eitaa logo
بصیر
335 دنبال‌کننده
9هزار عکس
6.2هزار ویدیو
392 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴اذعان رسانه اسرائیلی:شکست به معنای شکست است. ♦️یک رسانه عبری‌زبان اذعان کرد، شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا به معنای ناکام ماندن برنامه‌های واشینگتن برای به زانو درآوردن است. ♦️روزنامه معاریو در یادداشتی خود اذعان کرد، با پیروزی جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات آمریکا زمینه برای ادامه قدرت گرفتن ایران فراهم شده است. ♦️تسفی یحزقیلی در یادداشت خود در این روزنامه عبری‌زبان با ابراز نگرانی تلویحی از پیروزی بایدن اذعان کرد، در صورت پیروزی بایدن ایران بزرگ‌ترین برنده خواهد بود. ♦️این تحلیلگر که نمی‌خواست مستقیماً به شکست برنامه‌های چند سال اخیر اسرائیل با همکاری دولت آمریکا تحت حاکمیت دونالد ترامپ برای فشار بر جمهوری اسلامی ایران اعتراف کند ادعا کرد، حضور بایدن در کاخ سفید به دولت روحانی فرصتی برای قدرت گرفتن خواهد داد، به خصوص که بایدن خود تاکید کرده در صدد بازگشت به توافق هسته‌ای است. این در حالی است که اگر ترامپ رئیس‌جمهور می شد، این اتّفاق هرگز نمی افتاد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بایدن کدام تحریم‌های ایران را لغو می‌کند؟ 🔹️ محمد جمشیدی استاد دانشگاه تهران پاسخ می‌دهد.
💠 اگر فقط یکی از معاونان وزیر کار می کردند؟ ✍ فرهاد مهدوی : 🔹 نکته: دولت ما ۱۹ وزارت خانه دارد،اگر فقط یکی از معاونان وزارت جهاد و کشاورزی خوب کار کند ،اقتصاد ایران از هلند جلو می زند. ما در اینجا وضعیت خود را با کشور هلند مقایسه می کنیم: ۱.هلند در پرورش و تجارتِ گُل مقام اول را در جهان داراست.دامداری و کشاورزی نیز از پایه‌های اقتصاد هلند محسوب می‌شود. ۲.دومین صادرکننده جهانی عمده کالاهای کشاورزی، بعد از آمریکا (البته مساحت آمریکا ۲۷۰برابر بزرگ‌تر از هلند است) ۳.هلند دارای مساحتی کمتر از مساحت سه استان شمالی ماست و از نظر آب و هوایی نیز از شرایط آب و هوایی سه استان شمالی ما برخوردار نیست و همچنین جمعیت بیشتری را نیز دارا می­‌باشد. ۴. کشور هلند با مساحت ۴۱۰۰۰ کیلومتر مربع دارای جمعیت ۱۷ میلیون نفر می­‌باشد. اما سه استان شمالی کشور ما با جمعیت حدود ۷.۵میلیون نفر، مساحتی حدود ۵۷۰۰۰کیلومتر مربع دارا می‌باشند. ۵.اگر بخواهیم میانگین بارش را در استان‌­های شمالی به خصوص استان مازندران و گیلان حساب کنیم، مقدار آن چیزی در حدود ۷۰۰میلی­متر در سال می‌­باشد که این مقدار برای کشور هلند چیزی در حدود ۶۰۰ میلی­متر خواهد بود. ۶. رقم کل صادرات کشاورزی ایران در حدود ۵میلیارد دلار است که ۱۲/۷ درصد از صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داده است، اما این رقم (صادرات کشاورزی) برای کشور گل‌ها (هلند) در طول چند سال اخیر به طور میانگین ۹۰ میلیارد دلار بوده است. ۷. هلندتوانسته است که تا از طریق درآمد صادراتی از بخش کشاورزی، ۴ برابر درآمدهای نفتی ما در طول سال را به دست آورد.(درامد نفتی ایران از ۸.۵ تا ۲۰ میلیارد دلار اعلام شده) ۸. ما در دنیا مقام هفدهم تولید گل و گیاه را داریم ولی در صادرات آن در مقام ۱۰۷ قرار گرفته‌ایم و کشورمان در ۳ ماهه اول سال جاری اقدام به صادرات بیش از ۲ هزار و۳۵۶ تن گل و گیاه و انواع نباتات به ارزش ۵ میلیون و۳۳۳ هزار و۶۶۰ دلار به ۲۳ کشور جهان کرده است. این ظرفیت وجود دارد و دنیا هم خریدار گل ایرانی است. 🌱حال خودتان جواب بدهید اگر فقط یکی از معاونان وزارت جهاد و کشاورزی کار می کرد آیا در انتظار نتیجه انتخابات آمریکا می ماندیم؟! ⁉️چه کسی نمی گذارد دولت کار کند؟
