eitaa logo
بصیر
347 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
405 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 مشکل سرما و گاز کجاست؟ 🔻 وزیر نفت و شرکت ملی گاز ایران اعلام کردند: پالایشگاهای گازی در وضعیت حداکثری تولید هستند. ایستگاه‌ها و شبکه ‎انتقال گاز کشور با تمام ظرفیت در حال فعالیت است. شبکه توزیع در تمام استان‌ها، شهرها و روستاها بی‌وقفه در حال کار است. 👈 پس مسئله و مشکل کجاست؟ در راهبری شبکه گاز ۳ عامل اصلی می‌تواند منبع چالش شود: 1⃣ دمای کمینه هوا 2⃣ وسعت جغرافیایی مناطق تحت تأثیر هوای سرد 3⃣ مدت زمان ماندگاری سرما در کشور 🔻 هر یک از ۳ مورد قبلی به تنهایی می‌تواند چالش‌آفرین باشد اما باتوجه به اینکه عمده منابع تولید گاز در جنوب ایران است و عمده مصرف در نیمه شمالی، مهم‌ترین عاملی که می‌تواند شبکه توزیع گاز را دچار مشکل کند عامل ‎ماندگاری سرما در کشور است. 🔻 حالا ما در چه وضعیتی هستیم؟ طبق اعلام هواشناسی: 1⃣ الآن در اغلب نقاط، کمینه دما به زیر صفر و بعضاً تا ۲۵- رسیده است. 😱 2⃣ هوای سرد اکثر مناطق کشور را کاملاً متأثر کرده است. 3⃣ این جبهه هوای سرد، در روزهای آینده در کشور ماندگار خواهد بود. 🔻‌ یعنی در این مدت، هر ۳ عامل چالش‌آفرین شبکه‌ی گاز با هم جمع هستند. جمع ۳ عامل بالا یعنی، مناطق مرکزی مثل ، و مهم‌ترین نقش را در ‎پایداری جریان گاز در سرشاخه‌های شبکه در استان‌های شمالی، بازی می‌کنند. 🔻با مدیریت مصرف و کاهش ۱ تا ۲ درجه‌ دمای منزل می‌توانیم‎ سهم خودمان را در گرمای منازل مناطق دوردست کشور ایفا کنیم. خصوصاً در سه استان یاد شده ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 فیلمی از سروش که در حال دست به دست شدن است: خمینی با سوادترین رهبر تاریخ از زمان هخامنشیان تا کنون بوده است... یک نکته قبل از توضیحات: فیلم را ممکن است برخی وطن فروشها از دلِ خودِ محافلِ ضدِ حکومتی منتشر کرده باشند تا جایگاه سروش را در بین مخالفینِ حکومت بزنند. به هر جهت بیان چنین نکاتی از زبان او که این روزها در تقابل با حکومت خمینی و خامنه ای است قابل تامل به نظر میرسد... او در سخنرانی که مربوط به سال 2019 است درباره آیت الله خمینی میگوید: او با سوادترین رهبر ایران از دوره هخامنشیان تاکنون بوده است. سپس تسلط خمینی در فلسفه و علوم دیگر را شمرده و بعد مقایسه ای با رهبران کشورهای اروپایی انجام میدهد... این بخشی از صحبت های سروش دباغ بود که احتمالا وطن فروشها تا کنون نشنیده اند و در صورت شنیدن از بابتش سکته میکنند..
❄️ دلیل تمسخر نیست بلکه نشان گستردگی است 🔹 ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد از جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در دنیا را دارد.
❄️ رکورد همایونی | ایران رکورددار بیشترین مرگ در اثر سرما‼️😳 🌨 وحشتناک‌ترین بوران دنیا در کتاب گینس به نام ایران ثبت شده است؛ برف و بورانی که در سال ۱۳۵۰ هزاران نفر را به کام مرگ کشاند. رقم کشته ها تا هزار نفر ذکر شده است. ✅ سایت DEVASTATING DISASTERS درباره اتفاقی که ۵۱ سال قبل در ایران رخ داد، نوشته است: «بسیاری از مردم در حالی که در خانه‌های خود نشسته بودند و به راه چاره فکر می‌کردند به حالت انجماد رسیدند و قبل از این که بتوانند از شر یخ‌زدگی خلاص شوند، به آهستگی مردند. » ☃️ در وضعیتی که مردم ایران از سرمای برف می مردند، شاهنشاه به سوئیس سفر کرد تا روی برف های سوئیس اسکی بازی کند!
📝 لو دادن اطلاعات مرتبط با شهید فخری‌زاده به سرویس جاسوسی انگلیس توسط 🔻درسال ۱۳۸۶، با توجه به محدود بودن سفر و ملاقات در آن مقطع، افسر اطلاعاتی انگلیس به نام جرج، یک دستگاه لپ‌تاپ اپل به منظور ایجاد ارتباط امن و آگاهی از وضعیت اکبری، در اختیار وی قرار می‌دهد. 🔹اکبری در این رفت‌وآمدها اطلاعات مهم کشور در مسائل راهبردی در حوزه سیاست داخلی و خارجی، منطقه‌ای، دفاعی، موشکی، مذاکرات هسته‌ای و مباحث اقتصادی مرتبط با تحریم‌ها را جمع‌آوری و به صورت کاملا آگاهانه و هدفمند تحویل افسران اطلاعاتی انگلیس داده است. 🔸محکوم‌علیه در اعترافات صریح خود در جریان بازجویی‌های تخصصی سربازان گمنام امام زمان(عج) و نزد مقام قضایی، در رابطه با سوالاتی که افسران اطلاعاتی MI6 از وی درباره حوزه‌های مختلف در ایران پرسیده‌اند، بیش از ۲ هزار سوال را عنوان کرده است. 🔹اکبری در طول همکاری با سرویس جاسوسی انگلیس با مسئولین کشور جلسات مکرر داشته و نظرات آن‌ها در موضوعات مختلف را دریافت می‌کرده و به سرویس منتقل می‌کرده است. 🔸وی در ارتباطات خود با مسئولین سوالات خاصی را مطرح می‌کرده و سوالات مطروحه از جانب وی مطابق با آخرین نیازمندی‌های سرویس اطلاعاتی MI6 بوده است. 🔹در سوالات مطرح‌شده از سوی افسران اطلاعاتی انگلیسی حدود ۱۷۸ نام برده شده که دانشمندان ایران از جمله شهید فخری‌زاده یکی از آن اسامی است. 🔺وی در اطلاعاتی که به سرویس بیگانه داده، شهید فخری‌زاده را فردی کلیدی در سطح تکنیکال معرفی کرده است.
