🔰 #پرسش: برای اثبات ولایتمداری در هر امری مجبور به تبعیت بی چون و چرا هستیم⁉️در حالیکه در اسلام این نوع تبعیت مطلوب نیست. اسلام اجازه تحقیق و تحلیل و تفکر داده و حتی اجازه انتخاب.
🔹 #پاسخ:👇
🔸 قبل از پاسخ به این پرسش، من یک سوال مطرح میکنم: آیا امیرالمومنین علی علیه السلام که تابع محض و مطلق در ولایت نبی اکرم صلی الله علیه وسلم بود، دارای تفکر، علم، بصیرت نبود؟ دارای انتخاب نبود؟
▪️ بدیهی است که امیرالمومنین نقطه اوج علم و حکمت و بصیرت بودند و همچنین دارای حق انتخاب مطلق
🔸 خب؛ پس چرا قله علم و حکمت و بصیرت، در مقابل ولایت تابع محض و مطلق بود؟!
▪️ آیا نمیتوان از این تبعیت امیرالمومنین، استنتاج نمود که هر چه انسان، علم و حکمت و بصیرتش بالاتر باشد، در مقابل ولایت تابعیت گسترده تری دارد؟
▪️ وقتی ما به سیره اهل بیت عصمت و طهارت در حوزه تبعیت نگاه میکنیم، وقتی ما به سیره صحابی و یاران شاخص اهل بیت مانند سلمان، ابوذر، عمار، میثم، حضرت عباس، حضرت مسلم، حضرت علی اکبر و ... در حوزه تبعیت نگاه میکنیم، وقتی ما به سیره علما و مراجع و اندیشمندان بزرگ اسلام در حوزه تبعیت نگاه میکنیم، در می یابیم که #عموم آنها در مقابل ولایت دارای تبعیت محض و مطلق بودند و هر کدام دارای علم و حکمت و بصیرت بیشتری بوده است، تبعیتش محکمتر بوده است.
▪️ این موضوع نکته مقابلی هم دارد، و آن هم اینکه هر چه انسان جاهل تر باشد، تبعیتش در مقابل ولایت پر انقلت تر و با اما و اگر بیشتری همراه است.
🔸 حال میتوان، استنتاج نمود که تبعیت بی چون و چرا یک #فضیلت است که صرفا افراد دارای علم و حکمت و بصیرت از آن برخوردار هستند؛ و نیز اینگونه نتیجه گرفت انتخاب افراد حکیم و عالم و بصیر بر اساس علم و حکمت و بصیرت آنهاست نه جبر
✅ وقتی انسان های عالم و حکیم و بصیر و کامل در تبعیت محض و مطلق پیشتاز هستند، تکلیف و جحت بر امثال مایی که از دانش و علم اندکی برخوردار هستیم معین است که راه صلاح و نجات ما در تبعیت از ولایت است و بس.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
ادامه👇👆
✅ #پرسش و #پاسخ سوم
🔰 #پرسش: اگر تبعیت از ولایت ملاک هست پس اینکه رهبری فرمودن نظر مخالف من ضد ولایت نیست چه تعبیری داره❓
🔹 #پاسخ:👇
🔸 ابتدا ببینیم رهبری #دقیقا چه فرموده اند:" گفته شد که بعضیها نظرات #کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این واضحتر؟! "
🔸 در این مبحث چند نکته را باید #بدقت در نظر داشت:
1️⃣ نظر کارشناسی: آیا هر نظری، یک نظر کارشناسی است؟ بدیهی است که نظر کارشناسی، دارای مولفه های مشخصی است و دارای اعتبار و وجاهت علمی؛ لذا نظر کارشناسی در #مقام_اظهار_نظر و #مشورت هیچ منع و ایرادی ندارد. همه کارشناسان در حوزه تخصص خود، میتوانند نظر رو خود را ارائه دهند.
🔸 اما عموما خلط مبحث کجا شکل میگیرید؟! در جایی که افرادی بدون دارا بدون ملزومات تخصصی و کارشناسی، اظهار نظر نموده و وانمود میکنند نظرشان کارشناسی است. طبیعی است که این اظهار نظرها هیچ وجاهت منطقی، علمی و قابل قبولی ندارد.
🔸 مثلا آیا نظر یک پزشک در حوزه کشاورزی یک نظر کارشناسی است؟ یا نظر یک مهندس عمران (بدون هیچ شناختی از عرصه سیاست)در حوزه سیاست خارجی میتواند یک نظر تخصصی و کارشناسی شده باشد؟!
2️⃣ در مقام نظر و مشورت: هر کارشناسی میتواند نظر تخصصی و کارشناسی خود را در جامعه یا به ولایت ارائه دهد( فارغ از مخالف نظر ولایت باشد یا موافق)؛ اما تصمیم گیرنده ولایت است.
🔹 عموما رهبری، در موضوعات مختلف، نظرات کارشناسان خبره آن حوزه را جویا شده و پس از کسب نظرات مختلف و مشورت با مشاورین، تصمیم نهایی و کلان کشور را در آن حوزه اتخاذ میکنند.
🔹 پس از جمع بندی و اعلام نظر ولایت، دیگر اعلام نظرات مخالف نظر رهبری، صحیح و قابل قبول نیست؛ نباید پس از اعلام صریح رهبری، افراد با ابراز مخالفت با نظر ایشان( که نظر اتخاذ شده جمعی کارشناسان است) موجبات تشویش و نگرانی افکارعمومی، شکستن حرمت ولایت، زیر سوال بردن تصمیم و نظر ولایت و ... را موجب شوند.
