15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت دوازدهم
📚 عنوان: دستور اسلام محبت و عدالت با کافر غیرمحارب است
📖 تفسیر سوره ممتحنه
🗓۱۳۶۱/۰۸/۱۴
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_ممتحنه
🚫@bahaiyat🚫
📌 تخریب حرم عسکریین
🔸️در ۲۷ جمادیالاول سال ۱۴۲۸ق برابر با ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۶ شمسی دو انفجار در حرم عسکریین به وقوع پیوست. در این انفجارها گلدستههای حرم به طور کامل تخریب شد. پیش از این نیز در سال ۱۳۵۵ق و ۱۳۵۶ق به حرم حمله و اموال آن به غارت رفته بود.
🔹️جنبه سیاسی این حرکت با هدف ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی و در راستای اهداف کشورهای امریکا، انگلیس و اسرائیل انجام شد و جنبه مذهبی آن نیز به عقاید وهابیان درباره منع زیارت و تخریب بنای قبور برمیگردد. ابنتیمیه بنای بر قبور را حرام و تخریب آنها را واجب میداند. وهابیان با همین انگیزه و استناد به فتوای مفتیان خود در سال ۱۳۴۴ق همه آثار تاریخی قبرستان بقیع را ویران کردند.
🔸️پس از تخریب، به دلیل اینکه گنبد حرم عسکریین در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده بود قرار بر این شد كه بازسازی حرم زیر نظر یونسكو انجام شود؛ اما عمليات بازسازی به كُندی پیش رفت و دولت عراق اين مسئولیت را به ستاد بازسازی عتبات عالیات ایران واگذار كرد. عملیات بازسازی حرم امامین عسکریین علیهماالسلام در شهریور ۱۳۹۴ش به پایان رسید.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۲۷
#تخریب_حرمین_عسکریین
🚫@bahaiyat🚫
📌 روز بزرگداشت شیخ مفید
🔹 محمد بن محمد بن نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلّم، فقیه و متکلم و از علمای برجسته شیعه، سده ۴ هجری قمری بود که در ۱۱ ذیقعده سال ۳۳۶ ق در بغداد به دنیا آمد. از کودکی به فراگیری علوم اسلامی روی آورد.
🔸 پشتکار فراوان شیخ مفید، موجب گرایش فاضلان بسیاری به حوزه درس وی گردید و باعث تالیف آثار گران بها و ارزشمند شد. تالیفات وی را تا ۲۰۰ کتاب گفتهاند که در زمینههای اعتقادی، فقهی، قرآنی، اخلاقی و تاریخی به نگارش درآمده است.
🔹️در عظمت علمی مکتب وی وجود شاگران ممتازی چون سیدمرتضی، سیدرضی، نجاشی، شیخ طوسی و دیگر علمای بزرگ است که هر کدام از این بزرگان، ستونهای علمی شیعه محسوب میشوند، کافی است. بینش افروزی و دانش آفرینی وی به همراه آگاهی از اوضاع دشمنان و اطلاع از جهان اطراف باعث شد که او را سلسله جنبان نهضت فکری و علمی در قرن چهارم هجری بنامند.
🔸️ شیخ طوسی درباره او مینویسد: « ...در عصر خویش ریاست و مرجعیت شیعه به او منتهی گردید. در فقه و کلام بر هر کس دیگر مقدم بود. حافظه خوب و ذهن دقیق داشت و در پاسخ به سؤالات حاضر جواب بود. او بیش از ۲۰۰ جلد کتاب کوچک و بزرگ دارد.»
🔹️ این عالم گرانقدر سرانجام در ۳ رمضان سال ۴۱۳ ق در ۷۷ سالگی به دیدار معبود شتافت. روز ۹ آذر ماه هر سال در تقویم رسمی کشور به نام روز بزرگداشت وی نامگذاری شده است.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۹
#شیخ_مفید
🚫@bahaiyat🚫
📌 درگذشت حبیب الله چایچیان معروف به حسان
🔹 حبیب الله چایچیان، در سال ۱۳۰۲ ش در تبریز متولد شد. در ۶ سالگی، همراه خانواده به تهران مهاجرت کرد. تحصیلات خود را در تهران به پایان رساند، سپس به استخدام بانک ملی ایران درآمد. نخستین شعرش در ۱۵ سالگی در رثای پدرش بود. وی با تشویق مادرش، به سرودن اشعار در مدح و مرثیه ائمه علیهمالسلام پرداخت.