🔴زمستان سخت اروپا یا ایران؟! 🔸بعضیها میگویند این بود ‎؟ پس چرا اروپا به مشکل بر نخورد اما وزیر نفت ما مردم را به صرفه جویی توصیه میکند؟! 🔸 اولا در بهترین حالت هم که باشیم باید صرفه جویی کنیم و این یک اصل است. 🔸ثانیا ایران در حوزه گاز مگر به کدام مشکل برخورده است؟ اینکه وزیر نفت ما از تهدیدهای احتمالی میگوید و میخواهد به سرنوشت اروپایی ها دچار نشویم مگر بد است؟ همه میدانند ایران علاوه بر اینکه نگذاشته مشترکین خانگی و تجاری اش به مشکل بربخورند، همزمان به تعهدات خارجی خود در صادرات به عراق و ترکیه هم عمل کرده است؛ اما یک سری واقعیت ها هم هست؛ اینکه مصرف گاز در ایران فوق العاده بالا است، قیمت گاز اندک، و عده ای اصلا رعایت نمیکنند؛ دستگاه های گرما تاب در ویلاها، استخرهای آب گرم آنچنانی، مصرف های غیر استاندارد خانگی و غیره باید مدیریت شوند. 🔸آلمانی ها را ببینید که از آب کره میگیرند، حتی مصرف آب گرمشان هم دست خود مردم نیست؛ آب گرم را دولت از طریق لوله کشی و فقط در ساعات مشخصی به منازل میفرستد و بابتش دولا پهنا پول میگیرد؛ گاز را فقط به نیروگاه های تولید برق میدهند و گرمای منازل با برق تامین میشود. 🔸حالا چون ما گاز فراوانی داریم باید هرطور خواستیم مصرف کنیم؟ آیا نمیدانیم زمستان امسال وضع دنیا چگونه است؟ نباید سرنوشت انگلیسی ها که فضله گربه میسوزانند تا خانه های خود را گرم کنند برای ما هشدار باشد؟ نباید از معاملات هیزم در اروپا درس بگیریم؟ 🔸مصیبت های فرانسه و انگلیس و آلمان و ایتالیا را نمیبینید؟ اینکه سرزمین بنز و bmw به دوران زغال سنگ برگشته نباید درسی باشد برای ما؟ همین حالا که این مطلب را مینویسم آلمان در کمبود گاز روی به سوختن زغال سنگ آورده و فعالان محیط زیست که به این اقدام اعتراض میکنند را کف خیابان های سرد برلین با مشت و لگد و باتوم سرکوب میکند؛ زمستان سخت مگر شوخی دارد با کسی؟ جنگ هم هست؛ هم میخواهند از اسب تکبر نیفتند، هم مجبورند بیچارگی هایشان را چاره کنند. ترکمنستان هم که گازش را با ما سوآپ میکرد گفته خودمان به مشکل برخورد کرده ایم. 🔸چه باید کرد؟ اینجا باید مدیریت کرد و دولت رئیسی قطعا این کار را به بهترین نحو انجام میدهد. هرچند پشت صحبت های مکرر وزیر نفت کشورمان انگیزه های سیاسیِ قابل تقدیری هم هست که برخلاف ظاهرش، بیشتر شامل حوزه بین الملل میشود و اکنون جایز نیست درباره آن حرف زد! :) 🔸خلاصه اینکه زمستان سختی است؛ اروپایی ها تلفات زیادی داده اند، فقط صدایش را در نمی آورند؛ اوضاعشان به شدت خراب، و صد البته اوضاع ما خوب است. لیکن حمایت از دولت مستقر در مدیریت مصرف داخل و بازی با مولفه های سیاست خارجی شرط عقل است. والسلام!
♨️ امارات چه امتیازاتی به ایران می دهد ؟ ✍علیرضا تقوی نیا 🔸️در روزهای گذشته چند رخداد مهم در روند تحولات روابط ایران و کشورهای عربی رخ داده است که اگرچه بازتاب زیادی پیدا نکرد ولی به باور نگارنده بسیار مهم بود. 🔸️اول سفر رئیس بانک مرکزی به امارات در جهت تسهیل روابط پولی و بانکی و تامین منابع مالی برای تجارت تجار ایرانی بود که روسای برخی بانک های داخلی نیز وی را همراهی کردند . 🔸️و دوم اظهارنظر دیروز حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در خصوص روابط با سعودی و اذعان او به آماده نبودن ریاض برای بهبود روابط. 🔸️همچنین خبرهایی از مذاکرات پشت پرده کشورهای سعودی و امارات با ایران به گوش می رسد که سراسیمه در پی در امان ماندن از تنبیه ایران هستند. 🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود؛ 1️⃣ در اوج تحریم های خزانه داری آمریکا علیه بانک مرکزی ایران، سفر رئیس محمدرضا فرزین به امارات چه معنا و مفهومی می تواند داشته باشد؟ 🔸️ زیرا از اساس بانک مرکزی توسط آمریکا تحریم شده و هر مبادله ای از مجاری بانکی با بانک های ایرانی ممنوع است. 🔸️پس فرزین در امارات چه می کند؟ 2️⃣ پس از پایان جام جهانی، همگان منتظر زیر و رو شدن تاسیسات حیاتی سعودی و امارات در واکنش به نقش آن پادشاهی در اغتشاشات ایران داشتند ، تاجایی که فرماندهان نظامی ایرانی رسما این ۲ کشور را تهدید می کردند اما این اتفاق رخ نداد و مدتی بعد نیز منابع خبری مطلع از مذاکرات پشت پرده امارات و سعودی برای در امان ماندن از واکنش خشن ایران سخن گفتند . 3️⃣ بر اساس شنیده ها ، ایران به طرفهای مقابل اطلاع داده که دخالتی در نوع اقدامات نظامی طرف یمنی علیه سعودی و امارات نخواهد داشت و این مورد یک موضوع داخلی و مربوط به مردم یمن است و ریاض و ابوظبی خود باید این مسئله را حل کنند . 4️⃣ به نظر می رسد امارات تهدید جمهوری اسلامی را جدی گرفته و پیشاپیش سعی دارد از طریق تسهیل مبادلات مالی با ایران به نوعی خاکش را از دامنه آتش دور نگاه دارد اما سعودی ها هنوز به خوبی ملتفت نگشته اند که ممکن است چه اتفاقاتی در آینده نزدیک برایشان رخ دهد. 5️⃣ مجلس سلطنتی عمان با ممنوع کردن هرگونه رابطه با رژیم صهیونیستی و اجازه ندادن به هواپیماهای تجاری این رژیم برای عبور از آسمان این کشور(البته تحت فشار همسایه شمالی) و قطر با حمایت و همراهی همه جانبه با دستگاه امنیتی ایران و جلوگیری از استفاده مخالفان نظام جمهوری اسلامی از بستر جام جهانی برای تبلیغات ضد انقلابی، تکلیف خود را در قبال تهران انجام دادند و به نظر می رسد امارات نیز سعی دارد از مزیت مالی خود برای جلب رضایت همسایه شمالی بهره ببرد تا از گستره تهدیدات امنیتی و نظامی آن دور بماند (ولو به قیمت نقض تحریم های آمریکا) . 6️⃣ اما سعودی ها همچنان بر لجاجت خود اصرار دارند که البته دلایل مختلفی دارد از جمله احتمال تضعیف موقعیت بن سلمان برای پادشاهی. 🔸️برگزاری رزمایش پدافندی اخیر در حوالی تاسیسات نفتی عربستان نشان می دهد بن سلمان برای ادامه جنگ یمنی ها علیه تجاوز ۸ ساله سعودی آماده می شود و امیدی به مذاکرات پشت پرده با واسطه گری عمانی ها ندارد. 7️⃣ هر چه هست به نظر می رسد ایران با عبور از اغتشاشات ۱۴۰۱ با اقتدار بیشتری در برخورد با همسایگان جنوبی مواجهه می کند و آنان باید تکلیفشان را در برابر تهران مشخص نمایند. 📌ابوظبی زودتر متوجه خطر شد و سعی در رفع آن نمود اما ریاض همچنان اصرار می کند که به طرف مقابل بفهماند که جز از طریق زبان زور چیزی به او تفهیم نمی گردد .