نفرت به ترامپ مساوی با علاقه به بایدن نیست روزنامه جوان نوشت: «اینکه تلاش می‌شود روی کارآمدن بایدن به معنای پایان گرانی، تورم و بیکاری القا شود، بادلایلی که در ادامه ذکر خواهد شد بیشتر از آنکه از داده‌های واقعی بهره گرفته باشد یک عملیات روانی است برای فریب افکار عمومی. عامل اصلی مشکلات امروز کشور «تحریم- ترامپ» نیست اگر چه نقش این دو را نمی‌توان در وضعیت موجود کمرنگ دانست و ناکارآمدی طیفی است که تعمداً اوضاع اقتصادی- معیشتی را به مرحله‌ای از التهاب و اضطرار رسانده است که با ایجاد نارضایتی عمومی، حاکمیت سیاسی کشور را ملزم به پذیرش توافقاتی جدید در حوزه‌های غیرهسته‌ای کند... تفاوت گذاری میان بایدن و ترامپ در خوش بینانه‌ترین حالت ناشی از ساده لوحی و هیجان زدگی و فقدان فهم مناسب از مؤلفه‌های سیاست خارجه ایالات متحده در رویارویی با ایران است. خوشحالی نسبت به پیروزی بایدن به معنای عدم شناخت مناسب از اصول و مبانی سیاست خارجه امریکا، فقدان شناخت نسبت به ساختار تحریم‌های ایرانی و چگونگی لغو کردن آن و بی توجهی به سابقه تحریم‌های دامنه دار ضدایرانی در طول سال‌های گذشته است. خوشحالی زائدالوصف از پیروزی بایدن به‌واسطه پایان یافتن مشکلات اقتصادی-معیشتی تنها مقدمه‌ای است برای یک هدف بزرگ‌تر و آن پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ با این توجیه که «دوستان بایدن در ایران بهتر می‌توانند با بایدن کنار بیایند». ایده این روز‌های جریان غرب باور داخلی ناشی از همین تفکر است. مهمتر از پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰، استانداردسازی رفتار ایران توسط دولت آینده است که غایت آن «تهی سازی نظام از عناصرماهیت‌ساز است».
📝 طبق اطلاعات منتشر شده آمریکا قصد فروش ۱۸ فروند پهپاد MQ_9b به امارات متحده عربی رو داره.... 💠 نکته جالب این قرارداد جدید ، رقمی هست که امارات متحده باید برای این ۱۸ پهپاد پرداخت کنه... ارزش این قرارداد ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار اعلام شده‼️ یعنی هر پهپاد ۱۶۱ میلیون دلار ‼️ البته با تجهیزات و تسلیحات اما باز هم باور کردنی نیست... قیمتش با جنگنده اف 35 برابری می‌کنه...!! مصداق کاملی از دوشیدن گاو شیرده عربی توسط آمریکا ...
🔴۰ واکنش فرزند حاج قاسم به شکست ترامپ و پیروزی بایدن 🔻 زینب سلیمانی: 🔹باخت ترامب قمارباز و جنایتکار در انتخابات آمریکا امری نیست که خوشحالی خود را پنهان کنیم. احمق درجه یکی که مشاورانی احمق تربه او گفته بودند که با آفریدن آن شب شوم و سیاه آینده انتخاباتی خود را تضمین می کند غافل از اینکه خداوند در کمین نشسته و خون سردار قهرمان ایرانیان او را به یکی از نفرت انگیزترین سیاستمداران جهان تبدیل خواهد 🔹 خوشحالی از رفتن ترامپ هرگز به معنای رضایت از روی کار آمدن کسی نیست که خود از بانیان داعش است و شهادت سردار ما را «اجرای عدالت» خواند.
