🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
الف: نص وصايت
چنين پيش بينى و يا به زعم بابيان و بهائيان «بشارت» با حدود وقايعى حتى قبل از اعدام على محمد شيرازى و تأويل هائى بر خلاف نصّ صريح، با واقع موافق نشد.
ميرزا جانى كاشانى در كتاب: «نقطة الكاف» پس از ذكر وقايع قلعه شيخ طبرى، و مردن قدوس و... كه حدوداً يك سال قبل از اعدام على محمد شيرازى بوده است، مى نويسد: «بعد از شهادت حضرت قدّوس و اصحابش، آن بزرگوار (منظور على محمد شيرازى است) محزون بودند تا زمانى كه نوشتجات جناب ازل [۱] به نظر مبارك ايشان رسيد. از شدت سرور چندين مرتبه برخاستند و نشستند و شكر حضرت معبود را به تقديم رسانيدند. [۲] »
----------
📗[۱]: ميرزا يحيى، ملقب به صبح ازل، جناب ازل، فرزند ميرزا عباس نورى ميرزا بزرگ بود كه با توجه به تصريح كتاب: نقطة الكاف، مبنى بر اينكه ازل در سن ۱۴ سالگى بود كه على محمد شيرازى دعوى بابيت كرد، معلوم مى شود، در سال ۱۲۴۷ ه ق به دنيا آمده است.
📗[۲]: نقطة الكاف، ص ۲۳۸.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۸۴
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
📌 وفات آیت الله هاشم قزوینی
🔸 آیت الله هاشم قزوینی در سال ۱۲۷۰ش در روستای «قلعه هاشمخان» قزوین متولد شد. ایشان در نوجوانی پس از فراگیری مقدمات و فقه و اصول نزد اساتید بزرگ و فلسفه نزد سید موسی زرآبادی قزوینی به اصفهان رفت و بعد از شش سال فراگیری علوم دینی به قزوین برگشت.
🔹 وی پس از آن به نجف رفت و از محضر میرزای نائینی، آقا ضیاء عراقی و سید ابوالحسن اصفهانی استفاده کرد و پس از آن در سال ۱۳۴۰ش به ایران برگشت و در مشهد ساکن شد. مقام معظم رهبری، آیت الله سید علی خامنهای یکی از شاگردان بزرگ و برجسته این عالم بزرگ است.
🔹 به گفته آیتالله خامنهای، استادی در فن بیان و تسلط همانند او وجود ندارد و بهنقل از اسماعیل صالحی مازندرانی، هاشم قزوینی دارای بیان روان، قدرت تفسیر و تحلیل و صاحب کرامات بود.
🔸 آیتالله هاشم قزوینی از مخالفان حکومت رضاخان و از معترضان به شهادت نواب صفوی بود. قزوینی بههمراه عالمان دیگر اقدام به نوشتن نامه به رضاخان در برابر قانون کشف حجاب کردند. در پی این حادثه، ایشان راهفت سال به قزوین تبعید کردند.
🔸 این عالم گرانقدر سرانجام در روز ۲۰ ربیع الثانی سال ۱۳۸۱ق در ۶۹ سالگی دعوت حق را لبیک گفت و در حرم امام رضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_۲۰
#آیت_الله_قزوینی
🚫@bahaiyat🚫
30.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹چرا امام زمان «عجل الله تعالی فرجه الشریف» را نمیبینیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🚫@bahaiyat🚫
📌 درگذشت طاهره صفارزاده، مترجم قرآن
🔻طاهره صفارزاده در ۲۷ آبان ۱۳۱۵ در سیرجان زاده شد. وی پدر و مادرش را در کودکی از دست داد و مادربزرگش سرپرستی او را بر عهده گرفت. او در ۱۳۴۹ شمسی به استخدام دانشگاه شهید بهشتی درآمد.
🔺صفارزاده در ۲۰۰۶ میلادی از سوی «سازمان نویسندگان آفریقا و آسیا» به عنوان «شاعر مبارز و زن نخبه و دانشمند مسلمان»، برگزیده شد. از او که از شاعران، نویسندگان و مترجمان بزرگ شیعه است، آثار بسیاری از جمله ترجمه قرآن به زبان فارسی و انگلیسی و شعر به جای مانده است.
🔹صفارزاده در ۴ آبان ۱۳۸۷ بر اثر بیماری درگذشت و پیکرش در امامزاده صالح در تجریش تهران به خاک سپرده شد.
