💥 کودک آزاری مدرن❗️
💠 استفاده بیش از اندازه والدین از موبایل در مقابل کودکان، بجای در کنار کودک بودن، مصداق کودک آزاری مدرن است.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #تربیت_فرزند
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 بسیج، زمینه ساز عدالت اجتماعی
💠 صدور بیانیه گام دوم و حکم راهبردی جهاد علمی و جهاد تبیین از سوی رهبری معظم انقلاب خطاب به بسیج، موجب تحرک تحولی، پیشرفت جامعه و زمینهساز عدالت اجتماعی خواهد شد.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #فرهنگ
📎 #هفته_بسیج
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠 وظیفه شوهر در قبال همسرش
🔻 امام صادق علیهالسلام میفرمایند:
«لا غِنًى بِالزَّوجِ عَنْ ثَلاثَةِ اَشْیاءَ فیما بَینَهُ وَ بَینَ زَوْجَتِهِ وَ هِیَ الْمُوافَقَةُ لِیجْتَلِبَ بِها مُوافَقَـتَها وَ مَحَبَّتَها وَ هَواها وَ حُسْنُ خُلُقِهِ مَعَها وَ اسْتِعْمالُهُا اسْتِمالَةَ قَلْبِها بِالْهَیئَةِ الْحَسَنَةِ فى عَینِها وَ تَوسِعَتِهِ عَلَیها.»[1]
️ شوهر دررابطهبا همسرش از سه چیز بینیاز نیست:
1. سازگاری با زن که موجب جلب سازگاری، محبت و عشق همسرش میشود.
2. خوشاخلاقی با او آراستن خود که موجب دلبری از او میشود.
3. فراهمآوردن امکانات رفاهی برای او.
✍️ وظیفه یک مرد در قبال همسرش، فقط محدود به فراهم کردن امکانات زندگی نمیشود. بلکه باید به او عشق بورزد و با اخلاق نیکوی خود، موجبات آرامش روحی همسرش را فراهم کند.
📚 عوالمالعلوم و المعارف و الأحوال من الآیات و الأخبار و الأقوال / ج۲۰ / ص۸۰۰ / ح 69332
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #اخلاق
📎 #حدیثی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فتوکلیپ؛ صد ثانیه با رصد 1400.09.03
کاری از گروه رصد
🖥 سامانه ارسال گزارشات طلاب، مبلغان و عموم مردم از فضای مجازی
🌐 https://r.btid.org
♨️ بروزترین کانال #رصد ایران
🆔 @andisheyehbartar_ir 👈
📎 #خبر
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #تولیدات_چندرسانهای
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📆 تقویم روز
📌 پنجشنبه
☀️ ۴ آذر ۱۴۰۰
🌙 ۱۹ ربیع الثّانی ۱۴۴۳ قمری
🎄 25 نوامبر 2021 میلادی
✨ مناسبت روز :
. روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #تقویم
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 مراحل و مراتب امر به معروف و نهی از منکر
1️⃣. امر و نهی قلبی: مقصود از امر و نهی قلبی، اظهار كراهت قلبی است؛ يعنی مكلف بايد تنفر و انزجار درونی خود را نسبت به انجام منكر و ترک معروف، آشكار سازد.
2️⃣. امر و نهی زبانی: مكلف بايد تارکِ معروف یا عامل ِمنکر را با زبان، امر و نهی کند. در این مرتبه اگر احتمال دهد با موعظه و نصیحت و گفتار ملایم، اثر حاصل می شود، باید به همین مقدار اکتفا کند و تجاوز از آن جایز نیست؛ همچنانکه اگر ترک منکر یا اقامۀ معروف، متوقف بر گفتار شدید و غلیظ یا تهدید باشد، باید طبق آن عمل کند.
3️⃣. امر و نهی عملی: توجه داشته باشید که در زمان برپایی حکومت اسلامی امر و نهی عملی، وظیفه حکومت است نه افراد.
💠 ملاحظه: هنگام امر و نهی، ترتیب مراحل فوق باید رعایت شود.
🔺) سایت آیت الله خامنه ای / امر به معروف و نهى از منكر
📎 #احکام
📎 #احکام_اعتقادی
📎 #احكام_امر_به_معروف
📎 #محدوده_امر_به_معروف
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
28.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❣️#عاشقانه_های_شهداء
💢 قبل از عقد به من گفت دعایی دارم که وقت عقد آن را برایم بخواه. خواهر آقاصالح جلو آمد و یک دستمال کاغذی تاشده به من داد و گفت: این را داداش فرستاد.
❤️ روی دستمال برایم دعایش را نوشته بود: «دعا کن من شهید شوم…» یادم هست که قرآن در دست داشتم، از ته دل دعا کردم خدا شهادت را به صالح بدهد و عاقبتش به شهادت ختم شود، اما واقعاً تصور نمیکردم این خواسته قلبی به این سرعت محقق شود.
