فرقه های بابیت و بهائیت
📚دوره آموزش مقدماتی نقد عرفانهای کاذب 👨🏫 مدرسین: اعضای گروه علمی نقد عرفانهای کاذب معاونت تبلیغ
✅یوگا ورزش است یا....
می خواهی بیشتر بدانی در این دوره شرکت کن👆👆👆👆👆👆👆👆👆
👈 رهبر انقلاب: در خارج از کشور، رادیو و تلویزیونهای خارجی و فارسیزبان، قضایا [و تحولات منطقه] را جوری تصویر میکنند که مردم را بترسانند... اما در داخل کشور،
👈 اگر کسی در تحلیل و بیان
توی دل مردم را خالی کند
این جرم است و باید دنبال بشود. ۱۴۰۳/۹/۲۱
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت دوازدهم
📚 عنوان: نترسیدن از مرگ؛ دلیل ایمان
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
🚫@bahaiyat🚫
📌 درگذشت «سید مرتضی برقعی قمی»
🔹سیدابوالحسن برقعی، مشهور به سید مرتضی در سال ۱۲۸۲ش در قم به دنیا آمد. وی مقدمات و دروس سطح را نزد علمای بزرگ فراگرفت و سپس در درس خارج فقه آیت الله بروجردی شرکت کرد. دروس فلسفی را نیز نزد امام خمینی و تفسیر قرآن را نزد علامه طباطبایی فراگرفت.
🔸از نوجوانی در مساجد قم سخنرانی میکرد و به دلیل مهارت در سخنوری، مورد توجه آیتالله حائری یزدی قرار گرفت. وی از حکومت پهلوی انتقاد و از امام خمینی تجلیل و از سرکوب قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ بهعنوان عملی ننگین و غیرقابل جبران توسط حکومت پهلوی نام برد.
🔹در سالهای نهضت امام خمینی (ره) در سخنرانیهایش در مجالس و مساجد قم، به بهانههای مختلف نام امام خمینی را ذکر میکرد. وی در ۱۹ شهریور ۱۳۴۶ در بیت امام خمینی در قم سخنرانی و برای ایشان دعا کرد در همان سال توسط ساواک دستگیر و زندانی شد. مدتی بعد آزاد شد. در جریان جنگ اعراب و اسرائیل نیز در سخنرانیهایش به حمایت از مردم فلسطین پرداخت.
🔸وی در کنار تبلیغ، به تألیف آثار علمی هم پرداخت که از جمله تالیفات ایشان: «اسرار الصلوه»، «تفسیر قرآن» و چندین کتاب دیگر است. وی در ۲۴ آذر ۱۳۶۶ هنگام عزیمت برای سخنرانی، براثر تصادف رانندگی دار فانی را وداع گفت.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۲۴
#مرتضی_برقعی
🚫@bahaiyat🚫
📌 درگذشت «حاج شیخ مهدی واعظ خراسانی »
🔹حاج شیخ مهدی واعظ خراسانی، سال ۱۲۴۸ شمسی در مشهد به دنیا آمد. از ۱۴ سالگی به تحصیل و خودسازی پرداخت. در اندک زمانی با توجه به قدرت حافظه قوی احادیث و روایات زیادی حفظ کرد.
🔸او سالهای متمادی در مسجد گوهرشاد منبر میرفت و در زمینه عقاید و تفسیر بحث میکرد و شنوندگان از سخنان او یادداشت برمیداشتند.
🔹حدود هفتاد سال در میان مردم شهرهای مختلف به ویژه در نجف خطابه های زیادی ایراد کرد. مرحوم آخوند خراسانی نیز در شمار کسانی بود که به سخنرانیهای وی ارج مینهاد. در زمان مرجعیت سید ابوالحسن اصفهانی سالیان متمادی به دعوت ایشان به نجف میرفت و خود وی شخصا در پای منبرش مینشست.
🔸 ایشان پس از واقعه گوهرشاد مدت چهار سال زندگی مخفی داشت و پس از سقوط رضا خان به توصیه سید ابوالحسن اصفهانی، در سال ۱۳۲۱ ش به ایران بازگشت و تا پایان عمر در مشهد و شهرهای دیگر منبر میرفت. وی در ۲۴ آذر ۱۳۲۹ درگذشت و پس از تشییع در محل دارالضیافه حرم امام رضا علیهالسلام به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۲۴
#سید_مهدی_واعظ_خراسانی
🚫@bahaiyat🚫
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
ب) نقض نص و كشف خدائع
در اوائل ايام توقف در عراق عرب توافق همگان مبنى بر تبعيت و اطاعت از صبح ازل كماكان به قدرت خود باقى بود. ولى ميرزا حسين با اتخاذ اين سياست كه صبح ازل را در پس پرده نگاه داشته و خود به امور بابيه در بغداد اشتغال ورزد موجب تحكيم روز افزون موقعيت حسينعلى ميرزا در ميان بابيان گرديد.