💫 رهبر انقلاب اسلامی ایران در پیامی با تسلیت به جامعه ادبی و شعر ایران، او را به عنوان مترجم قرآن و نویسنده و شاعر خلاق، ستود و ترجمه او از قرآن را ترجمهای ماندگار شمرد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۴
#طاهره_صفارزاده
🚫@bahaiyat🚫
📌 مخالفت امام خمینی ره با لایحه کاپیتولاسیون
🔹لایحهٔ کاپیتولاسیون، پیشنهادی برای مصونیت قضایی نظامیان و اتباع آمریکایی در ایران بود. این لایحه در ۳ مرداد ۱۳۴۳ از سوی دولت حسنعلی منصور ، به مجلس شورای ملی ارائه و در ۲۱ مهر همان سال، به تصویب رسید.
🔻امام خمینی پس از اطلاع از تصویب این لایحه، در ۴ آبان ۱۳۴۳، مصادف با سالروز ولادت حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها)، در مخالفت با آن پیامی صادر نمود و در اجتماع روحانیون و سایر اقشار مردم سخنرانی کرد و اعتراض خود به این لایحه را اعلام داشت.
🔻 امام این سخنرانی را که در منزل خویش در قم ایراد گردید، با آیه استرجاع - که نشان از رسیدن مصیبتی بزرگ است - آغاز کرد.
🔹 امام در بخشی از سخنانش به تبیین لایحهٔ کاپیتولاسیون پرداخت و نتایج سیاسی و اجتماعی آن را با ذکر مثالهایی چنین توصیف نمود که به موجب این قانون، اگر یک آمریکایی یکی از مراجع تقلید یا شاه ایران را ترور کند، دولت و قوه قضائیه ایران حق محاکمه او را ندارد، ولی اگر کسی یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد بازخواست خواهد شد.
♦️ پس از آن، حکومت پهلوی افشاگریهای امام خمینی را اقدامی علیه امنیت، استقلال و تمامیت ارضی کشور ایران اعلام کرد و در شب ۱۳ آبان ، امام را بازداشت و به ترکیه تبعید کرد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۴
#کاپیتولاسیون
🚫@bahaiyat🚫
🕸شفقت، ارتشبدی که افتخار بهائیت بود
ارتشبد جعفر شفقت یکی از سران بهایی ارتش بود که در ماههای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی استاندار آذربایجان شرقی شد.
شفقت مانند ایادی از جمله افراد با نفوذی بود که بهائیان به وجودش افتخار میکردند و به نفوذ و قدرتش اتکا داشتند.
پس از انتصاب او به ریاست ستاد ارتش افسران بهایی در اظهار به کیش خود بی پروا تر شدند.او مناصبِ فرمانده گروهان، معاون گارد سلطنتی، فرماندهی گارد شاهنشاهی و رئیس دایره سه دفتر نظامی شاه را در اختیار داشته است.
فرقه های بابیت و بهائیت
🕸شفقت، ارتشبدی که افتخار بهائیت بود ارتشبد جعفر شفقت یکی از سران بهایی ارتش بود که در ماههای منتهی
ساواک در گزارشی به تاریخ ۶/۶/ ۱۳۴۲ مبنی بر کیش بهائی او اعلام می دارد:
گزارش قبلی در مورد سرتیپ دکتر شفقت و وابستگی مشارالیه به فرقه بهایی به عرض میرساند که با تحقیقات وسیع وموثقی که به عمل آمده و تحقیقات مذکوره مورد نهایت وثوق واطمینان می باشند، انتساب و وابستگی نامبرده به فرقه بهائیت تایید گردیده و ضمناً مشارالیه از جمله افراد معدود و متنفذی است که بهائیان ایران مانند دکتر ایادی پزشک مخصوص شاه به وجودش افتخار و مباهات و به نفوذ و قدرتش اتکا دارند.
نیز عملاً هم دیده میشود که از همان بدو انتصاب وی به ریاست ستاد ارتش افسران وابسته به اقلیت مذهبی بهائی در تظاهر به دیانت خویش بی پروایی بیشتری نشان میدهند و اغلب از فرماندهان و افسران ارتش هم که روی اصل شیوع و تواتر به وابستگی رئیس ستاد ارتش به فرقه بهائی اطلاع حاصل کرده اند علیرغم گذشته ها ضمن نفرت و انزجار قلبی خویش از چنین انتصاب نابجایی و اجباراً از انتقاد و تنفیذ نسبت به این قبیل افسران خودداری می نمایند وحتی موجب گردیده است که جلسات بحث و مناظره مذهبی که افسران در آن شرکت می نمایند گرمی و لطافت بیشتری پیدا کند و ضمناً در میان افسران ارتش (و محافل غیر از ارتش در مورد مسلط کردن فردی ضد مذهب )به یکی از پستهای حساس مملکت چنین استدلال می گردد که اعلیحضرت به دو نظر اولاً نشان دادن عکس العمل حاد و ضمناً بی سر و صدایی در برابر نفوذ و اقتدار روحانیون و تخویف و موهن نمودن جامعه روحانیت تشیع و ….این شخصیت معروف بهائی را به این سمت منصوب فرمودند.
