هدایت شده از باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یک شهر در بلژیک اعلام میکند به هر خانه، ۳ جوجه رایگان اعطا میشود.
♦️۲۰۰۰ خانواده جوجهها را میگیرند. تنها در ماه اول، میزان زباله دفن شده در شهر ۱۰۰ تن کاهش پیدا میکند، چون مردم پسماند غذا را به جای دور ریختن، به مرغها میدادند
🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ
🍀 @besmellaherrahmanerrahimm
سلام عزیزم خواستم بابت کانال عالیتون تبریزیم تشکر کنم
من خیلی گل و گیاه دوست دارم ولی تجربه ای ندارم چون خونه ای که داشتیم مناسب نبود اما با نقل مکان یه تراس دومتری دارم که تور زدم هم به خاطر مگس هم دیدی که داره دیگه
یک ماه پیش که با کانال شما اشنا شدم تصمیم گرفتم برای اولین بار سبزی بکارم و گلدونا رو بذارم رو سنگ لب بالکن ،خیلی حس قشنگیه وقتی بذرا جوونه میزنه اول یک گلدون ریحون کاشتم بعدش که دیدم سبز شدن گلدون بزرگ تر گذاشتم و ریحون بیشتر کاشتم جعفری و تره و خرفه هم کاشتم 😍😍😍خیلی دوستشون دارم صبحا که بیدار میشم مستقیم میرم پیششون ببینم در چه حالن
#ارسالی_دوستان
#لذت_کاشت
#بالکن_سبز
#تبریزیم
@basamarazari
هدایت شده از مجله طب و تمدن اسلامی
😍پیشگیری از سنگ کلیه و دفع سنگ کلیه با مصرف خربزه 👇
(برای سنگ های زیر ۵ میلی)
✍خربزه ادرار آور است ، دستگاه ادراری را شستشو می دهد و برای دفع سنگهای ریز مفید است
👈برای دفع سنگ کلیه 👇
👈خربزه را تمیز شسته و با پوست و
گوشت و تخم داخل مخلوط کن
بریزید تا کامل میکس شود و روزی ۲ تا ۳ لیوان میل کنید .
عضویت در مجله طب اسلامی👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2237792257Cc6bced9763
هر شهر و منطقه آذربایجان به نام محصولی معروف است:
اردبیل بالی(عسل اردبیل)
سرعین آشی (آش سرعین)
موغان قارپوزی (هندوانه مغان)
سراب کره سی (کره سراب)
خیاو گیلاسی ( گیلاس خیاو " مشگین شهر")
کلیبر زوغال اخته سی ( زغال اخته کلیبر)
بستان آوا فطیری( نان روغنی بستان آباد )
واسمیش خیاری( خیار باسمنج)
اهر مهکهسی ( بلال اهر)
تبریز کوفته سی ( کوفته تبریز)
لیقوان پنیری ( پنیر لیقوان)
سردری الچه سی ( گوجه سبز سردرود)
هریس فرشی ( فرش هریس)
علمدار قوهونو( خربزه علمدار)
ایلخیچی سوغانی ( پیاز ایلخچی)
اسکو دوشابی ( دوشاب اسکو)
اورمیه نوغولو( نقل اورمیه)
مرند زه فرانی ( زعفران مرند)
بناب کابابی ( کباب بناب)
آذرشهر ساریمساغی ( سیر آذرشهر)
مراغا باسلیقی ( باسلیق مراغه)
مراغا صابینی ( صابون مراغه)
خوی توخومی ( تخمه خوی)
زونوز آلماسی ( سیب زنوز)
شرافخانا گیله ناری ( آلبالوی شرفخانه)
هربی بری قیزیل گولو ( گل سرخ هروی بیرق)
قره ملیح پخلهسی ( باقلای قراملک)
لاله بیبر بامادوری ( گوجه فرنگی و فلفل لاله " محله ی تبریز")
زنجان پیچاغی ( چاقوی زنجان)
باری پیچاغی (چاقوی باروق)
اووشار فرشی ( فرش افشار تکاب)
تاکستان اوزومی ( انگور تاکستان)
شیرامین اوزومی ( انگور شیرامین)
آذرشهر لپه سی ( لپه آذرشهر)
داران قورودی ( کشک داران)
میانداب قندی (قند میاندوآب)
میانانین کیلیمی ( گلیم میانه)
و ....
بهار،تابستون،پاییز،زمستون چی بکاریم👌
اول بهار: کشت سبزیجات مثل ریحان و...
کشت مستقیم گیاهان و منتقل کردن نشاء ها
2- تابستان: کشت #سبزیجات و گیاهان پاییزه
3- پاییز: کشت #زعفران و پیاز نرگس و کشت سبزیجاتی مثل جعفری و.....
4- اوایل زمستان: قلمه زنی
5- اواسط زمستان نشاء کاری (کاشت بذر داخل #گلدان و جعبه و سینی نشاء) درمناطق سرد و معتدل
6- اواخر زمستان کاشت انواع سبزیجات صیفیجات،نهال میوه
#درختان_میوه
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
#کاشت_گل_گیاه_باثمر
#باغ_مزرعه_مرتع_قرانی_روایی
تولید نهال بلوط توسط خانم علیزاده
انشالله که بتونیم این نهال هارو تو عینالی بکاریم
#درختان_مثمر_ایندگان_حیوانات_پرندگان_زنبور
#طرح_مردمی_کاشت_یک_میلیارد_درخت
#کاشت_گل_و_گیاه_مثمر
#تبریزیم
https://eitaa.com/basamarazari
زغال اخته یا زغال (نام علمی: Cornus mas) درختچه بلند یا درخت کوچک برگریز (خزانکننده) از خانوادهٔ گیاهان گلدار دولپهای و تیرهٔ زغالاختهایان است که درخت آن در ایران به بلندی ۲ تا ۳ متر و قطر ۱۵ تا ۱۹ سانتیمتر میرسد. این گیاه بومی ایران است و میوهٔ آن نیز زغالاخته یا زغال نامیده میشود.
