جاستین ترودو اکنون می گوید هرگز کسی را مجبور به واکسینه شدن نکرده است!
او میگوید "عوارض جانبی احتمالی در واکسیناسیون وجود دارد. و افرادی هستند که احتمالاً در اثر واکسیناسیون بسیار بیمار شده اند... در حالی که کسی را مجبور به واکسن زدن نکردم، تصمیم گرفتم مطمئن شوم که همه مشوق ها و همه حمایت ها برای تشویق کانادایی ها وجود دارد. برای واکسینه شدن."
https://rumble.com/v2k82s6-new-justin-trudeau-rewrites-history-by-now-saying-he-never-forced-anyone-to.html
https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1650598625141989385
@tebeslami_ir
درود به #شرفت که از #جهل عده ای برای خودت #دُکان نساختی.
#روشنگری_های_حکیم_کهنسال
ستاد احیای طب اسلامی در کشور
🆘@TEB_ISLAMIGILAN5
کفر به طاغوت علمنمای غرب
🔹آیتالله محیالدین حائریشیرازی(ره):
آنچه از #غرب بهعنوان #علوم_انسانی آمده کم نيست.
زلزلهای که آمده کوچک نيست.
ديواری که بر سر ما فرو ريخته بسیار سنگین است.
ما جامعۀ زلزلهزدهای هستيم از نظر فرهنگی، مخصوصاً از نظر #جامعهشناسی و #شناخت.
ما بايد از زير اين سنگها بيرون بيائيم تا بتوانيم قرآن را بفهميم و قرآن را بپذيريم.
ما بايد به خيلي از طاغوتها کفر بورزيم تا زمينۀ ايمان به الله در ما تقويت شود: «...فَمَنْ يَکفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ يُؤْمِن بِاللّهِ»
ما بايد به #طاغوت_فرهنگی، کفر پيدا کنيم، فرهنگی که میخواهد به ما شک در فطرت،
شک در ذاتيات انسان،
شک در آگاهي انسان،
شک در عقل،
شک در جهتيابی را تزریق کند، کفر بورزيم.
کفر به اين طاغوت، مقدمۀ ايمان به خداست.
📗برگرفته از کتاب اخلاق اسلامی
💠 همراه با سفیر ۴۲👇👇
eitaa.com/joinchat/2544959550Cb00c549ac8
💥 علامه حسینی از سال ۱۳۵۰ که با بعضی از گروههای انقلابی همکاری فکری داشتند، برای آنها بحث روش اجتهاد حوزه را تدریس میکردند. ایشان معتقد بودند که بعضی از گروهکها چون روش فقاهت را اصل قرار نمیدهند، طبیعتاً به انحراف میافتند.
💥 خطرناکترین لایۀ التقاطی در تحقیقات حوزوی، استفاده از روش تحقیق غربی است. علامه حسینی بهدنبال این بودند که جلوی التقاط در مقیاس روش تحقیق را بگیرند.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«دغدغه اصلیِ علامه سید منیرالدین حسینی تحقق اسلام در زندگی اجتماعی بود. ایشان معتقد بودند عقلانیت و تفکر نظری، کاربردی و تجربی جامعه باید مذهبی شود تا جامعه بتواند مذهبی زندگی کند. طبیعتاً اگر کسانی، ملتزم به عقلانیت مدرن باشند، امکان اینکه اسلام را در عینیت، لااقل بهنحو کامل، پیاده کنند نیست. این سخن اخیراً هم در #فلسفۀ_علم به یک معنا مورد پذیرش واقع شده و معتقد شدهاند که علوم، تابع پارادایمها و چارچوبهای نظری و فلسفی هستند. در تفکرات اجتماعی هم این نظر مورد توجه قرار گرفته است، منتها عمقی که ایشان به آن عنایت میکردند با بقیه متفاوت است؛ دیگران حداکثر در حد چارچوبهای فلسفیِ حاکم بر علم، و فلسفههای_مضاف، توجه میکردند، ولی مرحوم حاج آقای حسینی بحث را از این هم عمیقتر میدیدند. به نظر میرسد باید ایمان و تعقل و تجربه در هم تنیده شود تا یک #عقلانیّـت_مذهبی ایجاد شود. آنوقت این عقلانیت مذهبی در تشخیص موضوعات هم حجت است. به تعبیر دیگر، #موضوعشناسی هم باید به حجیت برسد و راه رسیدنش هم این است که عقلانیت جامعه، ایمانی شود؛ مرحوم حاج آقای حسینی این را هم در حد فلسفۀ علم کافی نمیدانستند، بلکه در حد #روش_تحقیق علوم جاری میدانستند و معتقد بودند که ما باید از این حوزه شروع کنیم و روش پژوهش را بهگونهای طراحی کنیم که جای تفقه دینی در موضوعشناسی معیّن شود. طبیعتاً اگر #تفقه_دینی بخواهد منظومه تحقیق اجتماعی بشر و از این طریق، حیات اجتماعی بشر را سرپرستی کند باید خود فقه و روش تفقه تکامل پیدا کند. ایشان منظومۀ تکامل تفقه دینی و روش علوم و مدلهای اجرایی را منظور نظر قرار داده بودند و دنبال این بودند که مبتنی بر مذهب این کار را هم انجام دهند؛ یعنی در نقطۀ مقابلِ برخی روشهای هرمنوتیکی که میخواستند معرفت ایمانی را تابع معرفت تجربی قرار دهند، ایشان میفرمودند باید معرفتهای فقهیِ ما محور منظومۀ معرفتی و عقلانیت اجتماعی باشد و تولید آن هم مبتنی بر همان #روش_فقاهت باشد. در نهایت هم معتقد بودند که حوزه و دانشگاه باید درون یک سیستم بزرگتر هماهنگ شوند.
نکتهای که مرحوم حاج آقا واقعاً جدی گرفته بودند، مسئلۀ تعبد به دین است؛ یعنی اینکه بالأخره اگر آدم بخواهد کاری انجام دهد یا خدمتی به دین کند، نباید «واو یا تایی» اضافه شود. من گاهی اشاره میکردم آن زحمتی که یک فقیه میکشد تا یک اَحوط را اولیٰ کند یا بالعکس، و آخرش هم نمیتواند (چیزی كه ارزشش بیشتر از یک چله ریاضت كشیدن است)، تعبدش در استناد به دین است. دغدغۀ اصلی ایشان این تعبد بود و حتی از سال پنجاه که با بعضی از گروههای انقلابی همکاری فکری داشتند برای آنها بحث اجتهاد و #روش_اجتهاد حوزه را میگفتند. معتقد بودند که بعضی از گروهکها چون این روش را در تفقه و اعتقاداتشان دنبال نمیکنند طبیعتاً به انحراف میافتند. حتی با بعضی از بزرگان هم سر همین موضوع اختلاف داشتند و آخر هم معلوم شد که ایشان درست فهمیدهاند.
دورههایی هم كه تا سال ۶۰ بود، اولین بحثی که میگفتند، بحث روش اجتهاد بود. بعدها این بحث تبدیل به کتاب شد که البته تنقیح همان روش فقهاست و چیز جدیدی نیست و همان روش را در مقایسه با روشهای تأویل قدیمی مثل قیاس اهل سنت یا تأویلهای جدید مثل دینامیزم قرآنِ گروهکها یا روشهای علم زیستی جدید مقایسه میکردند و تفاوتهایش را میفرمودند و حجیت و عدم حجیتش را بیان میکردند.
هماكنون نیز به نظر میرسد چیزی که رد پایش گاهی در تحقیقات محققین حوزه دیده میشود و شاید خطرناکترین لایۀ التقاطی در تحقیقات حوزوی هم هست، روش تحقیق غربی است که متأسفانه چون بهراحتی تشخیص داده نمیشود که کجای این روش تحقیقات مشکل دارد، کموبیش وارد فضای تحقیق حوزه میشود. آنچه ایشان دنبال میکردند این بود که جلوی #التقاط_در_مقیاس_روش_تحقیق را بگیرند. همچنین روش تحقیق در حوزۀ علوم و روش تحقیق در مدلهای اجرایی و در نهایت، تکامل در تفقه در حوزه هم بهگونهای نشود که به انفعال تفقه در مقابل روش تحقیق غرب منتهی شود.»
☑️ @mirbaqeri_ir
🔆 استاد سید منیرالدین حسینی الهاشمی:
«يكعده از مقدسينِ كماطلاع را انسان میديد كه اگر فرزندشان به سينما میرفت و به فِسق آلوده میشد، پدر، خيلی ناراحت بود، ولی اگر میرفت روانشناسی غربی میخواند و به كفر و ترديد آلوده میشد، افتخار میكرد كه: آقازادهام در روانشناسی دارد دكترا میگيرد!
افرادی، نمیتوانند درک کنند كه مفاسد عالم از كجاست؛ ریشۀ هجوم را نمیتوانند بفهمند.» (۱۳۶۶)
☑️ @AndisheMonir
الانم فقط رو شال حساسن
حتی بی حجابی بدون شال هم دغدغشون نیس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری / بالاخره آمار محرمانه آقازاده های مسئولان دولت که در آمریکا و کانادا ساکن هستند، از پشت تریبون علنی مجلس توسط شیرزن نماینده لو رفت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما مظلوم هستیم
اما قوی هستیم
دانستنی های نظامی👇
https://eitaa.com/joinchat/2469068961C1c2c2ec17e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سال گذشته بیش از ۱میلیون خودرو به ارزش بیش از ۸.۹ میلیارد دلار در آمریکا سرقت شده که نسبت به سال ۲۰۲۱ حدود ۷% افزایش داشته، ایالت ایلینوی با ۳۵درصد و ایالت واشینگتن با ۳۱درصد افزایش بی سابقه ای در سرقت نسبت به سال قبل داشته اند
پ.ن: اونجا مگر دزدی هم میشه!؟ 😂
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تاکر کارلسون: در شمار کودکان نابالغی که به نام دگرباش گرایی در حال اخته شدن هستند، یک جهش بزرگ روی داده است!
🔺کاملاً روشن است که این لحظه ای تاریک در تاریخ کشور ماست زیرا یک کشور متمدن چنین چیزی را نمی پذیرد. چون مجارستان در برابر جنسی کردن کودکان ایستادگی کرده است، بیش از دهها کشور از اتحادیه اروپا از مجارستان شکایت کرده اند...
🔞این گزارش حاوی محتوای حساس است
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
امیرالمومنین علی علیه السلام:
❇️ مؤمن كسي است كه هوای نفسَش از او در سختی و زحمت است
و مردم از او در أمنيت و آسايشند...
📕 بحارالأنوار ، ج ۷۵ ،ص۵۳
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📼 فضائل اهل یمن: قسمت پنجم
❤️ روحیه حق پذیر یمنیها برای پذیرش ولایت اهل بیت و قلوب رقیق آنها
📺 پخش شده توسط شبکه دو سیما در تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۲۶
🎙 بیانات آیتالله #نجم_الدین_طبسی
#فضیلت_اهل_یمن
🔴 اینجا یمن است.
تنها درگاه رسمی ارتباط با یمن
https://eitaa.com/joinchat/1015808046C4da3eb31ef
#عکس_نوشته
💠استاد حسین انصاریان
◽️به جوانان توصیه می کنم تا می توانند مراقبت کنند تا زندگی مشترک به طلاق نرسد عملی شوم تر و مبغوض تر از طلاق نزد خداوند نیست.
🆔 @ansarian_ir
95.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در این گفتوگو مدیرعامل صاایران از دستاوردها و پیشرفتهایی میگوید که در ذهن و فکر بسیاری هنوز قفل است، اما همانگونه که بارها گفته و تاکید کرده بودیم ایرانیها از آنجا که سزاوارترین ملت جهان هستند و جوانان و دانشمندان بسیار باهوش و نخبهای هم دارند اگر به این مرحله از پیشرفت، دانش و تکنولوژی نمی رسیدند باید شک میکردیم، قدرتی که به واسطه اعتماد به جوانان و دانشمندان ایرانی برای دفاع از حریم اهورایی سرزمین بزرگ و دوست داشتنیمان ایران عزیز و سرافراز فراهم شده از زبان تیمسار رستگاری شنیدنیتر و عمیقتر است که با بیانی شیوا و با اعتماد به نفس کامل که نشان از تسلط خوبش بر تولیدات و فناوریهای روزآمد شده دارد آن را توضیح میدهد.
@syriankhabar
سعدی در گلستان میگوید: دو برادر بودند، یکی توانگر و دیگری درویش. توانگر- به قول او- در خدمت دیوان بود، خدمتگزار بود، ولی آن درویش یک آدم کارگر بود و به تعبیر سعدی از زور بازوی خودش نان میخورد. میگوید برادر توانگر یک روز به برادر درویش گفت: برادر! تو چرا خدمت نمیکنی تا از این مشقّت برهی؟ تو هم بیا مثل من در خدمت دیوان تا از این رنج و زحمت و مشقّت، از این کارگری، از این هیزم شکنی، از این کارهای بسیار سخت رهایی یابی.
میگوید برادر درویش جواب داد: تو چرا کار نمیکنی تا از ذلّتِ خدمت برهی؟ تو به من میگویی تو چرا خدمت نمیکنی تا از این رنج و مشقّت کار برهی، من به تو میگویم تو چرا کار نمیکنی، متحمل رنج و مشقّت نمیشوی تا از ذلّت خدمت برهی؟ او خدمت را با آن همه مال و ثروت و توانایی که دارد (ولی چون خدمت است، چون سلب آزادی است، چون خم شدن پیش غیر است) ذلّت تشخیص میدهد. بعد میگوید: خردمندان گفتهاند که نان خود خوردن و نشستن، به که کمر زرین بستن و در خدمت دیگری ایستادن:
به دست آهن تفته کردن خمیر
به از دست بر سینه پیش امیر
📘 آزادی معنوی، صفحه ۲۶
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅ @Hekmat_motahar
🗓 چهارشنبه ۶ اردیبهشت ماه ١۴٠٢
#استفتاء از حضرت آیتالله بهجت قدسسره
❓ سؤال: آیا پلاتین همان طلای سفید است؟ حکم نماز مرد درحالیکه آن دو را به همراه دارد چیست؟
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸پلاتین غیر از مادهی طلاست؛ لذا برای مرد حلال است و نماز با آن هم اشکال ندارد، ولی طلای سفید حرام و نماز با آن هم باطل است.
🔻مناسبتها:
🔹 ورود جناب مسلمبنعقیل به کوفه و بیعت ١٨هزار نفر از کوفیان با وی؛ ۶٠ق.
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
🗓 سهشنبه ۵ اردیبهشت ماه ١۴٠٢
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
▫️ برای او که شیوۀ معمولش سکوت و کمگویی بود،
▪️«نگاه» میشد کبوتر نامهبر.
▫️به تکتک آدمهایی که میآمدند مسجد، نگاه میکرد.
▪️با نگاه سلام میداد، دلجویی میکرد.
▫️آنهایی را که ته صف و یا کُنجی نشسته بودند و چندان به چشم نمیآمدند هم میدید.
▪️نیازمندها را رصد میکرد؛
▫️به اطرافیانش میگفت: «آن آقا را میبینید؟ هم او که جلوی در نشسته، این پول را بدهید بهش.»
▪️یا: «آن دیگری را میبینید آن گوشه، این هدیه را بدهید ببرد.»
📚 به شیوه باران، ص٢۴
🔻مناسبتها:
🔹 غزوه حنین؛ ٨ق.
🔹 شكست حمله نظامی آمریكا به ایران در طبس؛ ١٣۵٩ش.
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸مادرم که به رحمت خدا رفت، پدرم تنها شد.
کاری هم نمیتوانستم بکنم. چون من ساکن آن شهر نبودم. به آقا ماجرا را گفتم.
☘️ گفتند: «بروید پیش پدرتان. مشکلی نیست. از همانجا درستان را ادامه دهید. ولو با یک نوار صوتی».
📚ذکرها فرشتهاند، ص٨٨ (جلد چهارم از مجموعه ۵ جلدی داستانهایی کوتاه از سیره و زندگانی حضرت آیتاللّٰه بهجت قدس سره)
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت الله بهجت قدس سره
✅ @bahjat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عصبانیت اکبر عبدی از فیلم سینمایی فسیل که به تازگی در حال اکران سینما است
🟡توصیه مرحوم آیت الله علوی گرگانی به طلاب:
درس خواندن فراوان موجب پیدایش علم نیست.
علم نوری است که خداوند آن را در دل هر بندهای که بخواهد قرار میدهد.
اگر انسان در زندگی اینگونه به دنبال علم و دانش باشد خداوند نیز نتیجه کار او را در آخرت خواهد داد.
اگر عالم به این وظیفه الهی خود به درستی عمل کند خداوند پاداش بزرگی در دنیا و آخرت به او عطا خواهد کرد.
خداوند مزد عمل کننده به علم را هم در دنیا و هم در آخرت می دهد اما مزد و پاداش واقعی او وعدههای حق الهی است که در آخرت نصیبش میشود.
اگر علم و عمل برای خدا باشد قطعا نورانیتی که در آیات و روایات بر آن تأکید شده برای انسان حاصل میشود.
#پای_صحبت_بزرگترها
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
🟡مواضع صریح و دقیق و راهگشا
حجت الاسلام فاضل مدیر حوزه علمیه خواهران: حجاب ضرورت دین و مذهب است و حوزه علمیه خواهران خود را متعهد میداند.
بعد از گذشت چندین ماه از هیاهوی بیگانگان و رشته نفوذ، بر سر حجاب ،بالاخره مدیریت محترم حوزه خواهران احتمالا طی مطالعات گسترده متوجه شدند که حجاب ضرورت دین است.
جا دارد که از اقدام به هنگام این مسئول جلیل القدر ،کمال تشکر و قدردانی را داشته باشیم.
اما باید نسبت به افرادی که به فرمایشات صریح امامت انقلاب و خون شهدا و احکام نورانی اسلام بی تفاوت بودند اما ورود نهاد ها و افراد مسئول به مسئله حجاب ،آنها را مشتاق به مبارزه در میدان جهاد تبیین نموده ،تجدید نظر شود.
#محافظه_کاری
#قتلگاه_انقلاب
#شهدا_فدای_مصلحت_احزاب
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دیدن این چند ثانیه، بر هر مسئولی واجب است...
#شهید_مهرداد_عزیزاللهی
❤شهیدحاجقاسمسلیمانی❤️
https://eitaa.com/MartyrHajQasemSoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑مهندس بقایی در سال 96:
چند ماه آفتاب ندیده زندان رفتم
همه رو بخشیدیم به جمال روی مقام معظم رهبری
💢 خانمها خوب است تعدادی از نمایشنامههای شکسپیر را اگر نخواندهاند، بخوانند تا ببینند که زن در چشم غربیها چیست؟!
🔻از دیدگاه آنها، مرد سرور زن است! در همین نمایشنامهی اُتِلّو، اُتلّو کیست؟ اُتلّو یک سیاهپوست بیاصل و نسب است و طرف مقابلش یک خانم اشرافی است به نام دزدمونا؛ زن، خانمی اشرافی و زیبا و مرد، یک سیاه گردنکلفت که در جنگ مهارت به خرج میدهد و سرباز خوبی است.
🔻به مجردی که اُتلّوی سیاهپوست، شوهر دزدمونای اشرافی میشود، دیگر زن باید به او بگوید «سرور من»! بعد هم مرد، اینقدر حق دارد که زن را به دست خودش خفه کند؛ برای اینکه سوءظنی به او پیدا کرده است!!!
🔰 امام خامنهای -حفظهاللهتعالی- ۷۱/۱۰/۲۹
🗓 به بهانه بیست و سوم آوریل #روز درگذشت ویلیام شکسپیر
#تمدن_نکبت
#حق_زنان
✌جنبش مردمی حلالزادهها🌷🌹
📡
امیرحسین مهدوی؛ کارشناس ارشد اقتصاد
مسئله اصلی بحث بر چرایی هاست نه چگونگیها !
نکاتی درباره مناظره دکتر غنی نژاد و درخشان
فارغ از عملکرد طرفین در مناظره، یکی از انتقاداتی که به کرات مشاهده میشد، این بود که در مناظره ایدئولوژی جای بحث علمی را گرفته بود!
گویا افراد بیشتر توقع داشتند طرفین با استدلالات آماری و نشان دادن نمودارهای متعدد در یک بحث کاملا علمی! به علل ناکامی اقتصاد بپردازند. و مباحث نظری فلسفه سیاسی دردی را دوا نخواهد کرد.
اصلا جان استوارت میل، هایک و.... فلان شخصیت را داشته، به ما چه! حرفش را ببینید!
یک موقع میگوییم استوارت میل فیلسوف این را گفت، یک موقع میگوییم چرا استورات میل این را گفت
اتفاقا مسئله اصلی همینجاست؛ نه در اقتصاد بلکه در بقیه علوم. بگذارید بیشتر توضیح دهیم.
1- بسیار برای نگارنده پیش آمده که در بحث های مختلف، وقتی از وحی و دین و... بحث میشود؛ میگویند علمی بحث کن، مکتبی بحث نکن! خب روش علمی چیست؟ تجربه گرایی – فارغ از حصر کردن روش علمی در این مدل تجربه گرایی اصلا درست یا نه، خوب است ببینیم این تجربه گرایی از کجا نشات میگیرد؟
2- تجربه گرایی که از کتاب ارغنون جدید نشات می گیرد. ارغنون کتابی است بر شش رساله از تألیفات ارسطو در علم منطق و بیکن این کار ارغنون جدید را در مقابل کار ارسطو تالیف کرد. تا روش علمی را بر خلاف ارسطو در تجربه منحصر کند و از اینجا به بعد دیگر وحی و عقل در حوزه خارج از ماده منابع کشف حقیقت نیستند. اما جالب است بدانید بیکن لرد صدر اعظم انگلستان و اولین دریافتکننده مقام مشاور حقوقی مخصوص ملکه بود! وی در زمانی زندگی میکرد که اوج دعوای کلیسا و پادشاهی بود! اگر شما جای بیکن بودید و میخواستید وحی را که کلیسا از آن سخن میگوید را بزنید تا به پادشاهی کمک کنید، چیزی غیر از کتاب ارغنون جدید را تالیف میکردید؟ کار بیکن توسط جان لاک ، هیوم و....ادامه یافت، جالب است بدانید جان لاک رفیق از و یار صمیمی آنتونی اشلی از بزرگان دربار و ثروتمندان انگلیسی بود، وی نیز دقیقا به نفع پادشاهی قلم میزد و....
3- یک موقع است که میگویم هایک فلان چیز را در باب آزادی گفت، یک موقع میپرسیم چرا هایک فلان مطلب را گفت. طبعا اگر کسی همچون هایک را یک فیلسوف گوشه گیری بدانیم که توصیه هایی اقتصادی میکند با اینکه هایک را فیلسوفی بدانیم که با پول آنتونی فیشر تاجر انگلیسی(Antony Fisher) در Mont Pelerin Society شروع به نظریه پردازی برای تثبیت حاکمیت تجار پرداخت! متفاوت است.
4- سوالی که اینجا مطرح است این است که تقریبا همگی اقتصاددانان (غربی) به تبعیت از آدام اسمیت، پدر اقتصاد مدرن، انگیزه اصلی انسان را نفع شخصی میدانند، اکثریت آنان نیز تنها انگیزه انسان را نفع شخصی میدانند و منکر انگیزههایی همچون نوعی دوستی، دگر خواهی و... هستند؛ حال سوالی که اینجا مطرح میشود، این است که کسانی که چنین تفکری دارند، در نظریه پردازی، چطور نظریه پردازی میکنند؟ در نظریه پردازی نفع چه فرد یا افرادی را در نظر میگیرند؟ بین منافع جامعه و نفع خود چه کسانی را در نظر میگیرند؟ اصلا چرا با نظریات اقتصاددانان همچون مصلحان اجتماعی برخورد میشود؟!!
5- چرا اگر صحبت از نظریه کارآفرینی (entrepreneurship) شومپیتر صحبت کنیم یا ایده خلق پول از هیچ وی (money creation out of nothing) یک حرف علمی زده ایم ولی اگر یگوییم وی که مدافع خلق پول از هیچ بانکهاست، خود یک بانکدار بوده است، یک حرف کاملا غیر علمی زده ایم!
6- همین روند در همه جا مطرح است، ما دنبال چگونگی عوامل تورم هستیم (از فشار هزینه ، فشار تقاضا، ساختاری و....) ولی یکبار بررسی نمیکنیم که ذینفعان تورم چه کسانی هستند و از چه جریاناتی حمایت میکنند. متضررین و ذینفعان تورم چه کسانی هستند؟
در بقیه عرصه های غیر اقتصادی نیز همین است. سه سال و نیم پیش را به یاد آورید – یک دفعه گفته شد از یک خفاش، خوک یا هر چیز دیگری که آخر سر معلوم نشد، ویروسی به نام کرونا متولد شد! هیچکس از خود نپرسید که این ویروس به نفع کدام قشر بود ؟ از کجا آمد؟ چه کسانی را از بین برد؟ در اینجا کوچکترین انتقادات با سرکوب مواجه میشد که این یک مسئله تخصصی و کاملا علمی پزشکی است – مرجع پاسخگویی نیز who و CDC آمریکاست. حال آیا حق نداریم سوال کنیم که آیا ارتباطی وجود دارد بین اینکه حامیان این سازمان ها افرادی چون بیل گتیس و زاکربرگ بوده و ثروت اینان در دوران کرونا افزایش شدید داشته ! یا این یک پرسش شعاری، سیاسی و ایدئولوژیک است و کرونا صرفا یک مسئله پزشکی است؟
آیا بین اینکه کرونا نیم میلیارد نفر دیگر را در جهان زیر خط فقر میبرد و همزمان دارایی ثروتمندان جهان را دو برابر میکند، رابطه ای وجود دارد؟
آیا حق داریم از زمینه های کمی شک به خودراه دهیم؟
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔻 ساعتی پیش آیت الله سلیمانی نماینده سابق ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان توسط عناصر ناشناس در بابلسر به شهادت رسید.