🔸در حکمت ۳۲۱ نهجالبلاغه میخوانیم ابن عباس در مسأله ای با امیرالمومنین علیه السلام اختلاف نظر داشت و نظر خودش را به حضرت امیر علیه السلام منتقل کرد. امیرالمومنین علیه السلام در پاسخ فرمود: می توانی نظر و رأی خودت را به من منتقل کنی، من هم آن را بررسی می کنم، اگر من حرف تو را گوش نکردم، تو باید حرف مرا گوش کنی!!
🔸 کارشناس میتواند اظهار نظر مخالف با ولایت داشته باشد اما پس از تصمیم و اعلام نظر ولایت باید تبعیت کند و شایسته نیست با رای و نظر ولایت به مخالفت برخیزد و موجبات تضعیف ولایت را فراهم کند.
🔹 با مثالی موضوع را تشریح میکنم؛ تصور کنید برای حضور در میدان سوریه، رهبری میخواهد تصمیم بگیرد، عموما کارشناسان خبره سیاست خارجی، نظرات خود را ارائه میدهند، بخش مخالف حضور در سوریه هستند و بخشی موافق. پس از جمه بندی و بررسی آرا و نظرات کارشناسان، تصمیم رهبری بر حضور در میدان سوریه است.
🔹 حال؛ هیچ یک از کارشناسان مخالف حضور در سوریه، ضد ولایت نیستند، اما پس از اعلام نظر رهبری، دیگر شایسته نیست بر نظر خود پافشاری نموده و آنرا رسانه ای کنند و در صحت تصمیم رهبری خدشه وارد کنند.
✅ یکی از شئون مهم تبعیت، پذیرفتن نظر ولایت در هنگام اختلاف نظر است و الا تبعیت در زمان همسانی نظر با ولایت که بسیار سهل است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
ادامه👆👇
✅ #پرسش و #پاسخ چهارم
🔰 #پرسش: آیا ولی فقیه از همه افراد جامعه در همه موضوعات بهتر می فهمد❓
🔹 #پاسخ:👇
🔸 برای #پاسخ به این #سوال باید از چند زاویه آن را واکاوی نمود:
1️⃣ به دلیل اینکه ولایت به عنوان عالیترین مقام در حاکمیت است، ایشان بیشتری، دقیق تر و کاملترین دسترسی به اطلاعات کشور و نظرات کارشناسی شده نخبگان و متخصصان ارشد جامعه را دارا هستند؛ لذا به جرات میتوان گفت، ولایت نسبت به تمام موضوعات کشور در سطح کلان بیشتری آگاهی و درک و فهم را دارد.
2️⃣ در طول زعامت حدود 60 ساله امامین انقلاب، به کرات به عموم مردم و بزرگان دین و متخصصین و کارشناسان، اثبات شده است که دیدگاهها، نظرات، آراء، توصیه ها، انذارها و بشارتهایی که آنها در مقام ولایت فقیه داشته اند، حکیمانه، عالمانه، جامع و دقیق بوده است و نسبت به اوضاع جاری و آینده کشور و انقلاب بهتر از هر شخصیتی شناخت و درک داشته اند.
3️⃣ به اعتراف بسیاری دوستان و دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب، ولایت فقیه، دارای شخصیتی منحصر بفرد در درک و فهم اقتضائات زمان، خوانش برنامه های دشمنان، شناخت ضرورت های حکمرانی و ظرفیتهای کشور بوده است.
4️⃣ آیا شخصی را ارجح تر، آگاه تر، حکیم تر، لایق تر از امامین انقلاب برای زعامت شیعه در دوران 6 دهه انقلاب سراغ دارید؟
✍️ سید احمد رضوی
هدایت شده از جان من و سید علی💕
#پاسخ👇👇
🔹 مبالغه و زیاده گویی و تحریف تاریخ، ترفند طرفداران حکومت پهلوی برای مظلوم نمایی و حق جلوه دادن خود و جنایتهایشان است.
🔹ما اشتباهات، تندروی ها، خودسری ها و رفتارهای غیر عقلانی و بدون هماهنگی های را در اول انقلاب شاهدیم که البته با توجه به شرایط پیچیده انقلاب، امری طبیعی است اما به هیچ وجه آن را تأیید نمی کنیم و نمی پذیریم که برخی از این کارها، مصداق انقلابی گری باشد و بتوان به عنوان شناسنامه انقلاب اسلامی به آنها نگریست.
🔹 بسیاری از اسامی نام برده شده در متن بالا، مانند بسیاری از کشته سازی های دیگر، جعلی و دروغ هستند.
