eitaa logo
ایده های بانوی خَلّاق💕
51.7هزار دنبال‌کننده
27هزار عکس
53.9هزار ویدیو
82 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🏡 🌸 يك پيشنهاد براى تميز كردن مبل هاتون مقدارى سرکه ب مقدار ۴تا۵قاشق به شامپو فرش اضافه كنيد تا بخوبى لكه ها از بين برن😉 @banooye_nemoone❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری کتری سوخته رو دوباره نو کنیم😍👆 ✅🌺 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانالهای مادرایتا👇👇👇 @banooye_nemoone❤️ @tapestrycrochet @ashpazisalamati @honarkadeeshgh @tarfabd_life @eitaa_dorehami @eitaa_etelaatomoomi
آموزش درست کردن 👆 برای این نوع سبزه از چیزهای گرد مثل توپ پلاستیکی استفاده کنید. ابتدا یک پارچه ی نازک مثل جوراب زنانه دور توپ بکشید . تخم شاهی را خیس کنید و بگذارید یکی دو ساعت بماند تا حالت ژله ای و چسبنده پیدا کند ‌ سپس تخم ها را از بالا به پایین و به آرامی روی توپ بمالید ‌. این کار را با دقت و یکنواخت انجام دهید .توپ را در محل گرم بگذارید و هر روز دوبار به آن آب بپاشید تا همیشه مرطوب بماند. زمانیکه شاهی جوانه زد آن را به محل خنک تر ببرید چون در این مرحله گرما عمر سبزه را کوتاه میکند. حالا سبزه را روی پایه قرار دهید تا با نخ از جایی آویزان کنید😍 @banooye_nemoone❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند مدل دوخت خوشگل و جالب واسه لباسامون یاد بگیریم😍👆👆 🌺✅ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانالهای مادرایتا👇👇👇 @banooye_nemoone❤️ @tapestrycrochet @ashpazisalamati @honarkadeeshgh @tarfabd_life @eitaa_dorehami @eitaa_etelaatomoomi
🏡 🍃 🌀تمیزکردن آینه 1فنجان الکل+1فنجان آب+2قاشق سرکه را مخلوط و آنرا خوب تکان دهید تا مخلوط شود، بعد درون آب پاش بریزید، روی روزنامه اسپری کرده و شیشه و آینه را با ان تمیز کنید. پیشنهاد میکنم امتحان کنید.عالیه😍 @banooye_nemoone❤️
اول ۲لیوان شیر ویک لیوان شکر یه ذره بیشتر( مثلا ۲قاشق غذاخوری) اونم باز بسته به ذائقتون داره اگه زیاد شیرین دوس ندارین همون یک لیوان شکر✋ میزاریم روحرارت تا شکرش حل شه وبعد زعفرون دم کرده بهش اضافه ودرآخر نصف لیوان گلاب حالا یک لیوان آرد رو الک کرده حدود ۱۵دقیقه میزاریم رو حرارت ملایم وبعد نصف لیوان روغن مایع ویک قاشق غذاخوری کره ومجددا یه ۵دقیقه دیگه تفت میدیم وشهد رو آروم آروم بهش اضافه خوب باقاشق چوبی هم می زنیم تاحلوا یه قسمت جمع شه وحالا مدل گهواره ای تکونش میدیم تابه روغن بیوفته @banooye_nemoone❤️
🌱 درمورد قلمه پتوس سوال زیاد داشتم،شاخه های پتوس رو از هرجا بلند شده باچاقو ببرید و بذارید توی اب بیست روزه ریشه میزنه.هرچی ریشه بلند تر باشه و بعد بکارید ماندگاری قلمتون بهتره. من از کودریشه استفاده میکنم ده روزه ریشه میزنه و خیلی هم ماندگاری بالایی داره 👌 اینارو برای عید میکارم😍 @banooye_nemoone❤️
شستن لباس یک لیوان جوش شیرین، یک لیوان نمک، یه بسته پودر لباسشویی مخلوط کرده و در ظرفی کنید و هر بار ۶ قاشق در جا پودری بریزید. جوش شیرین‌ زردی لباس از بین می برد نمک رنگ لباس حفظ میکنه. 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ کانالهای مادرایتا👇👇👇 @banooye_nemoone❤️ @tapestrycrochet @ashpazisalamati @honarkadeeshgh @tarfabd_life @eitaa_dorehami @eitaa_etelaatomoomi
تهچین بادمجان مرغ بسی خوشمزه و لذیذ😊😋 طرز تهیه اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم @banooye_nemoone ❤️
بدون فر تخم مرغ: 2عدد کره یا روغن صاف قنادی: 200 گرم آرد: 500 گرم پودر قند: 125گرم زنجبیل: 3ق غ عسل: 2 ق غ . کره به دمای محیط رسیده رو با پودر قند مخلوط میکنیم وبا همزن میزنیم تا پوک وسفید شودبعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم 1دقیقه میزنیم بعدش هم عسل رو اضافه کرده ودر آخر زنجبیل وآرد رو اضافه میکنیم ..خمیری به دست میاد که اصلا به دست نمی چسبه یک ساعت خمیر رو داخل نایلون و در یخچال استراحت میدهیم خمیر راباوردنه باز میکنیم وبه قطر 1 سانتی متر قالب میزنیم فر گرم شده با دمای180 درجه سانتی گراد قرارميديم . نكته:فقط تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی شود اگر زیادی بمونه خیلی خیلی سفت میشه هااا من داخل هم درست كردم كه بازم عاااالي شدددد @banooye_nemoone❤️