🔴۰ واکنش فرزند حاج قاسم به شکست ترامپ و پیروزی بایدن 🔻 زینب سلیمانی: 🔹باخت ترامب قمارباز و جنایتکار در انتخابات آمریکا امری نیست که خوشحالی خود را پنهان کنیم. احمق درجه یکی که مشاورانی احمق تربه او گفته بودند که با آفریدن آن شب شوم و سیاه آینده انتخاباتی خود را تضمین می کند غافل از اینکه خداوند در کمین نشسته و خون سردار قهرمان ایرانیان او را به یکی از نفرت انگیزترین سیاستمداران جهان تبدیل خواهد 🔹 خوشحالی از رفتن ترامپ هرگز به معنای رضایت از روی کار آمدن کسی نیست که خود از بانیان داعش است و شهادت سردار ما را «اجرای عدالت» خواند.
به سبک 🔴 از تطهیر تحقیر تا سفارش به آلزایمر‼️ 🔻 سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب تندرو اتحاد ملت) ادعا کرده "ترامپ رفت؛ شاید مدتی بعد دیوارهایی که او چید، فرو بریزد. همچنان که جانشین او وعده داده به عهدهایی که او شکسته و پیمان‌هایی که گسسته، بازگردد. اما دیوارهایی هست که با رفتن ترامپ هم به‌سادگی فرو نمی‌ریزد. دیوارهایی که پی و آجر و سنگ آنها در ذهنیت‌ها و منفعت‌هایی ریشه دارد که با این آمدن‌ها و رفتن‌ها از هم نمی‌گسلد". 🔹 او می افزاید: "دیوارهایی سترگ‌تر از مرز مکزیک و حتی میانه برلین. این دیوارهای ریشه‌دار در ذهنیت‌ها و منفعت‌ها را ترامپ نساخت که با آمدن بایدن فرو بریزد. تا چنین دیوارهایی هست؛ راه‌ها به بن‌بست و تعهدات و توافقات نهایتا به شکست خواهد انجامید. راه‌حل مسایل پیچیده جهانی و منطقه‌ای، عبور از این دیوارهای افراشته و ذهنیت‌های برساخته است؛ وگرنه، ده‌ها ترامپ و بایدن دیگر هم بیایند و بروند، مسایل پابرجاتر و ریشه‌دارتر خواهد ماند" 🔺 معنای این جملات در نشریه صدا چیست؟ خباثت، بدعهدی و دشمنی های رو به تصاعد آمریکا را دشمنی ندانید و بگویید ان شاء الله گربه است. این آدرس گمراه کننده فقط از شریک دزد هایی بر می آید که خود را رفیق قافله جا زده اند. 🔹 البته این جناب سردبیر همان آقایی است که دو ماه قبل بعد از انتشار عکس تحقیر سیاستمدار صربستان توسط ترامپ، در همین نشریه به خیال ماندگاری ترامپ نوشت: فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمی در اتاق بازجويی و حتی يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتی سياسی خواند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ‼️| ماجرای FATF و بازی با افکار عمومی 🔻  «مسعود براتی»، ‏‏کارشناس تحریم و سیاست خارجی در صفحه توئیترش نوشت: «خب، یک سلامی خدمت تمام عزیزان رسانه‌ای، کارشناس، بازرگان و بانکدار عرض کنم که در ماه‌های اخیر تلاش‌های فراوانی کردند که بگویند دلار ۳۰ هزارتومانی به خاطر FATF است. احتمالاً انتخاب بایدن به‌صورت خودکار ایران را از لیست سیاه FATF خارج کرده! همین، سلام من را به ایشان برسانید!
🔴 | روانگردان توهم‼️ ✍ صدرا مازنی : 🔻 ترامپ یک شخص نبود و اصولاً ما در قضیه آمریکا با یک شخص رو به رو نیستیم؛ بلکه با یک سیستم مبتنی بر فلسفه‌ای آشنا مواجهیم. فلسفه‌ای که روانگردان است و تحلیل آن نیز از جنس روانشناختیِ فیلسوفهایی است که هیتلر را تئوریزه کرده بودند. 🔹 این فلسفه را می‌توان برخاسته از توهم دانست. از روانی ناآرام و رنجور. فلسفه‌ای که بر مغز و سلسله اعصاب اثر می‌گذارد. شخص را وارد وادی توهم می‌کند. و آدمی را از خود بی خود می‌نماید. استکبار یک خودبزرگ بینی برخاسته از «توهم» در عصر فرومایگی گاوه های شیرده، دولت‌های ضعیف و میان‌مایگی دولت‌های متوسط است. 🖌 | گرچه در تاکتیک تفاوت بین بایدن و ترامپ خواهد بود اما تحلیل بایدن منهای تحلیل ساختار و فلسفه ی سیاسی و اخلاقی آمریکا خطاست.
