقدسه
🔹️ کتاب دارالشفاء (تأملاتی کلامی فقهی در نسبت اماکن مقدسه و بهداشت و درمان) نوشته حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن وکیلی منتشر شد.
🌐 rasanews.ir/002lfV
🆔 @ejtehadjame
✨امامرضا(عليهالسلام)فرمودند:
مثَل مومنین در قبول ولايت اميرالمؤمنين در روز غدير همانند مَثَل سجده ملائكه برای حضرت آدم است!
و مَثَل كسانی كه ولايت اميرالمومنين را
در روز غدير نپذیرفتند، همانند مَثَل ابليس است که از سجده بر آدم امتناع کرد!
📚 اقبال ج ۱، ص ۴۶۵
seh daghigheh ta ghiamat eide ghadir.pdf
2.15M
📚دانلود رایگان ویرایش جدید کتاب «سه دقیقه در قیامت»
*گوشه هایی از خاطرات و مشاهدات برزخی جانباز مدافع حرم درباره محاسبات اعمال انسان در عوالم بعد از مرگ
🆔 @avaymarefat
20101118143520-159.pdf
206.1K
خلاصه ای 30صفحه ای از خاطرات و نظرات صبحی مهتدی، از بزرگترین مبلغان بهاییت، که بعد مدتی از برزگترین منتقدان این فرقه ضاله استعماری و شیطانی شد.
آوای معرفت
خلاصه ای 30صفحه ای از خاطرات و نظرات صبحی مهتدی، از بزرگترین مبلغان بهاییت، که بعد مدتی از برزگترین
الله اعلم حیث یجعل رسالته
سنت الهی اینه که فقط اهل خلوص و صدق را حمایت خاص میکند اگر مجموعه ای مصداق آن باشند خداوند متعال یاری شون میکنه و الا هر باطلی دوره ای جولان دارد و بعد که اجلش رسید جمع می شود.
اگر توفیق شد خاطرات صبحی مهتدی (کاتب وحی عبدالبهای بهایی که ده سال در دنیا و ایران و منطقه تبلیغ بهاییت کرد و از خصوصی ترین یاران رییس بهاییت در اسراییل شد ولی در نهایت متنبه شد و علیه آنها شورید و دو کتاب نوشت) بخوانید خیلی جالبه مرحوم استاد سید هادی خسروشاهی سال 43 چاپ کرد اخیرا هم مرکز اسناد انقلاب اسلامی تجدید چاپ کرده.
خیلی در کتاب رشد عجیب بابی ها و بهایی ها را در سراسر دنیای اسلام و ایران نشان می دهد ولی الان بهایی ها در جهان اسلام چه ارزش و جایگاهی دارن.
.
♻️ آخرین نامه که از کربلا به مدینه فرستاده شد چنین بود:
🔺از حسین بن علی به محمد (حنفیه) پسر علی و هر کس از قبیله بنی هاشم که نزد اوست.
بِسْمِ اللّه ِ الرَّحْمنِ الرَّحیم
امّا بَعد: فَکانَّ الدُّنیا لَمْ تَکُنْ وَ کانَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلام؛
به نام خدای بخشنده مهربان،
امّا بعد، پس گویی هرگز دنیایی نبوده و گویا هماره آخرت است والسلام.
.
♻️ آخرین نامه که از کربلا به مدینه فرستاده شد چنین بود:
🔺از حسین بن علی به محمد (حنفیه) پسر علی و هر کس از قبیله بنی هاشم که نزد اوست.
بِسْمِ اللّه ِ الرَّحْمنِ الرَّحیم
امّا بَعد: فَکانَّ الدُّنیا لَمْ تَکُنْ وَ کانَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلام؛
به نام خدای بخشنده مهربان،
امّا بعد، پس گویی هرگز دنیایی نبوده و گویا هماره آخرت است والسلام.
TarhKoli_Ketabcheh.pdf
2.05M
🔸خلاصه کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» | پایههای فکری نظام اسلامی
📝 حضرت آیتالله خامنهای در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۵۳ در مسجد امام حسن علیهالسلام مشهد جلساتی با عنوان «طرح کلی اندیشهی اسلامی در قرآن» داشتهاند. ایشان با اشاره به اهمیت این مباحث گفتهاند: «این جلسات، پایههای فکری برای ایجاد یک نظام اسلامی است.» ۱۳۸۱/۰۴/۰۴
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR خلاصه جلسات «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» که حضرت آیتالله خامنهای از آن تحت عنوان «پایههای فکری نظام اسلامی» یاد کردهاند را در قالب یک کتابچه تولید کرده است. ساختار این محصول در هر جلسه شامل مواردی چون: «مقدمهی توضیحی»، «نشانی و ترجمهی آیات»، «واژگان کلیدی»، «نکات کلیدی» و «بُرشی کوتاه از متن» است.
➕ این محصول با «دستهبندی و خلاصهسازی» محتوای کتاب میتواند خوانندگان را در «مطالعهی سریع» و «فهمِ نکات اصلی و رئوس مباحث حضرت آیتالله خامنهای» یاری دهد.
