📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده
و توحيد را در يونان انتشار داد ولي چون علم ترقي كلي نداشت قائل به عقول عشره شدند (كه در حقيقت مبني تعدد الهه است) چون افكار يوناني ها قبل از نشر فلسفه ي توحيد به تعدد الهه متوجه بود بعد از انتشار توحيد هم نتوانستند خود را از تعدد الهه رها كنند و توحيد را به صورت شرك در آوردند. اما مصري ها قائل به خدائي پادشاهان خود بودند نه اينكه آن ها را خدا مي دانستند بلكه مظهر خدا مي دانستند تا وقتي كه نور هدايت حضرت موسي كليم الله (ع) طاوع و تمام مردم را دعوت به توحيد و شرك را برطرف كرده و واژگون ساخت. بني اسرائيل موحد شدند و خداي قادر فرعون را كه بنده عاجزي بود در درياي مصر (رود نيل) غرق كرد و براي اينكه نگويند به آسمان رفت و صعود مبارك شد محض اثبات عجز او برخلاف عادت و انتظار به خواست خدا بدن فرعون در كنار دريا پيدا شد. (مي گويند مريس موميائي شد همان فرعون است) [ صفحه 28] علي اي حال خدا براي عبرت مخلوق خود ثابت كرد كه اين عبد ذليل مظهر من نيست. چنانچه مي فرمايد [فاليوم ننجيك ببدنك لتكون لمن خلفك آية و ان كثيرا من الناس عن آياتنا لغافلون.] اتباع موسي (ع) موحد شدند ولي بر توحيد خود باقي نماندند و بواسطه افساد و قصور فكري به شرك برگشتند و قائل شدند كه خدا پسري دارد چنانچه خدا مي فرمايد (و قالت اليهود عزير بن الله) اين انصراف از راه حق باعث اختلافات داخلي و منجر به تسلط بابلي ها بر اورشليم(بيت المقدس) شد
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده، ص۳۲
#مبلغ_بهایی
🚫@bahaiyat🚫
21.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت پنجم
📚 موضوع: نصرت الهی
📖تفسیر آیه ۴۰ سوره مبارکه حج
🗓۱۳۹۱/۱۰/۱۹
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
🚫@bahaiyat🚫
📌 سالگرد شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی
🔹سید مصطفی خمینی، ۲۱ آذر سال ۱۳۰۹ش در قم متولد شد و تحصیلات دورۀ ابتدایی را در همان جا به پایان رساند. از ۱۵ سالگی، تحصیل در حوزه علمیه قم را آغاز کرد. در مدتی کمتر از شش سال، دورههای مقدماتی و سطح را به پایان رساند و مشغول به فراگیری درس خارج شد. وی در ۲۷ سالگی به اجتهاد رسید.
🔹 ایشان از ابتدای نهضت امام (ره) در سال ۱۳۴۲ش وارد فعالیتهای سیاسی شد. پس از دستگیری امام خمینی در قیام ۱۵ خرداد، وی برای ادامۀ نهضت فعالیتهای زیادی انجام داد. به دنبال آن، مأموران شهربانی قم و ساواک او را دستگیر و به زندان قزل قلعه در تهران منتقل کردند.او سال ۱۳۴۳ش به ترکیه محل تبعید امام خمینی، تبعید شد .
🔹 در آن مدت با بحثهای علمی خود با امام بر سر مسائل مختلف فقهی، فعالیت علمی خود را ادامه داد. سپس یک سال بعد، همراه امام خمینی به عراق منتقل شد و در نجف اقامت گزیدند. این دوره که اوج فعالیتهای علمی او نیز هست دوازده سال به طول انجامید. هوش و ذکاوت و روحیۀ نقادانه او در زمینۀ علوم اسلامی و اصرارش به توسعۀ نقد در مباحث اصول فقه، شاخصه بارز او بود.
🔸 آیت الله سید مصطفی خمینی در ۱ آبان ۱۳۵۶ش و در ۴۷ سالگی در نجف اشرف توسط عمال ساواک و بر اثر مسمومیت به شهادت رسید. امام خمینی در پیامی کوتاه چنین نوشت: « مصطفی، نور بصرم و مهجه قلبم دار فانی را وداع کرد و به جوار رحمت حق تعالی رهسپار شد.»