📣‏ جو بایدن رابشناسید 🚩 از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ معاون اول رئیس جمهور آمریکا بود و در دوره معاونت او آمریکا؛ ۳۵ بار یمن را، ۴۹۶ بار لیبی را، ۳ بار پاکستان را، ۱۴ بار سومالی را، ۱۲٫۰۹۵ بار عراق را، ۱٫۳۳۷ بار افغانستان را بمباران کرد، اوباما و جوبایدن طراح و شروع کننده جنگ در سوریه بودند؛ وقتی شهید سلیمانی شهید شد بایدن گفت حقش بود او تروریست بود ... ✍ مراقب باشید ظریف و اصلاحات و اعتدالیون او را فرشته جا نزنند!
♦️تغییرات در مهمترین موشک هوابه‌هوای ایرانی 🔹در جریان نمایشگاه چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس، انواع دستاوردهای تسلیحاتی نیروهای مسلح به نمایش درآمد که از آن جمله موشک‌های پدافند هوایی صیاد‌ ۲ و ۳، دو نسل موشک شلمچه و نیز موشک هوابه‌هوای میانبرد فکور۹۰ بود. 🔹علائم و اطلاعات ثبت‌شده روی بدنه موشک فکور نشان می‌دهد که احتمالاً این محصول نسبت به نمونه رونمایی‌شده در جریان افتتاح خط تولید در سال ۱۳۹۷ تفاوت‌هایی دارد. 🔹این موشک‌ها با قیمت تمام‌شده بسیار کمتر نسبت به نمونه‌های خارجی و آزمایش‌های متعدد صورت‌گرفته در مراحل توسعه به‌تعداد زیاد وارد خدمت شده و قابل استفاده در دفاع از آسمان کشور و انهدام انواع اهداف قابل شناسایی با رادار قدرتمند جنگنده‌های اف۱۴ هستند.
⭕️ کاهش و افزایش نرخ دلار نود درصدش مربوط به دولت می‌شود ✍️ حسین راغفر، اقتصاددان: 🔹نرخ دلار می‌تواند بسیار کاهشی‌تر شود اما سه هفته آینده در حد 22 هزار تومان می‌ماند و بعد دوباره دولت آن را افزایش می‌دهد؛ این کاهش و افزایش نرخ دلار هم نود درصد مربوط به دولت می‌شود که می‌خواهد نشان دهد عوامل خارجی تاثیر زیادی بر اقتصاد ایران دارند و بعد از یک نطق بایدن و موضع گیری او علیه ایران دوباره دلار را به نرخ 25 الی 28 تومان می‌رسانند؛ همه این نوسانات را به وجود می‌آورند تا اثبات کنند اقتصاد دست آنها نیست و خودشان را توجیه کنند. 🔹به طور کلی اتفاقات جهانی تا ده درصد می‌تواند بر اقتصاد ما تاثیرگذار باشد که با اتخاذ تدابیر صحیح می‌توان همین ده درصد را نیز کاهش داد. علت اصرار دولت بر بالا نگه داشتن نرخ دلار نیز کسری بودجه‌ای است که می‌خواهند با کم ارزش کردن پول ملی آن را برطرف کنند.
🔴تام کاتن سناتور ارشد و سرشناس آمریکایی توییت جالبی را منتشر کرده است. ♦️او با اشاره به نقش معصومه ابتکار در ‎ با تمسخر گفته که فرزند همین آدم در آمریکا یا همان ‎ در حال تحصیل و زندگی است!
