هدایت شده از محمد جوانی
♨️تا حالا دقت کردی بودی که....
📌هفتاد سال پیش همه اسب داشتند اما آدمهای پولدار ماشین داشتن. الان همه ماشین دارند اما پولدارها اسب دارند!
📌سی سال پیش هر کی شهرنشین بود پولدار بود و هر کی روستا نشین بود، فقیر بود اما الان آدم های پولدار باغ و باغچه میخرند و بهش میگویند ویلا!
📌یک زمانی بود هر کس خونهاش رو لولهکشی گاز میکرد به همه فخر می فروخت. الان هر کی میتونه یک چای ذغالی پیدا کنه بخوره زود عکسشو رو استوری میکنه!
📌یک زمانی بود هرکس با لباس محلی در جامعه میگشت بهش می گفتن اُمُل. الان اجاره یک شب همان لباس محلی چند میلیون است!
📌یک زمانی بود اگر یک پدری برای دخترش تو باغ خودش عروسی می گرفت، می گفتن با گدایی داره دخترش رو شوهر میده. اما الان لاکچریترین عروسی ها تو باغچهها برگزار میشه!
✍دنیا به همین سرعت رنگ عوض میکنه. مواظب رنگهای زندگیتان باشید
🌹🎄🥀🍁🌹🎄🥀🍁🌹🎄
@Cwarfare
@Cwarfare
@Cwarfare
فردا ۲۰ محرم شهادت بی بی شریفه دخترامام حسن مجتبی علیه السلام هست
باخواندن دورکعت نمازویک یس و۱۰۰صلوات روحشوشادکنیدوحوائجتون را بخواهید
اللهم عجل لولیک الفرج
بانویی که هیچ بیماری را دست خالی برنمیگرداند 😭😭
بانو سیده شریفه کیست؟؟
بنت الحسن علیه السلام بانویی ست که کمتر از ایشان در مجالس عزای اباعبدالله علیه السلام یاد میشود..
بانو شریفه سلام الله علیها دختر امام حسن علیه السلام و خواهر حضرت قاسم و حضرت عبدالله بن حسن است
🏴 مسیر طولانی و پرپیچ و خم جاده های خاکی و آسفالت را میان نخلستان ها و از روی انشعاب های «فرات» تا رسیدن آستان مقدّس مزارش طی می کنیم.
از ابتدای کوچه و بازاری که به مرقد مطهّرش منتهی می شود، فضای خالی ای روی دیوارها پیدا نمی شود که روی آن بنر، پلاکارد یا پارچه ای که روی آن، از حضرتش تقدیر و تشکر شده، نصب نباشد.
آوازه و شهرتش هنوز به کشورهای مجاور نرسیده است.
کمتر زائری غیر از عراقی در حرمش دیده می شود؛ ولی در اینجا به *طبیب آل الله* شهرت دارد.
هیچ بیمار و گرفتاری نیست که مراجعه به آستانش کند و دست خالی و ناامید برگردد.
❓کافی است از یک عراقی بپرسید سیده شریفه کیست؟!
◀️ از آنجایی که دختر کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی (علیه السلام ) است و داغ و مصیبت و سختی های زیادی در زندگی، خصوصاً در راه «کربلا» تا «کوفه» و از «کوفه» در مسیر «شام» دیده است، طاقت ندارد هیچ بیمار و گرفتار و درمانده ای را ببیند و با آبرویی که پیش حق تعالی دارد، بلافاصله بیماریش را شفا می دهد.
اگر برایش نقّاره خانه درست کنند، باید شبانه روز برای معجزاتش نقاره ها به صدا درآیند.
سیده شریفه دختر امام حسن مجتبی (علیه السلام) است؛ بانوی جلیل القدری که همراه اسرای کربلا بعد از واقعه عاشورا از کربلا به کوفه آورده شد و در مسیر کوفه به شام، در نزدیکی شهر *حِلِّه* در فاصله 30 کیلومتری از کربلا، از شدّت مصائب و سختی هایی که دید، از ادامه سفر با اسرا بازماند و به شهادت رسید و در میان نخلستان های اطراف شهر آرمید.