منبع : کتاب دکتر عبدالکریم ایادی به روایت اسناد ، صفحه ۶۲ و ۶۳ تدوین صمد موسوی ، مرکز اسناد انقلاب اسلامی
🚫@bahaiyat🚫
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت هشتم
📚 موضوع: افزایش توانمندیهای کشور
📖تفسیر آیه ۶۰ سوره مبارکه انفال
🗓۱۳۹۵/۰۳/۲۵
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
🚫@bahaiyat🚫
📌 ترور و شهادت " دکتر فتحی شقاقی"
🔶 فتحی شقاقی، دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین بود. او در سال ۱۹۵۱ در شهر غزه به دنیا آمد. وی برای تحصیلات تکمیلی در رشته پزشکی به مصر رفت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، کتاب مشهور خود را به نام «خمینی راه حل و آلترناتیو اسلامی» نوشت.
🔻در سال ۱۹۸۱ از مصر به فلسطین بازگشت و بعد از مدتی ۱۱ ماه در غزه زندانی شد و سه سال بعد نیز به دلیل ارتباطش با فعالیتهای نظامی به ۴ سال زندان قطعی و ۵ سال زندان تعلیقی محکوم شد.
🔹اسحاق رابین، نخستوزیر وقت اسرائیل پس از انجام عملیات گروه حماس در ۲۵ ژانویه ۱۹۹۵ دستور اعدام فتحی شقاقی را صادر کرد.
💫 در ۲۶ اکتبر ۱۹۹۵ (مصادف با ۴ آبان ۱۳۷۴) در حالی که شقاقی قصد داشت برای بررسی وضعیت آوارگان فلسطینی در لیبی به این کشور سفر کند و هنگامی که از کنفرانس لیبی به جزیره مالت وارد شد، مقابل هتل محل اقامتش از سوی دو موتور سوار هدف قرار گرفته و به شهادت رسید.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۴
#دکتر_فتحی_شقاقی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما یکی نه ایم، هزاریم
🔹وقتشه تو هم چوبتو پرت کنی.
🚫@bahaiyat🚫
🔹امام هفتم عليه السلام فرمود:
چون رسول خدا (صلّى الله عليه و آله) وارد مسجد شد ديد جماعتى گرد مردى را گرفتهاند فرمود: چه خبر است گفتند علامهايست. فرمود: علامه يعنى چه؟ گفتند: داناترين مردم است به دودمان عرب و حوادث ايشان و به روزگار جاهليت و أشعار عربى.
پيغمبر فرمود: اينها علمى است تا زمانی که دانش را زيانى ندهد و عالمش را سودى بخشد، سپس فرمود: همانا علم سه چيز است: آيه محكم، فريضه عادله، سنت پا برجا، و غير از اينها فضل است.
📗الکافي ج ۱، ص ۳۲،ح۱۰۳۹۴۷
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 این مردان الهی از آن سید بزرگوار تا سنوار، همه اینها نور هستند، برکت هستند، رحمت هستند!
🎙 علامه #جوادی_آملی، در درس خارج فقه۱۴۰۳/۷/۲۹
🚫@bahaiyat🚫
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده
عقيده ي مظهريت براي عصر [ صفحه 29] ظلمات و قرون جهالت مناسب بود كه انسان در خمول فكري بود، و غير از محسوسات خود چيزي را تصور نمي كرده است و اگر هم خدائي مي خواست قبول كند به خدائي بشري قائل مي شده است غافل از اينكه تشبيه خدا به بشر نسبت دادن عجز و تنزل دادن خدا از مرتبه ي الوهيت است و الا چه فرق ما بين خالق و مخلوق باقي مي ماند. (كاميل فلا ما ريون - در مقدمه كتاب (ديودان لا ناتور) به كشيش ها و اناجيل مجعوله ي فعلي استهزاء كرده مي گويد «انجيل گفته است ما بين چشم راست و چشم چپ پدر مهربان (يعني خدا) سي هزار فرسنگ است جاعلين انجيل وقتي به خدا قائل شدند او را از پستي تجسم و عجز تحديد منزه نساختند و خيال كردند بزرگي به اين است كه بين دو چشم او سي هزار فرسنگ فاصله باشد غافل از اينكه اگر ميلياردها فرسنگ هم باشد كوچكتر است از ساحت مختصري از اين فضائي كه نهايتش معلوم نشده است سپس مي گويد مخترعين انجيل خواستند رومي ها را به سوي توحيد دعوت كنند خرافاتي جعل كردند كه شايسته ي قصور فكري اهل آن زمان است.» بشر اگر در عصر ظلمات قائل به آن عقايد خرافي شود چندان تعجبي ندارد اما در اين زمان كه فكر انساني به اندازه ي ترقي كرده كه مرغ هاي فلزي كوه پيكر را در فضا پرواز مي دهد و درياها و زير زمين را تسخير و اسرار طبيعت را كشف نموده ديگر اظهار اعتقاد به اين گونه خرافات فوق العاده معجب و تأسف آور است.