🔴 | رای به بایدن یا نه به ترامپ؟‼️ ✍ گوهری : 🔻 مهم‌ترین دلایل اقبال مردم آمریکا به بایدن در انتخابات اخیر: 1️⃣ بحران همه‌گیری کرونا و آثار اقتصادی منفی آن در ابعاد مختلف در جامعه آمریکایی. 2️⃣ شخصیت ضدساختار ترامپ که باعث مخالفت بسیاری از نخبگان حکومتی و غیرحکومتی آمریکا شده بود. 3️⃣ به صحنه آمدن بخش عمده پایگاه رأی دمکرات‌ها- برخلاف انتخابات 2016- خصوصاً زنان و اقلیت‌ها. 4️⃣ رویگردانی بخشی از بدنه رأی ترامپ خصوصاً میان‌سالان و کهن‌سالان. 5️⃣ وقوع اعتراضات و جنبش‌های اجتماعی ضدنژادپرستی و تبعیض در ماه‌های اخیر و عملکرد نامطلوب ترامپ در این مورد. 6️⃣ جذب بخشی از بدنه رأی جمهوری‌خواهان توسط بایدن خصوصاً در میان سفیدپوستان. 7️⃣ اتحاد طیف‌های مختلف حزب دمکرات در رقابت با جمهوری‌خواهان و اجماع درون‌حزبی. 8️⃣ اختلافات درون حزب جمهوری‌خواه ناشی از عملکرد نامطلوب و غیرمتعارف ترامپ. 9️⃣ دوقطبی شدن جامعه آمریکایی به شکل بی‌سابقه در انتخابات که خود را در مشارکت بالا نشان داد. ✅ درمجموع می‌توان گفت بیش از آنکه بایدن بر اساس ویژگی‌های خود برنده انتخابات باشد؛ عملکرد و شخصیت ترامپ و شرایط زمینه‌ای باعث پیروزی وی گردید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آنچه درباره «جو بایدن» رئیس‌جمهور جدید آمریکا نمی‌دانیم!
‏🖊یادداشت| برده‌داری، جنگ داخلی و انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا 👇👇‎متن کامل http://fna.ir/f0o6e4
🔴 پست‌تر از ترامپ!
بادکنک بایدن، به جای بدهی هنگفت؟! 🔹جو بایدن، خواستار سخت‌گیری بر ایران است نه گشایش؛ «سیاست ترامپ شکست خورد. روش‌ هاى زيركانه‌ تری براى سخت‌گيرى بیشتر علیه ايران وجود دارد». دموکرات‌ ها بارها گفته‌اند به تعهدات برجامی ایران بسنده نمی‌ کنند و امتیازات جدید می‌ خواهند. ♦️مشاوران بایدن می‌ گویند ایران، هم باید دائمی‌ سازی بندهای رو به پایان برجام را بپذیرد و هم، توانمندی نظامی و نفوذ (امنیت) منطقه‌ای خود را واگذار کند. اینها در حالی است که دموکرات‌ها با تحریم‌های جدید، تعهدات برجامی را به استهزا گرفتند. 🔹بایدن حتی اگر وانمود کند، قطعا به تعهدات برجامی بر نمی‌گردد؛ او هم تحریم‌ های ترامپ را فرصت فشار بیشتر می‌داند. اما حتی اگر هم اراده‌ای برای بازگشت به برجام داشت، تحریم‌ هایی که با هماهنگی اوباما و ترامپ در کنگره تصویب شده، مانع از این کار می‌ شد. ♦️آرزو اندیشی درباره انتخابات آمریکا برای کسانی که هفت سال تمام، مرتکب سوء‌مدیریت فاحش شدند، کارنامه نمی‌ سازد. زمزمه دوباره رفتار التماسی، معنایی جز این ندارد که راسا هیچ هنر و کفایتی ندارند و نباید در این نُه ماه باقی‌مانده نیز، انتظار همت و تدبیر و تلاش از آنها داشت! 🔹آنها اقتصاد را با دلار 3700 تومانی تحویل گرفتند و با تدابیر وارونه، به 33 هزار تومان رساندند. هیچ وعده و ادعای جدیدی از این کلان بدهکاران طلبکار نما مسموع نیست. سی هزار تومان گران شدن ارز و سپس هشت هزار تومان ارزان شدن آن، مایه عار است، نه افتخار. ♦️مردم ما هر چه با احترام به تولیدکننده می‌نگرند، از زندگی انگلی دلالان منزجرند. اولی زحمت می‌کشد، ارزش افزوده می‌آفریند و تولید قدرت می‌کند. اما دومی، به سودای سود نامشروع و برای عافیت خود، زندگی مردم را در معرض دستبرد قرار می دهد. 🔹نگاه برخی محافل به حکمرانی، مدیریت و سیاست خارجی، همین سبک دلالانه است، نه تولیدکننده قدرت و سرمایه و اعتبار. به جای این که نگاه درون‌زا به اقتدار و اقتصاد و امنیت ملی داشته باشند و برای آن تدارک کنند، دلالی بیگانه را می‌کنند. ♦️درباره تعامل با آمریکا، حقیقت همان است که چندی قبل آقای ظریف گفت: «توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد». و به تعبیر آقای عراقچی: «نتیجه پایبندی به برجام، تحریم‌های بیشتر بود. درسی که از برجام گرفتیم این بود که مقاومت بهتر از رویکرد فعلی دولت در سیاست خارجی جواب می دهد».