#تقویم_تاریخ
#آبان_۱
#سید_مصطفی_خمینی
🚫@bahaiyat🚫
بنام خدا
مبارزه انجمن با بهاییت
پیامدهای تقابل انجمن و بهاییت (۲۳)
۱- در حالیکه انجمن مدعی مهار بهاییت بود این فرقه ضاله تا پایان دهه چهل سازمانش را در سراسر ایران گسترانید.
انجمن نیز در همین بازه ی زمانی با موافقت رژیم پهلوی در سراسر کشور گسترش یافت و از این نظر آنچه القا می شد برقراری نوعی توازن بود.
۲- سازمان بهاییت ادعا می کرد که تا اواخر دهه ۳۰ بیش از ۲۰۰ محفل در ایران داشته است.
اما این فرقه گمراه توانست تا قبل از سال ۱۳۵۵ حدود ۱۰۰۰ محفل تاسیس کند. انجمن نیز این تعداد را تایید می کرد. البته بهاییت با انواع خدعه مثلا با فرستادن بهاییان مرکز به نواحی پیرامونی، محفل هایی تشکیل می داد و سپس آن افراد به مرکز بر می گشتند و در نتیجه شماری از محافل با کسری تعداد عضو مواجه می شدند اما با این حال محفل ملی بهایی با ارسال گزارش به بیت العدل تعداد محافل تکوین یافته را ۱۰۰۰ محفل اعلام می نمود.
به هر ترتیب فرقه بهایی دست کم ۶۰۰ تا ۶۵۰ محفل کامل و افزون بر آن حددد ۳۰۰ تا ۳۵۰ محفل منها راه اندازی کرده و سازمان داده بود.
۳- ۱۰۰۰ محفل این چنینی بهایی دست کم دارای ۷ تا ۸ هزار عضو بود و این عدد، برخورداری فرقه از ۷ تا ۸ هزار کادر را در آن دوره نشان می دهد. انجمن نیز گویا همین تعداد کادر داشت با این تفاوت که کادر های انجمن، پاره وقت و داوطلبانه به فعالیت اشتغال داشتند و لکن بهاییان تمام وقت و موظف به فعالیت بودند. البته گفته اند اوایل پیروزی انقلاب، آقای حلبی دیداری با امام ره داشته و پیشنهاد کرده که ۱۰ هزار انجمنی را در اختیار انقلاب بگذارد و امام ره نمی پذیرند. اما به نظر من کادر های انجمن در آن زمان به ۱۰ هزار تن نمی رسید.
۴- فرقه بهایی همچنین با کمتر از ۱۵ لجنه در دهه ۳۰ آغاز نمود و موفق شد این تعداد را به ۴۲ لجنه در سال ۱۳۵۷ برساند. لجنه ها به تعبیر انجمن در حکم وزارتخانه برای یک دولت به شمار می رفت.
۵- افزایش نخبگان بهایی با یک مقایسه روشنتر می شود. شمار کادرهای بهاییان که برای گنگره تاسیس بیت العدل به تاریخ اردیبهشت ۱۳۴۲ به لندن رفتند از ۲۰۰۰ نفر تجاوز نمی کرد اما با تاسیس حدود ۱۰۰۰ محفل در دهه ۵۰، آن تعداد به حدود ۷ تا ۸ هزار رسید.
۶- با گسترش بی سابقه ی سازمان بهاییت، فعالیت های آن به صورت تصاعدی افزایش یافت. برای مثال به گفته حبیب ثابت پاسال اوایل نیمه اول دهه ۱۳۵۰ در تهران ماهیانه حدود ۳۰۰ جلسه بر پا می داشتند اما جلسات انجمن در این شهر کمتر از ۵۰ جلسه بود.