♦️ ام آی سیکس دقیقا به دنبال چه چیزی در ایران بوده است؟ 🔸 ایران چه ارتباطی با انگلیس پیدا میکند. چرا مسئله ی ایران برای چنین کشوری مهم بوده ؟ 🔸 از مسعود بهنود تا علیرضا اکبری، ستون‌های خیمه ی ام آی سیکس در ایران... ۱۴۰۱/۱۰/۲۳ 🔺 این روزها و به بهانه‌ی بازداشت و محاکمه (جاسوس انگلیس) توجه خیلی‌ها به اقدامات اطلاعاتی انگلیس علیه ایران جلب شده است. بررسی ها نشان می‌دهد که انگلیس در طول سالیان گذشته بطور ویژه ای بر کشورهای افغانستان و پاکستان و عراق و سوریه توجه و بر آنها تمرکز داشته است. برخی معتقدند که انگلیس به دنبال چیزی فراتر از ایران بوده و رفتار اطلاعاتی این کشور نشان می‌دهد که آنها در منطقه ی سرشار از نفت و گاز و انرژیِ خاورمیانه پروژه هایی را برای خود تعریف کرده اند. پروژه هایی که معمولا کوشیده تا به یا بحران داخلی در کشورها، یا تغییر رفتار این کشورها منجر شود... در خصوص ایران در سال 1393 یک مصاحبه از سوی "جان ساورز" رئیس سابق ام آی سیکس با دیلی تلگراف منتشر می‌شود. او در آن مصاحبه می‌گوید: ما سعی می کنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکره‌­کنندگانمان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور می‌گذرد، ارائه دهیم". 🔺 اما ماجرا چه بوده و انگلیس دقیقا چه می‌کرده است؟ فضای کشور را مرور کنید. در مذاکرات هسته‌ای شما میکوشید تا توضیح دهید که ایران نباید از حقش کوتاه بیاید اما وقتی به مسئولان وقت مراجعه می‌کنید از مرحوم هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی تا جواد ظریف و علی شمخانی و دیگرانشان طوری با شما سخن میگویند که گویا شما دچار اشتباه شده اید و منطق آنها (که شبیه به کلامِ آن کسی که در مقابل ایران در مذاکرات نشسته) درست به نظر میرسد... رفتار انگلیس در قبال این مسئله نشان میدهد که ام آی سیکس برای اثرگذاری بر ایران شبکه‌ای ساخته که فراتر از چند جاسوس است. شبکه ای که دو ماموریت اساسی دارد: 1️⃣ فهمیدنِ دقیق ایرانی ها و اینکه چه در سر دارند! 2️⃣ تغییر دادن اولویت ها در ذهن آنها و وادار کردن این کشور به تغییر رفتار... برای این عملیات دو نکته مهم در دستور کار قرار میگیرد: 1️⃣ نفوذ از طریق جاسوس و کار اطلاعاتی 2️⃣ نفوذ در قامت رسانه 🔺 برای نفوذ در قامت رسانه بیش از بیست سال تلاش می‌شود تا با کمک فردی به نام یک شبکه ی رسانه ای با نام بی بی سی فارسی ایجاد شود. شبکه ای که وظیفه داشته بخشی از فعالان سیاسی جناح چپ را در استودیوی خود جمع کرده و با برخی دیگر مصاحبه بگیرد تا بخشی از مسئولان جمهوری اسلامی (به ویژه اصلاح‌طلبان و غربگرایان) مخاطبش شوند. شبکه ای که گاه در قالب مصاحبه و چیزهایی از این دست هم، از این افراد کسب اطلاع میکرده است. هدف چه بوده؟ 1️⃣ کسب اطلاعات از مسئولان جمهوری اسلامی 2️⃣ ایجاد تغییر رفتار در آنها 3️⃣ تغییر اولویت های آنها و این همه ماجرا نبوده؛ شما زمانی که یک مسئول ایرانی باشید با دید همفکران خودتان که حالا برخی از استودیو لندن سر در آورده اند تحت تاثیر قرار نمیگیرد. این بازی به بازیگران بیشتری نیاز دارد. مکمل این شبکه ی به ظاهر رسانه‌ای، علیرضا اکبری و افرادی از این دست بوده که در قالب رفیق، مشاور و همکار می‌کوشیده‌اند از مقامات ایران کسب اطلاعات کرده، محاسبات آنها را دچار اشتباه کرده، اولیت هایشان را تغییر داده و همزمان سیاستگذاری هایشان را دست خوش تغییر رفتار کنند. 🔺 چند سال پیش مسعود بهنود گفته بود: برخی سوالات برای مرحوم هاشمی رفسنجانی پیش می آید، نظرات مختلف را میخواست و نظر من از طریق فائزه به گوش او می‌رسید و به او منتقل می‌شد. حالا برگردید به سال 93 و این جمله ی رئیس ام آی سیکس را دوباره بخوانید: ما سعی می‌کنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکره‌­کنندگان مان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور می‌گذرد، ارائه دهیم". تصور کنید شما حسن روحانی یا جواد ظریف یا جهانگیری یا شمخانی هستید. بر و بچه های فعال در بی بی سی که خبرنگاران سابق رسانه های خودتان بوده اند و امثال اکبر گنجی و رفقای دیگرتان در آن استودیوها در ایام انتخابات علنی از لندن مردم را به سمت شما دعوت کرده اند. تحلیل هایشان را درباره مسائل هسته ای می‌شنوید. از طرفی وقتی به علیرضا اکبری و امثال او با هفتاد ماه سابقه جبهه مراجعه می‌کنید آنها هم همان را میگویند. آیا محاسبات شما تغییر نمی کند و در قبال کسانی که مثل شما تحت نفوذ نیستند و بازی را درست میفهمند خشمگین و طلبکار نمی‌شوید؟ مسئله فراتر از یک پروژه جاسوسی است. چیزی فراتر برای ایجاد تغییر در درکِ جامعه ی نخبگانی ایران رخ داده...
