eitaa logo
تبریزیم
587 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.1هزار ویدیو
19 فایل
آذربایجان شرقی و غربی اردبیل زنجان و.... حامی اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر با باغ مزرعه مرتع قرآنی روایی https://eitaa.com/basamarazari ارتباط با ادمین @matilaaa گروه نجات آذربایجان شرقی وغربی و زنجان👇 https://eitaa.com/joinchat/435683506C9bdef273be
مشاهده در ایتا
دانلود
قلعه ای تاریخ در ۲۳کیلومتری جنوب غربی شهر فومن در استان گیلان است که برخی ساخت آنرا در دوران ساسانیان و مقارن با حمله اعراب به ایران دانسته اند که در دوره سلجوقیان این قلعه تجدید بنا شده و از پایگاه های مبارزاتی اسماعیلیان بوده است .مساحت قلعه حدود ۲۲۳۰۰متر مربع و محیط آن ۱۲۶۰متر است که توسط ۴۲ برج و بارو محاصره شده است طول آن ۵۰۰متر و عرض آن در نقاط مختلف متفاوت است . ۹۳۵ پله دارد در ساخت این قلعه از میلیونها قطعه آجر استفاده شده است این آجرها در روستاهای حاشیه ی جنگل پخته شده و به قلعه آورده شده است .جنس مصالح به کار رفته در ساختمان قلعه از آجر سنگ لاشه ساروج و گچ می باشد.
برای هر کدوم شیشه دو قاشق شکر ریختم و روشون آب ریختم گذاشتم قابلمه وقتی جوشید بعد نیم ساعت برداشتم بر عکس گذاشتم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 طرز تهیه کمپوت آلبالو 🍒 مواد لازم : ۱ و نیم کیلو آلبالو ، ۱۵ قاشق غذا خوری شکر سرپر ( بسته به ذاعقه دارد ) آب برای این مقدار آلبالو پنج لیوان ، شکر را با آب بجوشانید و سپس اجازه دهید تا سرد شود ، بعد آلبالو هارو به همراه این محلول داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم کنید ، در یک قابلمه بزرگ یک پارچه قرار دهید و ظرف های شیشه ای را داخل آن بچینید و سپس با آن را با آب پر کنید طبق ویدیو ، از زمانی که آب به جوش آمد ۲۰ دقیقه اجازه بدهید بجوشد تا کمپوت شما آماده شود ، شیشه هارو از ظرف بیرون آورده و برعکس کرده و به مدت ۲۴ ساعت بماند تا پلمپ شود ، و در یخچال نگهداری کنید ( به مدت ۶ ماه در حالت پلمپ قابل استفاده کنید ) نوش جان ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: زردآلو💛 شکر🍚 آب💧 برای درست کردن کمپوت زردآلو باهسته توی شیشه زردآلوهای سفت و سالم و میریزیم به ازای هر لیوان آب باید ۳ قاشق غذاخوری سرپر شکر روی زردآلوها بریزم ، در شیشه رو محکم میبندیم و داخل قابلمه میذاریم و حرارت و روشن میکنیم حتما دو سوم شیشه داخل آب باشه بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه بهش زمان میدیم که کمپوت ما آماده بشه. اگه از از زردآلوهای نرم و لکی استفاده کنید و زمان بیشتری بذارین روی حرارت بمونه خیلی نرم و له میشه ، اگه زردآلوها بی مزه بودمیزان شکر رو کمی بیشتر کنید میتونید به دلخواه وانیل دونه هل یا چوب دارچین هم اضافه کنید ولی به نظرم طعم اصلی زردآلو بدون اینا خیلی بهتره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۲ لیوان آب ۳۰۰ گرم شکر ۱ کیلوگرم هلو هلوها را کاملا شسته و بزارید کاملا خشک بشن. پوست بگیرید طبق کلیپ خورد کنید داخل شیشیه برید مواد رو داخل قابلمه ای آب میریزیم و شیشه ها رو داخل قابلمه میذاریم. آب باید به اندازه ای باشه که دو سانت از در شیشه پایین تر باشه، قابلمه رو روی حرارت میذاریم تا آب بجوش بیاد. بعد از بجوش اومدن یک ربع شیشه ها رو میجوشونیم تا میوه ها یک کم پخته بشن. به زمان دقت داشته باشین اگه زیاد بجوشن میوه ها له میشن، بعد از روی حرارت برداشته دوباره در شیشه ها رو محکم ببندید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یک شهر در بلژیک اعلام می‌کند به هر خانه، ۳ جوجه رایگان اعطا می‌شود. ♦️۲۰۰۰ خانواده جوجه‌ها را می‌گیرند. تنها در ماه اول، میزان زباله دفن شده در شهر ۱۰۰ تن کاهش پیدا می‌کند، چون مردم پسماند غذا را به جای دور ریختن، به مرغها می‌دادند 🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ ‌ 🍀 @besmellaherrahmanerrahimm
