فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نگهدای_سیر 🧄🧄
نمک و چای از کپک زدن و پوک شدن سیر جلو گیری میکنه👌😍
💟 @banooyebasaligheh
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_شیک ⚡️☄
برای سرو چایی تو مهمونی ها از این روش استفاده کن👌
💟 @banooyebasaligheh
21.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فر_دستساز 🥮🥧
🔮نکات مهم:
▫️قابلمه رویی
▫️فویل اجباری
▫️آب نیاز نیست
▫️شغله پخش کن نزار
▫️رینگ واجبه
🔻حتما ۲۰ دقیقه قبل قابلمه گرم کن
🔻از صفر تا صد حرارت .مثل وقتی برنج دم میزاری باشه
💟 @banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پف_دار 🥧🌰
مقدار لیوان = ۲۰۰ ml
مقدار استکان چایخوری = ۱۲۵ ml
🔮مواد لازم:
یک لیوان آب گرم
یک لیوان شیر گرم
یک استکان چایخوری روغن مایع
تخم مرغ یک عدد ( زرده اش رو برای روش استفاده کنید )
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری نمک
۱۰ گرم خمیرمایه ی فوری یا یک ق.غ
۵/۵ لیوان آرد
🔮طرز تهیه :
برای خمیر آب گرم ، شیر گرم ، شکر و خمیرمایه رو خوب با هم مخلوط کنید و به جز کره بقیه مواد رو بهش اضافه کنید خمیر رو کمی ورز بدید سپس کره رو اضافه کنید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید . روش رو بپوشانید و بذارید ۴۰ دقیقه الی یک ساعت عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه . خمیر عمل اومده رو به اندازه سینی ۳۰ سانتی متر پهن کنید و طبق فیلم پیش برید
💟 @banooyebasaligheh
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_بریون 🍗🍗
🔮 نکات:
▫️حتما فویل بزارید که مرغ آب میندازه و سبزیجات داخل سینی با آب مرغ میپزه.
▫️در آخر ده دقیقه فول رو بر دارید تا با گریل بالای فر روی مرغ کامل برشته میشه
▫️مرغ حتما با پوست باشه
▫️زمان تقریبی پخت مرغ ۱ الی ۲ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه✔️
🔮مواد لازم:
مرغ: ۱ تا ۱ونیم کیلویی
سیب زمینی: ۵ عدد
پیاز: ۳ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
ادویه: نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۵ قاشق غذا خوری
💟 @banooyebasaligheh
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_بندری
🔮مواد لازم:
▫️گل کلم: متوسط یک عدد
▫️خیار: شش عدد
▫️هویج: هفت عدد
▫️بادمجان: بزرگ دو عدد
▫️کرفس: یک عدد فقط ساقه هاش
▫️سیر: دو تا بوته
▫️سرکه: ۱/۵ لیتر
▫️رب: یه قوطی کامل یک کیلویی
▫️نمک: به مقدار لازم
▫️ادویه تُرشی: ۷۰ گرم
🔸این مقدار مواد تقریبا هفت کیلو تُرشی
بهتون میده
🔶نکته ها
🔻بعد از آماده شدن به یه ظرف شیشه ای
منتقل کُنین
🔻بذارین سرد بشه بریزین تو ظرف های مورد نظرتون
🔻حتما حتما تو یخچال نگهداری کُنین
🔻بعد از آماده شدن میتونین ازش استفاده کُنین
🔻دو سه تا قُل بیشتر نخوره این تُرشی نباید له بشه
💟 @banooyebasaligheh
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستیل 🍡🍢
🔮نکات مهم
▫️حتما از آب سرد استفاده کنید
▫️شعله گاز خیلی کم باشه،اگه روی بخار کتری بزارید بهتره
▫️داخل قالب سیلیکونی رومیتونید خیلی کمبا روغن چربکنید تا راحت تر در بیاد
▫️اگه دوس دارید پاستیل بیشتر کشبیاد یکقاشق گلوکز استفاده کنید
💟 @banooyebasaligheh
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خیاطی🪡🧵
لبه ی شالتو اینجوری خوشگل کن👌
💟 @banooyebasaligheh
22.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سوخاری 🍗
#فر_دستساز 👌
🔮نکات مهم
🔸در قابلمه رو فویل بپیچین که به برشته و تنوری شدن مرغ کمک میکنه
🔸قابلمه ای که ازش استفاده ندارین رو انتخاب کنید
🔮مواد لازم:
▫️مرغ کوچک : 1 عدد
▫️پیاز بزرگ : 2 عدد
▫️فلفل دلمه رنکی : به میزان لازم
▫️کره : 100 گرم
▫️نمک و فلفل : به مقدار لازم
▫️سیر : 3 حبه
▫️سیب زمینی: جند عدد
▫️زعفران :(البته چون کره صدگل زعفرانیه میتونید حذف کنید )...
💟 @banooyebasaligheh
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خیاطی 🪡🧵
🔮این آموزش هیجان انگیز رو از دست ندید👌
💟 @banooyebasaligheh