بدين روال چون سستى و بى صلاحيتى صبح ازل بر منصب رياست معلوم همگام شده بود و با توجه به تعاريف على محمد شيرازى از من يظهره اللَّه صبح ازل را مصداق چنان تعاريفى نمى يافتند. خرده خرده اين فكر در ميان زعماى جماعت بابيه رونق گرفت كه آنان چه چيزى ازصبح ازل كمتر دارند كه من يظهره اللَّه نشده اند؟ از سوى ديگر چون بر حسب ظاهر دست مريدان از دامن صبح ازل كوتاه گرديده بود و فقط ميرزا حسينعلى پيوسته با مريدان مأنوس و محشور بود، هواى رياست و عزل صبح ازل در مخيله هر يك ازقدماى بابيه عموماً وميرزا حسينعلى خصوصاً رونق گرفت با چنين زمينه اى بابيه در عراق
با دو واقعه مهم روبرو گرديد:
اول: حسينعلى ميرزا در اثر كسب موقعيت خاص در ميان بابيه به تصريح «شيخ احمد روحى» و «آقا خان كرمانى»: كم كم بعض آثار تجدد و مساهله و خود فروشى و تكبر در احوال بهاء اللَّه مشهود گرديده بعضى از قدماى امر؛ از قبيل ملا محمد جعفر نراقى و ملا رجبعلى قهير و حاجى سيد محمد اصفهانى و حاجى سيد جواد كربلائى و حاجى ميرزا احمد كاتب و متولى باشى قمى و حاجى ميرزا محمد رضا و غيرهم از مشاهده اين احوال مضطرب گشته بهاء اللَّه را تهديد نمودند و به درجه اى بر او سخت گرفتند كه وى قهر كرده از بغدادبيرون رفت و قريب دو سال در كوه هاى اطراف سليمانيه بسر برد و در اين مدت مقر وى معلوم بابيان بغداد نبود. [۱]
----------
📗[۱]: هشت بهشت.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۳۰۳
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
📗چرا از بهائیت برگشتم
🕸️قسمت(۱۳۰)
#مسیح_الله_رحمانی
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎امام صادق علیه السلام فرمودند:
و کانَت تَلعَنُ بَنی اُمیّه ، هی المَسمُومُ وَ وَصَلَت الشّهاده
او(حضرت ام البنین علیها السلام) آشکارا بنی امیه را لعن میکرد ؛ بنی امیه او را مسموم کردند و به شهادت رساندند.
📚تنقیح المقال ج ۳ ص۷۰
📚المحدثات الشیعه ،ج۲، ص۵۵۰
📚وقایع الشیعه ص٨۵
#حضرت_ام_البنین علیها السلام
🚫@bahaiyat🚫
17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دلیل مهاجرت بازیگر بهائی
🔺شبنم طلوعی بازیگر و کارگردان ۵۳ ساله ایرانی که سال ۸۳ ش به فرانسه مهاجرت کرد، ادعا داره از وقتی که تو ایران فهمیدن بهائی هستم، نذاشتن کار کنم!
🔻این ادعا در حالیه که خانم طلوعی و خانوادهش از بهائیان شناخته شده ایران بود و با وجود همین شناخت، ۱۴ سال آزادانه در عرصه فرهنگ ایران کار کردن.
📎 #بهائیت
📎 #فرهنگی
🚫@bahaiyat🚫
📗چرا از بهائیت برگشتم
🕸️قسمت(۱۳۱)
#مسیح_الله_رحمانی
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت سیزدهم
📚 عنوان: ناظر دانستن خدا بر اعمال خود
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقاشی شنی؛ سه ستاره و یک ماه
▪️به مناسبت وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
🔸« مدتی که از ازدواج گذشت به امام پیشنهاد کرد که اگه میشه منو با نام اصلیام که فاطمه هست صدا نزنید حسنین با شنیدن نام فاطمه یاد مادرشون میافتند و غمگین میشوند علی علیه السلام پذیرفت و اینجا بود که اسم -ام البنین- مادر پسران رو برای ایشان انتخاب کرد وقتی که امام حسین علیه السلام راهی مکه شدند به فرزندش عباس گفت مراقب باش که پر کاهی بر سر راه فرزندان فاطمه قرار نگیرد جان تو و جان حسین و الحق که خوب مادری کرد و چه خوب فرزندانی تربیت کرد»
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حجاب اجباری نمیخوایم!؟
برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🚫@bahaiyat🚫
📌وفات حضرت امالبنین سلاماللهعلیها
🔹حضرت امالبنین (س) با نام فاطمه بنت حزام کلابیه، یکی از زنان بزرگوار اسلام و همسر امام علی (ع) است. این بانوی با کرامت به دلیل ادب، شجاعت و تقوای خود در میان شیعیان جایگاه ویژهای برخوردارند. شیعیان از ایشان به عنوان نمونهای از عشق و اخلاص به اهلبیت (ع) یاد میکنند و برای طلب شفاعت و توسل به درگاه خداوند، به ایشان متوسل میشوند.