جارو
سلام عزیزم خواستم بابت کانال عالیتون تبریزیم تشکر کنم من خیلی گل و گیاه دوست دارم ولی تجربه ای ندارم چون خونه ای که داشتیم مناسب نبود اما با نقل مکان یه تراس دومتری دارم که تور زدم هم به خاطر مگس هم دیدی که داره دیگه یک ماه پیش که با کانال شما اشنا شدم تصمیم گرفتم برای اولین بار سبزی بکارم و گلدونا رو بذارم رو سنگ لب بالکن ،خیلی حس قشنگیه وقتی بذرا جوونه میزنه اول یک گلدون ریحون کاشتم بعدش که دیدم سبز شدن گلدون بزرگ تر گذاشتم و ریحون بیشتر کاشتم جعفری و تره و خرفه هم کاشتم 😍😍😍خیلی دوستشون دارم صبحا که بیدار میشم مستقیم میرم پیششون ببینم در چه حالن @basamarazari
اسفند اسپند
😍پیشگیری از سنگ کلیه و دفع سنگ کلیه با مصرف خربزه 👇 (برای سنگ های زیر ۵ میلی) ✍خربزه ادرار آور است ، دستگاه ادراری را شستشو می دهد و برای دفع سنگهای ریز مفید است 👈برای دفع سنگ کلیه 👇 👈خربزه را تمیز شسته و با پوست و گوشت و تخم داخل مخلوط کن بریزید تا کامل میکس شود و روزی ۲ تا ۳ لیوان میل کنید . عضویت در مجله طب اسلامی👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2237792257Cc6bced9763
‍ هر شهر و منطقه آذربایجان به نام محصولی معروف است: اردبیل بالی(عسل اردبیل) سرعین آشی (آش سرعین) موغان قارپوزی (هندوانه مغان) سراب کره سی (کره سراب) خیاو گیلاسی ( گیلاس خیاو " مشگین شهر") کلیبر زوغال اخته سی ( زغال اخته کلیبر) بستان آوا فطیری( نان روغنی بستان آباد ) واسمیش خیاری( خیار باسمنج) اهر مه‌که‌سی ( بلال اهر) تبریز کوفته سی ( کوفته تبریز) لیقوان پنیری ( پنیر لیقوان) سردری الچه سی ( گوجه سبز سردرود) هریس فرشی ( فرش هریس) علمدار قوهونو( خربزه علمدار) ایلخیچی سوغانی ( پیاز ایلخچی) اسکو دوشابی ( دوشاب اسکو) اورمیه نوغولو( نقل اورمیه) مرند زه فرانی ( زعفران مرند) بناب کابابی ( کباب بناب) آذرشهر ساریمساغی ( سیر آذرشهر) مراغا باسلیقی ( باسلیق مراغه) مراغا صابینی ( صابون مراغه) خوی توخومی ( تخمه خوی) زونوز آلماسی ( سیب زنوز) شرافخانا گیله ناری ( آلبالوی شرفخانه) هربی بری قیزیل گولو ( گل سرخ هروی بیرق) قره ملیح پخله‌سی ( باقلای قراملک) لاله بیبر بامادوری ( گوجه فرنگی و فلفل لاله " محله ی تبریز") زنجان پیچاغی ( چاقوی زنجان) باری پیچاغی (چاقوی باروق) اووشار فرشی ( فرش افشار تکاب) تاکستان اوزومی ( انگور تاکستان) شیرامین اوزومی ( انگور شیرامین) آذرشهر لپه سی ( لپه آذرشهر) داران قورودی ( کشک داران) میانداب قندی (قند میاندوآب) میانانین کیلیمی ( گلیم میانه) و ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بهار،تابستون،پاییز،زمستون چی بکاریم👌 اول بهار: کشت سبزیجات مثل ریحان و... کشت مستقیم گیاهان و منتقل کردن نشاء ها 2- تابستان: کشت و گیاهان پاییزه 3- پاییز: کشت و پیاز نرگس و کشت سبزیجاتی مثل جعفری و..... 4- اوایل زمستان: قلمه زنی 5- اواسط زمستان نشاء کاری (کاشت بذر داخل و جعبه و سینی نشاء) درمناطق سرد و معتدل 6- اواخر زمستان کاشت انواع سبزیجات صیفیجات،نهال میوه
تولید نهال بلوط توسط خانم علیزاده انشالله که بتونیم این نهال هارو تو عینالی بکاریم https://eitaa.com/basamarazari