۷- بر اساس یافته های مستند محقق ارجمند جناب آقای شاداب عسکری فرقه بهایی بیش از ۱۰۰ ژنرال بلند پایه و بیش از ۱۰۰۰ افسر و درجه دار در ارتش داشت. سرلشکر بهایی عبدالکریم ایادی تمام فرآیندهای ارتقای پرسنل ارتش، توزیع مناصب، خریدهای خرد و کلان نظامی را مدیریت می نمود. (خریدهای نظامی ارتش که در دستان ژنزال بهایی، طوفانیان قرار داشت).
به گفته حسین فردوست، عبدالکریم ایادی ۸۰ شغل داشت و تسلط او بر ارتش شاه بی نظیر بود.
در این میان انجمن دارای حدود ۱۰۰ عضو ارتشی درجه دار و افسر بود. از این مجموع بیش از پنج تن سرهنگ بازنشسته و شاغل و افسران جزء و درجه دار بودند.
۸- عبدالکریم ایادی به مدت ۱۲ سال در شورای ساواک عضو بود و سپس پرویز ثابتی را به مدیرکلی اداره سوم ساواک رسانید. طرفه اینکه امور خرد و کلان تقابل انجمن و بهاییت با هماهنگی، زیر مدیریت و اشراف مطلق ساواک و ذیل مدیریت پرویز ثابتی بهایی انجام می گرفت.
۹- در سایه بازی موسوم به مبارزه با بهاییت، این فرقه به قدرتی افسانه ای رسید و ایران را قبضه کرد. به طوریکه فلیکس آقایان دوست نزدیک شاه می گوید از سال های ۱۳۵۲ به بعد تصمیمات خرد و کلان کشور ایران را بهاییان اتخاذ می کردند.( فلیکس آقایان، تاریخ شفاهی هاروارد، مصاحبه با حبیب لاجوردی)
۱۰- با توجه به اقتدار مطلق بهاییت در حکومت محمد رضا پهلوی بی تردید دکترین امنیت ملی ایران، گفتمان هویت ملی، نقشه راه سیاست خارجی، برنامه های خرد و کلان اقتصادی اجتماعی ایران ذیل تصمیم سازی ها و یا تصمیم گیری های بهاییان قرار گرفتند. از این نظر انجمن جایگاهی در کشور نداشت.
البته انجمن پس از تاسیس حزب رستاخیز با فرستادن دو نماینده ( صادق فرمان و ابراهیم ماحوزی) به مجلس شورای ملی دو کرسی مجلس را به دست آورد و البته پیداست که از آن دو تن کاری بر نمی آمد.
۱۱- بر اساس سرشماری بهاییان، جمعیت این فرقه تا پایان ۱۳۵۶ حدود ۷۵ هزار تن بوده است. این در حالیست که طبق ادعای آقای حلبی، انجمن حد اکثر ۱۰ هزار تن جمعیت داشته است. البته به نظر، جمعیت بهاییان می بایست کمتر از رقم ادعایی یعنی می بایست زیر ۶۰ هزار نفر بوده باشد.
✍دکتر#رضایی
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳
🚫@bahaiyat🚫
🔹پیامبر رحمت صلی الله علیه وآله وسلم
من خانه ای در بالاترین نقطه بهشت و خانه ای در وسط آن و خانه ای در باغ های بهشت را ضمانت می کنم برای کسی که مجادله نکند گرچه حق با او باشد.
📗ترجمه وسائل الشیعه، ج۱۰، باب۱۳۵
🚫@bahaiyat🚫
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹دشمنی یهود با ایران
۱- کمبوجیه و یهود
🔻کمبوجیه ۲۵۰۰ سال پیش یهودیان را دشمن ملت ایران معرفی میکند!. در اسناد آمده که اين شهر(اورشلیم) همواره دشمن پادشاهان بوده است، ساکنان آن جنگ ها را شروع کرده و بی رحم بوده اند.
۲- جشن پوریم
عداوت یهودیان با ایران و ایرانیان از دوره باستان تاکنون جریان داشته و نماد آن کشتار ۷۵ هزار ایرانی است که یهودیان هر سال آن کشتار را در جشن پوریم بزرگ و فرخنده می شمارند.