در ایران این درخت بیشتر در الموت غربی (قزوین) و در ارسباران (کلیبر، هوراند، خدافرین، کلالق، خانه خسرو، قلعه دره سی، جانانلو، مردانقم و روستای چایکندی و سایر مناطق ارسباران می روید.
میوه زغالاخته ترش مزه است. از میوهٔ رسیدهٔ این گیاه کمپوت و مربا تولید کرده یا به صورت خشکبار مانند آلبالوی خشک مصرف میشود
موارد مصرف این محصول بهصورت تازه خوری و بخش عمده آن از طریق خشککردن خارج فصل به بازار عرضه میشود.
عملیات برداشت محصول زغالاخته از اواسط مردادماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه می یابد.
زغالاخته به صورت درخت یا درختچه در کنار جریان آب و یا در بیشهها میروید و از گروه گیاهان گلدار گلبرگ جدا محسوب میشود.میوه آن به شکل بیضی و به اندازه آلبالوی درشت است و طعم ترش و شیرینی دارد.
زغال اخته به صورت خشک، مربا، کنسرو، ترشی، آب میوه، سس، نکتار، ژله، مارمالاد، سرکه، لواشک و قرصهای آنتی اکسیدان نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
این میوه حاوی مقادیر زیادی آهن ، کلسیم ، اسید فولیک ، ویتامین های E , B۱ , B۲ , C و فلاوونوئیدها است.
✅ زغال اخته يک سوپر ماده مغذی برای مغز محسوب ميشود
👈 مشكلات مغزی ناشي از افزايش سن مثل آلزايمر و زوال عقل را تا كاهش ميدهد.
👈 اين ميوه ظرفيتهای يادگيری و مهارتهای حركتی را افزايش می دهد.
✅مصرف آب زغال اخته از بهترین روش های طبیعی برای سم زدایی و درمان مشکلات مثانه است !
این میوه حاوی میزان زیادی ویتامین ث، آنتی اکسیدان و فیبرهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای سرماخوردگی و رقیق کردن خون مفید است.
#زغال_اخته
#کلیبر
#ارسباران
#درختان_مثمر_ایندگان_حیوانات_پرندگان_زنبور
#کاشت_گل_گیاه_باثمر
#تبریزیم
https://eitaa.com/basamarazari
✳️ترشی زغال اخته
یکی از انواع ترشی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است که با استفاده از زغال اخته تهیه می شود
زغال اخته یک میوه بسیار پر خاصیت است
که بومی غرب آسیا و جنوب اروپا می باشد اما زغال اخته به دلیل طعم ترشی که دارد بسیار محبوب است و زغال اخته به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و ویتامین ها بسیار مفید می باشد و تاثیر زیادی در سلامت و بهبود قلب دارد زیرا پلی فنول دارد که باعث کاهش کلسترول بد خون می شود و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد همچنین برای کبد چرب و رفع کم خونی و دستگاه گوارش نیز مفید است
#ترشی_زغال_اخته
مربای زغال اخته
زغال اخته:یک کیلو
شکر:800 گرم
آبلیمو:یک قاشق غذا خوری
وانیل:یک قاشق چایخوری
زغال اخته را ابتدا باید خوب بشویید و کنار بگذارید تا آبش گفته شود و خشک شود.
این مربا با هسته درست میشود و باید زغال اخته ها را ترجیحا در یک قابلمه لعابی بریزید و لابه لای آن شکر بریزید و بگذارید داخل یخچال تا به مدت 10 ساعت استراحت کند .
اگر میوه زغال اخته سفت بود از شکر بیشتری استفاده کنید.
بعد از اینکه میوه ها آب انداخت و شکرش حل شد آن را روی حرارت ملایم قرار میدهم تا کم کم بپزد و قوام بیاید.
روی مربا هنگام پختن کف میکند که باید این کف با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود.
وقتی مربا به غلظت لازم رسید آن ا از روی حرارت بردارید و بعد از خاموش کردن وانیل و آبلیمو را داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خنک شود.
#مربای_زغال_اخته
#فراوری
عزیز دوسلار اخشامیز خیر اولسون
عزیزلر لینکمیزی پایلاشین
حمایت ائلین تا کانالمیز گئدسین یوخاری
بیزدع ایشیمیزی بونان دا یاخجی ادامه
وئراخ🙏🌹🌹
محیط زیست سوینلر سیزین حمایتیزینن، پایلاشماغیزینان پارلیا بیلوخ🙏❤️
لینکمیزی پایلاشین👇👇👇
#کاشت_گل_گیاه_باثمر
#تبریزیم
https://eitaa.com/basamarazari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰🍒 فصل آلبالو در مرند + کلیپ
روستای دولتآباد بعنوان منطقه آلبالوخیز مرند شناخته میشود، در این روستای بزرگ حتی در معابرعمومی نیز درختان آلبالو مشاهده میشود، تمام باغات حتما درختان آلبالو نیز دارند و اغلب باغات و مزارع دورتا دورشان درختان زیبای آلبالو کاشته شده و ضمن ایجاد حفاظ و دیوار سبز، محصول دهی هم دارند.
آلبالو هم مصرف غذایی و هم استفاده دارویی دارد و از پرکاربردترین میوه هاست که با توجه به سختی چیدن آن متاسفانه به قیمت ناچیزی از باغداران خریداری میشود.
#مرند