🌷 خاطره ای از زندگی شهید مدافع حرم شهیدعبدالصالح زارع
📚 منبع: کتاب 365 خاطره برای 365 روز، ص 99
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #دفاع_مقدس
📎 #سیره_شهدا
📎 #شهدا
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌ #شبهه
⁉️ در روایات اهل سنت، ابوطالب را مشرک معرفی کردهاند. روایتی تاریخی وجود دارد که میگوید: «آنگاه که زمان وفات ابوطالب فرا رسید، پیامبر(ص) نزد وی رفت در حالیکه ابوجهل نزد او بود. پیامبر(ص) فرمود: ای عمو، بگو نیست خدایی جز الله، تا در پیشگاه الله برای تو حجت آورم. ابوجهل و عبدالله بن بنیامیه گفتند: ای ابوطالب آیا از دین عبدالمطلب روی بر میگردانی؟ آن دو نفر این سخن را تکرار میکردند که ابوطالب گفت: من بر دین عبدالمطلب هستم.. .»
🔰 پاسخ اجمالی:
👈 هرچند ابوطالب بنا بر مصالحی، تقیه میکرده، اما دلایل روشنی بر ایمان حضرت ابوطالب وجود دارد. ابوطالب در اشعار خود بارها به نبوت پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) اقرار کرده است. اهل بیت پیامبر که بیشترین شناخت را از ایشان داشتهاند، به ایمان وی تصریح کردهاند. خدمات ابوطالب برای حفظ و گسترش اسلام در بدترین شرایط آن موقع دلیل روشنی بر ایمان اوست.
🔰 پاسخ تفصیلی:
👈 حضرت ابوطالب، فرزند عبدالمطلب و عموی پیامبر اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) و پدر امیرالمومنین(علیهالسلام) بود. شیعیان و بسیاری از علمای اهل سنت عقیده دارند که حضرت ابوطالب، به رسول اکرم(صلیاللهعلیهوآله) ایمان آورد و از دنیا رفت. اما برخی از سیرهنویسان اموی و عباسی برای تخریب چهرهی امیرالمومنین(علیهالسلام)، ایمان ابوطالب را رد کردهاند و میگویند: ابوطالب، مشرک از دنیا رفت!
✅ شواهد بسیاری بر ایمان ابوطالب وجود دارد که در ذیل به آنها میپردازیم:
1️⃣ آثار علمی و ادبی که از ابوطالب به جای مانده، نشان میدهد که نه تنها ایشان به پیامبر ایمان آورده، بلکه ایمان ایشان در درجه بالایی بوده است. قصیدههای زیادی از ابوطالب در کتب سیره موجود است. از جمله قصیده لامیهی ایشان.
2️⃣ در مورد ایمان ابوطالب روایات بسیاری از اهل بیت(علیهمالسلام) به ما رسیده است. به طور مثال امام حسن عسکری(علیهالسلام) از پدران خود نقل میکند: «خداوند تبارک و تعالی، به رسولش وحی کرد: من تو را به وسیله دو گروه از پیروانت یاری میکنم: کسانی که مخفیانه تو را یاری میکنند و کسانی که آشکارا به یاری تو میپردازند. سرور افراد گروه اول و با فضیلتترین آنان، عمویت ابوطالب است و سرور افراد گروه دوم و با فضیلتترین آنان، علی بن ابی طالب(ع) است.» به دلیل وجود همین روایات است که علمای شیعه درباره ایمان ابوطالب اجماع دارند.
3️⃣ اقدامات و عملکردهای جناب ابوطالب یکی از روشنترین دلایل ایمان حقیقی است. ایشان، 48 سال تمام از پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) حمایت کرد. حضرت را همراه خود به مسافرت میبرد و سه سال تمام در شعب ابیطالب در کنار پیامبر ایستادگی کرد و محاصره اقتصادی را تحمل نمود. در این مدت هرتوانی داشت برای حفظ اسلام هزینه کرد.
🔶 روایت محل سوال از کتاب طبقات ابن سعد با پنج واسطه نقل شده است. نفر اول سند شخصی است به نام «محمد بن عمر بن واقد» که بزرگان اهل سنت مانند احمد بن حنبل و بخاری، او را دروغگو و متروک الحدیث معرفی کردهاند. پس روایت ضعیف و غیر قابل قبول است.