✍دکتر#رضایی
🚫@bahaiyat🚫
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده
كه آن ها را معذب ساخته دولت و قوت و شوكت آن ها را مضمحل نمود تا حضرت عيسي ابن مريم (علیه السلام) ظاهر و مردم را دوباره به سوي توحيد دعوت نمود و چند نفر معدودي او را متابعت نمودند تا در سن شباب از بين مردم رفت طولي نكشيد كه اين توحيد هم مبدل به شرك شد پيروان مسيح برخلاف دستور مسيح قائل به تثليث شدند چنانچه خدا مي فرمايد (لقد كفر الذين قالوا ان الله ثالث ثلثة) قصور فكري است كه آن ها را وادار به اين خرافات كرد كه بگويند عيسي (علیه السلام) مظهر خدا است؛ پسر خدا است و غير ذلك چنانچه مي فرمايد (و قالت النصاري المسيح بن الله) ولي ما مي گوئيم عيسي [علیه السلام] روح الله است نه اينكه حقيقتا روح خدا است بلكه روحي است از خدا يعني (روح من الله) و اين اختصاص براي اين است كه از مادر به تنهائي متولد شد و پدر نداشت چنانچه خدا مي فرمايد (ان مثل عيسي عند الله كمثل آدم خلقه من تراب ثم قال له كن فيكون) و باز مي فرمايد (يا اهل الكتاب لا تغلوا في دينكم و لا تقولوا علي الله الا الحق انما المسيح عيسي بن مريم رسول الله و كلمته القيها الي مريم و روح منه فآمنوا بالله و رسله و لا تقولو ثلثة انتهوا خيرا لكم انما الله اله واحد سبحانه ان يكون له ولد له ما في السموات و ما في الأرض و كفي بالله وكيلا) خداوند متعال كه خالق جميع موجودات است اجل و ارفع از اين است كه به مخلوقات خود تشبيه شود يا اينكه مظهر داشته باشد.
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده، ص۳۲
#مبلغ_بهایی
🚫@bahaiyat🚫
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
الف: نص وصايت
على محمد شيرازى با وجود آنكه صريحاً مى نويسد: «وقت ظهور من يظهره اللَّه را جز خداوند كسى عالم نيست. معذلك به تعيين وقت ظهور من يظهره پرداخته و آشكاراً مى نويسد: «اگر در عدد غياث» ظاهر گردد و كل داخل شوند احدى در نار نمى ماند واگر الى مستغاث رسد و كل داخل شوند احدى در نار نمى ماند».
مطابق مأخذ مذكور من يظهره اللَّه پس از ۱۵۱۱ (به عدد كلمه غياث) و يا ۲۰۰۱ سال (به عدد كلمه مستغاث) كه از ظهور باب بگذرد، ظاهر خواهد شد.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۸۴
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت ششم
📚 موضوع: جنگ ممدوح
📖تفسیر آیه ۷۶ سوره مبارکه نساء
🗓۱۳۹۸/۰۱/۱۴
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
🚫@bahaiyat🚫
📌 وفات آیت الله سید صدرالدین صدر
🔸 آیت الله سید محمدعلی صدر مشهور به سید صدرالدین صدر (۱۲۹۹ - ۱۳۷۳ق) از مراجع تقلید شیعه و پدر امام موسی صدر است. او متخصص در اصول، رجال و تفسیر بود.
🔸 هنگامی که پدرش سید اسماعیل صدر در سال ۱۳۱۴ق به کربلا هجرت کرد، او نیز به این شهر رفت و به بهرهگیری از پدر و دیگر اساتید کربلا پرداخت. سپس برای تکمیل تحصیلات، رهسپار نجف شد و دروس دوره سطح و خارج را آنجا آموخت.
🔹 صدر در سال ۱۳۳۹ق رهسپار ایران شد. وقتی برای زیارت به مشهد رفت به جهت تقاضای طلاب و مردم مشهد در آن شهر ماندگار شد. ایشان در مشهد به تدریس پرداخت و در مسجد گوهرشاد حرم رضوی اقامه نماز میکرد.
🔹 آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی با اعزام گروهی به مشهد او را به قم دعوت کرد. صدر علاوه بر تدریس سطوح عالی، از مشاوران آیت الله حائری شمرده میشد و در مدیت حوزه تازه تاسیس قم ، به او کمک میکرد تا جاییکه آیت الله حائری، ایشان را وصی خود قرار داد.