🔸او پس از سفر به کربلا فقط به سرودن مدح آل علی علیهالسلام پرداخت و آثار دیگرش را در آتش افکند. «گل های پرپر»، «خزان گلریز»، «باغستان عشق»، «دیوان اشعار» و ... از جمله آثار او میباشند.
🔹️ وی کتاب «بَطَلَةُ کربلا»، اثر «دکتر بنتُ الشّاطی» را با نام «زینب سلاماللهعلیها بانوی قهرمان کربلا» به فارسی ترجمه کرد. «قطعهای از بهشت» یا قطعه «آمدم ای شاه»، تصنیفی در مدح امام رضا علیهالسلام است که به خوانندگی محمدعلی کریمخانی با شعری از حبیبالله چایچیان معروف شد.
🔸️وی خودش را شاعر اهلبیت و آبرویش را نیز وامدار آنان میدانست. او بارها در حضور رهبر انقلاب، شعر خوانده و مورد تشویق ایشان قرار گرفته. حبیب الله چایچیان سرانجام در روز پنجشنبه ۹ آذر سال ۱۳۹۶ درگذشت.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۹
#حبیب_الله_چایچیان
🚫@bahaiyat🚫
▪️امام باقر علیهالسلام:
🔸️برای شیعیان گنهکارم، هر شب و روز، هزار بار دعا (و استغفار) میکنم.
🔹️إِنِّي لَأَدْعُو اللَّهَ لِمُذْنِبِي شِيعَتِنَا فِي الْيَوْمِ وَ اللَّيْلَةِ أَلْفَ مَرَّةٍ
📚 الكافي، ج۱، ص۴۷۲.
👈🏻 امام زمان علیهالسلام روزی هزاربار برای ما دعا میکند،
حتّی برای گنهکارترینِ ما!
ما چقدر دعاگوی او هستیم؟!!🤲
#امام_باقر_علیه_السلام
🚫@bahaiyat🚫
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
الف: نص وصايت
۱۹- در دعاهاى خود مى فرمايد:
«و انك قد اظهرت بديع الاول و شيث وصيه ثم نوح و سام وصيه ثم ابراهيم و
اسماعيل وصيه ثم موسى و يوشع وصيه ثم عيسى و شمعون وصيه ثم محمد و على وصيه ثم من قد اظهرته بالايات فى البيان و جعلت من شرحت صدره آية له فىام الكتاب لتلاوة آياتك و حفظها بالليل منهاجا من عندك يصدق من صدقته و نخزى من أخزيته و لايريد غيرك و لايقصد سواك و لايرد من قد نزلت عليه اسم الخير و يثبت مناهجك و مايرفع به دينك من مداداتك، انتهى».
«از روى انصاف ملاحظه كن آنجائى كه مى فرمايد: «من قد اظهرته بالآيات فى البيان كه نفس مقدس خود آن حضرت باشد و جعلت من شرحت صدره آية له فىام الكتاب كه حضرت ثمره باشد».
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۹۶
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده
و نظريات عاليه آن يگانه عالم رباني و حكيم صمداني و فيلسوف عالم اسلام را در معرض افكار عمومي قرار دهم تا آنكه از اين راه خدمتي به عالم اسلام و ذخيره اي براي روز (لا ينفع مال و لا بنون) تهيه كرده باشم. و الله لا يضيع اجر من احسن عملا اينك نص اسئله و اجوبه را درج مي نمايم اميدوارم عموم مسلمين از آن استفاده شاياني بكنند. س - آيا نتيجه عملي از اين مناظره گرفته شد؟ و بعد از آن مذاكره چه شد؟ ج - شنيدم كه عبدالله تحقيقي مواجبي داشته از بهائيان و او را پس از اين مذاكره طرد كردند و حقوق آن را قطع نمودند و خيلي مفلوك شد و لكن طبق نوشته ي آقاي آيتي عبدالله تحقيقي كه در رساله منتشر است همان عبدالله مطلق بود كه بعد از يك سال فوت شد [1] و نتيجه عملي آن مناظره اين شد كه بعضي از فضلائي كه به بهائي گري متهم بودند حقيقتا فقط با آن ها معاشرت داشتند و به خرافات آن ها قائل نبودند نشاط و جديت كامل در اظهار خرافات بهائيان كردند مثل دانشمند محترم و فاضل معظم جناب آقاي عبدالحسين آيتي يزدي تفتي كه سه مجلد كتاب كشف الحيل با ضميمه آن در اظهار خرافات و شيادي و طراري بهائيان نوشته و مانند فاضل [ صفحه 42] ارجمند و فيلسوف نيرومند آقاي آقا ميرزا حسين نيكوي بروجردي كه چهار مجلد كتاب فلسفه نيكو در عين موضوع نوشته و مانند فاضل محترم آقاي صبحي كه در خانه عباس افندي تقريبا تربيت شده و كتابي مبني بر نااميدي از آن خانواده، به نام صبحي نوشته و طبع و نشر كرد..
