آرزوی قلبی!
در زیارت آل یس میخوانیم:
بارخدایا! آن چه را که خاندان پیامبر صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم آرزویش را داشتهاند، بر ما بنمایان!
و نیز در دعای عهد میخوانیم:
خداوندا! چشم پیامبرت را به دیدار حضرت مهدی ارواحنافداه و یارانشان روشن فرما!
با همین دو عبارت مییابیم که آرزوی یادشده در زیارت آل یس بر پایهی نهضت حضرت ولیّ عصر صلواتاللهعلیه میباشد و آن رویدادی که لبخند شادمانی بر چهره ی مبارک پیامبر خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم مینشانَد، همان ظهور ایشان است.
پس ما هم اگر میخواهیم همراه پیامبر اکرم صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم باشیم، این آرزوی بزرگ را در دل بپرورانیم، دست به دعا برداریم و از خداوند متعال، فرج ایشان را بخواهیم و در این راه ثابتقدم و کوشاتر از قبل باشیم.
هم اکنون میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به #اتاق نهج البلاغه وصل شوید🔻
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/nahjol_balag
📝 #یادمون_باشه
قضاوت ؛ یعنی برداشت ما از چیزی که میبینیم، یا میشنویم !
✖️ خیلی وقتها، چیزی که شما میبینید،
یا میشنوید،
تمامِ آنچیزی نیست که، به شما اجازه میدهد؛ از آن نتیجهای بگیرید!
پس صرفاً با جملاتی مثل " خودم دیدم "
یا "خودم شنیدم "
قضاوتتان را توجیه نکنید!
اساساً برای کسی که قلبش به دیگران مشغول است؛ آرامش دائمی، و حفظ نشاط روحیِ همیشگی، امری محال است!
دل حریم خداست؛ آنرا تبدیل به چهارراهی برای عبور این و آن، نکنیم!
به استقبال ماه ذیالقعده
🔻ماه ذیالقعده از یک سو آغاز ماههای حرام و از سوی دیگر، شروع اربعین حضرت موسی(ع) در کوه طور برای درک لقاء الهی است. این دو جهت باعث شده که این ماه حائز شرافتهای منحصر بفردی شود و بین ایام سال به «اربعین موسوی» معروف گردد.
▫️خداوند درباره اربعین موسوی یک بار به اجمال میفرماید: «وَ إِذْ واعَدْنا مُوسَى أَرْبَعينَ لَيْلَة» (بقره، ۵۱). اما تفصیل این بیان شریف را در سوره اعراف میفرماید که: وعده الهی به حضرت موسی(ع) در ابتدا سی شب بود، بنا بر مواعده الهی بر میقات شد و حضرتش بعد از طی ابتلائات فراوان و نجات از فرعونیان، برای رسیدن به مقام لقاء و انس خاص با خداوند، سی شب در کوه طور به مناجات و نماز و عبادت و روزه پرداخت، سپس به امر الهی ده شب دیگر بر آن افزوده شد؛ سی شب اول در ماه ذیالقعده انجام گرفت و به دنبال آن ده شب دیگر در دهه اول ذیالحجه ادامه یافت: «وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ ميقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعينَ لَيْلَة» (اعراف، ۱۲۴). به این ترتیب اربعین موسوی در یکی از بهترین اوقات سال و در ماههای حرام شکل گرفت.
▫️همچنین از روایات چنین برمیآید که ذیالقعده همان ماهی است که در آن خداوند حضرت یونس(ع) را بعد از چهل روز زاری و ناله و گفتن ذکر یونسیه «لا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمينَ» (انبیا، ۸۷) از شکم ماهى بیرون آورد. و این بر فضیلت این ماه میافزاید.
🔺این وقایع برای دیگران کشف از سنتی الهی نمود که برای درک لقای پروردگار، می باید حرمت سی شب ماه ذیالقعده و ده شب اول ذیالحجه را نگه داشت. و به این ترتیب این ایام شریف در طول تاریخ، شروع اربعینیات برای اولیاء و سالکان مقام لقاء الهی مقرر گردید.
#ولادت_با_سعادت_کریمه_اهل_بیت