🔸 آیت الله سید صدرالدین صدر در ۱۹ ربیعالثانی ۱۳۷۳ق درگذشت. آیت الله بروجردی بر پیکر وی نماز گذارد و او را در کنار قبر شیخ عبدالکریم حائری، در حرم حضرت فاطمه معصومه س به خاک سپردند.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_19
#آیت_الله_صدر
🚫@bahaiyat🚫
📌 وفات آیت الله علی اکبر نهاوندی
🔹 آیتالله نهاوندی متولد سال ۱۲۷۸ هـ.ق در نهاوند بود. او در نوجوانی وارد حوزه علمیه نهاوند شد و دروس مقدماتی را آموخت، سپس به بروجرد هجرت نمود .
🔸 آیت الله العظمی مرعشی نجفی : آیت الله نهاوندی مهارت ویژهای در علم حدیث و مقدمات آن مانند علم رجال و علم درایه داشت. وی فقیهی اصولی و متکلمی مفسر بود.
🔹 آیتالله نهاوندی در نوزدهم ربیع الثانی سال ۱۳۶۹ هـ.ق در ۹۱ سالگی چشم از جهان فروبست و در «دارالسعاده»، در جوار مرقد مطهر امام رضا علیه السلام به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_19
#آیتالله_نهاوندی
🚫@bahaiyat🚫
📌 لکه ننگ قاجار، عهدنامه گلستان
🔸 عهدنامهٔ گلستان پیمانی است که در تاریخ دوشنبه ۲ آبان ۱۱۹۲ خورشیدی در پی جنگهای ایران و روسیه در دوره قاجار میان این دو کشور در روستای گلستان امضا شد. این قرارداد به دنبال جنگهای ده سالهٔ روسیه علیه ایران، بر ملت ما تحمیل شد.
🔹 طرفین برای مذاکره در روستای گلستان در قرهباغ، با رتیسچوف نماینده روسیه و ابوالحسن شیرازی و اوزلی از طرف ایران دیدار کردند. اوزلی چیزی بیشتر از استفاده از نفوذ خود برای ادامه مسیر در جهت توافق و محافظت از منافع انگلیس انجام نداد، زیرا شرایط واقعی این توافقنامه اساساً توسط رتیسچوف دیکته شده بود.
🔸 بر پایهٔ قرارداد گلستان، چهارده ایالت و ولایت قفقاز، از دیگر سرزمینهای مشترک جدا افتاده و زیر سلطهٔ روسیهٔ تزاری قرار گرفت. ایالتها و ولایتهای چهارده گانهٔ مزبور عبارت بودند از: ایالت گنجه و قرهباغ، ولایتهای شکی، شیروان، قبه، دربند، بادکوبه، داغستان و گرجستان، محال شورهگل، آچوقباشی، گروزیه، منگریل و آبخاز. افزون بر آن، بخشی از سرزمین تالش نیز به تصرف روسها، درآمد و حاکمیت بدون منازع ایران بر دریای خزر، خدشهدار شد.
🔹 بنابراین با این پیمان منطقهای به وسعت تقریبی ۲۲۰ هزار کیلومتر مربع خاکی و ۱۲۰ هزار کیلومتر مربع آبی از دریای کاسپین (خزر) در نتیجهی از دست رفتن بیش از ۱۳۶۰ کیلومتر از خطوط ساحلی دریای خزر به روسیه واگذار شد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_2
#عهدنامه_گلستان
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جنگ مذهبی
با دقت این کلیپ را ببینید
واقعاً بسیار قابل تأمل، و عالی است.
🚫@bahaiyat🚫
سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ
پیکر پاک و مطهر فرزند امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها، مرد میدان جهاد و شهادت، حجت الاسلام سید هاشم صفیالدین، پس از سه هفته در میان آوار بمبارانهای دشمن وحشی صهیونیستی در جنوب لبنان پیدا شد.
درود خداوند بر روح بلند و پاک این سلاله حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله که در راه آزادی قدس، دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم به شهادت رسید.