🔸پس از شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، امام علی (ع) با معرفی برادرشان عقیل، که دانشمند علم انساب بود، حضرت امالبنین (س) را به همسری برگزیدند. این ازدواج در راستای انتخاب زنی اصیل و شجاع برای تربیت فرزندانی با ویژگیهای برجسته انجام گرفت. ایشان در حق فرزندان حضرت زهرا (س) مانند مادری دلسوز رفتار کردند و خود را خدمتکار فرزندان حضرت زهرا (س) میدانستند.
🔹همه پسران ایشان در رکاب امام حسین (ع) به شهادت رسیدند. پس از شنیدن خبر واقعه کربلا، اولین سؤال ایشان درباره امام حسین (ع) بود و گفتند: «اگر حسین زنده باشد، غمی نیست که فرزندانم را از دست داده باشم.» امام صادق (ع) در شان آن بانوی بزرگوار فرمود: امّ البنین، برای حسین (ع) مرثیه میسرایید و میگریست تا اینکه چشمانش نابینا شد.
🔸شیعیان برای برآورده شدن حاجات به حضرت امالبنین (س) توسل میکنند. توسل به ایشان نشانهای از ایمان و ارادت به مقام والای ایشان به شمار میرود. این بانوی بزرگوار در ۱۳ جمادیالثانی سال ۶۴ (و به روایتی ۷۰ ق) وفات یافت و در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۱۳
#حضرت_امالبنین
🚫@bahaiyat🚫
♦️حضرت امالبنین علیهاالسلام در آینۀ نگاه بزرگان
🔹 امالبنین سلاماللهعلیها از بانوان پر فضیلت روزگار بوده و نسبت به اهل بیت علیهمالسلام معرفت و محبت خالص و شدید داشته است.
🚫@bahaiyat🚫
حضرت ام البنین (س)، الگوی ادب به اهل بیت.mp3
2.16M
🕯 حضرت ام البنین سلام الله علیها، الگوی ادب به اهل بیت
🎤 حجت الاسلام شجاعی
🎧 سخنرانی کوتاه
❇️ حضرت ام البنین سلام الله علیها باب الحوائج شد، چون از همهی خواستههای خودش در راه خدا و اهل بیت گذشت.
💡 هر چقدر یک آدم بیشتر از خواستههای خودش در راه اهل بیت بگذرد، خدا به او عزت و شرافت بیشتری میدهد و او بیشتر باب الحوائج میشود.
❇️ درسی که ما باید از حضرت ام البنین بگیریم این است که عشق ما به خانوادهی آسمانیمان (اهل بیت) بیشتر از عشقمان به خانوادهی زمینیمان باشد.
❤️ عشق و آرزوهای هر انسان، نشان دهندهی قیمت او هستند.
تعادل یعنی در دلمان و در انتخاب هایمان این سه عشق را بر بقیه مقدم بداریم: الله، اهل بیت و جهاد
🏷 #حضرت_ام_البنین سلام الله علیها #ادب
#حجت_الاسلام_شجاعی
🚫@bahaiyat🚫
🔸لا تَدْعُوِنِّی وَیْکِ أُمَّ الْبَنِینَ(مداحی عربی)
🍀اشعار منسوب به حضرت ام البنین (سلام الله علیها)
لا تَدْعُوِنِّي وَيْكِ أُمَّ الْبَنِينَ تُذَكِّرِينِي بِلِيُوثِ الْعَرِينِ
واى بر تو مرا ديگر مادر پسران مخوان كه مرا به ياد شيران بيشه ام می اندازى
كَانَتْ بَنُونَ لِي أُدْعَى بِهِمْ وَ الْيَوْمَ أَصْبَحْتُ وَ لا مِنْ بَنِينَ
من پسرانى داشتم که به خاطر آنان مرا ام البنین می خواندند ولی امروز دیگر پسری ندارم
أَرْبَعَةٌ مِثْلُ نُسُورِ الرُّبَى قَدْ وَاصَلُوا الْمَوْتَ بِقَطْعِ الْوَتِينِ
چهار پسر که مانند عقاب های کوهسار بودند و با بريده شدن رگ حيات يكى پس از ديگرى به مرگ پيوستند
تَنَازَعَ الْخِرْصَانُ أَشْلاءَهُمْ فَكُلُّهُمْ أَمْسَى صَرِيعا طَعِينَ
بر سر نعش آن ها نیزه ها به ستیزه برخاستند و همه آنان از زخم نیزه به خاك افتادند
يَا لَيْتَ شِعْرِي أَ كَمَا أَخْبَرُوا بِأَنَّ عَبَّاسا قَطِيعُ الْيَمِينِ
اى كاش می دانستم آیا چنان که خبر دادند؛ عباس من دست راستش قطع شده بوده است؟"
🚫@bahaiyat🚫
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
ب) نقض نص و كشف خدائع
ميرزا حسينعلى بنا به تصريح عباس افندى، به مدت دو سال در نواحى سليمانيه در نزد دراويش نقشبنديه و قادريه بسر مى برد. [۱] و در اين ايام با لباس مبدل درويشى و در دست گرفتن كشكول، با نام جعلى درويش محمد كه شوقى افندى آن را در كتاب قرن بديع [۲] مورد تأييد قرار داده است زندگانى مى كرد.