🔹 درباره اعدام ارتشی ها در ابتدای انقلاب، همواره دروغهای مبالغه آمیز گفته شده است. اما در این مورد، حتی "ویکی پدیا" که معمولاً مطالبش صادقانه نیست و به نوعی وجهه نظام جمهوری اسلامی را خراب می کند، تنها نام 54 نفر از ارتشی ها را به عنوان اعدامیان سال 57 بیان می کند.
https://b2n.ir/j37514
اما اینها از اعدامی ها می گویند، ولی از کسانی که در پست خود ابقاء شده و یا مجوز خروج از کشور گرفتند و یا در ایران تا آخر عمر در آسایش زندگی کردند را نمی گویند:
👈 از سرلشکر قرنی تا شهید فلاحی، پنج نفر از تیمساران رژیم پهلوی به خدمت اعاده و در منصب ریاست ستاد مشترک مشغول به کار گردیدند. این وضعیت در ارتباط با نیروهای سه گانه هم صدق مینمود. به طوریکه در نیروی هوائی از پیروزی انقلاب تا شهید فکوری، 6 نفر به عنوان فرمانده و چندین نفر از تیمساران نیز به عنوان معاونتهای مختلف کار مینمودند که از آن جمله میتوان به تیمسار سرتیپ وحید کیمیاگر اشاره داشت که تا سال 1360، کماکان در نیروی هوائی مسئولیت مهم شغلی داشته و در حال حاضر نیز در قید حیات بوده و ساکن تهران هستند. دریاداران احمد مدنی، محمود علوی و طباطبائی هم مسئولیت نیروی دریائی را برعهده داشتند. این وضعیت در خصوص نیروی زمینی، وزارت دفاع و سایر نیروهای انتظامی نیز صدق مینمود که میتوان به افرادی همچون سرتیپ مصطفائی در شهربانی و همچنین، سرتیپ عزتالله ممتاز و سرتیپ الیاس دانشور در ژاندارمری اشاره داشت. گفتنی است که تقریباً جانشینهای تمام نیروها را نیز تیمساران درجه گرفته در رژیم پهلوی تشکیل میدادند.
👈 از سوئی دیگر، بنا به دلایل امنیتی و جلوگیری از افشای اطلاعات، هیچ اصراری برای صدور مجوز خروج از کشور برای تیمساران حکومت پهلوی وجود نداشت مگر آنکه خود آنها درخواست مینمودند. به طور مثال، از جمله افرادی که درخواستی برای خروج از کشور نداشته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران باقی ماند، میتوان به سپهبد کمال اشاره داشت که در سال 1357 به دلیل حمایت از انقلاب اسلامی، توسط نیروهای حکومت نظامی تهران دستگیر و بازداشت گردید. سپهبد نظامالدین وقار (آخرین رئیس اداره ششم)، سپهبد اکبر کمپانی تبریزی (آخرین فرمانده مرکز آموزش نیروی هوائی)، سپهبد عبدالعلی نجیمی نائینی(مشاور رئیس ستاد بزرگ ارتشتاران)، سپهبد عبدالمجید معصومی نائینی (معاون پارلمانی وزارت جنگ)، سپهبد جلال پژمان (آخرین رئیس اداره چهارم ستاد بزرگ ارتشتاران)، سرلشکر یزدان ستا (آخرین فرماندار نظامی قم)، سرلشکر پزشک مجیدزاده شیروانی، سرلشکر حسن حقایقی (آخرین فرمانده مخابرات نیروی زمینی)، سرلشکر ابوالحسن عسکری (ژاندارمری)، سرلشکر غفاریض (آخرین فرمانده حکومت نظامی اصفهان)، سرلشکر علی اکبر فرازیان (ساواک)، سرلشکر نصرتالله بختورتاش (آخرین رئیس
ضداطلاعات ارتش شاهنشاهی)، سرتیپ آصفی (آخرین جانشین ضداطلاعات)، سرتیپ داودی (آخرین رئیس ضداطلاعات نیروی دریائی)، سرتیپ نصیری (آخرین فرمانده ترابری)، سرتیپ توکلی (اداره ششم)، سرتیپ حسین مؤیدمقدم (آخرین فرمانده گروه 22 توپخانه)، سرتیپ ایرج آزادپیما (فرمانده گروه 33 توپخانه)، سرتیپ ملک (مشاور شهید چمران)، سرتیپ خلبان گوهری (فرمانده پایگاه هوائی اصفهان بعد از انقلاب)، سرتیپ خلبان محمد شهناز (هوانیروز اصفهان)، سرتیپ عطاءالله کیانی (معاون ستاد ارتش در زمان دکتر مصدق) و ناخدا پرویز جهانبانی (برادر سپهبد جهانبانی) و امثالهم از جمله ارتشیانی هستند که در ایران باقیمانده، تعدادی در قید حیات و اکثر آنها فوت نمودند.
https://b2n.ir/b42283
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
هدایت شده از غفّار 🇮🇷
#پاسخ
باتشکراز استاد نصیری ارجمند
در ادامه و ذیل پاسخ ایشان،
توجه تان را به مطالعه این مطالب هم جلب میکنیم 👇👇
آیا رئیس ساواک مانع اعدام امام (ره) شد؟ - ایسنا👇
https://www.isna.ir/news/1400102014996/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%B3%D8%A7%D9%88%D8%A7%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%AF
فهرست اعدامیان سرشناس به دستور آقای خلخالی👇
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D8%B3%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3_%D8%A8%D9%87_%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82_%D8%AE%D9%84%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C
ارتش پس از انقلاب از تحریف تا واقعیت👇
https://www.irdc.ir/fa/news/6744/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%AA%D8%A7-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA
#سوال
مهمترین عوامل ایجاد کننده کسری وحشتناک۳۵۰ تا۴۰۰میلیارد تومانی بودجه(ارث دولت دوازدهم برای دولت سیزدهم) را اگر بفرمایید ممنون می شوم
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام واحترام خدمت کاربر محترم
#پاسخ👇
✅🌴کسری بودجه نتیجه بی توجهی دولت به بدیهیات عقلی و قانون بودجه
حال به پاسخ این سوال می پردازیم که مهمترین عوامل ایجاد کننده این کسری بودجه وحشتناک چیست؟
الف- پیش بینی شدیدا غیرواقعی از میزان درآمدهای نفتی: دولت لایحه بودجه 1400 را بر مبنای صادرات روزانه 2.3 میلیون بشکه نفت تنظیم کرد (رقمی که صرفا در صورت رفع فوری تحریم های نفتی در ابتدای دوره ریاست جمهوری بایدن محقق می شد) و مجلس هم علی رغم انتقادات فراوانی که به این موضوع داشت، نهایتا این پیشنهاد دولت را به تصویب رساند.