📗کتاب مبلغ بهایی در محضر آیت الله آقای شیخ محمد خالصی زاده، ص۴۸
#مبلغ_بهایی
🚫@bahaiyat🚫
14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت سیزدهم
📚 عنوان: اولین کار انبیاء جبهه بندی میان مومنان و کافران است
📖 تفسیر سوره ممتحنه
🗓۱۳۶۱/۰۸/۱۴
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_ممتحنه
🚫@bahaiyat🚫
📌 شهادت آیت الله سید حسن مدرس
🔹آیتالله مدرس، در سال ۱۲۴۹ ش در روستای سرابه اردستان متولد شد. وی پس از فراگیری مقدمات در قمشه در ۱۶ سالگی راهی اصفهان شد و معارف دین را نزد بزرگانی همچون میرزا جهانگیرخان قشقایی و عبدالعلی هرندی نحوی و دیگر علمای بزرگ آموخت و سپس راهی نجف شد.
🔸ایشان در مدت ۷ سال در شهرهای سامرا و نجف از محضر عالمانی همچون میرزای شیرازی، آخوند خراسانی و سید کاظم طباطبایی یزدی و دیگر علما بزرگ بهرهمند شد سپس به اصفهان برگشت و مشغول تدریس علوم دینی شد.
🔹ایشان پس از پیروزی مشروطیت و تصویب قانون اساسی، به همراه ۲۰ فقیه دیگر از سوی مراجع عظام نجف به مجلس معرفی شد و مجلس دوم شورای ملی وی را به عنوان یکی از ۵ تن فقهای تراز انتخاب کرد.
🔸از دوره سوم تا ششم در قامت نمایندگی مردم تهران در مجلس به فعالیت سیاسی خود ادامه داد. در پی مهاجرت روحانیون به قم در اعتراض به رضا خان و تایید این حرکت توسط آیت الله مدرس در شامگاه ۱۶ مهر ۱۳۰۷ ماموران رضا خان به خانه او هجوم برده و او را به کاشمر تبعید کردند.
🔹این عالم مجاهد بعد از نه سال تبعید سرانجام در ۱۳۱۶ با زبان روزه، توسط مزدوران رضاخان با پیچیدن عمامه به دور گلو به شهادت رسید. به همین مناسبت، ۱۰ آذر روز مجلس شورای اسلامی نامگذاری شده است.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۰
#شهید_مدرس
🚫@bahaiyat🚫
📌درگذشت میرزا محمد حسن آشتیانی
🔹 محمد حسن آشتیانی در ۱۲۴۸ق در آشتیان استان مرکزی متولد شد. او در ۱۳ سالگی عازم بروجرد شد و دروس مقدمات را آنجا طی کرد و سال ۱۲۶۵ق راهی نجف شد. وی در سال ۱۲۸۱ق به درجه اجتهاد رسید و به ایران بازگشت و ساکن تهران شد.
🔸ایشان در سال ۱۳۰۶ق همزمان با سفر ناصرالدین شاه قاجار به اروپا، در مقام رهبری نهضت مقاومت و اعتراض مردم در جریان واگذاری امتیاز انحصاری دخانیات به یک شرکت انگلیسی کوشید تا علاوه بر گوشزد کردن زیانهای اقتصادی این قرارداد، آثار سوء فرهنگی و اجتماعی آن را به مردم یادآور شود. این کار منجر به صدور فتوای تحریم تنباکو از سوی میرزای شیرازی شد.
🔹میرزای آشتیانی در ۲۸ جمادیالاول سال ۱۳۱۹ق در سن ۷۱ سالگی، در تهران هنگام قرائت زیارت جامعه کبیره دار فانی را وداع گفت و پیکرش را پس از انتقال به نجف در آرامگاه شیخ جعفر شوشتری به خاک سپرده شدند.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۲۸
#میرزای_آشتیانی
🚫@bahaiyat🚫