eitaa logo
تبریزیم
599 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.1هزار ویدیو
19 فایل
آذربایجان شرقی و غربی اردبیل زنجان و.... حامی اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر با باغ مزرعه مرتع قرآنی روایی https://eitaa.com/basamarazari ارتباط با ادمین @matilaaa گروه نجات آذربایجان شرقی وغربی و زنجان👇 https://eitaa.com/joinchat/435683506C9bdef273be
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا تو گلدون لب پنجره شون از این خوشمزه ها دیدن😁
تربت حیدریه را معطر می کند رایحه زردآلو هایش
برداشت زردآلو از باغات روستایی کلات برداشت زردآلو از باغات روستا‌های قره تیکان و قلیچ آباد کلات نادری آغاز شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، این دو روستا به دلیل داشتن درختان زردآلو، بزرگترین تولیدکننده این میوهبرداشت زردآلو از باغات روستا‌های قره تیکان و قلیچ آباد کلات در شهرستان کلات نادری هستند.
میوه هایی بیابانی و خیابانی کام همشهری هاشان را شیرین می کند
طرز تهیه شربت زردآلو رو دوستان بلدهستن؟ چه خوب است مادران ایرانی با چند دانه زردآلو همچین شربتی خوش رنگ درست کنند و کنارش مقداری عسل بریزند که اهالی خانه حسابی کیف کنند مصلح زردآلو:از مصلحات زردآلو میتوان به مواد غذایی همچون زنیان، روغن زیتون، انیسون، زیره و عسل اشاره کرد. که مصرف همزمان آن ها باعث تعدیل مزاج در فرد میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گندم کامل آهن دارد ✅آرد کامل گندم دارای مس، روی، منگنز، منیزیم و... شانزده عنصر مفید و مورد نیاز بدن می باشد. ✅فیبر ویتامین C و B در آرد کامل وجود دارد... ⚠️متاسفانه اکثر آردهای مصرفی کشور آرد سفید است که نشاسته است و باعث دیابت، یبوست و... میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبریزیم
سبزیجات تو سبد میوه 👌 ریحان و جعفری و شوید و تره و کاسنی و برگ چغندر و کدو و بادنجان و خیار و کاهو و فلفل و درخت انجیر و انگور توی تراس خونمون کاشتم سبزیجاتی که در جعبه میوه کاشتم ۴ ساله سبزی خونمونو خودکفا شدم و از بیرون نمیخرم چون سبزیهای بیرونو قبول ندارم چون کلی کود و سم شیمیایی میزنن خاک معمولی +کمی خاکبرگ +شن اول اسفند تا فروردین بذر هارو هر سال روی خاک خیس داخل جعبه میپاشم و رویشان ۳ سانتی متر خاک میپاشم و بعد با اب پاش خاک روی جعبه رو مرطوب میکنم و بعد روشونو تا یک ماه با پلاستیک میپوشونم تا از دست گنجشکها در امان باشن و کمی بزرگ بشن و بعد کم کم روی پلاستیکهارو سوراخ میکنم تا کم کم به هوای گرم و خشک عادت کنن و بعد یک مدت که قوی شدن پلاستیکهارو برمیدارم و حالا نوبت برداشت میرسه ابتدا فقط سرهاشونو میزنم تا قوی تر بشن و شاخه هاشون زیاد بشه و هر ۴ روزی یک بار یک سبد بزرگ سبزی برداشت میکنم و یک روز درمیان اب میدم بهشون کدو وخیار و بادنجان و برگ چغندر و کاهو و انواع سبزیجات و هسته انگور و خرما و انجیر و چای ترش و گل ختمی و تربچه و تاج خروس و گل نرگس و کوکب و افتاب گردون و پیچک توی تراس کوچکم کاشتم به جز انجیر که قلمه بود بقیه همشون با بذر کاشتم https://eitaa.com/basamarazari
فلفل که اردیبهشت نشا شو زدم داخل گلدون تو بالکن هستش
مرداد ۱۴۰۰ فلفل دلمه، فلفل، بادمجان ، گل محمدی ، گل آفتاب گردان .. پشت بام خانه پدری همسر 🌺 بادمجان ها😍 پشت بام بهشتی 😍 کبوتر های خانه ی پدری همسر 😍 یه نظری هم به محصولات پدر همسر بنده بکنید تو یه باغچه ی کوچولو رو پشت بام این محصولات رو برداشت کردند اون سمت باغچه هم یه خانه ی کوچولو برای کبوتر ها درست کردند که کود کبوتر ها رو تو همین باغچه استفاده کردند اینجا اول کاج کاشته بودند که من هی از مضراتش گفتم درش اوردن جاش گل محمدی امسال هم تحت تاثیر این بنده ی حقیر گل آفتاب گردان کاشتند نشا خیار هم خودم داده بودم بهشون که متأسفانه گنجشک ها کبوتر ها خوردنش البته نوش جانشان😉
فلفل تو گلدون کنارش ریحان هست که گل داده و الان بذر شده😍
گلدان ها از چپ نعناع که به گل نشسته و ان شاءالله بذر میده بعد فلفل ، اکلیل کوهی ( رزماری) و در نهایت نعناع که یه ساقه ی کوچک بادمجان هم کنارش هست که دیگه تمام شده به نظر می رسه اول نشا ، بعد انتقال نشا به گلدان اول اصلا رشد نداشت حتی گل هم می داد اما خبری از فلفل ها نبود تا اینکه گذاشتم لبه ی بالکن آفتاب مستقیم و آب دهی به موقع یعنی هر وقت خاک خشک میشه تا به این مرحله رسد خدا رو شکر نشا هم کاری نداره تو یه لیوان کاغذی مقداری خاک بریرید خاک غنی شده با مقداری کود برگ و کود کبوتر خیلی کم ، بعد چندتا دونه ی خوب که تهیه کردید یه شب خیس کنید به فاصله یکی دو سانت داخل خاک بذارید جای خنک و آفتاب پشت پنجره باشه بعد که جوانه زد و به پانزده سانت رسید انتقال بدید به گلدان ، لیوان کاغذی رو ببرید موقع انتقال ، یادتون نره هنگام کاشت زیر لیوان یکی دو تا سوراخ ریز بزنید که آب می دید نمونه که دانه بگنده بعد کاشت بذر،دو تا سه هفته نیاز هست تا نشا آماده بشه برای ثمر دهی هم یک ماه بعد اون فلفل پنج تا شش ماه فلفل میده بعد که وارد فصل سرما میشه خشک میشه .. نشارواخر اسفند آماده کنید بعد اوایل بهار ان شاءالله گلدان و دیگه از خرداد فلفل دارید به امید خدا