در نتیجه، در حالی که درآمد نفتی کشور در سال 99 حتی به 15 هزار میلیارد تومان نرسیده بود، در سال جاری پیش بینی شده است که حداقل حدود 200 هزار میلیارد تومان از این محل تامین شود، رویایی که با توجه به عدم لغو تحریم ها تاکنون و احتمال پایین آن در ادامه سال، قطعا محقق نخواهد شد. متاسفانه مجلس در سقف دوم بودجه حدود 90 هزار میلیارد تومان مازاد بر رقم مذکور هم درنظر گرفته است و تحقق این رقم هم در هاله ای از ابهام است.
🍀♦️ با توجه به اینکه بخش اعظم درآمدهای نفتی پیش بینی شده در قوانین بودجه 98 و 99 هم محقق نشده بود و همچنین احتمال رفع فوری تحریم های نفتی در سال جاری، به شدت اندک بود، اصرار دولت بر مبنی ارقام شدیدا غیرواقعی از این درآمدها و همراهی مجلس یازدهم با این درخواست غیرکارشناسی دولت روحانی، اشتباهی بسیار بزرگ و از مصادیق چند باره گزیده شدن از یک سوراخ بود.
https://www.farsnews.ir/news/14000412000342
میراث دولت روحانی برای رئیسی»/ برآورد ۳۵۰هزار میلیارد تومان کسری بودجه پیشِروی دولت سیزدهم
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/03/30/2524494
سیدعادل مکتوفی
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
هدایت شده از غفّار 🇮🇷
🔰 #پرسش: برای اثبات ولایتمداری در هر امری مجبور به تبعیت بی چون و چرا هستیم⁉️در حالیکه در اسلام این نوع تبعیت مطلوب نیست. اسلام اجازه تحقیق و تحلیل و تفکر داده و حتی اجازه انتخاب.
🔹 #پاسخ:👇
🔸 قبل از پاسخ به این پرسش، من یک سوال مطرح میکنم: آیا امیرالمومنین علی علیه السلام که تابع محض و مطلق در ولایت نبی اکرم صلی الله علیه وسلم بود، دارای تفکر، علم، بصیرت نبود؟ دارای انتخاب نبود؟
▪️ بدیهی است که امیرالمومنین نقطه اوج علم و حکمت و بصیرت بودند و همچنین دارای حق انتخاب مطلق
🔸 خب؛ پس چرا قله علم و حکمت و بصیرت، در مقابل ولایت تابع محض و مطلق بود؟!
▪️ آیا نمیتوان از این تبعیت امیرالمومنین، استنتاج نمود که هر چه انسان، علم و حکمت و بصیرتش بالاتر باشد، در مقابل ولایت تابعیت گسترده تری دارد؟
▪️ وقتی ما به سیره اهل بیت عصمت و طهارت در حوزه تبعیت نگاه میکنیم، وقتی ما به سیره صحابی و یاران شاخص اهل بیت مانند سلمان، ابوذر، عمار، میثم، حضرت عباس، حضرت مسلم، حضرت علی اکبر و ... در حوزه تبعیت نگاه میکنیم، وقتی ما به سیره علما و مراجع و اندیشمندان بزرگ اسلام در حوزه تبعیت نگاه میکنیم، در می یابیم که #عموم آنها در مقابل ولایت دارای تبعیت محض و مطلق بودند و هر کدام دارای علم و حکمت و بصیرت بیشتری بوده است، تبعیتش محکمتر بوده است.
▪️ این موضوع نکته مقابلی هم دارد، و آن هم اینکه هر چه انسان جاهل تر باشد، تبعیتش در مقابل ولایت پر انقلت تر و با اما و اگر بیشتری همراه است.
🔸 حال میتوان، استنتاج نمود که تبعیت بی چون و چرا یک #فضیلت است که صرفا افراد دارای علم و حکمت و بصیرت از آن برخوردار هستند؛ و نیز اینگونه نتیجه گرفت انتخاب افراد حکیم و عالم و بصیر بر اساس علم و حکمت و بصیرت آنهاست نه جبر
✅ وقتی انسان های عالم و حکیم و بصیر و کامل در تبعیت محض و مطلق پیشتاز هستند، تکلیف و جحت بر امثال مایی که از دانش و علم اندکی برخوردار هستیم معین است که راه صلاح و نجات ما در تبعیت از ولایت است و بس.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
هدایت شده از غفّار 🇮🇷
ادامه👇👆
✅ #پرسش و #پاسخ سوم
🔰 #پرسش: اگر تبعیت از ولایت ملاک هست پس اینکه رهبری فرمودن نظر مخالف من ضد ولایت نیست چه تعبیری داره❓
🔹 #پاسخ:👇
🔸 ابتدا ببینیم رهبری #دقیقا چه فرموده اند:" گفته شد که بعضیها نظرات #کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این واضحتر؟! "
🔸 در این مبحث چند نکته را باید #بدقت در نظر داشت:
1️⃣ نظر کارشناسی: آیا هر نظری، یک نظر کارشناسی است؟ بدیهی است که نظر کارشناسی، دارای مولفه های مشخصی است و دارای اعتبار و وجاهت علمی؛ لذا نظر کارشناسی در #مقام_اظهار_نظر و #مشورت هیچ منع و ایرادی ندارد. همه کارشناسان در حوزه تخصص خود، میتوانند نظر رو خود را ارائه دهند.