🏷 #شهید_سید_هاشم_صفیالدین
#سید_هاشم_صفیالدین #حزب_الله_قطعا_پیروز_خواهد_شد
🚫@bahaiyat🚫
🔹امام صادق از امير المؤمنين عليهما السلام نقل مي فرمايد:
عمق حكمت به وسيله عقل و عمق عقل به وسيله حكمت بيرون آيد، حسن تدبير وسيله ادب شايسته است؛ و نيز می فرمود تفكر و تعقل مايه زندگى دل شخص با بصيرت است چنان كه رونده در تاريكى كه به وسيله نور گام بردارد به خوبى رهائى يابد و اندكى در راه درنگ كند.
📗الکافي ج ۱، ص ۲۸،ح۱۰۳۹۳۵
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
51.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرکت زیبای امام جمعه جدید شهرستان جویبار
🚫@bahaiyat🚫
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت هفتم
📚 موضوع: فراموش نکردن نعمتها
📖تفسیر آیه ۱۶ سوره مبارکه حدید
🗓۱۳۹۸/۱۰/۱۸
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
🚫@bahaiyat🚫
🔹پرسش (شبهه ) :
فهرست کردن دشمنان و دسته بندی آنان و نیز صف آرائی دشمنان در ابعاد و مقاطع مختلف مانع رشد و سبب تشدید تنش است.
برای کاهش آن و امید آفرینی و به حداقل رساندن زمینه های شکاف اجتماعی و تبدیل گسست به پیوست چه رویکردی لازم است ؟
🔹پاسخ :
با سلام و احترام
دشمن، تنش؛ امکان و امتناع رشد
۱- امتناع رشد
گفته اید فهرست کردن دشمنان و دسته بندی نمودن آنها از یک سو و متعاقبا صف آرایی آنان مانع رشد و سبب تشدید تنش است.
این ایراد به قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام نیز بر می گردد چون انواع و اقسام دشمنان را فهرست نموده اند.
اولین و دشمن ترینشان نفس خود ماست، شیطان دشمن آشکار، شیاطین جنی و انسی، برادران و اولیای شیطان، طاغوتیان و فرعونیان، اصحاب زر و زور و تزویر، ملاء و مترفین، ملوک و شاهان جور، یهود دشمن ترین دشمن اسلام، مشرکان، منافقان، کافران، ظالمان، عالمان فاسق و منحرف و ... را قرآن عامل سقوط، انحطاط، ترویج فساد و در نتیجه دشمن معرفی می فرماید.
نمونه و مصادیق دیگری هم هست که از آنها چشم می پوشم. اما می دانیم که در منطق دین ما کنار آمدن با نفس و یا شیطان نه تنش زداست و نه مایه رشد. اتفاقا مبارزه با دشمن رشد می آفریند.
۲- واقعیت دشمنی
وجود دشمنان واقعیتی است انکار ناپذیر، پس فهرست کردن دشمن به معنای دشمن تراشی نیست.
آنچه درست به نظر می رسد اینکه ما بی جهت برای خود دشمن خلق نکنیم. اما چه کنیم که از قرآن و معارف اهل بیت علیهم السلام نمی توان دست شست.
به هر ترتیب دشمن بالفطره را نمی توان با تنش زدایی به دوست مبدل نمود و او را از دشمنی باز داشت. قرآن فرمود " لن ترضی عنک الیهود و لا النصاری حتی تتبع ملتهم" یعنی تا ابد اینان دشمنی خواهند کرد مگر به دین آنان درآیید.
۳- ضرورت دشمن شناسی
دشمن شناسی در درجه اول اهمیت است و رفتار اقتضایی نیز در اولویت. اول دشمنان را بشناسیم و انکار نکنیم و سپس با راهبرد مناسب حرکت کنیم. اینکه چه راهبردی اولویت باشد اهمیت دارد.
۳- نمونه تاریخی
مصداق عینی گزاره قرآنی در مورد اصرار ابدی یهود و نصاری در نمونه زیر خواهد آمد. طی سه سده اخیر غربی ها صدها میلیون مردم را به زور و تزویر مجبور به پذیرش مسیحیت کرده اند، برای مثال مردم آرژانتین، برزیل، فیلیپین، استرالیا، کانادا را مسیحی نمودند و بخش عمده ای از بومیان کانادا و استرالیا را با نسل کشی، ژنوساید فرهنگی و حتی اصلاح نژاد به زوال بردند.
هیات های میسونری مسیحی با همین هدف به ایران هم آمدند ولی در اثر دشمن شناسی و مقابله روحانیت و به ویژه به علت عشق مردم به مکتب اهل ع آنان ناکام ماندند. ( نک: کارنامه فرهنگی فرنگی، هما ناطق، با مقدمه فریدون آدمیت، نشر امیر کبیر)
۴- راه حل
قرآن می فرماید قوی شوید : "و اعدوا لهم مااستطعتم من قوه و من رباط الخیل ترهبون به عدوالله و عدوکم" یعنی قوی شوید یعنی اول تولید قدرت و رشد بکنید تا بازدارندگی محقق شود بدین ترتیب نخست رشد محقق می شود و دشمن نیز از قدرت شما می ترسد و در نتیجه تنش فرو می کاهد.
۵- عامل تشدید تنش
موافقم که تنش نیافرینیم و بدان نیافزاییم ولی دشمن است که آتش می افروزد. قرآن می فرماید " یریدون لیطفئوا نورالله بافواهم" یعنی همواره در صددند نور خدا راخاموش کنند و در جای دیگر فرمود " کلما اوقدوا نارا اطفئهاالله" همیشه دشمن آتش می افروزد و این خداست که خاموشش می کند.
حقیقتا بقا و حیات غربی ها در تنش و جنگ است. تجارت جنگ سالاران امریکا و بخشی از تولید ناخالص ملی آن در گرو رونق صنایع نظامی است و هر چه جنگ بیشتر، رونق اقتصاد امریکا افزونتر.
اما کارنامه جنگ افروزی امریکا، این کشور در ۱۵۰ سال گذشته آتش بیش از صد جنگ را برافروخته و صدها میلیون در آن جنگ ها به ویژه در دو جنگ جهانی قربانی شده اند و سهم ایران بیش از ده میلیون قربانی بوده است.
۶- مبانی معرفت شناختی غرب و تنش
به مبانی معرفت شناسی غرب توجه کنید، فرویدیسم و داروینیسم دو رکن بنیادین مبنای معرفت شناسی آنان است.( نک: دکتر مرتضی فرهادی، به راه بادیه رفتن ... نقد فصلنامه علوم اجتماعی ...). پیامدهای این دو رکن چیزی جز تلقی از انسان به عنوان موجودی حیوانی نیست. در واقع اجتماع را جنگلی می دانند که بر اساس اصل تنازع بقا و بر مبنای سلطه و تفوق نوع برتر اداره می شود. شاهدش شیوه اداره جهان از طریق سازوکار سازمان ملل است که عدالت و اخلاق در آن جایگاهی ندارد و آنچه معیار تمشیت امور جهان است جز زور و قدرت نیست.
وانگهی از غایات مدرنیته، تسلط بر جهان طبیعی و جهان انسانی است. روشن است در برابر چنان مبانی معرفت شناختی و آن چنان کارنامه ای که مدرنیته در دو قرن اخیر از استعمار،استثمار، جنگ و خونریزی و انحطاط بشریت بجا نهاده می بایست به اصل خود که مکتب قرآن و اهل بیت علیهم السلام است ملتزم بمانیم.
✍دکتر#رضایی
🚫@bahaiyat🚫
📌 وفات عالم مجاهد آیتالله میرزا جواد تهرانی
🔹 میرزا جواد تهرانی در سال 1283ش در تهران به دنيا آمد. پس از تحصيلات مقدماتی در تهران و قم، راهي نجف شد. دو سال بعد به تهران بازگشت و سپس در مشهد در درس ميرزای اصفهانی و شيخ مجتبی قزوينی شرکت کرد. او سالها به تدریس فقه و اصول، تفسیر قرآن و فلسفه در مشهد اشتغال داشت.
