📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده
ترقيات علمي عصر حاضر اين خرافات را پايمال مي كند علم اين هذيان ها را واژگون ساخته و بشر را به خوبي فهمانيده است كه اين هذيان ها افسانه هائي است كه فقط براي موقع خواب اطفال عصور ظلمت و جهالت گفته مي شده است. در اواسط قرن نوزدهم كه علماء عظمت اين عوالم را مشاهده نموده و اسرار طبيعت را كشف كردند غير از خرافات انجيل و شرك و بت پرستي از اديان چيزي در دست نديدند و به خوبي ملتفت شدند كه اين مزخرفات با اصول علمي هيچ موافقت ندارد كاملا از ديانت منصرف و به عقائد مادي و طبيعي قائل شدند زيرا دين صحيحي در دست نداشتند و توحيد خالص اسلام هم در اروپا منتشر نشده بود. مروج فكر مادي در آن عصر در اروپا (داروين) بوده و اتباع او امثال (بخز) در آلمان و[سبنسر]در انگلستان و امثال آن ها مذهب مادي داروين [ صفحه 31] را ترويج نمودند هر چند داروين در واقع موحد بوده زيرا در موقع بحث از طبقات جسم صراحتا مي گويد در اينجا نمي توانم اعتراف نكنم كه قوه ي عاقله و مديره در طبقات جسم نباشد زيرا كه هميشه براي ديد اختيار اصلح مي كند و مواظبت كامل دارد. در يكي از ادعيه ي يوميه ماه رجب كه سيد بن طاوس در اقبال از حضرت صادق (علیه السلام) روايت كرده همين معني موجود است. بالاخره اين حال ما بين علما بود تا اول قرن بيستم كه علم ترقي كرده و افكار علماء بيشتر دقيق شد غالب علماي اروپا قائل به توحيد خالص شدند و خود را از ضلالت ماديت رها ساخته و فهميدند
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده، ص۳۴
#مبلغ_بهایی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 اقامه عزای همگانی در چهلم سید عزیز مقاومت
🌹استاد ماندگاری: شهادت سید حسن نصرالله، مثل مادرش حضرت زهرا سلام الله علیها، غریبانه و مظلومانه بود. نه تشییع جنازه ای و نه محل دفنی...
📌رهبر فرزانه انقلاب: ما همه در مصیبت سید عزیز، مصیبت زده و عزاداریم... جنس عزای ما، از جنس عزای سیدالشهداست؛ زنده کننده.
🔸اقامه عزا و سوگواری همگانی در چهلم سید عزیز مقاومت در سراسر کشور
💠 به همراه جمع آوری کمک های مردمی به جبهه مقاومت و مردم مظلوم غزه و لبنان
🗓 زمان: 12 الی 22 آبان
🕌 مکان: سراسر کشور
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیاتی که انگار الان نازل شدند
🚫@bahaiyat🚫
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
الف: نص وصايت
مطلب مذكور در صفحه (۲۴۴) كتاب: نقطة الكاف با تفصيل و تصريح روشن تر چنين مى خوانيم: «همين كه عرايض جناب ازل به حضرت ذكر رسيد در نهايت مسرور شده و بناى غروب شمس ذكريه و طلوع قمر ازليه شد و لهذا به عدد واحد (۱۹) از آثار ظاهر خود كه طبق باطن بوده باشد از قبيل قلمدان و كاغذ و نوشتجات و لباس وخاتم شريف و امثال آنرا به جهت حضرت ازل فرستادند و وصيت نامه نيز فرموده بودند و نص به وصايت و ولايت ايشان فرموده و فرمايش كرده بودند كه هشت واحد بيان را بنويسيد و هرگاه من يظهره اللَّه در زمان تو به اقتدار ظاهر گرديد، بيان را نسخ نما و آنچه كه الهام مى نمايم بر قلب توكّل نما، اما سرّ مرحمت نمودن آثار به عدد واحد كه در نهايت واضح مى باشد كه مراد باطن آن است كه بر اصحاب معلوم گردد كه حامل آثار الهيه بعد از آن حضرت اين جناب مى باشد و مراد از نصب به وصى بودن ايشان نيز به جهت اطمينان قلوب ضعفا مى باشد كه متحير در حقيقت آن جناب نبوده باشند و دوست و دشمن بدانند كه در فيض اللَّه تعطيل نيست و امر حقّ لابد ظاهر شدنى مى باشد اما جهت اينكه هشت واحد بيان را خود ننوشته و به جهت ايشان واگذارده آن است كه مردم بدانند كه لسان اللَّه
واحد مى باشد و آن جناب به نفس خود حجت مستقل مى باشند و مراد از من يظهره اللَّه من بعد از ايشان خود «حضرت ازل» مى باشد لاغيره زيرا كه دو نقطه در يك زمان نشايد».