🔸 اما عموما خلط مبحث کجا شکل میگیرید؟! در جایی که افرادی بدون دارا بدون ملزومات تخصصی و کارشناسی، اظهار نظر نموده و وانمود میکنند نظرشان کارشناسی است. طبیعی است که این اظهار نظرها هیچ وجاهت منطقی، علمی و قابل قبولی ندارد.
🔸 مثلا آیا نظر یک پزشک در حوزه کشاورزی یک نظر کارشناسی است؟ یا نظر یک مهندس عمران (بدون هیچ شناختی از عرصه سیاست)در حوزه سیاست خارجی میتواند یک نظر تخصصی و کارشناسی شده باشد؟!
2️⃣ در مقام نظر و مشورت: هر کارشناسی میتواند نظر تخصصی و کارشناسی خود را در جامعه یا به ولایت ارائه دهد( فارغ از مخالف نظر ولایت باشد یا موافق)؛ اما تصمیم گیرنده ولایت است.
🔹 عموما رهبری، در موضوعات مختلف، نظرات کارشناسان خبره آن حوزه را جویا شده و پس از کسب نظرات مختلف و مشورت با مشاورین، تصمیم نهایی و کلان کشور را در آن حوزه اتخاذ میکنند.
🔹 پس از جمع بندی و اعلام نظر ولایت، دیگر اعلام نظرات مخالف نظر رهبری، صحیح و قابل قبول نیست؛ نباید پس از اعلام صریح رهبری، افراد با ابراز مخالفت با نظر ایشان( که نظر اتخاذ شده جمعی کارشناسان است) موجبات تشویش و نگرانی افکارعمومی، شکستن حرمت ولایت، زیر سوال بردن تصمیم و نظر ولایت و ... را موجب شوند.
🔸در حکمت ۳۲۱ نهجالبلاغه میخوانیم ابن عباس در مسأله ای با امیرالمومنین علیه السلام اختلاف نظر داشت و نظر خودش را به حضرت امیر علیه السلام منتقل کرد. امیرالمومنین علیه السلام در پاسخ فرمود: می توانی نظر و رأی خودت را به من منتقل کنی، من هم آن را بررسی می کنم، اگر من حرف تو را گوش نکردم، تو باید حرف مرا گوش کنی!!
🔸 کارشناس میتواند اظهار نظر مخالف با ولایت داشته باشد اما پس از تصمیم و اعلام نظر ولایت باید تبعیت کند و شایسته نیست با رای و نظر ولایت به مخالفت برخیزد و موجبات تضعیف ولایت را فراهم کند.
🔹 با مثالی موضوع را تشریح میکنم؛ تصور کنید برای حضور در میدان سوریه، رهبری میخواهد تصمیم بگیرد، عموما کارشناسان خبره سیاست خارجی، نظرات خود را ارائه میدهند، بخش مخالف حضور در سوریه هستند و بخشی موافق. پس از جمه بندی و بررسی آرا و نظرات کارشناسان، تصمیم رهبری بر حضور در میدان سوریه است.
🔹 حال؛ هیچ یک از کارشناسان مخالف حضور در سوریه، ضد ولایت نیستند، اما پس از اعلام نظر رهبری، دیگر شایسته نیست بر نظر خود پافشاری نموده و آنرا رسانه ای کنند و در صحت تصمیم رهبری خدشه وارد کنند.
✅ یکی از شئون مهم تبعیت، پذیرفتن نظر ولایت در هنگام اختلاف نظر است و الا تبعیت در زمان همسانی نظر با ولایت که بسیار سهل است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
هدایت شده از غفّار 🇮🇷
ادامه👆👇
✅ #پرسش و #پاسخ چهارم
🔰 #پرسش: آیا ولی فقیه از همه افراد جامعه در همه موضوعات بهتر می فهمد❓
🔹 #پاسخ:👇
🔸 برای #پاسخ به این #سوال باید از چند زاویه آن را واکاوی نمود:
1️⃣ به دلیل اینکه ولایت به عنوان عالیترین مقام در حاکمیت است، ایشان بیشتری، دقیق تر و کاملترین دسترسی به اطلاعات کشور و نظرات کارشناسی شده نخبگان و متخصصان ارشد جامعه را دارا هستند؛ لذا به جرات میتوان گفت، ولایت نسبت به تمام موضوعات کشور در سطح کلان بیشتری آگاهی و درک و فهم را دارد.
2️⃣ در طول زعامت حدود 60 ساله امامین انقلاب، به کرات به عموم مردم و بزرگان دین و متخصصین و کارشناسان، اثبات شده است که دیدگاهها، نظرات، آراء، توصیه ها، انذارها و بشارتهایی که آنها در مقام ولایت فقیه داشته اند، حکیمانه، عالمانه، جامع و دقیق بوده است و نسبت به اوضاع جاری و آینده کشور و انقلاب بهتر از هر شخصیتی شناخت و درک داشته اند.