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
با اربعین تا ظهور ۳۱۳
https://eitaa.com/joinchat/1428816015C9df26168d7
┅┅┅┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅┅┅
هواشناسی اعلام کرد :
�هوای مهدی فاطمه را داشته باشید
خیلی تنهاست .........
سلامتیش صلوات🍃🌸📿
🏆زیباترین کلام:بسم الله...
🏆زیباترین تکیه گاه:خدا
🏆زیباترین دین:اسلام
🏆زیباترین خانه:کعبه
🏆زیباترین بانگ:تکبیر
🏆زیباترین آواز:اذان
🏆زیباترین ستون:نماز
🏆زیباترین معجزه:قرآن
🏆زیباترین سوره:حمد
🏆زیباترین قلب:یاسین
🏆زیباترین عروس:الرحمن
🏆زیباترین محافظ:آیةالکرسی
🏆زیباترین عمل:عبادت
🏆زیباترین زیارت:خانه خدا
🏆زیباترین منزل:بهشت
🏆زیباترین مهاجر:هاجر
🏆زیباترین صابر:ایوب(ع)
🏆زیباترین معمار:ابراهیم(ع)
🏆زیباترین قربانی:اسماعیل(ع)
🏆زیباترین مولود:عیسی(ع)
🏆زیباترین جوان:یوسف(ع)
🏆زیباترین انسان:پیامبراسلام
🏆زیباترین پارسا:علی(ع)
🏆زیباترین مادر:زهرا(س)
🏆زیباترین مظلوم:امام حسن مجتبی(ع)
🏆زیباترین شهید:امام حسین(ع)
🏆زیباترین ساجد:امام سجاد(ع)
🏆زیباترین عالم:امام محمدباقر(ع)
🏆زیباترین استاد:امام صادق(ع)
🏆زیباترین زندانی:امام کاظم(ع)
🏆زیباترین غریب:امام رضا(ع)
🏆زیباترین فرزند:امام جواد(ع)
🏆زیباترین راهنما:امام هادی(ع)
🏆زیباترین اسیر:امام حسن عسکری(ع)
🏆زیباترین منتقم:امام زمان(عج)
🏆زیباترین عمو:حضرت عباس(ع)
🏆زیباترین عمه:حضرت زینب(ع)
🏆زیباترین سرباز:علی اکبر(ع)
🏆زیباترین غنچه:علی اصغر(ع)
🏆زیباترین شب سال:شب قدر
🏆زیباترین سفر: حج
🏆زیباترین محل تولد:کعبه
🏆زیباترین لباس: احرام
🏆زیباترین ندا: فطرت
🏆زیباترین سرانجام: شهادت
🏆زیباترین جنگ: نفس عماره
🏆زیباترین ناله: نیایش
🏆زیباترین اشک: اشک از توبه
🏆زیباترین حرف: حق
🏆زیباترین حق: گذشت
🏆زیباترین رحمت: باران
🏆زیباترین سرمایه: زمان
🏆زیباترین لحظه: پیروزی
🏆زیباترین کلمه: محبت
🏆زیباترین یادگاری: نیکی
🏆زیباترین عهد: وفا
🏆زیباترین دوست: کتاب
🏆زیباترین کتاب: قرآن
🏆زیباترین زینت: ادب
🏆زیباترین روزهفته: جمعه
🏆زیباترین خاک: تربت کربلا
🏆زیباترین ابزار: قلم
🏆زیباترین روزسال: مبعث
🏆 زیباترین بیابان: عرفات
🏆 زیباترین مزار: شش گوشه
🏆زیباترین شعار: صلوات
🏆زیباترین قبرستان: بقیع
🏆زیباترین زمین: کربلا
🏆زیباترین آرزو: فرج مهدی
💠زیباترین پایان: التماس دعا
https://eitaa.com/joinchat/1095434446Cb771dac24f