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۸۵
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
الف: نص وصايت
بر اين اساس مى توان مستقيماً نتايج ذيل را مورد تصويب بابيه بدانيم:
۱- با توجه به تصريح ميرزا جانى كاشانى! در صفحه ۲۳۹ كتاب نقطة الكاف مبنى بر اينكه ازل در سال آغاز دعوى بابيه، ۱۴ ساله بود؛ معلوم مى شود. در سنه «پنجم ظهور» صبح ازل بيش از ۱۹ سال از عمرش نگذشته است كه على محمد شيرازى او را به جانشينى خود برگزيده است.
۲- صبح ازل، از نظر بابيه من يظهره اللَّه است. اشاره ميرزا جانى كاشانى به «وصيت نامه اى كه در متن مذكور به آن تصريح شده است»، نياز به توضيح بيشترى دارد.
اولًا: آنچه مسلم است، على محمد شيرازى به خط خود وصيت نامه اى در مورد جانشينى پس از او نگاشته و آن را به جهت صبح ازل ارسال داشته است. متن وصيت نامه مذكور در آغاز «رساله قسمتى از الواح خط نقطه اولى و آقا سيد حسين كاتب [۱] » عيناً كليشه و چاپ شده است.
----------
📗[۱]: افست از صورت دستخطهاى على محمد شيرازى و سيد حسين كاتب، مجموعاً ۲۰ لوح، ۱۳۳۷، انتشارات بابيان تهران، همچنين مراجعه شود به رساله: للثمرة نسخه خطى، ۴۷ صفحه ۱۵ سطرى، حاوى مجموعاً ۱۲ لوح از الواح على محمد شيرازى خطاب به صبح ازل.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۸۵
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چشم بندی بهائیان ایران
〽️تا به حال بهائیها از خودشون پرسیدن که چرا کتاب عربی پیامبر ایرانیشون، به تمامی زبانها غیر از فارسی ترجمه شده؟
📎 #کتاب_اقدس
📎 #شوقی_افندی
📎 #تحری_حقیقت
🚫@bahaiyat🚫
📌 درگذشت آیت الله عباسعلی عمید زنجانی
🔹 عباسعلی عمید زنجانی، در زنجان متولد شد. از ۶ سالگی تحصیلات ابتدایی و دروس طلبگی را آغاز کرد. در ۱۳۳۰ ش وارد حوزه علمیه حجتیه قم شد. آنجا به درس امام خمینی می رفت و علاقه ویژهای به او داشت. از جمله دیگر اساتید وی؛ آیت الله بروجردی، علامه طباطبایی، ابوالقاسم خوئی و علمای دیگر می باشد.
🔻 او در سال ۱۳۴۱ ش وارد حوزه علمیه نجف شد و در دروس علمای آنجا حاضر شد. بعد از تبعید امام به عراق، او از نخستین کسانی بود که در کاظمین به پیشواز وی رفت. در جریان دستگیری آیت الله منتظری، به دستور امام با طلاب به بیت سیدمحسن حکیم رفت و از او خواست تا توصیه نامهای برای آزادی منتظری بنویسد.