🔸 میرزا جواد تهرانی در مسائل اجتماعی و گرهگشايی از كارهای مردم بسيار كوشا بود و در اين راه تلاش وافری از خود نشان میداد. ایشان در زندگی فردی و اجتماعی، به رعایت اصول و موازین اخلاقی و اخلاص در عمل مشهور بود، بهگونهای که همگان مجذوب روحیات و سجایای اخلاقیاش بودند.
🔸 آیتالله تهرانی در انقلاب اسلامی و مبارزه با حکومت پهلوی نیز فعال بود. او سال ۱۳۵۸ از مشهد به نمایندگی مجلس خبرگان انتخاب شد. در دوران جنگ عراق با ایران، ایشان با وجود كهولت سن چهار بار به جبهه رفت.
🔹 اين عالم رباني در سوم آبان ۱۳۶۸ در ۸۵ سالگی در مشهد وفات يافت و در همان شهر مدفون گرديد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_3
#آیت_الله_میرزا_تهرانی
🚫@bahaiyat🚫
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
الف: نص وصايت
چنين پيش بينى و يا به زعم بابيان و بهائيان «بشارت» با حدود وقايعى حتى قبل از اعدام على محمد شيرازى و تأويل هائى بر خلاف نصّ صريح، با واقع موافق نشد.
ميرزا جانى كاشانى در كتاب: «نقطة الكاف» پس از ذكر وقايع قلعه شيخ طبرى، و مردن قدوس و... كه حدوداً يك سال قبل از اعدام على محمد شيرازى بوده است، مى نويسد: «بعد از شهادت حضرت قدّوس و اصحابش، آن بزرگوار (منظور على محمد شيرازى است) محزون بودند تا زمانى كه نوشتجات جناب ازل [۱] به نظر مبارك ايشان رسيد. از شدت سرور چندين مرتبه برخاستند و نشستند و شكر حضرت معبود را به تقديم رسانيدند. [۲] »
----------
📗[۱]: ميرزا يحيى، ملقب به صبح ازل، جناب ازل، فرزند ميرزا عباس نورى ميرزا بزرگ بود كه با توجه به تصريح كتاب: نقطة الكاف، مبنى بر اينكه ازل در سن ۱۴ سالگى بود كه على محمد شيرازى دعوى بابيت كرد، معلوم مى شود، در سال ۱۲۴۷ ه ق به دنيا آمده است.
📗[۲]: نقطة الكاف، ص ۲۳۸.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۸۴
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
📌 وفات آیت الله هاشم قزوینی
🔸 آیت الله هاشم قزوینی در سال ۱۲۷۰ش در روستای «قلعه هاشمخان» قزوین متولد شد. ایشان در نوجوانی پس از فراگیری مقدمات و فقه و اصول نزد اساتید بزرگ و فلسفه نزد سید موسی زرآبادی قزوینی به اصفهان رفت و بعد از شش سال فراگیری علوم دینی به قزوین برگشت.
🔹 وی پس از آن به نجف رفت و از محضر میرزای نائینی، آقا ضیاء عراقی و سید ابوالحسن اصفهانی استفاده کرد و پس از آن در سال ۱۳۴۰ش به ایران برگشت و در مشهد ساکن شد. مقام معظم رهبری، آیت الله سید علی خامنهای یکی از شاگردان بزرگ و برجسته این عالم بزرگ است.
🔹 به گفته آیتالله خامنهای، استادی در فن بیان و تسلط همانند او وجود ندارد و بهنقل از اسماعیل صالحی مازندرانی، هاشم قزوینی دارای بیان روان، قدرت تفسیر و تحلیل و صاحب کرامات بود.
🔸 آیتالله هاشم قزوینی از مخالفان حکومت رضاخان و از معترضان به شهادت نواب صفوی بود. قزوینی بههمراه عالمان دیگر اقدام به نوشتن نامه به رضاخان در برابر قانون کشف حجاب کردند. در پی این حادثه، ایشان راهفت سال به قزوین تبعید کردند.
🔸 این عالم گرانقدر سرانجام در روز ۲۰ ربیع الثانی سال ۱۳۸۱ق در ۶۹ سالگی دعوت حق را لبیک گفت و در حرم امام رضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_۲۰
#آیت_الله_قزوینی
🚫@bahaiyat🚫