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده، ص۳۳
#مبلغ_بهایی
🚫@bahaiyat🚫
✅ امامزاده واجب التعظیم محمد بن احمد بن موسی مبرقع (سلام الله علیه)
🔸 ابواحمد موسی بن محمد (موسی مبرقع) فرزند امام جواد (علیهالسّلام) و برادر تنی امام هادی (علیهالسّلام) است و مادر بزرگوارش سمانه مغربیه است.ایشان در زمان شهادت پدر بزرگوارش حدود پنج سال داشت.
🔻 موسی مبرقع جد سادات رضوی است. او در مدینه سرپرست اولاد و اموال پدرش بود. مدتی به دستور متوکل عباسی در سامراء تحت مراقبت حکومت بود، مدتی هم در کوفه زندگی کرد و سپس به شهر قم مهاجرت نمود و تا آخر عمر آنجا بود.
🔺سال ۲۴۴ هجری، متوکل عباسی، به علت وحشت از موقعیت موسی مبرقع، او را هم همچون امام هادی ع از مدینه به بغداد احضار کرد و در سامراء قرار داد تا تحت نظر باشد.
♦️ ایشان سال۲۵۶ق به قم وارد شد و ابتدا دائما روی صورت خود برقع (روپوش) میانداخت تا چهره ایشان شناخته نشود (با به خاطر اینکه شمایل بسیار زیبایی داشت، برای اینکه مردم در کوچه به وی نگاه نکنند)
🔹 ایشان در ۲۲ ربیع الثانی سال ۲۹۶ در ۸۲ سالگی در قم وفات یافت و پس از تشییع در محلهای که بعدها "چهل اختران" نام گرفت، دفن شد. در آنجا چهل تن از بستگان و اولاد موسى مبرقع دفن شده اند.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_۲۲
#موسی_مبرقع
🚫@bahaiyat🚫
📌 وفات آیت الله سید روح الله خاتمی
🔹 آیتالله خاتمی در آبان ۱۲۸۵ در اردکان، متولد شد. او از ابتدای کودکی در مکتب به تحصیل پرداخت و تا حدود سیزده سالگی عربی و فارسی و بعضی از مقدمات را نزد استادان اردکان و پدر بزرگوارش آموخت.
🔸 وی سپس جهت ادامه تحصیل به اصفهان سفر کرد و ۱۲ سال در اصفهان از وجود عالمانی فرزانه در فقه و اصول، حکمت و اخلاق استفاده کرد و سپس به اردکان بازگشت و تا پایان عمر در آن شهر به امورات دینی و اجتماعی مردم پرداخت.
🔹 ایشان در طول ۸ سال دفاع مقدس، بارها به جبهههای حق علیه باطل عزیمت نمودند و از کمکهای مادی و معنوی خود به سربازان اسلام دریغ نکردند. آیتالله خاتمی پس از شهادت شهید محراب آیتالله محمدعلی صدوقی به امامت جمعه یزد منصوب شد.
🔸 امام خمینی درباره ایشان فرمودهاند: «برادر عزیزم خاتمی زنده دل، چهره تابناک مبارزات خستگی ناپذیر روحانیت روشن ضمیر، در دهههای اخیر این مرز و بوم بود».
🔻آیتالله خاتمی در سن ۸۵ سالگی در ۵ آبان سال ۱۳۶۷ دیده از جهان فرو بست. پیکر ایشان پس از تشییع باشکوه در شهر یزد، به زادگاهش اردکان منتقل و در آنجا به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۵
#آیت_الله_خاتمی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت نهم
📚 موضوع: شکر خدا در پیروزیها
📖تفسیر آیه ۱ تا ۳ سوره مبارکه حشر
🗓۱۳۹۷/۱۲/۲۳
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
🚫@bahaiyat🚫