🔸 در سال ۱۳۴۸ ش به ایران بازگشت و در قم ساکن شد و به فعالیت های سیاسی علیه پهلوی ادامه داد. در تهران امامت جماعت مسجد لرزاده را به عهده گرفت و نیز جلساتی با دانشجویان در نقد مارکسیسم برگزار کرد. وی با اعضای جامعه روحانیت مبارز تهران ارتباط نزدیکی داشت. بعد از حادثه ۱۷ شهریور دستگیر و زندانی شد و بعد از مدتی آزاد شد.
▫️ وی بعد از انقلاب علاوه بر ریاست ستاد پشتیبانی جنگ تهران، در دوره سوم و چهارم مجلس، به نمایندگی انتخاب شد. در سال ۱۳۶۸ ش از طرف امام به عضویت شورای بازنگری قانون اساسی انتخاب شد. وی از سال ۱۳۵۸ ش در دانشکده الهیات دانشگاه تهران و دانشگاه های دیگر و حوزه علمیه به تدریس مشغول بود و مدتی هم بهعنوان اولین روحانی، رییس دانشگاه تهران شد. آیتالله زنجانی ۸ آبان سال ۱۳۹۰ ش در تهران درگذشت.
#تقویمتاریخ
#آبان_۸
#آیتالله_زنجانی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 شهادت محمدحسین فهمیده و روز بسیج دانش آموزی
🔹 محمّدحسین فهمیده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۴۶ در قم متولد شد و تحصیلات ابتدایی و راهنمایی خود را بدلیل مهاجرت خانواده در شهر کرج گذراند. او نوجوانی خوش برخورد، علاقمند به مطالعه و اهل نماز بود و برای والدینش احترام خاصی قائل بود. وی شیفته امام خمینی بود.
🔻 اوایل جنگ، تصمیم گرفت به جبهه برود. یک روز که به بهانه خرید نان از منزل خارج شد از دوستش خواست که نان بخرد و به منزل آنها ببرد و تا سه روز به خانوادهاش خبر ندهد تا مانع رفتن او نشوند. در تهران یکی از پاسداران سعی کرد او را منصرف کند، اما موفق نشد.
🔸او چندی بعد در خرمشهر مجروح و به بیمارستان منتقل شد. با حالت مجروحیت، دوباره به خرمشهر برگشت. یک بار به تنهایی به میان عراقیها رفت و لباس و اسلحهای از عراقیها بدست آورد و وقتی بازگشت رزمندگان دیدند یک عراقی کوچک به طرف آنان می آید!
▫️۸ آبان ۱۳۵۹ با دوستش در محاصره دشمن گرفتار شد. محمد حسین درحالی که تعدادی نارنجک به کمرش بسته و تعدادی در دست داشت به طرف تانک ها حرکت کرد. با اینکه از ناحیه پا مجروح بود، از لابه لای امواج تیر، خود را به تانک پیش رو رساند و آن را منفجر کرد و خود نیز به سوی آسمان پر کشید. در نتیجه رشادت او محاصره شکسته شد. ۸ آبان به افتخار او «روز بسیج دانش آموزی» نامگذاری شده است.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۸
#شهید_فهمیده
🚫@bahaiyat🚫
هدایت شده از حاج ابوذر بیوکافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ویدئو
🔰 گزیدهای از مداحی #حاج_ابوذر_بیوکافی و حاج احمد واعظی در منطقۀ #ضاحیه بیروت در #لبنان
📍 گلزار شهداء روضة الحوراء
♾ مشاهده و دریافت با کیفیتهای مختلف
🇮🇷 کانالرسمیحاجابوذربیوکافی
▫️ AbozarBiukafi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت یازدهم
📚 موضوع: معیت الهی
📖تفسیر آیه ۴۵ و ۴۶ سوره مبارکه طه
🗓۱۳۹۷/۱۲/۰۷
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام منبع ادعاتون در مورد رشوه گرفتن احمد شاه قاجار از روس و انگلیس
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍سلام برگهایی از پرونده احمدشاه قاجار-مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی
https://psri.ir/?id=al1rtmfcpu
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا