#دعا_برای_شفای_بیماران
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ
آیا آن شریکان بهترند یا کسی که دعای شخص گرفتار را هنگامی که او را میخواند، پاسخ میدهد و آسیب و گرفتاری اش را برطرف میسازد و شما را جانیشنان روی زمین قرار میدهد (جانشنان خدا در روی زمین، و حاضران در جای رفتگان)؟ آیا با خدای یکتا معبودی هست؟ بسیار اندک متذکر می شوید!”
خدایا از ته دل ازت میخوام همه مریضها رو شفا بدی
دعا برای بیماران فراموش نکنیم
چه هدیه ای دارید برای دوستانتون که بیمار دارند و التماس دعا داشتند ازشما
# 7 بار حمد شفا می خوانم🤲
14صلوات می فرستم🤲
#شفای_بیماران_منظور🤲
یامن اسمه دوا و ذکره شفا
التماس دعا🤲
#بانو_محله
📜 #حدیث نورانی
🌺 امام باقر علیه السلام فرمودند:
🌹 برای زن هیچ شفیعی نزد پروردگارش به اندازه رضایت شوهرش،سودمند تر نیست.
📕 سفینه البحار،ج 1،ص 561
❣خجسته میلاد مولود کعبه، مولی الموحدین امام علی «علیه السلام» و روز پدر بر همگان تبریک و تهنیت باد.❣
📣📣📣📣📣به همین منظور امروز جشن بزرگی در منبر خانهی نرجس خاتون ساعت ۳ بعداظهر برگزار میگردد،از تمامی بانوان شهر باصفای رویان دعوت میشود در این مراسم شرکتنمایند.
@banoo_mahaleh
May 11
#مطبخ♡
عزیزان به مناسبت ولادت موالموحدین حضرت علی علیه السلام حلوای خوشمزه شعریه را درست کردیم براتون گذاشتیم شما هم درست کنید واز طعم خوشمزه اش لذت ببرید
طرز تهیه :حلوای شعریه با سه تا مواد
مواد مورد نیاز
رشته شعریه یه بسته که باید خیلی خرد بشن
شیر عسلی نصف قوطی
کره ۵۰ گرم
۵۰ گرم کره روی شعله رو داخل ظرف میریزیم مرتب هم میزنیم که ذوب بشه
بعد رشته های خردشده رو بهش اضافه میکنیم و خوب با کره تفت میدیم همراه باهم زدن با قاشق چوبی باز هم خوردش میکنیم و(با هم زدن نمیذاریم رشته ها به کف تابه بچسبه )میذاریم یکی دودقیقه با کره تفت بخوره که به خورد هم رفت رشته ها حالت چرب پیدا کردن نصف شیر عسلی رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وخوب مخلوط میکنیم و یکی دو دقیقه با هم مخلوط وتفت خورده بشن به صورتی که یه مقدار رشته ها پخته بشن از حالت خیلی سفتی خارج بشه
وقتی که کامل مخلوط شده دو دقیقه بیشتر روی حرارت نباشه
در این موقع حلوای شعریه ما آماده هستش در ظرف سرو می ریزیم وتزیین می کنیم
و اینکه میزان شیر عسلی به خودتون بستگی داره اگر شیرین تر دوست داریدکمی بیشتر بریزید
به نکته ها توجه کنید 👇
شعله گاز بسیار مهمه اول برای ذوب کردن کره حرارتمون متوسط باید باشه بعد خواستیم رشته ها رو اضافه کنیم شعله گاز رو کم کم میکنیم بعد که رشته ها اضافه شدن وبه کره ها آعشته شدن شعله گاز را به حالت متوسط میاریم وحسابی تفت میدیم یکی دو دقیقه بعد که خواستیم شیر عسلی را اضافه کنیم دوباره حتما باید شعله رو کم کنیم نکته بعد میشه شیرعسلی و کمی بیشتر اضافه کنیدولی موقع کشیدن در ظرف برش هایی که میزنید محو میشه باید بذارید سرد بشه بعد برش بزنید نکته بعد میتونید مغزیجات هل هم اضافه کنید
#بانو_محله