💢لطفا هماهنگ باشید ✍🏻یعقوب ربیعی 🔰به این ۳ موضع‌گیری از ۳ شخصیت سیاسی‌‌ـ اجرایی کشور توجه کنید. 🗣جلالی نماینده مردم اراک در توضیح اینکه منظور از تغییر روش دعوت به حجاب چیست؟ می‌گوید: «منظور از تغییر روش این است که امکان دارد در قالب تذکری از طریق پیامک به افراد بی‌حجاب اعلام شود که شما حجاب رعایت نکردید و سعی کنید به قانون احترام بگذارید. بعد از تذکر، وارد مرحله اخطار می‌شویم بعد هشدار و در مرحله سوم ممکن است حساب بانکی فرد بی‌حجاب مسدود شود.» 🗣اما رئیس مجلس نظر دیگری دارد. قالیباف می‌گوید: «به چه حقی می‌گوییم وقتی خانمی بدحجاب است اجازه ندهیم به مترو سوار شود؟» 🗣در اظهارنظر دیگری غلام‌عباس ترکی معاون حقوق عامه دادستان کل کشور معتقد است: «در شرایط حاضر، در مورد کشف حجاب و بدن‌نمایی و یا اشاعه و تشویق به منکرات اخلاقی، حکم قانون مشخص و صریح است و مأموران پلیس باید به تکالیف قانونی خود در این موارد عمل نمایند.» 🔸این تکثر و چند صدایی علاوه بر اینکه پیام خوبی به مردم نمی‌دهد موجب مشوش شدن اذهان جامعه نیز می‌گردد. این تکثر چه حاصل ناهماهنگی شناختی و اختلاف قرائت باشد و چه حاصل اختلاف رویکردی، می‌تواند در پستوی جلسات متعدد سازمان‌ها مورد بحث قرار گیرد و به زندگی مردم که خود درگیر موارد متعدد فکری و معیشتی هستند نشود. 🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خویش با بانوان فرمودند: «حجاب یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود، منتهی آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمی‌کنند، اینها را نباید متهم کرد به بی‌دینی و ضدانقلابی.» این بیانات که بی‌شک مورد پذیرش بخش اعظمی از جامعه است می‌تواند دال اصلی برای موضع‌گیری‌ها و قانون‌نویسی‌ها باشد. 🔸واقعیت آن است که مسائلی که اخیرا کشور را دچار مسائل ویژه‌ای نمود نیازمند یک تصمیم کارشناسی دقیق، عمیق و بدون هیاهو در محافل فکری و تبدیل آن به قوانین و دستورات موضوعه است. بی‌شک اگر نظرات کارشناسی از نگاه‌ها و جریان‌های فکری، فرهنگی، سیاسی و... شنیده شود و پس از آن با حفظ تمام جوانب کار مانند اقناع‌سازی جامعه به مرحله اجرا در آید جامعه نیز از سر درگمی موجود خلاصی می‌یابد. 🔹از سویی جامعه ایرانی نشان داده که از کار کارشناسی دقیق که جلوی بی‌عفتی را بگیرد و از اظهارت و کنش‌های جزیره‌ای و سلیقه‌ای جلوگیری کند استقبال خواهد کرد. اقتدار، انسجام و اشراف سه لازمه یک حکمرانی صحیح است که این روزها بیش از پیش احساس می‌شود.
💢نقش مشترکان پرمصرف در افت فشار گاز 🔹۲ درصد از مشترکان گاز کشور ۵.۵ درصد گاز کشور را مصرف می‌کنند و ۳۵ درصد از مشترکان، ۶۰ درصد گاز را مصرف می‌کنند، در حالی که ۶۳ درصد مشترکان که مصرفی بهینه دارند، تنها ۳۵ درصد از گاز را مصرف می‌کنند. 🔸در واقع مشترکان پرمصرف در کلانشهرها، نقش پررنگی در بروز افت فشار گاز در سرشاخه‌های خطوط سراسری انتقال گاز کشور دارند و هرچه مصارف غیربهینه این دسته از مشترکان در روزهای سرد سال بیشتر باشد، اثرات آن بر افت فشار و حتی قطع شدن گاز در مناطق شهری و روستایی دوردست بیشتر است.
💢فرق خریت و حریت در آخرالزمان 🖋کاربری در نقد دستگیری و حکم اعدام علیرضا اکبری نوشت: 🔹شهید مجید قربانخانی بچه یافت‌آباد تهران سال‌ها کج‌روی کرد، قلدری کرد لات‌بازی درآورد. چاقوکشی کرد و به این شکل جوانی کرد، ولی لقمه‌های حلال پدر آخر داستان زندگی مجید رو نجات داد و مجید آن لات و قلدر کوچه‌های یافت‌آباد شرافتمندانه در راه دفاع از حریم ولایت دنیا رو ترک کرد. 🔸علیرضا اکبری جایگاه عالی نظامی، جهادگر در راه خدا، سیاستمدار جمهوری اسلامی، شخصیت پینه بسته و یقه بسته در راه اطاعت خدا... حال و روزش می‌شود اعدام به خاطر جاسوسی برای دشمنان خداوند...! 🔹زندگی در این دنیا پر از عبرت‌هاست اگر انسان چشم باز کند و ببیند و عبرت بگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "صالح قاسمی" کارشناس تحولات جمعیت: نرخ رشد جمعیت سال ۱۴۱۵ در ایران صفر می‌شود/ جمعیت ایران هیچ‌وقت ۱۰۰ میلیونی نمی‌شود 🔹قاسمی در ادامه می‌گوید که نرخ رشد جمعیت هم‌اکنون ۰.۷است.