⭕️ وزرای جهادکشاورزی و صمت برای هماهنگی در مقابل گرانی لجام گسیخته محصولات دامی و کشاورزی، تفاهم نامه ای امضا کرده‌اند؛ رئیس جمهور محترم مخالفت کرده اند. قبلاً گفته بودم پروژه "قفل شدگی" که از سوی هسته مرکزی دولت دنبال میشود، اجازه کار حتی به اجزای دولت هم نمیدهد. شاهد از غیب رسید. ✍ سیدنظام الدین موسوی
🔴با کسانی که دشمن را تزیین میکنند مماشات نکنید رهبر انقلاب: 🔹 با کسانی که مبانی انقلاب را قبول نمیکنند، ایجاد تردید میکنند و دشمن را تزیین میکنند، مماشات نکنید. ایجاد تردید، ستون فقرات کار دشمن است. امروز جامعه و نظام آمریکایی نه تنها جذّابیّت ندارد، بلکه به یک معنا در بخش مهمّی از دنیا منفور هم هست. 🔹عملکرد بلندمدّت آمریکا موجب منفور شدن این دولت در بخش مهمّی از دنیا شده است؛ جنگ‌افروزی، کمک به دولتهای بدنام، تروریست‌پروری‌ها، حمایت بی‌دریغ از ظلم و کارهایی مانند اینها. البتّه آمریکایی‌ها در عراق و سوریه ماندنی نیستند و اخراج خواهند شد. ۹۹/۲/۲۸
🔴 کنایه سنگین روزنامه کیهان به ظریف در ستون گفت و شنود : 🔹گفت: آقای ظریف می‌گوید «مشخص است بین بایدن و ترامپ تفاوت وجود دارد»! 🔹گفتم: خُب معلومه، اسم‌هایشان با هم فرق داره، قیافه‌هایشان با هم تفاوت داره، سنشان و وزنشان و خیلی چیزهای دیگرشان با هم متفاوت است! 🔹گفت: ‌ای عوام! منظور آقای ظریف سیاست‌ها و دیدگاه‌های آنهاست. 🔹گفتم: سیاست‌هایشان درباره ایران که باهم تفاوتی ندارد. هردو دشمن کینه‌توز ایران هستند، از فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ایران به‌شدت حمایت می‌کنند، هردو درپی ایجاد نا‌امنی در ایران و نهایتاً براندازی هستند، بعد از شهادت سردار سلیمانی، ترامپ گفت؛ شخصاً دستور ترور او را دادم! و بایدن بیانیه داد که او مستحق کشته شدن بود و... 🔹گفت: شاید منظورش تفاوت دیدگاه آنها در‌باره مثلا اتحادیه اروپا، بیمه‌، پیمان آب و هوایي پاریس و... این‌طور مسائل است؟! 🔹گفتم: آن مسائل به ما چه ربطی دارد؟! 🔹 گفت: نکنه منظورش اینه که میشه با بایدن مذاکره کرد؟ و یک فاجعه دیگه مثل برجام به ملت تحمیل کنند؟! 🔹 گفتم: ماشین یارو رو دزدیده بودن بعد از دو روز پس آوردند و یک نامه با چندتا بلیت سینما گذاشتند که ما توبه کردیم و این بلیت‌ها برای خانواده شما که حلالمون کنید. خانواده رفتند سینما و برگشتند، دزدها خونه را تخلیه کرده بودند!
