💢عباس عبدی و قانون حجاب (2)
🔰عباس عبدی در واکنش به قانون حجاب اظهار کرده است: اصولاً جرم به افعالی اطلاق میشود که تعداد اندکی از مردم مرتکب آن شوند. این مصوبه بهگونهای است که میلیونها زن و حتی مرد را مصداق رفتار مجرمانه خواهد دانست .
🔻این تعریف جدید عباس عبدی از جرم در حالی مطرح میشود که در ماده ۲ قانون مجازات، جرم به این صورت تعریف شده است: هر فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است، جرم محسوب میشود.
🔺همچنین استدلال او مبنی بر اینکه طبق مصوبه جدید حجاب، تعداد زیادی از افراد مصداق رفتار مجرمانه قرار میگیرند؛ بنابراین قانون درستی نیست، مشابه این است که کسی در سال ۱۳۷۶ میگفت: چون بر اساس قانون کمربند بستن، تعداد زیادی از رانندگان مصداق رفتار مجرمانه قرار میگیرند؛ پس این قانون درست نیست یا در زمان کرونا کسی میگفت چون بر اساس الزام ستاد کرونا بر ماسکزدن بیشتر مردم که ماسک نمیزنند، مصداق رفتار مجرمانه محسوب میشوند؛ ازاینرو این الزام نادرست است .
🔸قوانین بهمنظور حفظ نظم اجتماعی وضع میشوند و تعداد زیاد افراد متخلف نمیتواند دلیلی بر نادرست بودن یک قانون باشد.
📎#قانون-عفاف-و-حجاب
📎 #عباس-عبدی
📎 #سیاست_و_اجتماع
@banketolidat
🔰 عواملی که عجز و ناتوانی ما را مشخص میکنند
🔸 وقتی ما دچار مشکلی نباشیم دچار غفلت شده و به عجز و ناتوانی خود پی نمیبریم، اما به محض این که دچار یک بیماری یا فقر میشویم و یا با مرگ یکی از عزیزانمان مواجه میشویم بیشتر به عجز و ناتوانی خودمان پی میبریم. در این صورت متوجه میشویم قدرتی بالاتر وجود دارد که محتاج او هستیم.
🔹 امام حسين عليهالسّلام میفرمایند:
✍️ لوْلا ثَلاثَةٌ ما وَضَعَ ابْنُ آدَمَ رَأْسَهُ لِشَىْءٍ: اَلْفَقْرُوَ الْمَرَضُ وَالْمَوْتُ.
اگر سه چیز نبود انسان در مقابل هیچ چیز سر فرود نمىآورد:
1️⃣ فقر و تنگدستى
2️⃣ بیمارى
3️⃣ مرگ .
📚 الحلوانی، نزهة الناظر، امام المهدی، ص80.
🌐 https://btid.org
📎 #اعتقادات
📎 #عجز_و_ناتوانی
📎 #فقر
@banketolidat
💯 هلاکت افسر ارتش صهیونیستی در شمال غزه
🔹رسانههای عبری از به هلاکت رسیدن فرمانده یگان تجهیزات مکانیکی و مهندسی در گردان مهندسی ۶۰۱ ارتش اشغالگر در اردوگاه جبالیا خبر دادند.
🔶 https://fa.alalam.ir/news/7086993
📎 #طوفان_الاقصی
📎 #حزب_الله
📎 #حماس
📎 #سید_حسن_نصرالله
📎 #یحیی_سنوار
@banketolidat
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢عباس عبدی و قانون حجاب (1)
🔰عباس عبدی طی یادداشتی در روزنامه اعتماد در واکنش به قانون عفاف و حجاب نوشته است: مسئله را حل نمیکند؛ چراکه شما جلوی برخی از زنان را با پوشش موردنظر در اماکن عمومی گرفتهاید، در اماکن خصوصی چه کار خواهید کرد؟
🔻 اینکه وی به موضوعی که در مقدمه علم حقوق و در ترم اول آن رشته خوانده میشود، توجه ندارد، جای تعجب دارد؛ چراکه قانون اصولاً مربوط به حوزه اجتماعی است و شامل حوزه شخصی نمیشود!
🔺مانند اینکه اگر کسی در ماه رمضان در خانه روزهخواری میکند، قانون مانع او نمیشود، اما همین که در جامعه و میان مردم اظهار به روزه خوردن کند، قانون با او برخورد میکند؛ چنانکه در مورد لزوم ماسک زدن در ایام کرونا همین تفکیک بین منزل و خیابان اعمال میشد.
🔹 اساساً اینکه گفته میشود جمهوری اسلامی بنا ندارد کسی را وادار به دینداری بکند، دقیقاً به همین معناست که در محیط شخصی و خصوصی حکومت پیگیری ندارد؛ اما در حوزه عمومی وظیفه هر دولتی است که قوانین لازم را برای سلامت جسم و جان مردم تنظیم و اجرا کند.
📎#قانون-عفاف-و-حجاب
📎 #عباس-عبدی
📎 #سیاست_و_اجتماع
@banketolidat
💢 موشک مافوق یمن به تلآویو
🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: با استعانت از خداوند متعال یک موشک مافوق صوت فلسطین ۲ به یک هدف حیاتی در منطقه یافای اشغالی شلیک کردیم که به لطف خدا با موفقیت به هدف اصابت کرد.
🔶 https://fa.alalam.ir/news/7087743
📎 #طوفان_الاقصی
📎 #حزب_الله
📎 #سید_حسن_نصرالله
📎 #یحیی_سنوار
@banketolidat
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | اخبار مدینه 2️⃣
💠 بشنوید از میزان علاقه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به فاطمه زهرا سلام الله علیها ❤️🏴
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #فاطمیه
@banketolidat
☸️هیجان کاذب فرزند
👨🏻🏫برخی کودکان مبتلا به هیجانات کاذبی؛ مثل پرخاشگری، ترس، اضطراب و... هستند. برای درمان و یا کاهش این هیجانات، راهکارهایی وجود دارد که به چند نمونه اشاره میکنیم:
1️⃣مشکلات دوران گذشته را حل کنید تا در مواجهه با مشکلات بعدی، حل مشکل راحتتر باشد.
2️⃣بجای توصیههای زیاد دستوری (برو، نخور و...) از توصیههای خبری و توصیفی (الآن زمان غذا خوردن است/ بعد از مدرسه بچهها منزل میروند) استفاده کنید.
✅ آیدی دریافت سؤالات👇
@pasokhgo313
📎 #مشاوره
📎 #مهارتهای_زندگی
📎 #فرزند_پروری
@banketolidat
💢 رجوع به هدیه در حالی که هدیه گیرنده فوت شده
⁉️ سؤال:
اگر کسی ملکی را به فردی هدیه داده باشد و هدیه گیرنده فوت کند آیا هدیه دهند میتواند رجوع به هدیه کند؟
✍️ پاسخ:
🔹 با شرائط ذیل، پس گرفتن هدیه اشکال ندارد: ۱. تا زمانی که عين هديه نزد آن شخص به حال خود باقی باشد ۲. هبه گیرنده از ارحام هبه کننده نباشد. ۳. هبه معوّضه نباشد. ۴. چیزی را که انسان فقط به قصد قربت و برای رضای خدا هبه کند، حق پس گرفتن آن را ندارد.
📚 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله خامنهای
📎 #احکام_هدیه
📎 #احکام_اموات
@banketolidat