❓چند واحد راکد طی یک سالِ دولت سیزدهم احیا شد؟ ✅نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی آماری از احیای بنگاه‌های اقتصادی راکد ارائه کرده و گفته است: "در حوزه احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه تعطیل که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید فرموده اند، در یک سال اخیر ۲۵۶۰ واحد اقتصادی نیمه تعطیل و راکد به کمک نیروهای مردمی احیا شده است که این روند ادامه خواهد داشت." ✅بر اساس اعلام وزارت کار، از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مهرماه سال گذشته بیش از ۵۰۴ بنگاه اقتصادی با حفظ اشتغال بیش از ۱۳۱ هزار نفر مورد حمایت قرار گرفته اند. همچنین بیش از ۹۶۰ بنگاه مشکل دار با ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ کارگر شاغل در آنها شناسایی شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد. ✅خردادماه امسال نیز احیا و بازگرداندن ۵۴۶ طرح راکد و نیمه فعال به چرخه اقتصادی کشور با سرمایه گذاری ۶۰۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی بیش از ۸۰۰۰ نفر با حضور معاون اول رئیس جمهوری و تنها در ۸ ماهه روی کار آمدن دولت انجام شد 📝 ایسنا
💢پیروزی در جزایر مجنون جدید 🔹«بعد از گرفتن جزایر مجنون، نیروهای بعثی ضدحمله‌های شدید خود را با آتش توپخانه به صورت شبانه‌روزی به روی رزمندگان می‌ریختند و آن طوری که تخمین حدود یک و نیم میلیون گلوله زده می‌شد... هم اکنون ما در جزایر هستیم و نه اثری از گلوله هست و نه دشمن» 🔸این فراز زیبا را که خواندید بخشی از سخنرانی فرمانده لشکر علی‌بن ابی‌طالب در سال ۱۳۶۳ است. شهید زین‌الدین گویا این جمله را برای امروز گفته است که از زمین و زمان گلوله‌های فرهنگی سیاسی اقتصادی بر سر ملت و دولت ایران می‌بارد که مواضع خود را به نفع صهیونیست‌ها ترک کند. 🔰گزاره‌های خبری: 🔹۱ ـ در خبر‌ها آمده بود که ۱۸۰ برابر متوسط جهان، علیه نظام جمهوری اسلامی، اخبار منفی تهیه و تولید می‌شود؛ در ایام اغتشاشات شهریورماه به صراحت دیده شد که بی‌بی‌سی و اینترنشنال روزانه هزار دروغ علیه ایران منتشر می‌کردند، یعنی هنوز گلوله‌های توپ بر جزایر مجنون ذهنی مردم می‌بارد بیشتر از گذشته. 🔸۲ ـ نشریه «یو اس نیوز‌اند ورلد ریپورت» شاخص قدرت کشورهای جهان را به لحاظ قدرت سیاسی، نفوذ اقتصادی، صادرات، ائتلاف‌های بین‌المللی و قدرت نظامی بررسی و اعلام کرد در رتبه‌بندی کشورهای جهان در سال ۲۰۲۲ از منظر شاخص قدرت ایران در رتبه هجدهم قرار گرفته و نوشت: 🖋ایران یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای خاورمیانه بر اساس میزان تولید ناخالص داخلی و سرانه محسوب می‌شود و به دلیل موقعیت استراتژیک این کشور در خاورمیانه و فراوانی نفت و گاز و سایر منابع طبیعی جز کشورهایی بوده که مورد توجه قدرت‌های جهانی واقع شده است.» اما چرا این قدرت شایسته که حتماً بیشتر از آن است در ذهن افکار عمومی درک نمی‌شود، زیرا قدرت تخریب رسانه آن برجستگی‌ها قابل تقدیر را تخریب می‌کند و اثری از آنها نمی‌گذارد. 🔰گزاره راهبردی: 🔹۱ ـ برای مقابله با این جنگ روانی هم باید از حاج قاسم درس بگیریم که برای خنثی کردن این همه گلوله به یکی از فرزندان شهدا که نقدهایی را مطرح می‌کرد گفت: 🗣من به پدرت مدیونم، با همه مشغله‌هایم حاضرم دو هفته همه کارهایم را رها کنم و با هم برویم تک‌تک این اخبار را چک کنیم و ببینیم درست است یا نه. آری مهندسی دشمن در اخبار دروغ واقعا حرف ندارد اما ابتکارهای درست می‌تواند ما را از این جزایر مجنون نیز سربلند بیرون بیاور. 🔸۲ ـ البته که نباید توان دشمن را در عرصه فضای رسانه‌ای و ایجاد جنگ روانی دستکم گرفت ولی ما باید مانند پیروزی قبلی در جزایر مجنون که آن‌قدر قوی شدیم که دشمن مأیوس شد از حمله نظامی مجدد اکنون هم باید به جایی برسیم که به تعبیر امام خامنه‌ای «یک آسودگی و آسایش خاطری پیدا کنید باید سعی کنیم قوی بشویم. این تأکید و تکرار و اصرار این حقیر برای اینکه کشور باید قوی بشود به خاطر این است. باید دشمن را مأیوس کرد.»
🇮🇷 📝مصاحبه امروز: 1⃣ ناراحتی بریتانیای صغیر و ‎آمریکا از اعدام ‎علیرضا اکبری قابل درکه. معمولا به جاسوس‌ها گفته میشه اگر دستگیر هم بشوند در مبادله جاسوس‌ها آزاد می‌شوند. 🔸اعدام اکبری کار جذب جاسوس‌های جدید را سخت میکنه. 2⃣ برخورد با عوامل کشورهایی که در پی تجزیه ایران هستند حق ایرانه. ✍فواد ایزدی
📝 لانه جاسوسی دوم 🔻عضو شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اعدام و واکنش انگلیس به آن نوشت: 🔹حالا بستن سفارت یا اخراج سفیر هیچ، لااقل بچه حزب الهی ها اینجا تاریخ را به هم پیوند دهند که این سفارت کارکردش در امتداد سفارت آمریکا است و می‌شود نام آن را همیشه ٢ گذاشت.
