تست هوش🤔
#تقویت_ذهن
در یک عتیقه فروشی، چند شیء عتیقه گرانقیمت وجود دارد. ترکیب برخی از حالت های ممکن این اشیاء و قیمت مشخص شده است. در سریعترین زمان ممکن بگویید ارزش حالت آخر، چقدر است؟
@bartar_teb
#خورش_گل_درچمن(باقالی قاتق)
📝موادلازم برای ۵ تا ۷ نفر
گوشت مغز ران نیم کیلو
پاچه باقلای سبز ۱/۵ کیلوگرم
شوید نیم کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
سیر یک بته
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار کافی
طرزتهیه
گوشت را شسته و قطعه قطعه نموده در کمی روغن سرخ میکنیم و با دو سه لیوان آب میگذاریم بپزد. وقتی کاملا پخت و آبش کم شد پاچه باقلای تازه را از دوپوست جدا کرده و شوید را نمییز نموده و ریز خرد میکنیم. سیر را هم پوست کنده و خرد میکنیم. آنگاه پاچه باقلا و شوید و سیر و زردچوبه را با کمی روغن سرخ کرده به گوشت پخته شده اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد تا جا بیفتد. تخم مرغ را هم در آن میشکنیم تا ببندد. به غذا نمک و فلفل زده آنرا از روی اجاق برمیداریم. باید توجه داشت که باقلا نباید له شود همینقدر که نرم شود کافی است.
@bartar_teb
💥طب برتــــ🍃ـــــر💥
تست هوش🤔 #تقویت_ذهن در یک عتیقه فروشی، چند شیء عتیقه گرانقیمت وجود دارد. ترکیب برخی از حالت های مم
پاسخ تست هوش عتیقه های گران قیمت:
330 میلیون تومان!
قبل از اینکه دست به کار شویم و به نوشتن معادله مربوطه بپردازیم، بد نیست نگاهی دقیق تر به اشیاء مربوطه داشته باشیم. در سه ردیف بالا، در مجموع از هر یک از اشیاء، سه قلم موجود است. پس اگر همه آنها را با هم جمع کنیم، (و ارزش عددی آنها را) از هریک از چهار شیئ عتیقه، سه عدد داریم. پس آن را به سه تقسیم می کنیم و به راحتی به جواب می رسیم!
به این ترتیب برای بدست آوردن جواب، احتیاجی به محاسبه ارزش تک تک اشیاء وجود ندارد اگرچه قیمت هر یک از این اشیاء عتیقه هم به شرح زیر است:
خمره: 120 میلیون
آباژور: 60 میلیون
شمعدان: 70 میلیون
ساعت: 80 میلیون
@bartar_teb
#آش_اسپه_شله(غذای محلی گرگان)
📝 مواد اولیه
برنج یک پیمانه
انار ترش دو پیمانه
سبزی جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز: ۵۰۰ گرم
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
شکر و نمک دریا به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را روی حرارت میگذاریم.
سبزیها را پس از شستن، خرد کرده و پس از این که برنج کمی باز شد سبزی و نمک را اضافه میکنیم و آش را هم میزنیم و میگذاریم سبزیها پخته و آش جا بیفتد.
دانههای انار را کمی با گوشتکوب له میکنیم تا آب آن گرفته شود و با شکر و نعناخشک مخلوط میکنیم.
پس از پخته شدن آش میتوانیم مخلوط انار را به آن بیفزاییم و بگذاریم تا خوب جا بیفتد یا این که آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و بعد با مخلوط انار روی آن را تزیین کنیم.
@bartar_teb
🔴7 ماده غذایی موثر پیشگیری ويروس آنفلوآنزا
🔺سیر
🔺ماست های پروبیوتیک
🔺چای سبز. چای ترش
🔺شکلات تیره
🔺فلفل قرمز
🔺آجیل
🔺ماهی قزل آلا
@bartar_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ علت کمبود #ویتامینD
🎥 حکیم دکتر روازاده
@bartar_teb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💟 درمان کوتاهی قد
💠 دکتر روازاده
@bartar_teb
#روش_تهیه_دمنوش_شاتره
به ۲ تا ۴ گرم خشک شده گیاه (مخلوط برگ، گل و ساقه) یک لیوان آب جوش افزوده و ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند. سپس آن را صاف نموده و بهصورت گرم قبل از غذا میل میکنیم.
میتوان روزانه تا سه نوبت (صبح، ظهر و شب) این مقدار را تکرار کرد. جمعاً میتوان ۶ تا ۱۲ گرم گیاه خشک شده را که سه لیوان محصول صاف شده ایجاد میکند، در طول روز مصرف کرد.
سبک تغذیه اسلامی👇👇
@bartar_teb