💠 ظریف برنده نشد؛ باخت. 🔹 ۱۴۰۰ شاید شرایط برای وی مطلوب باشد، اما پیروزی بایدن برای وی در حال حاضر بیش از اینکه یک برد باشد، یک باخت مفتضحانه بود. 🔹ظریف در تحلیل های خود از رای آوری ترامپ صحبت کرده بود و بر این اساس راهبرد خود را چیده بود و به همین علت به دنبال مذاکرات بود تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری بتواند امتیازی کسب کند. 🔹علاوه بر این در نامه های محرمانه خود به برخی ارگان ها، نهادها و اشخاص عالی رتبه از حمله آمریکا و( اینکه ایران باید به شدت مراقبت کند که هیچ بهانه ای به دست طرف آمریکایی ندهد چرا که تا قبل از انتخابات آمریکا ترامپ به دنبال حمله است) سخن به میان آورد. 🔹 وی در راستای همین تحلیل ها و برآوردها تلاش ها و فشارهایی زیادی ایجاد کرد که به نتیجه نرسید و پاسخ رهبری در پشت پرده نیز همان پاسخ معروف بود " به قطع جنگ نخواهد شد و مذاکره به مصلحت نیست". 🔺دیری نپایید که ظریف و حلقه اطرافیان وی که با نیش و کنایه از رای آوری ترامپ سخن به میان می آوردند، به اشتباه بزرگ خود پی بردند. اکنون ظریف بی اعتبارتر از گذشته است.
⭕️ تکرار یک خطای راهبردی در انتخابات ۱۴۰۰ ✍حسن کریمی‌فرد 🔹اخبار این دوره از رقابت‌های انتخاباتی در آمریكا با حساسیت خاصی از سوی برخی مردم و مسئولان در ایران پیگیری می‌شد. اگر چه این اتفاق در دوره‌های قبلی انتخابات ایالات متحده نیز تا حدی وجود داشت اما این بار بحث‌ها با شدت غیرقابل‌انتظاری در محافل خانوادگی، بازاری‌ها و ... جریان داشت. این امر نشان دهنده این است كه بخشی از مردم و مسئولان به این باور رسیده‌اند انتخاب هر كدام از نامزدها در آمریكا در زندگی و معیشت آینده ْآنها تاثیرگذار است. 🔹اینكه چرا چنین اتفاقی رخ داده نیازمند تامل و تفكر است اما یكی از دلایل این مسئله، اعمال سیاست فشار حداكثری از سوی دونالد ترامپ و اجرايی نشدن برنامه‌ای مشخص برای مقابله با آن از سمت ایران بود. احتمالاً عدم باور و ایمان به توانایی و دلسوزی دولتمردان جهت تغییر شرایط و بهبود وضعیت اقتصادی دلیل دیگر این موضوع است. البته چنین دیدگاهی متاسفانه از اوائل دهه 90 به بعد در مردم تقویت شد و نقطه اوج آن با نگاهی خوشبینانه بی‌مسئولیتی و ولنگاری مدیریتی است كه در ماه‌های اخیر هم افزایش یافت. 🔹در صحنه سیاسی نیز در یك یا دو روز گذشته برخی از دولتمردان و جریانات سیاسی به طور مستقیم و غیرمستقیم از پیروزی جو بایدن ذوق‌زده شدند و خواستار بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای شدند و حتی شهردار تهران این پیروزی را به ملت ایران و ملل جهان تبریك گفت. 🔹بدون شك ورود یک متغییر خارجی به بحث‌ها و معادلات سیاسی داخلی می تواند تبعات غیرمنتظره و غیرقبال كنترلی به همراه داشته باشد( این مسئله در عرصه اقتصادی و بواسطه وابستگی به درآمدهای نفتی وجود دارد اما این پیوستگی در دهه اخیر به عرصه سیاسی نیز  سرایت یافته است). با توجه به چنین شرایطی كه در صحنه اجتماعی پدید آمده و در عرصه سیاسی نیز برخی جریانات و گروه‌های سیاسی به استقبال آن شتافته‌اند، احتمالاً دولت مستقر تلاش خواهد کرد از مذاکره با آمریکا به عنوان ابزاری برای تقویت کارنامه ضعیف خود بهره گیرد تا شانس نامزدهای نزدیک به خود را در انتخابات 1400 افزایش دهد.