📝چرا مردم را بر نمی تابند؟🤔 🔻حکایت روزنامه های زنجیره ای و ملت ایران، حکایت جنّ و بسم الله است. 🔸نام مردم را مصادره می کنند و با همین عنوان دزدی، لاف می زنند؛ 🔹اما هر جا که مردم به میدان می آیند، این حماسه حضور را سانسور می کنند. 🔸آنها -در کنار دشمنان اصلی ایران- بزرگ ترین ضربات را از همین درایت مردم خورده اند. 🔹حماسه دیروز مردم یزد، پاسخ به موقع به سه ماه عملیات روانی سنگین دشمن بود؛ 🔸و دقیقا به همین علت، در رسانه های غربگرا سانسور شد. 🔺"قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ... بگو: از این خشم تان بمیرید". ✍محمد ایمانی
💢هانی‌زاده: دست رد بشار اسد بر سینه ترکیه/ اسد فریب سیگنال‌های فریبنده اردوغان را نمی‌خورد 🗣کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل منطقه گفت: 🔸«ترکیه در تلاش است بشار اسد را از محور مقاومت و ایران جدا کند؛ موضوعی که سال‌هاست ترکیه و رژیم صهیونیستی با حمایت غرب روی آن کار می‌کنند که خوشبختانه با درایت آقای بشار اسد، موفق به تحقق این خواسته نشده‌اند.» ‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید: https://basirat.ir/fa/news/343373/
🔴 آیا می‌دانید دولت روحانی در سال ۹۷ شرکت ذخیره‌سازی گاز را منحل کرده بود؟ 👤 🔹 ​​​وزارت نفت دولت روحانی با انحلال شرکت ذخیره‌سازی گاز طبیعی در کمال خونسردی و سکوت خبری، باعث شد که ذخیره‌سازی گاز طبیعی در کشور به معنی واقعی از دستور کار خارج شود! 🔸 دولت دوم روحانی، ذخیره سازی گاز را منوط به حضور سرمایه‌گذار خارجی کرده بود که در شرایط تحریم، تصمیمی عاقلانه نبود. ✅ مدیران وزارت نفت روحانی، ذخیره‌سازی گاز برای فصل سرد را اقدامی غیراقتصادی می‌دانستند و به همین علت، زیرساخت های ذخیره‌سازی گاز را فراهم نکردند در حالی که ظرفیت ذخیره‌سازی از گاز مصرفی در اروپا ۲۲ درصد، روسیه ۱۹ درصد، آمریکا ۱۶ درصد، ترکیه ۷ درصد و ایران ۱،۷ درصد بود! 🔹 و همین ترک فعل دولت روحانی است که در ماه های سرد سالهای اخیر، کشور را با کمبود ذخیره برای جبران اوج مصرف گاز مواجه کرده است. 🔸 اقدام دشوار دولت رئیسی برای جبران بی‌عملی دولت روحانی ✅ رفع مشکل تامین گاز در زمان اوج مصرف، نیازمند حدود ۵،۵ میلیارد دلار برای ۱۴ پروژه عقب مانده در زیرساخت‌های ذخیره سازی گاز است که از این طریق بتوان ۲۰ درصد گاز مصرفی را ذخیره کرد. 🔹 ذخیره کردن گاز مساله ای چند ماهه یا یکساله نیست چرا که نیاز به ساخت محل های ذخیره سازی دارد که طبیعتا حتی در صورت تامین کامل منابع مالی، سالها زمان می برد. 🔸 از ابتدای دولت سیزدهم (یکسال اخیر) برنامه ذخیره‌سازی گاز به صورت جدی دنبال می‌ شود به نحوی که تا سال ۱۴۰۵ و در صورت تأمین کامل منابع، میزان ذخیره‌سازی از ۱،۷ به ۱۰ درصد تولید خواهد رسید. 💢 وزارت نفت دولت روحانی با پشت کردن به اولویت مهمی چون ذخیره‌سازی گاز طبیعی، ضربه سنگینی به صنعت نفت و گاز کشور وارد کرد؛ ضربه‌ای که تا سال‌ها تبعات آن بر پیکره صنعت نفت کشور باقی خواهد ماند.
سینه ی خود را شکافتم، به هر جای آسمان رفتم این سید (خامنه ای) را دیدم. باید قنبر حضرت خامنه ای کبیر بود. ‏علامه حسن زاده آملی(ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یگان ویژه خودروهای زرهی خود را به خیابان آورد، البته برای خدمت به مردم... اینجا سمیرم است. مشابه این فیلم از نقاط مختلف منتشر شده است. اینجا یگان ویژه دارد در مدیریت وضعیت معابر یخ زده به مردم خدمت رسانی میکند. دم مدافعان امنیت گرم...
🔴اکبری چه اطلاعاتی در مورد شهید فخری زاده به عوامل دشمن داد؟ 🔹هرچند اکبری در تعامل با انگلستان تعمد داشت اما یکی از راه های یافتن سوژه های جدید و کیس های ترور، پرسش‌های غیر مستقیم است. انگلستان هم که از دیر باز در زمینه مسائل جاسوسی تبهر خاصی داشته و دارد به خوبی از این روش استفاده می کند. افسران اطلاعاتیِ انگلیس کاملا هوشیارانه در مورد دکتر فخری زاده اطلاعاتی را از این جاسوس رده بالای خود دریافت می کنند. به عنوان مثال اکبری می گوید: «وقتی پرسید شخصی مثل دکتر فخری زاده اگر چنان پروژه‌ای باشد می تواند درگیر آن باشد می گفتم چرا نمی‌تواند؟» عوامل Mi6 با این پرسش به سه مساله بسیار مهم دست یافتند؛ اول اینکه فردی به نام فخری زاده وجود دارد (به دلیل مسائل امنیتی وجود شهید فخری زاده انکار شده بود)، دوم در چه زمینه ای فعالیت می‌کند و سوم در چه سطح کارکردی و علمی قرار دارد.
وزیر نفت: تا این لحظه خوشبختانه شبکه گاز در سراسر کشور پایدار است 🔹تنها در شهر تربت‌جام مشکل داشتیم که همکاران ما در حال پخش رایگان نفت سفید، کپسول گاز و ۱۷۰۰۰ بخاری برقی و نفتی هستند. 🔹تربت‌جام آخرین ایستگاه گازرسانی هست که قول می‌دهیم به‌زودی خط تقویت گازرسانی به این شهر برسد تا سال آینده شاهد قطعی گاز نباشیم.
