روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️✳️همراهی خداوند با مومنین موجب دلگرمی ؛ امید و شجاعت مومنین است
[سوره طه (20): آيات 45 تا 46]
قالا رَبَّنا إِنَّنا نَخافُ أَنْ يَفْرُطَ عَلَيْنا أَوْ أَنْ يَطْغى (45) قالَ لا تَخافا إِنَّنِي مَعَكُما أَسْمَعُ وَ أَرى (46)
(موسى و هارون) گفتند: پروردگارا! همانا مىترسيم كه او بر ضد ما تعدّى كند يا بر طغيان ادامه دهد (و بر آن بيفزايد).
(خداوند) فرمود: نترسيد، همانا من با شما هستم (و همه چيز را) مىشنوم و مىبينم
✳️ امام خامنه ای در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری۱۳۹۶/۱۲/۲۴
در آیهی دیگر که موسیٰ و هارون میگویند: اِنَّنا نَخافُ اَن یَفرُطَ عَلَیناِ اَو اَن یَطغی، فرعون این کار را بکند، خداوند میفرماید: قالَ لا تَخافا اِنَّنی مَعَکُماِّ اَسمَعُ وَاَری؛ ببینید چقدر این خوب است! من با شما هستم، میبینم، میشنوم، حواسم جمع است، مواظبتان هستم
╔═.🍃🌼🌸🍃.════╗
@barnamehaye_farhangi
╚════.🍃🌼🌸🍃.═╝
4_5796415118820509406.mp3
15.58M
دُعایِهَفتُمِصَحیفِهسَجّادیّه
بهفرمایشمقاممعظمرهبری
[📿🌸🌱]
استاد فرهمند - دعای عهد.mp3
1.54M
استاد فرهمند - دعای عهد
@barnamehaye_farhangi
🍃🌼➼┅═🌼🍃═┅┅───┄
4.mp3
7.52M
📗رمان #نود_و_سه
اثر #ویکتور_هوگو
قسمت 4⃣
بصورت خلاصه با صدای
#بهروز_رضوی
#رادیو_پلاک
╔═.🍃🌼🌸🍃.════╗
@barnamehaye_farhangi
╚════.🍃🌼🌸🍃.═╝
⬛️امروز، #شهادت امام موسی کاظم (ع) است امامی که به اسارت معروف است 🏴
◼️ماهم #اسارت سراغ داریم اسارت هایی که زیاد دور نیستند، مثل اسارت شهید سرلشکر حسین لشکری🌷 که اسارتش مدت ۶ هزار و ۴۱۰ روز در کنار #عراقی ها بود.
او در سال ۱۳۵۹📆 به اسارت نیروهای عراقی درآمد و تا سال ۱۳۷۷ در اسارت عراق ماند.
◾️راه و رسم #شهدای ما مثل امامان بود همین راه بود که نگذاشتند یک وجب، تنها #یکوجب هم از خاک ما جدا شود❌
#شهید_حسین_لشکری
#روزتان_شهدایی🌞
╔═.🍃🌼🌸🍃.════╗
@barnamehaye_farhangi
╚════.🍃🌼🌸🍃.═╝
🔻 متولد #آمریکا هستم و دارای #دوازده فرزند هستم!
🔻برای تربیت صحیح فرزندان به ایران برگشتم.
🔻الان در مراغه در دل طبیعت مشغول کشاورزی و دامداری هستم.
🔻در این مراسم که به میزبانی هیئت طب الائمه (علیهمالسلام) صورت گرفت حجت الاسلام رضوانی (دارای ده فرزند) نکاتی را پیرامون "نقش رسانه ها در جنگ جمعیتی " بین نمود.
🔻بعد از اتمام سخنرانی و مراسم تجلیل آقای #بختیارنژاد که متولد #آمریکاست و خود دارای 12 فرزند هستند، سخنرانی نمود.
🔻 وی با ذکر این نکته که در #امریکا خانواده های #پرچمعیت زیادی وجود دارند که سبک زندگی که انتخاب کرده اند زندگی در طبیعت و کارهای همچون #کشاورزی و دامداری مشغول هستند.
🔻 زندگی لاکچری در #آمریکا یعنی افرادی که دور از شهر و هیاهوی #مدرنیته مشغول لذت از زندگی هستند.
🔻معمولا این خانواده ها در #آمریکا دارای فرزندان زیاد و بالای 14- 15 فرزند هستند.
🔻فرزند 13 و 14 ام بنده نیز در سال 1400 به دنیا خواهند آمد.
@barnamehaye_farhangi
🚨رهبر انقلاب، روز عید مبعث سخنرانی خواهند کرد
🔹 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در عید مبعث پیامبر اعظم (ص)؛ پنجشنبه ۲۱ اسفند؛ ساعت ۱۰:۳۰ سخنرانی خواهند کرد.
🔹این سخنرانی از حسابهای سایت رهبر انقلاب، شبکه خبر، شبکه یک سیما و رادیو ایران هم زنده پخش خواهد شد.