3️⃣ به اعتراف بسیاری دوستان و دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب، ولایت فقیه، دارای شخصیتی منحصر بفرد در درک و فهم اقتضائات زمان، خوانش برنامه های دشمنان، شناخت ضرورت های حکمرانی و ظرفیتهای کشور بوده است.
4️⃣ آیا شخصی را ارجح تر، آگاه تر، حکیم تر، لایق تر از امامین انقلاب برای زعامت شیعه در دوران 6 دهه انقلاب سراغ دارید؟
✍️ سید احمد رضوی
سلام یادتونه یه مطلبی در مورد گرانی آرد صنعتی نوشتم تو همون اوایل و پیش بینی کردم اگه این اتفاق بیفته چه چیزی رخ خواهد داد؟گفتم که نانواییها برای سود بیشتر ساعات پخت نان رو کاهش و در عوض آردهای سهمیه ای رو به واحدهای صنفی مثل شیرینی فروشیها رشته پزها و نان فانتزی ها به صورت مخفیانه انتقال و در نتیجه صف های نان شلوغ و مردم به سختی خواهند افتاد!!!یادتونه دیگه ؟به نظر شما من که فقط ۶ واحد اقتصاد خرد و کلان خونده ام و چند واحد علوم سیاسی و کشور داری بیشتر نخوندم تونستم اوضاع رو پیش بینی کنم ولی رئیس جمهور محترم و مردمی که میگن دکتری داره تو پیش بینی هاش مرتکب اشتباه شده بهتر نبود مردم به من رای می دادن تا اوضاع اقتصاد رو سرو سامان بدم ؟خخخ حالا این شوخی بود چون ما مردم عادی اگه سواد هم داشته باشیم پول و پارتی نداریم و پدر زنمون امام جمعه شهر بزرگی نیست که مطرح باشیم .
#شبهه
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام.
سپاس از کاربر گرامی.
✖️ فردی که چند واحد اقتصاد خوانده است بهتر است به نظر کارشناسانی که سالهای زیاد تحصیل علوم مختلف کرده اند احترام بگذارد و فراتر از حد خویش سخن نگوید.
البته این 👆 بدان معنا نیست که از حقوق شهروندی اش مستفید نشود بلکه رعایت کند در گفتار چون ناخواسته مبتلا به خود تحقیری میشود.
✅️ دکتری آیت الله رئیسی، به زعم شما اگر مدرک تحصیل نیست، اما در عرصه های بین المللی از چنان اعتباری برخوردار است که در همین مدت اندک، ضمن ترمیم بخشی از زلزله های ایجاد شده توسط اصلاح طلبان، توانست تلفات جانی ناشی از کرونا را به لطف خدا صفر، واردات و مایحتاج عمومی را سهل الورود و در صادرات هم نقش عظیم ایفاء کند...خود میدانید اگر دولت بی تدبیر الان زمام امور را بدست داشت، برای لقمه نانی باید شهر را به آتش میکشیدید اما دکتر رئیسی در وسط جنگ روس و اوکراین از هر دو کشور واردات دارد به کوری چشم دشمنان.
✅️ ما در بهتر شدن اوضاع فعلی بسیار امیدواریم و هرگز با نوشته های دشمنان عقب نخواهیم نشست چون پای دین خدا، بنده های ناب خدا را داده یم.
⛔️ در نظام جهان مادی، از نگاه جامعه شناسان، قبول حقارت نوعی کمبود شهوانی محسوب میشود که جز با تحریک افکار عمومی جبران نمیشود اما ⬇️
توصیه میکنم اگر تصور میکنید در آنطرف آب، رفاه وجود دارد، زحمت را کم کنید گرچه بهتر از ما میدانید که ایران امن ترین جای جهان است به فضل خدا و دعای شهدا و رهبری سید علی.
⛔️ مردم شریف مراقب باشید.
#یازینب
الاقل...محسن خاکزاد
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
# شبهه
# سوال
📌 آقای رئیسی! دلار چند؟
✍️ مصطفی داننده
🔹نمیدانم الان که این مطلب را میخوانید قیمت دلار همچنان در آغوش 31 هزار تومان است یا 32 هزار تومان را بغل کرده یا بالاتر رفته است.
🔹شما که بهتر از همه میدانید این بالاتر رفتن قیمت دلار هیچ ربطی به تحریمها و مذاکرات احیای برجام ندارد و تقصیر دولت روحانی و البته دستهای پشت پردهای است که علیه دولت سیزدهم کار میکند!
🔹در این میان معلوم نیست نقش دولت رئیسی و وزرای اقتصادی او و البته مجلس سراسر اصولگرا چیست؟ آنها در این مدت چه کردند و چرا نتوانستند حداقل در این مدت به یکی از شعارهای اقتصادی خود عمل کنند.
🔹خوشبختانه در روزگاری هستیم که میشود به یک چشم برهم زدنی به سخنان دولتمردان امروز و منتقدان دیروز رسید و حرفهایشان را در ترازوی قضاوت گذاشت. به طور مثال محسن رضایی نامزد همیشه در صحنه ریاست جمهوری که الان معاون اقتصادی رئیس جمهور است در مورد یارانهها و بالا نرفتن قیمتها گفته بود:« میشود اجناس را گران نکنیم و ۴۵۰ هزار تومان یارانه بدهیم.» حالا باید از او پرسید پس چرا اجناس گران شد؟ گران که نه، نجومی شد.
