eitaa logo
تبریزیم
589 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.1هزار ویدیو
19 فایل
آذربایجان شرقی و غربی اردبیل زنجان و.... حامی اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر با باغ مزرعه مرتع قرآنی روایی https://eitaa.com/basamarazari ارتباط با ادمین @matilaaa گروه نجات آذربایجان شرقی وغربی و زنجان👇 https://eitaa.com/joinchat/435683506C9bdef273be
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 طرز تهیه کمپوت آلبالو 🍒 مواد لازم : ۱ و نیم کیلو آلبالو ، ۱۵ قاشق غذا خوری شکر سرپر ( بسته به ذاعقه دارد ) آب برای این مقدار آلبالو پنج لیوان ، شکر را با آب بجوشانید و سپس اجازه دهید تا سرد شود ، بعد آلبالو هارو به همراه این محلول داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم کنید ، در یک قابلمه بزرگ یک پارچه قرار دهید و ظرف های شیشه ای را داخل آن بچینید و سپس با آن را با آب پر کنید طبق ویدیو ، از زمانی که آب به جوش آمد ۲۰ دقیقه اجازه بدهید بجوشد تا کمپوت شما آماده شود ، شیشه هارو از ظرف بیرون آورده و برعکس کرده و به مدت ۲۴ ساعت بماند تا پلمپ شود ، و در یخچال نگهداری کنید ( به مدت ۶ ماه در حالت پلمپ قابل استفاده کنید ) نوش جان ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: زردآلو💛 شکر🍚 آب💧 برای درست کردن کمپوت زردآلو باهسته توی شیشه زردآلوهای سفت و سالم و میریزیم به ازای هر لیوان آب باید ۳ قاشق غذاخوری سرپر شکر روی زردآلوها بریزم ، در شیشه رو محکم میبندیم و داخل قابلمه میذاریم و حرارت و روشن میکنیم حتما دو سوم شیشه داخل آب باشه بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه بهش زمان میدیم که کمپوت ما آماده بشه. اگه از از زردآلوهای نرم و لکی استفاده کنید و زمان بیشتری بذارین روی حرارت بمونه خیلی نرم و له میشه ، اگه زردآلوها بی مزه بودمیزان شکر رو کمی بیشتر کنید میتونید به دلخواه وانیل دونه هل یا چوب دارچین هم اضافه کنید ولی به نظرم طعم اصلی زردآلو بدون اینا خیلی بهتره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۲ لیوان آب ۳۰۰ گرم شکر ۱ کیلوگرم هلو هلوها را کاملا شسته و بزارید کاملا خشک بشن. پوست بگیرید طبق کلیپ خورد کنید داخل شیشیه برید مواد رو داخل قابلمه ای آب میریزیم و شیشه ها رو داخل قابلمه میذاریم. آب باید به اندازه ای باشه که دو سانت از در شیشه پایین تر باشه، قابلمه رو روی حرارت میذاریم تا آب بجوش بیاد. بعد از بجوش اومدن یک ربع شیشه ها رو میجوشونیم تا میوه ها یک کم پخته بشن. به زمان دقت داشته باشین اگه زیاد بجوشن میوه ها له میشن، بعد از روی حرارت برداشته دوباره در شیشه ها رو محکم ببندید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یک شهر در بلژیک اعلام می‌کند به هر خانه، ۳ جوجه رایگان اعطا می‌شود. ♦️۲۰۰۰ خانواده جوجه‌ها را می‌گیرند. تنها در ماه اول، میزان زباله دفن شده در شهر ۱۰۰ تن کاهش پیدا می‌کند، چون مردم پسماند غذا را به جای دور ریختن، به مرغها می‌دادند 🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ ‌ 🍀 @besmellaherrahmanerrahimm
جارو
سلام عزیزم خواستم بابت کانال عالیتون تبریزیم تشکر کنم من خیلی گل و گیاه دوست دارم ولی تجربه ای ندارم چون خونه ای که داشتیم مناسب نبود اما با نقل مکان یه تراس دومتری دارم که تور زدم هم به خاطر مگس هم دیدی که داره دیگه یک ماه پیش که با کانال شما اشنا شدم تصمیم گرفتم برای اولین بار سبزی بکارم و گلدونا رو بذارم رو سنگ لب بالکن ،خیلی حس قشنگیه وقتی بذرا جوونه میزنه اول یک گلدون ریحون کاشتم بعدش که دیدم سبز شدن گلدون بزرگ تر گذاشتم و ریحون بیشتر کاشتم جعفری و تره و خرفه هم کاشتم 😍😍😍خیلی دوستشون دارم صبحا که بیدار میشم مستقیم میرم پیششون ببینم در چه حالن @basamarazari
اسفند اسپند
😍پیشگیری از سنگ کلیه و دفع سنگ کلیه با مصرف خربزه 👇 (برای سنگ های زیر ۵ میلی) ✍خربزه ادرار آور است ، دستگاه ادراری را شستشو می دهد و برای دفع سنگهای ریز مفید است 👈برای دفع سنگ کلیه 👇 👈خربزه را تمیز شسته و با پوست و گوشت و تخم داخل مخلوط کن بریزید تا کامل میکس شود و روزی ۲ تا ۳ لیوان میل کنید . عضویت در مجله طب اسلامی👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2237792257Cc6bced9763