╔═.🍃🌼🌸🍃.════╗
@barnamehaye_farhangi
╚════.🍃🌼🌸🍃.═╝
🔴یه زمانی خانواده ها پر جمعیت بودن و تعداد بچه های زیاد و با فاصله های سنی کم مسئله خاصی نبود و به نوعی این عقیده بود که بچه ها با هم بزرگ میشن و ...
مثلا دومی لباس کوچیک شده اولی رو می پوشید، سومی کفش دومی رو پا می کرد و بچه ها خودشون یاد گرفته بودن که از حمایت کنن و با هم زندگی کنن.
اما با رشد تکنولوژی و صنعت و هسته ای شدن خانواده ها و تغییر نوع نگرش های ما دگ خبری از اون خونه های شلوغ و بازی های دورهمی خواهر و برادری نیست چون اکثر خانواده یا تک فرزند شدن یا دو فرزند اون هم با فاصله سنی زیاد.
فاصله سنی زیاد بین فرزندان مشکلات زیادی رو به دنبال داره مثلا این که فرزند دوم همیشه به عنوان فرزند کوچیک تر مطرح میشه و داداش بزرگتر هم به عنوان فرزند بزرگ نقشی مثل عمو و دایی رو ایفا میکنه و این باعث میشه که بچه ها رابطه برادری که توی خانواده های با فاصله سنی کم هست رو تجربه نکن و تعامل هایی از جنس دو غریبه رو با هم داشته باشن.
⭕این اختلاف سن بالا باعث میشه بچه ها نتونن با هم همبازی باشن و هم دلی کنن و به نوعی هیچفرقی با تک فرزندی نداره.
اگه بچه ها در محیط خانه هم بازی نباشن و محیط خانه براشون گرم و صمیمی نباشه ممکنه گرایش به تنهایی پیدا کنن و محیط های خارج از خونه براشون جذاب تر باشه و دوستای دگه ای پیدا کنن.
از طرفی حضور یه برادر یا خواهر تقریبا همسن یا با اختلاف سنی کم می تونه ساعت های حضور بچه ها رو در فضای مجازی کاهش بده و تبعات کمتری رو دامن گیر بچه ها کنه.
بچه های با اختلاف سنی بالا (۸یا۹سال) زحمت پدر و مادر رو زیاد تر میکنن چون مثلا یکی وارد دانشگاه شده و تازه اون یکی داره دوره ابتدایی رو میگذرونه این خودش کارها رو به خاطر تفاوت های سنی و نسلی برای والدین بیشتر می کنه.
در کل به نظر سن مناسب برای فاصله ی سنی فرزندان به صورت کلی حدود ۳ سال باشه و این رو هم بگم که برای تعیین فاصله سنی فرزنداوری عواملی مثل وضعیت مادران رو باید حتما مد نظر داشت.
مثلا اگر فاصله سنی بینهر تولد فرزند کم باشه مادر دچار عوارض جبران ناپذیری میشه و بارداری های بی فاصله می تونه احتمال کمخونی در مادر و فرزند رو افزایش بده و موجب زایمان زودتر از موعد بشه
پس باید حواسمون جمع باشه که نه از این طرف بوم بیفتیم و موجب صدمه دیدن مادر یا فرزند بشیم و نه از اون طرف بوم که فاصله سنی بچه ها مثلا ۱۰سال و ۱۲ سال باشه و بچه ها نتونن حس خوب داشتن و همبازی شدن با یه برادر و خواهر همسن رو تجربه کنن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴@barnamehaye_farhangi
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: فرماندهی واحد ؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
🔻 #بسیج به همان اندازه که مایه #امید_ملت، #انقلاب و نظام اسلامی است، چشم طمع جریانات سیاسی را نیز به خود جلب کرده و هستند افراد و گروههای سیاسی که با نزدیک شدن به بسیج قصد بهره گیری از این مجموعه عظیم در راستای منافع و اهداف خود را دارند.
🔹از این منظر باید گفت بسیج متعلق به هیچ جناح و گروهی نیست، بلکه متعلق به نظام اسلامی و تحت امر #ولیفقیه قرار دارد و بر اساس ترتیباتی که ایشان و قانون تعیین کردهاند، اداره میشود، لذا همه باید مراقب باشند که افراد و گروههای سیاسی، هرچند خوب و انقلابی، فرمانده بسیج نیستند.
🔺در فرماندهی واحد است که دلها به هم نزدیک شده و تفرقه کنار رفته و محکم و استوار در برابر دشمنان ملت، صفآرایی مقتدرانه صورت می گیرد، چنان که خداوند در سوره انفال آیه ۴۶ می فرماید:« وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ» (و همه پیرو فرمان خدا و رسول باشید و هرگز راه اختلاف و تنازع نپویید که در اثر تفرقه ترسناک و ضعیف شده و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد، بلکه همه باید یکدل، پایدار و صبور باشید، که خدا همیشه با صابران است.)