🔹وزیر کار دولت رئیسی در زمان حسن روحانی توییت زده بود که:« دولت با ارزپاشی به میزان ۳۰۰ میلیون دلار میتواند قیمت دلار را به کمتر از ۱۵ هزار تومان رسانده و دو ماه در همان سطح نگه دارد. تامین این مبلغ برای بانک مرکزی از آب خوردن آسانتر است.» کاش آقای عبدالملکی همین تئوری خود را روی میز رئیس جمهور میگذاشت تا امروز شاهد دلار 15 هزار تومانی نه 20 هزار تومانی باشیم. مگر نه اینکه این کار از آب خوردن آسان تر بود؟
🔹 قالیباف رئیس مجلس که در زمان حسن روحانی، دغدغهای جز مردم نداشت و میگفت:« مرغ ۲۹ هزار تومانی ربطی به تحریم ندارد، اوج بیعرضگی دولت است!» امروز پاسخ بدهد که قیمت امروز مرغ به چه ربط دارد؟ کاش آقای قالیباف کمی در مورد قیمتها با مردم حرف میزد.
🔹مگر فراموش کردهایم که قاضیزاده معاون رئیس جمهور در زمانه انتخابات گفته بود:« «معضل بورس قابل حل است، سهروزه میشود مشکل حاد بازار سرمایه را حل کرد و به یک دستور حکومتی از رئیسجمهور نیاز دارد». به نظر میرسد که هنوز 3 روز تمام نشده است و گرنه که الان بورس وضعیت به سامانی داشت!
🔹ما امروز به شیوه رائفی پور از حامیان سید ابراهیم رئیسی که در زمان حسن روحانی گفته بود:« آی مردم، اگر اومدن گفتن خدا وجود نداره یا گفتن ۶ تا خدا وجود داره ول کنین، بگید دلار چند؟!» از رئیس جمهور میپرسیم دلار چند آقای رئیسی؟
🔹کاش این افراد و همه آنهایی که در زمان دولت گذشته مدعی بودند اداره کشور مثل خوردن یک چایی قند پهلو است، یک نشست خبری برگزار کنند و به سوالات پاسخ بدهند و بگویند که چگونه کشور را اداره میکنند؟ چرا رئیس جمهور یا رئیس مجلس نشست خبری برگزار نمیکنند تا در معرض سوال قرار بگیرند و کمی به مردم گزارش بدهند که چرا وضع کشور به اینجا رسیده است؟
🔹با همه انتقادهایی که به حسن روحانی و دولتش وارد است اما حداقل در دور اول آن شیخ، مردم ثبات را تجربه کردند و اجناس را نمیخریدند به امید اینکه ارزانتر شود. اما حالا در آستانه یک سالگی دولت به اندازه تمام دولتها شاهد گرانی و تورم هستیم.
🔹همه آنهایی که شعار میدادند میشود آرامش را به مردم بدون برجام و توافق با جهان هدیه کرد، الان چرا هیچ حرفی نمیزنند. چرا راهکار خود را برای کاهش قیمت ارز و یا کم شدن تورم با دولت در میان نمیگذارند؟
🔹مگر میشود قبل از انتخابات این همه حرف زد و وعده داد و در عرصه عمل هیچ اتفاقی نیفتد؟
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام واحترام خدمت شما کاربر محترم
#پاسخ استاد ارجمند جناب خدیوی بزرگوار👇👇
اولا که اتفاقات بسیار بزرگی در مدت این یکسال افتاده است و کسی که آنها را نبیند، حتی اگر تک به تک این مواردی که بیان شد، اصلاح هم بشود، کما اینکه در حال اصلاح هستند، هرگز قدردان و شکرگزار نخواهد بود
🍀🔷در ثانی مگر تحقق نابسامانی های فعلی، زاییده ی یک روز و دو روز بوده است که با یک ماه و دو ماه و شش ماه جمع بشود؟
سوم اینکه بحران های فعلی، ناشی از بی تدبیری ها و ترک فعل های دولت سابق بوده و انفجار مین های فعلی در دولت انقلابی در حین خنثی سازی، چطور ارتباط با اقدامات دولت فعلی دارد.
🍀♦️چهارم اینکه به جای خالی کردن دل مردم، بهتر است به فرموده ی رهبر فرزانه انقلاب، قدردان این دولت انقلابی بود و مردم را لحظه به لحظه با دستاوردهای این دولت امیدوارتر کرد و روح حرکت را در جانها دمید.
🔷🍀پنجم اینکه کاش به جای اینکه آقایان منتقد، به جای اینکه شبانه روزی به تخریب این دولت تازه نفس و انقلابی می پرداختند، روزی هزار مرتبه در ذهن خود مرور می کردند که باید در شرایط فعلی، سیاست های منفعل و ناکارآمد و شکست خورده غربگدایان را عامل مشکلات فعلی می دانستند نه به استهزا و سخره و انتقاد گرفتن دولت فعلی که دست را بر روی زانوان خود گذاشته و کمر همت بسته و در حال انجام کارهای اساسی هست نظیر کنترل بیماری مهلک کرونا که هم جان کشور و هم زندگی مردم را به مخاطره گرفته بود و کشور مرتب تعطیل می شد.
🌴♦️ششم، بله، ما هم از دولت و مجلس تقاضا مندیم که دستاوردهای خودشان را لحظه به لحظه با مردم بصیر و انقلابی درمیان بگذارند.
