35.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خیاطی 👝🪡🧵
دوخت کیف بسیار شیک و کاربردی 👌🤌
🔶نکته:
در قابلمه من قطرش ۳۰سانت هست
💟 @banooyebasaligheh
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_خامه_ای 🥜🌰
.
مواد لازم برای ۵۰ عدد نون خامه ای:
آرد سفید قنادی: ۲۰۰ گرم
آب: ۵۰۰ گرم
روغن: ۸۰ گرم
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۶ عدد(هر تخم مرغ حدود ۶۰ گرم هست)
خامه فرم گرفته: حدود پانصد،ششصد گرم
💟 @banooyebasaligheh
قسمت1⃣
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_خامه 🥐🥜
🔮نکات مهم نون خامه ای:
🔸داغ زدن خمیر خیلی مهمه پس حتماً ده دقیقه روی حرارت خمیر رو زیر و رو کنید
🔸هر تخم مرغی که اضافه میکنید خوب با همزن هم بزنید بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید .
🔸کشسانی خمیر باید مثل فیلم باشه.
🔸دمای فر گازی و برقی هر دو باید ده دقیقه اول روی ۲۰۰ درجه باشه تا نون ها خوب پف کنه.بعد دما رو به ۱۸۰ درجه تغییر بدید تا داخل نون ها هم بپزه .
🔸حتماً باید نون ها ده دقیقه داخل فر خاموش بمونن تا بعد از درآوردن پف نون نخوابه
💟 @banooyebasaligheh
قسمت2⃣
35.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_برگ_مو 🍃🫑
🔮مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
لپه پخته شده: ۱۰۰ گرم
برنج نیم پز شده: یک قاشق
زردچوبه: ۱۵۰ گرم
سبزی خشک ترخون مرزه: دوقاشق غذاخوری
سبزی تازه وخرد شده شامل تره جعفری گشنیز شوید پیازچه: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
سرکه: سه چهارم یک فنجان
شیره انگور: یک فنجان
آب سه چهارم لیوان
برگ مو به میزان لازم
پیاز سرخ شده برای تزیین به میزان لازم
زرشک تفت داده شده به میزان لازم برای تزیین
💟 @banooyebasaligheh
قسمت1⃣
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_برگ_مو 🍃🫑
تا فصل برگ مو تموم نشده درستش کن👌😋
💟 @banooyebasaligheh
قسمت2⃣
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دستبند 📿🎀
🔮آموزش گره ی دستبند
🔶 این دستبدا مدلای خیلی زیادی داره و کمکم گردنبد و انگشتر وگوشواره هم میتونی درست کنی
💟 @banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نگهدای_سیر 🧄🧄
نمک و چای از کپک زدن و پوک شدن سیر جلو گیری میکنه👌😍
💟 @banooyebasaligheh
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_شیک ⚡️☄
برای سرو چایی تو مهمونی ها از این روش استفاده کن👌
💟 @banooyebasaligheh
21.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فر_دستساز 🥮🥧
🔮نکات مهم:
▫️قابلمه رویی
▫️فویل اجباری
▫️آب نیاز نیست
▫️شغله پخش کن نزار
▫️رینگ واجبه
🔻حتما ۲۰ دقیقه قبل قابلمه گرم کن
🔻از صفر تا صد حرارت .مثل وقتی برنج دم میزاری باشه
💟 @banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پف_دار 🥧🌰
مقدار لیوان = ۲۰۰ ml
مقدار استکان چایخوری = ۱۲۵ ml
🔮مواد لازم:
یک لیوان آب گرم
یک لیوان شیر گرم
یک استکان چایخوری روغن مایع
تخم مرغ یک عدد ( زرده اش رو برای روش استفاده کنید )
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری نمک
۱۰ گرم خمیرمایه ی فوری یا یک ق.غ
۵/۵ لیوان آرد
🔮طرز تهیه :
برای خمیر آب گرم ، شیر گرم ، شکر و خمیرمایه رو خوب با هم مخلوط کنید و به جز کره بقیه مواد رو بهش اضافه کنید خمیر رو کمی ورز بدید سپس کره رو اضافه کنید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید . روش رو بپوشانید و بذارید ۴۰ دقیقه الی یک ساعت عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه . خمیر عمل اومده رو به اندازه سینی ۳۰ سانتی متر پهن کنید و طبق فیلم پیش برید
💟 @banooyebasaligheh
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_بریون 🍗🍗
🔮 نکات:
▫️حتما فویل بزارید که مرغ آب میندازه و سبزیجات داخل سینی با آب مرغ میپزه.
▫️در آخر ده دقیقه فول رو بر دارید تا با گریل بالای فر روی مرغ کامل برشته میشه
▫️مرغ حتما با پوست باشه
▫️زمان تقریبی پخت مرغ ۱ الی ۲ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه✔️
🔮مواد لازم:
مرغ: ۱ تا ۱ونیم کیلویی
سیب زمینی: ۵ عدد
پیاز: ۳ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
ادویه: نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۵ قاشق غذا خوری
💟 @banooyebasaligheh