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰صبر امامحسین علیهالسلام در مقابل خیرخواهیهای ناشیانه
💠رهبر انقلاب: ماها نمیفهمیم صبر یعنى چه. صبر در جاى صبر معلوم میشود که معنایش چىست.
🔹از اوّلى که امام حسین از مکّه قصد حرکت کرد و بعضى فهمیدند، این موانع گوناگون اخلاقى در مقابل امام حسین شروع شد، تا شب عاشورا. صبر کردن در مقابل این حوادث [خیلی دشوار است.]
🔹صبر کردن در مقابل این خیرخواهىهاى ناشیانه کار خیلى عظیمی است، کار خیلى بزرگى است، خیلى قدرت میخواهد؛ صبر کرد. همهى صبر، در مقابل فشارها و مصائب جسمانى نیست؛ این فشارهایى که به عنوان مصلحتطلبى، مصلحتجویى، [که بگویند] «آقا بر خلاف مصلحت دارید کار میکنید» وارد مىآید، صبر کردن در مقابل اینها و راه بیّن و روشن و رُشد را رها نکردن، آن صبر عظیم و صبر جمیلى است که امام حسین (علیه السّلام) انجام داد.
۱۳۸۰/۱۲/۲۱
🔗 مشاهده فیلم کامل:
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=46264
💻 @khamenei_maaref
* #حضرت_میثم_تمار
💠 میثم تمار و تاوان عشق
🔻یکی از کساني که قبل از جريان عاشورا شهید شد ميثم تمار بود. شايد چند روز به عاشورا مانده بود که او را گرفتند و مصلوب کردند. وقتي ميثم به صلیب کشیده شده بود هنوز اسراري را ميگفت. از جمله به جريان شهادت آقا سيدالشهداء در روز دهم محرم اشاره کرد. ميگفت: مردم بياييد تا براي شما بگويم، اينها را آقاي من اميرالمؤمنين براي من گفته است و آنقدر در تشيّع قوي بود و ابوترابي بود که اصلا عبيدالله به همین خاطر گفت: خيلي دوست داشتم بر تو مسلط شوم.
🔸 مشهور بود که ميثم تمار عجم است، از ايران رفته بود. لذا عبيدالله وقتي با ميثم روبهرو شد به او گفتند: اين ميثم نزديکترين فرد به ابوتراب بود. عبيدالله گفت: اين عجمي است؟ به او گفتند: بله. عبيدالله گفت: «أين ربّک؟» چون تصور ميکرد که اينها مجوس هستند. ميثم گفت: «لَبِالْمِرْصادِ» نه اينکه بگويد «إِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصادِ» عبيدالله خيلي تعجب کرد، گفت: اين عجمي عجب فصاحت و بلاغتي دارد!
ادامه دارد...
ادامه مطلب قبل...
🔻آن وقت مرسوم نبود که برای دار زدن افراد طناب را به گردن افراد بیندازند. بلکه دست و پاي او را بالای دار به چوبه دار ميبستند و او را رها ميکردند، گاهي سه روز چهار روز طول ميکشيد تا يک نفر فوت کند. ميثم را هم همينطور مصلوب کردند.
🔸 روز دوم به عبيدالله گفتند: میثم شما بني اميه را مفتضح کرد! عبيدالله بياختيار شد و گفت: برويد او را لجام بزنید، براي اولين بار اين دستور را داد با هيچ متهمي اين کار را نميکردند. روز سوم وقتي عبيدالله شنيد با آهنی ضربهاي بر ميثم زدهاند و او شهيد شده است. رئيس شُرطه را خواست، گفت: چرا اين کار را کرديد؟ مگر من نگفتم فقط مصلوبش کنيد؟ گفت: امير خود تو دستور دادی. بعد عبيدالله به ياد آورد که خود او گفته است و اينها را آقا اميرالمؤمنين (عليه السلام) براي ميثم و ميثم براي مردم گفته بود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
🔻عبيدالله پرسيد: مولاي تو نگفته است که تو را چگونه خواهم کشت؟ ميثم گفت: بله مولای من فرموده اند که ما ده نفر هستيم و ما را مصلوب خواهي کرد و چوبه دار من کوتاهتر از بقيه است تا سه روز من مصلوب هستم و بعد آهني بر من فرود ميآورند و من کشته ميشوم و اولين فردي هستم که لجام بر دهان من مي زنند.
🔸 حُصين رئيس شُرطه کوفه بود، عبيدالله به او گفت: اين را ببر مصلوب کن. اما به خاطر اينکه با مولاي او مخالفت کرده باشيم مراقب باش از اين کارهايي که گفت، انجام ندهی.
🔹 ميخواست باپيشگوييهاي اميرالمؤمنين (عليه السلام) مخالفت کرده باشد. ميثم گفت: چگونه تو ميتواني مخالفت کني در حالي که مولاي من از رسول خدا و او از جبرائيل و جبرائيل از خداوند نقل کرده است.
ادامه دارد...