‍ هر شهر و منطقه آذربایجان به نام محصولی معروف است: اردبیل بالی(عسل اردبیل) سرعین آشی (آش سرعین) موغان قارپوزی (هندوانه مغان) سراب کره سی (کره سراب) خیاو گیلاسی ( گیلاس خیاو " مشگین شهر") کلیبر زوغال اخته سی ( زغال اخته کلیبر) بستان آوا فطیری( نان روغنی بستان آباد ) واسمیش خیاری( خیار باسمنج) اهر مه‌که‌سی ( بلال اهر) تبریز کوفته سی ( کوفته تبریز) لیقوان پنیری ( پنیر لیقوان) سردری الچه سی ( گوجه سبز سردرود) هریس فرشی ( فرش هریس) علمدار قوهونو( خربزه علمدار) ایلخیچی سوغانی ( پیاز ایلخچی) اسکو دوشابی ( دوشاب اسکو) اورمیه نوغولو( نقل اورمیه) مرند زه فرانی ( زعفران مرند) بناب کابابی ( کباب بناب) آذرشهر ساریمساغی ( سیر آذرشهر) مراغا باسلیقی ( باسلیق مراغه) مراغا صابینی ( صابون مراغه) خوی توخومی ( تخمه خوی) زونوز آلماسی ( سیب زنوز) شرافخانا گیله ناری ( آلبالوی شرفخانه) هربی بری قیزیل گولو ( گل سرخ هروی بیرق) قره ملیح پخله‌سی ( باقلای قراملک) لاله بیبر بامادوری ( گوجه فرنگی و فلفل لاله " محله ی تبریز") زنجان پیچاغی ( چاقوی زنجان) باری پیچاغی (چاقوی باروق) اووشار فرشی ( فرش افشار تکاب) تاکستان اوزومی ( انگور تاکستان) شیرامین اوزومی ( انگور شیرامین) آذرشهر لپه سی ( لپه آذرشهر) داران قورودی ( کشک داران) میانداب قندی (قند میاندوآب) میانانین کیلیمی ( گلیم میانه) و ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بهار،تابستون،پاییز،زمستون چی بکاریم👌 اول بهار: کشت سبزیجات مثل ریحان و... کشت مستقیم گیاهان و منتقل کردن نشاء ها 2- تابستان: کشت و گیاهان پاییزه 3- پاییز: کشت و پیاز نرگس و کشت سبزیجاتی مثل جعفری و..... 4- اوایل زمستان: قلمه زنی 5- اواسط زمستان نشاء کاری (کاشت بذر داخل و جعبه و سینی نشاء) درمناطق سرد و معتدل 6- اواخر زمستان کاشت انواع سبزیجات صیفیجات،نهال میوه
تولید نهال بلوط توسط خانم علیزاده انشالله که بتونیم این نهال هارو تو عینالی بکاریم https://eitaa.com/basamarazari
زغال اخته یا زغال (نام علمی: Cornus mas) درختچه بلند یا درخت کوچک برگریز (خزان‌کننده) از خانوادهٔ گیاهان گلدار دولپه‌ای و تیرهٔ زغال‌اخته‌ایان است که درخت آن در ایران به بلندی ۲ تا ۳ متر و قطر ۱۵ تا ۱۹ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه بومی ایران است و میوهٔ آن نیز زغال‌اخته یا زغال نامیده می‌شود. در ایران این درخت بیشتر در الموت غربی (قزوین) و در ارسباران (کلیبر، هوراند، خدافرین، کلالق، خانه خسرو، قلعه دره سی، جانانلو، مردانقم و روستای چایکندی و سایر مناطق ارسباران می روید. میوه زغال‌اخته ترش مزه است. از میوهٔ رسیدهٔ این گیاه کمپوت و مربا تولید کرده یا به صورت خشکبار مانند آلبالوی خشک مصرف میشود موارد مصرف این محصول به‌صورت تازه خوری و بخش عمده آن از طریق خشک‌کردن خارج فصل به بازار عرضه می‌شود. عملیات برداشت محصول زغال‌اخته از اواسط مردادماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه می یابد. زغال‌اخته به صورت درخت‌ یا درختچه در کنار جریان آب و یا در بیشه‌ها می‌روید و از گروه گیاهان گل‌دار گلبرگ جدا محسوب می‌شود.میوه آن به شکل بیضی و به اندازه آلبالوی درشت است و طعم ترش و شیرینی دارد. زغال اخته به صورت خشک، مربا، کنسرو، ترشی، آب میوه، سس، نکتار، ژله، مارمالاد، سرکه، لواشک و قرص‌های آنتی اکسیدان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این میوه حاوی مقادیر زیادی آهن ، کلسیم ، اسید فولیک ، ویتامین های E , B۱ , B۲ , C و فلاوونوئیدها است. ✅ زغال اخته يک سوپر ماده مغذی برای مغز محسوب ميشود 👈 مشكلات مغزی ناشي از افزايش سن مثل آلزايمر و زوال عقل را تا كاهش ميدهد. 👈 اين ميوه ظرفيتهای يادگيری و مهارتهای حركتی را افزايش می ‌دهد. ✅مصرف آب زغال اخته از بهترین روش های طبیعی برای سم زدایی و درمان مشکلات مثانه است ! این میوه حاوی میزان زیادی ویتامین ث، آنتی اکسیدان و فیبرهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای سرماخوردگی و رقیق کردن خون مفید است. https://eitaa.com/basamarazari
✳️ترشی زغال اخته یکی از انواع ترشی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است که با استفاده از زغال اخته تهیه می شود زغال اخته یک میوه بسیار پر خاصیت است که بومی غرب آسیا و جنوب اروپا می باشد اما زغال اخته به دلیل طعم ترشی که دارد بسیار محبوب است و زغال اخته به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و ویتامین ها بسیار مفید می باشد و تاثیر زیادی در سلامت و بهبود قلب دارد زیرا پلی فنول دارد که باعث کاهش کلسترول بد خون می شود و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد همچنین برای کبد چرب و رفع کم خونی و دستگاه گوارش نیز مفید است