🔴خط لوله گاز در ایران ۳۵۰ هزار کیلومتر است(حدود ۴۰هزار کیلومتر خطوط پرفشار و افزون بر ۳۰۰هزار کیلومتر شبکه فرعی). 🔹این یعنی تقریبا ۹ برابر خط استوا؛ می‌توانید با این خط لوله ۹ بار دور زمین را لوله‌کشی کنید؛ گاز رسانی به دورترین نقاط کشور و از روستاهای لب مرز تا کوهستانهای برف‌گیر. این رکورد در جهان کم‌نظیر است. آمریکا و روسیه اولین و دومین تولیدکننده گاز دنیا، 20 درصد از گاز مصرفی خود در پیک سرما را از طریق تامین می‌کنند. اما در ایران سومین تولیدکننده گاز دنیا در سال 97 شرکت ذخیره‌سازی گاز منحل شد! حالا در یکی از سردترین زمستان‌های چند دهه اخیر قرار داریم. بدون سرگردانی برای پیداکردن نفت یا هیزم یا زغال‌سنگ یا پهن گاو، فقط فندک بخاری را فشار داده‌ایم؛ برای بهره‌مندی از این نعمت، به فکر نقاط یخ‌زده کشور باشیم. 🔸️تصویر: دمای اتاق ما 🖋وحید یامین‌پور
💢حماسه کویر ✍🏻حسین حسینی‌نژاد 🔹آن روز که محمدابراهیم باستانی پاریزی در کتاب حماسه کویر در تعریف از مردمان کویرنشین این سؤال را می‌پرسد که: به راستی آدمی که از هشت فرسنگ راه، یک لوله آب باریک را از ۱۸۰ متر زیر زمین به روی زمین می‌آورد تا توبرهای گندم و انبانی جو بکارد و بردارد، آیا زندگی او حماسه نیست؟ هرگز تصورش را هم نمی‌کرد که روزی برسد که دو خط لوله، یکی ۱۳۰ میلیون مترمکعب و دیگری ۲۰۰ میلیون مکعب آب شیرین شده را پس از طی یک مسافت ۸۰۰ کیلومتری به دل کویر کرمان و یزد برسانند، آن هم نه برای کشت توبرهای گندم و انبانی جو بلکه برای تولید میلیون‌ها تن آهن و فولاد که یک قلم آن کارخانه بافق یزد است که دیروز توسط ریاست‌جمهوری سیدابراهیم رئیسی افتتاح گردید و سالانه ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را تولید می‌کند. 🔸واقعا در دل کویر، جایی که «اگر شتری بمیرد کلاغی نیست که بیاید چشمانش را درآورد» حتی «یک قاشق» آب هم کیمیاست‌. در این چنین جایی رساندن میلیون‌ها مترمکعب آب شیرین شده حماسه است‌. حماسه نامیدن این موضوع از آنجایی است که بر بنیاد رویکرد هیدروپلیتیک، منازعات آینده سرشتی آب پایه خواهد داشت. اندیشمندانی همچون توماس هومر و دیکسون معتقدند در آینده منازعات مدنی و جنگ‌ها ریشه در کمبود «منابع طبیعی» از قبیل آب، انرژی، جنگل‌ها و مواردی از این قبیل خواهد داشت. آنها طبیعت را کانون اصلی منازعه در قرن آتی می‌دانند. در این میان مسئله آب شیرین دارای اولویت چشم‌گیر می‌باشد. 🔹امروزه یافته‌های علمی و شواهد میدانی گویای این واقعیت هستند که بحران آب دیرگاهی است که آغاز شده و در آینده نیز فزایندگی و گستردگی بیشتری خواهد داشت به واقع وضعیت آب و محیط‌زیست حکایت از تاریک بودن چشم‌انداز امنیتی به خصوص در مناطق خشک و نیمه‌خشک ایران دارد زیرا تبدیل منابع تجدیدپذیر به منابع تجدید‌ناپذیر که ناشی از افزایش بی‌رویه مصرف است نتیجه‌ای جز کمبود آب و منازعه ندارد. بر این اساس انتقال آب شیرین از دریا به فلات مرکزی ایران به عنوان یک دستاورد ارزشمند علاوه بر کمک به رفع نیازهای صنعتی و کشاورزی می‌تواند مانع از ایجاد منازعات آب پایه در این مناطق گردد‌.
🔰حکایت جن و بسم‌الله ✍محمد ایمانی: ❄️حکایت روزنامه‌های زنجیره‌ای و ملت ایران، حکایت جن و بسم‌الله است. نام مردم را مصادره می‌کنند و با همین عنوان دزدی، لاف می‌زنند؛ اما هر جا که مردم به میدان می‌آیند، این حماسه حضور را سانسور می‌کنند. آنها‌ـ در کنار دشمنان اصلی ایران‌ـ بزرگترین ضربات را از همین درایت مردم خورده‌اند. حماسه مردم یزد، پاسخ به موقع به سه ماه عملیات روانی سنگین دشمن بود؛ و دقیقا به همین علت، در رسانه‌های غربگرا سانسور شد. «قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ... بگو: از این خشم‌تان بمیرید».
💢این خشم دلیل دارد 🖋کانال مکشوفات با انتشار نقشه‌ای از میزان کمک به اوکراین نوشت: 🔹تا امروز آمریکا ۱۰۰ میلیارد دلار برای جنگ دو کشور در اروپای شرقی هزینه کرده است. این را مقایسه کنید با درآمد کشور عظیم روسیه با درآمدهای سرشار نفتی و گازی در ۲۰۲۱ که نزدیک ۵۰۰ میلیارد دلار بوده. این هزینه سرسام‌آور برای یک کشور در اروپا بی‌دلیل نیست. 🔸به قول الکساندر دوگین ما در دوره «آخرین نبرد» هستیم. نبردی که نه تنها سرنوشت روسیه که سرنوشت قطب‌های آینده جهان را معین می‌کند. یا مانند تمام این ۸۰ سال بعد از جنگ دوم جهانی تک‌قطبی‌ خواهیم داشت یا امپراتوری آمریکا شکست خواهد خورد و هژمونی سلطه‌اش پایان می‌یابد. می‌پرسید؟ 🔹فکر کن تا حالا ۱۰۰ میلیارد دلار هزینه کرده باشی اما چهار تا پهپاد نهایتا ۲۰۰۰ دلاری سرنوشت جنگ را عوض کرده باشند و نیروها و آرایش جنگیات را زمین‌گیر! جدا عصبانیت هم دارد.