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
#شبهه👆
❌ #شایعه👇
ارتباط کد هواپیماهای ایران با امپراتوری #پهلوی!
👣 « "این کد رو ببینید. این کد کشور هستش و نشانه اینه که هواپیما مال کدوم کشوره. دو حرف سمت چپ(EP) مربوط به ایران. مثلا کد ترکیه (TR) ، اوکراین (UK) و امارات (EK) هست.
کد ایران شده EP و همه هم سعی در این دارند که نگن یعنی چی. ولی بدونید که EP به معنای Empire Of Pahlavi هست! جمهوری اسلامی کلی تلاش کرده ولی جابجایی این کد امکان نداره. مثل کد تلفن ۰۰۹۸ که مال ایرانه. حالا نکته جالب اینجاست که وقتی این هواپیماهای جدید رو به ایران بفروشند باز هم کدEP باید بزنن روش.»
✅ #پاسخ👇
1⃣ کد ثبت شده روی بدنه هواپیماها، شماره "ریجستری" یا کد شناسایی منحصر به فرد هر هواپیماست.
2⃣ پیشوند کد ریجستری مختص کشور مالک هواپیماست که کدهای ایران در قالب EP-AAA تا EP-ZZZ انتخاب می شوند؛ بر خلاف ادعا این کد قابل تغییر است و کد پیشین ایران RV بوده است.
3⃣ این کد توسط سازمان "ICAO"، سازمان بینالمللی هوانوردی کشوری، تعیین میشود که هماهنگی و مدیریت خطوط هوایی در جهان را دنبال میکند.
4⃣ برخلاف ادعای شایعه، پیشوند TR مربوط به جمهوری گابن، UK مربوط به ازبکستان و EK مربوط به ارمنستان است و ارتباطی به ترکیه، اوکراین و امارات ندارند!
5⃣ کد کشورها غالبا ارتباطی با نام آن کشور ندارد! برای مثال کد آمریکا N، قطر A7، کره جنوبی HL، انگلستان G، هلند PH، و اسپانیا EC است!
6⃣ برخلاف برخی نظرات، این کد یاتا "IATA" نیست و به علت تشابه پیشوند کد ریجستری ایران با کد یاتا هواپیمایی آسمان، برخی به اشتباه این پیشوند را کد یاتا معرفی کردهاند.
7⃣ امپراتوری یا "Empire" مجموعه پهناوری از دولتها یا کشورهاست که توسط یک پادشاه یا معدودی از اغنیا یا کشور مستقل دیگری حکومت میشوند؛ لذا سلطنت پهلوی امپراتوری نبوده و عبارت "Empire of Pahlavi" جعلی و غلط است!
8⃣ طبق اظهار بعضی مسئولین سابق و فعلی عبارت EP مخفف «Empire of Persia» به معنای «امپراطوری پارس» است که به محدوده جغرافیایی دولت هخامنشی اطلاق میشده و هزاران سال است که وجود خارجی ندارد!
yon.ir/KgNCv
#پهلوی_تطهیرناشدنی
#جهادتبیین
####شبهه #####تفاوت بنیادی
تفاوت میان کسانی که در انتخابات روحانی یا خاتمی را انتخاب می کنند با کسانی که به احمدی نژاد یا رئیسی رای می دهند، تفاوت در نوع نگاه آنها به مفهوم «سیاست و دولت» است.
عمده کسانی که خاتمی و روحانی را به ریاست جمهوری برگزیدند، هیچگاه به آنها به چشم ناجی و مرز میان حق و باطل نگاه نمی کردند. خاتمی و روحانی در نگاه اغلب حامیانشان، سیاستمدارانی بودند که شعارها و برنامه هایشان به جهان فکریشان نزدیکی و قرابت بیشتری داشت. حامیان این جریان سیاسی نگاهی تقدس آمیز به رئیس جمهور نداشتند و هرگاه که احساس کردند دولت در راستای شعارهای خود عمل نمی کند به صراحت زبان به انتقاد گشودند.
در مقابل احمدی نژاد و رئیسی برای طرفدارانش حکم «منجی» را دارد. در نگاه این طیف رئیس جمهور نه سیاست مداری با برنامه های مشخص بلکه برگزیده ای الهی است و آمده است تا میز بازی جهانی سلطه گران و ستمگران را برهم بریزد. حامیان این جریان در سیمای رئیس جمهور نه سیاستمداری با نقاط قوت و ضعف بلکه منجی را مشاهده می کنند که از هر خطا و اشتباهی بری است. و به همین دلیل است که در مقابل کوچکترین نقدی برآشفته شده و با نفرتی شدید به منتقدان حمله می برند. در نگاه این طیف «رئیس جمهور» سیاست مدار نیست بلکه مرز میان حق و باطل و یا نماینده شیطان و یا برگزیده خداوند است.
آنها با چنین نگاه و باوری هر کنش خاتمی و روحانی و امثال آنها را باطل و شیطانی و در راستای برآوردن منافع و مطامع قدرتهای جهان و سلطه گران می بینند و در مقابل هر کنش و رفتار رئیس جمهور منتخب خویش را مصداق درستی و صداقت و خدمت به آرمانهای متعالی بشری می نگرند..
این شکل و شیوه نگاه به سیاست و سیاستمدار بدترین صورت خشونت ورزی در حق جامعه ای چند ده میلیونی با عقاید و باورهای گوناگون است.
به قلم : فرهاد قنبری