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🍁
🍁
💠قطب نما ۱۷۴
❇️ موضوع: دو قطبی #مذاکره یا #جنگ
🔹🌺🔸
🔻 امروز دشمن به دنبال دو قطبی هایی چون جنگ و ویرانی یا سازش است.
🔹این دو قطبی مذاکره یا #مقاومت را با کارآمدی پاسخ می گوییم. ۱۲ سال است که ثابت شده است که گفتگو و سازش و نرمش، کارآمدی ندارد. هرجا ذلت نشان دادیم دشمن به ما حمله کرد.
🔺نگذارید که دشمن با جوسازی و تقابل ها #دوقطبی ایجاد کنند. راحتی و رفاه مردم با سازش ایجاد نمی شود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #روشنگری
#معیار
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صرفا_جهت_اطلاع
🔴گفتند به یک عده سوختبر مظلوم تیراندازی شده و اینترنتشان هم قطع است.
حالا فیلم آمده که یکسریشان گروهان های قاچاقچی مسلح به موشک انداز بودهاند که از وحشیبازیشان لایو هم پخش میکردند❗️
✿﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
@barnamehaye_farhangi
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹🌿مومنین در بزنگاه ها ضمن حفظ آرامش خود؛ به جامعه هم آرامش می دهند
فَلَمَّا تَرَ ءَا الْجَمْعَانِ قَالَ أَصْحَابُ مُوسىَ إِنَّا لَمُدْرَكُونَ(61/شعراء)
قَالَ كلاَّ إِنَّ مَعِىَ رَبی سَيهَدِينِ(62)
چون دو گروه، همديگر را ديدند، ياران موسى گفتند: «ما قطعاً گرفتار خواهيم شد.» (61)
گفت: «چنين نيست، زيرا پروردگارم با من است و به زودى مرا راهنمايى خواهد كرد.» (62)
🌹🌙امام خامنه ای در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری 1۳۹۶/۱۲/۲۴
یکی از امیدبخشترین آیاتی که من امروز میخواهم یک مقداری آیات آن را عرض بکنم، آیهی معیّت الهی است؛ «اِنَّ اللهَ مَعَنا»، خدا با ما است. مسئلهی خیلی مهمّی است اینکه انسان احساس کند که خدا با او است، خدا در کنار او است، خدا پشت سر او است، خدا مراقب او است؛ این خیلی چیز مهمّی است! چون خدا مرکز قدرت و مرکز عزّت است. وقتی خدا با یک جبههای باشد، این جبهه قطعاً و بلاشک پیروز است. حالا مثلاً ملاحظه کنید در سختترین جاها خدای متعال این معیّت را به رخ اولیای خودش کشانده؛ فرض بفرماید آنجایی که حضرت موسی میگوید: وَ لَهُمْ عَلَیَّ ذَنْبٌ فَأَخافُ أَنْ یَقْتُلُونِ، در اوّل قضیّه خداوند میفرماید: قَالَ کَلَّا فَاذْهَبَا بِآیَاتِنَا إِنَّا مَعَکُمْ مُسْتَمِعُونَ؛ من با شما هستم، از چهکسی میترسید؟ این در سورهی شعرا بود؛ یا در آیهی دیگر که موسی و هارون میگویند: إِنَّنَا نَخَافُ أَنْ یَفْرُطَ عَلَیْنَا أَوْ أَنْ یَطْغَى، فرعون این کار را بکند، خداوند میفرماید: قَالَ لَا تَخَافَا إِنَّنِی مَعَکُمَا أَسْمَعُ وَأَرَى؛ ببینید چقدر این خوب است! من با شما هستم، میبینم، میشنوم، حواسم جمع است، مواظبتان هستم. یا در سورهی مبارکهی محمّد (صلّی الله علیه و آله و سلّم) میفرماید: فَلَا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَکُمْ وَلَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمَالَکُمْ؛یعنی این معیّت خدای عزّوجل با مؤمنین، با پیامبران، با همراهان و اصحاب پیامبران، یک چیزی است که خدای متعال مکرّر در قرآن آن را به رخ کشیده. آنوقت نتیجه این شده که پیغمبران به این وعدهی صادق الهی اعتماد کردند در این آیهی شریفه که «فَلَمَّا تَرَاءَى الْجَمْعَانِ قَالَ أَصْحَابُ مُوسَى إِنَّا لَمُدْرَکُونَ * قَالَ کَلَّا إِنَّ مَعِیَ رَبِّی سَیَهْدِینِ»؛ بهمجرّدی که دیدند که سیاهیِ لشکرِ فرعون از دور پیدا شد و الان است که برسد -جلویشان دریا، پشت سرشان لشکر فرعون- دلها لرزید، [گفتند] «اِنّا لَمُدرَکون»؛ پدرمان درآمد. اینجا حضرت موسی به اعتماد همان وعدهی الهی میگوید: کـَلّا؛ چنین نیست؛ اِنَّ مَعِیَ رَبّی سَیَهدین
╔═.🍃🌼🌸🍃.════╗
@barnamehaye_farhangi
╚════.🍃🌼🌸🍃.═╝