✳شناخت ولایت فقیه وحضرت امام خامنه ای از دیدگاه علما و مراجع تقلید 🔵 شهید مظلوم دکتر بهشتی: آنهایی که ولایت فقیه را قبول ندارند درهر مقامی که باشند سرنگون خواهند شد ولایت فقیه اصل همه اصل ها در همه نسل ها ست 🔵 آیت الله بهجت :در پاسخ به اینکه آقای خامنه ای برای رهبری جوان اند فرمودند: همان یکبار که گفتند علی(ع)جوان است برای هفت پشتمان کافیست. 🔵 آیت الله وحید خراسانی: من ایشان(امام خامنه ای)را از قدیم میشناسم و در سَلیمُ النَّفس بودن ایشان تردیدی ندارم. 🔵 آیت الله بهجت(ره): من تضمین میکنم که اولیاء الهی تو را تنها نگذارند.. 🔵 علامه جوادی آملی: هر لفظی غیر از "امام خامنه‌ای" جفاست به ایشان... 🔵 آیت الله ناصر مکارم شیرازی: تبعیت از حکم حکومتی ولی فقیه بر مراجع تقلید هم واجب است... 🔵 آیت‌الله اراکی: وظیفه ما در برابر کسی که لحظه لحظه عمرش برای میلیون ها نفر مایه برکت است بسیار سنگین است. 🔵 آیت‌الله فاضل لنکرانی : در مقام علمی و اجتهاد و فقاهت معظم له جای هیچ گونه تردید نیست. 🔵 آیت‌الله مکارم شیرازی: اگر مقام معظم رهبری حرمت نداشته باشند امروز هیچ کدام از ما ایرانی ها حرمت نخواهیم داشت. 🔵 آیت‌الله سبحانی: رهبر انقلاب از نعمت های الهی است و هر حرکتی که موجب تضعیف رهبری شود مسلماً حرام است. 🔵 آیت‌الله گلپایگانی : تضعیف شما را حرام میدانم . عمده ، عظمت شماست . شما رهبر مسلمین هستید. 🔵 آیت‌الله نوری همدانی: آیت‌الله خامنه‌ای نائب امام زمان(عج) است و در کل جهان فرمانده کل قواست. 🔵 آیت‌الله شبیری زنجانی: من آقای خامنه ای را هم مجتهد میدانم هم عادل. من ایشان را بر بعضی از علمای معروف ترجیح میدهم 🔵 آیت‌الله صافی گلپایگانی: در نظامی که آقای خامنه ای هست چه کسی را سراغ دارید که از ایشان مؤمن تر و دلسوز تر باشد 🔵 آیت‌الله علوی گرگانی: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران از نظر تدبیر،سیاست و علم بهترین رهبر دنیاست. 🔵 علامه حسن زاده آملی: سینه خودرا شکافتم،هرجای آسمان رفتم این سید رادیدم، باید قنبر خامنه‌ای کبیر بود. 🔵 آیت‌الله بهاءالدینی خطاب به امام خامنه ای: اجازه بدهید دستتان را ببوسم تا فردا که به محضر جدّه ام زهرا(س)مشرف شدم،عرض کنم دست ولی خودرا بوسیدم. 🔵 آیت‌الله مشکینی: ایشان(امام خامنه ای) سایر شرایط ولایت امت و رهبری جامعه ی اسلامی را به بهترین شکل داراست. 🔵 آیت‌الله محمد مومن (بعد از انتخاب امام خامنه ای در سال 68): بهتر از آقای خامنه ای نداشتیم و این لطف خدا بود که به ذهن ما خطور کرد. 🔵 آیت‌الله میرزا هاشم آملی: انتخاب شما از سوی خبرگان موجب آرامش گردید چرا که شما صاحب درایت هستید. 🔵 آیت‌الله خوشوقت: حراست از حریم ولایت بر همگان واجب است. 🔵 آیت‌الله صمدی آملی: چشم بصیرت ایشان بسیار بسیار تیز است پس حرف ایشان را درست بفهمید و اجرا کنید. 🔵 آیت‌الله شاه آبادی: اگر این سید اولاد پیغمبر را رها کنیم واقعا بیچاره ایم. مردم اگر به دین علاقه دارند باید بدانند فقط ایشان به درد میخورد. 🔵 علامه مرحوم بهلول: زهد آقای خامنه ای بیشتر از من است،چرا که من چیزی ندارم ولی آقای خامنه ای میتوانند داشته باشند و زهد می ورزند. 🔴 هشدارآیت الله ناصری دربارۀ امام خامنه ای : 👈 در آینده شاید مشکلاتی باشد سعی کنید از مقام رهبری جدا نشوید..
❤️ فوایدصلوات 🍃صلوات: تنها دعايي هست كه حتما مستجاب مي شود. 🍂صلوات : بهترين هديه از طرف خداوند براي انسان است. 🍃صلوات : تحفه‌اي از بهشت است 🍂صلوات : روح را جلا مي‌دهد. 🍃صلوات : عطري است كه دهان انسان را خوشبو مي‌كند. 🍂صلوات : نوري در بهشت است. 🍃صلوات : نور پل صراط است. 🍂صلوات : شفيع انسان است. 🍃صلوات : ذكر الهي است. 🍂صلوات : موجب كمال نماز مي‌شود. 🍃صلوات : موجب كمال دعا و استجابت آن مي‌شود. 🍂صلوات : موجب تقرب انسان است. 🍃صلوات : رمز ديدن پيامبر در خواب است. 🍂صلوات : سپري در مقابل آتش جهنم است. 🍃صلوات : انيس انسان در عالم برزخ و قيامت است. 🍂صلوات : جواز عبور انسان به بهشت است. 🍃صلوات : انسان را در سه عالم بيمه مي‌كند. 🍂صلوات : از جانب خداوند رحمت است و از سو فرشتگان پاك كردن گناهان و از طرف مردم دعا است. 🍃صلوات : برترين عمل در روز قيامت است. 🍂صلوات : سنگين‌ترين چيزي است كه در قيامت بر ميزان عرضه مي‌شود. 🍃صلوات : محبوب‌ترين عمل است. 🍂صلوات : آتش جهنم را خاموش مي‌كند. 🍃صلوات : فقر و نفاق را از بين مي‌برد. 🍂صلوات : زينت نماز است. 🍃صلوات : بهترين داروي معنوي است. 🍂صلوات : گناهان را از بين مي‌برد. 🌱 اللَّـهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدَ وآلِ مُحَمَّد و عجل فرجهم 🌱
🇮🇷 📝 ایران قدرت ۲۲ جهان در تجارت دریایی ❄️🌹❄️ 🔻کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل: 🔹ظرفیت ناوگان کشتیرانی ایران در سال ۲۰۲۲ با ۱۹۰ هزار تن افزایش به ۱۹ میلیون و ۴۴۱ هزار تن رسید و ایران جایگاه ۲۲ قدرت تجارت دریایی جهان را در این سال حفظ کرد. 🔸ظرفیت ناوگان کشتیرانی ایران از سه عضو گروه هفت کشور صنعتی یعنی فرانسه، ایتالیا و کانادا بیشتر است. 🔺کشورهایی مثل هلند، عربستان و برزیل نیز ناوگان کشتیرانی کوچک‌تری نسبت به ایران دارند.