_____________________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/150896
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📎 #نبوت
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
استرس کودک در مهمانی ها.mp3
4.26M
✅ استرس کودک در ارتباط با غریبه ها
⁉️ پسر 5 ساله ما موقع رفتن به مهمونی یا مهمون اومدن کسانی که خیلی ارتباط باهاشون نداریم دچار استرس میشه میگه من نمیام پیش غریبه ها یا اونا نیان ،چونکه من روم نمیشه.قبلش گریه میکنه،غذا نمیخوره،از لحاظ روحی اذیت میشه.البته بعدازاینکه وارد جمع میشه بعداز یه مدت عادی میشه،ولی از چند ساعت قبل اگه بدونه خیلی اذیت میشه.
🔈 پاسخ کوتاه و شنیدنی از استاد اسماعیلی را در صوت بالا بشنوید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مهارتهای_فردی
📩شما هم اگر به مشاور نیاز دارید با ما مکاتبه کنید.
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💥 نقش پرکاری تیروئید بر بد اخلاقی همسران
💠 برخی اوقات بداخلاقی ها و رفتارهای ناسازگارانه در روابط با همسران به خاطر پرکاری تیروئید است، آیا به این مساله توجه کرده اید؟ اگر با درمان تیروئید هنوز اینگونه رفتارهای ناسازگارانه را دارید، جای نگرانی نیست و با تکنیکهای روانشناختی قابل درمان خواهد بود.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #همسرداری
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🍃 چادری هستم و این دعای خیر مادره
📎#اعتقادات
📎#خانواده_سبک_زندگی
📎#عفاف_و_حجاب
📎#خانواده
📎#عفاف_حجاب
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❌ #شبهه
⁉️ اگر خدا شفادهنده بود، کفار زودتر از ما از کرونا شفا پیدا نمیکردند، پزشک است که شفا میدهد، خود علما هم در هنگام بیماری به پزشک متوسل میشوند!؟
🔷 پاسخ اجمالی:
شبهه کننده تصور کرده است که دارو و پزشک جدا شفاء می دهند و خدا هم جداگانه شفاء می دهد؛ در صورتی که تا خداوند متعال نخواهد نه دارو اثر دارد و نه پزشک می تواند کاری کند، بلکه خداوند متعال شفاء را در دارو و به دست پزشک قرار داده تا ما از آن استفاده کنیم و بهبود پیدا کنیم. لذا همه انسان ها آفریده الهی هستند و رحمت عام الهی شامل تمام انسان ها می شود حال چه کافر، چه متدین و مومن باشند پس خداوند شفاء را در دارو قرار داده است و هرکس که تلاش کند و این دارو را کشف کند؛ به شفاء نیز دست پیدا می کند.
اما این که گفته شد کفار زودتر از ما به دارو و شفاء دست پیدا کردند نیز حرف کذبی است که آمارها کذب بودن آن را آشکار کرده است.
🔶 پاسخ تفصیلی:
👈 پاسخ به این شبهه در توجه به دو نکته نهفته است:
1️⃣. علل و اسباب طبیعی، واسطه رسیدن فیض الهی به بندگان هستند. کسی که برای درمان بیماریاش دارو نخورد، نمیتواند انتظار بهبودی داشته باشد. انسان باید حرکت کند و به اسباب طبیعی و علل ظاهری نیز تمسک بجوید تا شفا یابد. شفا از جانب خدا و به دست طبیب اتفاق میافتد. امام صادق(علیهالسلام) در این باره فرمود: «یکی از پیامبران بیمار شد، با خود گفت: خودم را درمان نمیکنم تا همان خدایی که مرا مریض کرده، درمانم کند! خداوند به او وحی کرد: من تو را شفا نمیدهم تا دوا بخوری، هم شفا از من است و هم دوا.»
🔺 طبیب حقیقی و علّت العلل بهبودی، خداست، چرا که همهچیزِ طبیب، از خداست و ارادهی او، اراده حق تعالی برای رفع مشکل مردم است. پزشکی که خالصانه و مخلصانه در معرکه مبارزه با بیماریهایی همچون کرونا، جهاد میکند، مظهر اسمای الهی مانند «الشافی و الطبیب» میشود.
2️⃣. همه انسانها وظیفه دارند بر اساس عقل، به متخصص مراجعه کنند. کسی که طب نمیداند، باید برای مشکلش نزد پزشک برود. هر عاقلی این مطلب را میفهمد. دین اسلام نیز این مطلب را برای تاکید بیشتر به صورت یک دستور دینی، بیان کرده است. پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) فرمودند: «به درستی که خداوند، بیماری و دارو را نازل کرده است؛ و برای هر دردی دارویی قرار داده، پس خود را مداوا کنید و به وسیله حرام مداوا نکنید.»
💠 در نتیجه: وظیفهی عقلی و دینی ماست که برای حفظ جان و شکر نعمت سلامتی، به پزشک مراجعه کنیم و به این وسیله، شفای خود را از درگاه الهی مسئلت کنیم.
______________________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/150673
📎 #اعتقادات
📎 #خداشناسی
📎 #کرونا
📎 #شفاء
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org