چگونگى زندگانى حسينعلى ميرزا در ايام سليمانيه دقيقاً معلوم نيست.
عباس افندى پيرامون چگونگى احوالات ميرزا حسينعلى در سليمانيه عراق مى نويسد: «چندى نگذشت كه افضل علماى آن صفحات بويى از اطوار و احوال او برده در حل بعضى مسائل مشكله از معضلات مسائل الهيه با او محاوره مى نمودند و چون آثار كافيه و بيانات شافيه از اومشاهده نمودند نهايت احترام و رعايت را مجرى داشتند.... » [۳]
در حالى كه آنچه كه مسلم است پس از گذشت دو سال از اقامت ميرزا حسينعلى در مناطق مذكور كار بر او بسيار سخت شده و بنا به تصريح كتاب: رحيق مختوم دراويش او را از خانقاه اخراج كردند.
از اين رو ناچار به نوشتن نامه اى به برادرش صبح ازل گرديد و صبح ازل نيز به گفته شيخ احمد روحى و آقاخان كرمانى وقتى كه عريضه استدعائيه [۴] ميرزا حسينعلى را ملاحظه نمود كه در آن نوشته است:
«... و كيف اذكر يا الهى ما مستنى من بدايع قهرك و لوامع بطشك اما كنت حمامة بيتك و انمله وادى احديتك او بقّاً من بيداء صمدانيتك او بعوضة من برار ليتك فبقرتك قد جفت عظامى و انهدمت اركانى ان تعفو عنى فانك انت خير راحم و ان تعذبنى فانك انت الغفور الرحيم. »
فهميد كه محل اقامت وى كجاست، از اين رو نامه اى مبنى بر دعوت و احضار او به بغداد، به وى نگاشت، بعدها ميرزا حسينعلى در كتاب ايقان [۵] خود به اين امر اذعان داشت و چنين نگاشت: «بارى تا آنكه از مصدر امر حكم رجوع صادر شد لابداً تسليم نمودم و راجع شدم».
📗[۱]: مقاله شخصى سياح، ص ۷۰.
📗[۲]: قرن بديع، ترجمه نصراللَّه مودت، ج ۲، ص ۱۱۲
📗[۳]: مقاله شخصى سياح، ص ۲۴۱.
📗[۴]: تنبيه النائمين، ص ۱۳، مرحوم ميرزا حسن نيكو در كتاب: فلسفه نيكو، جلد چهارم، صفحه ۵۸، متن مذكور را درج كرده است. نسخه اين متن، به گفته عزيه خانم: «در پيش اغلب بيانيين ضبط است».
📗[۵]: ص ۱۹۵.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۳۰۴
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
🌱 امامـ زيـنالـعـابـديـن عليهالسلامـ
فأمّا حقُّ اللّهِ الأكبرُ علَيكَ فأنْ تَعْبُدَهُ، لا تُشْرِكَ بهِ شَيئا، فإذا فَعلْتَ ذلكَ بإخْلاصٍ جَعلَ لكَ على نَفسِهِ أنْ يَكْفِيَكَ أمْرَ الدُّنيا و الآخِرَةِ.
حقّ خداوند بزرگ بر تو اين است كه او را بپرستى و شريكى برايش قائل نشوى، اگر از روى اخلاص چنين كنى، (او خود) كار دنيا و آخرت تو را كفايت مىكند.
🌹
📚 بحار الأنوار، ج٧۴، ص٣
🚫@bahaiyat🚫