نحوه ی شهادت این بانوی بزرگوار : 😭😭😭
در نقل قول آمده که هنگام جابجایی زنان و کودکان اهل بیت پیامبر، از کوفه به شام، این بانو که در اثر آزار و اذیت های سپاه ملعون یزید و ابن مرجانه لعنت اللّه و سختیهای اسارت بیمار شده بودند، در مسیر از روی ناقه ی شتر بر زمین میوفتند و بعد از ساعاتی حضرت ام کلثوم و حضرت زینب سلام الله علیها متوجه میشوند که بانو شریفه در کاروان نیستند 😭😭😭
هنگامی که به جستجوی بانو شریفه میروند، این خانم را در مسیر، روی خاک داغ بیابان پیدا میکنند 😭😭😭😭
طبق نقل قول راوی گفته میشود این بانو زیر دست و پای شتران به شهادت رسیدند 😭😭😭😭
آجرک اللّه يا بقية اللّه 😭😭😭
🏴🔰هدیه به قلب داغدار چهارده معصوم علیهم السلام؛وبه اذن ا...تعجیل در امر ظهور امام عصرمان عج الله و شهدا و اسرای کرب وبلا ۵ صلوات هدیه بفرمائید
اللّهم عجّل لولیک الفرج بحق الحسين علیه السلام 😭😭😭
کشکول اپرناک
📲 @khakam_aparnakam
هدایت شده از بیداری ملت
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سفر نتانیاهو به آمریکا یک حقیقت رو برای بار هزارم اثبات کرد
اونها مارو میکشن و به کشتن ما شاد میشن و جمع میشن یه جا کف میزنند و هر کس بیشتر خون ما رو ریخته باشه اون رو اعلی حضرت خودشون میدونن.
یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان ....
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟡دوست عزیز و دانشمندم جناب حجتالاسلام استاد احمد اولیائی، مطلب بسیار ارزشمندی تحت عنوان «اشتباهی که باید جبران شود» منتشر کرده است که مطالعه و دقت در آن و مطالبه بیشتر آن از اولیای تبلیغ دینی میتواند فصل جدیدی از فعالیتهای تبلیغی را شکل دهد: (متن ایشان را با برخی تغییرات تقدیم میکنم)
🔹ما یک خطای راهبردی در تبلیغ داشتیم؛ «تبلیغ خطابی» به جای «زیست مشترک».
یعنی گزارههای دینی را دائماً و غالباً از شبکههای تلویزیون و منبر و ... مستقیماً و مکرراً بیان کردیم؛ اما بسیاری از ما «زیست مشترک» یعنی همزیستی اخلاقی بلند مدت در زندگی روزمره در کنار مردم را فراموش کرده یا اهمیت آن را نادیده گرفتهایم.
شما الان تلویزیون را ببین ...
سمت خدا، محفل، معلی، عموروحانی، سخنرانیهای صبحگاهی، شبکه قرآن
در کنار اعزام مبلغ
رادیو معارف
تریبونهای نماز جمعه
و... (همه بیان دین به صورت لخت و مستقیم)
همه اینها خوب، مفید و لازمند اما هرگز کافی نیستند،
قدم زدن روزمره یک روحانی در محله و سلام کردن به کسبه و ...، اثر دیگری دارد.
🔸سفری که به روسیه داشتم، یک امام جماعت در بزرگترین مسجد سن پترزبورگ توجه ما را به خود جلب کرد. اصالتا تاجیکی بود.
دو ساعت با او بودیم. یک گزاره دینی بیان نکرد! فقط ادب و متانت و تواضع و پذیرائی و ...
نهایتاً او را به حرف آوردیم. گفت ایران با این شکل و شیوه تبلیغی به سمت سکولاریسم میرود!
گفتیم: چرا؟
گفت: «شما گزارههای دینی را دائماً به مردم میگویید. در حالی که پیامبر فقط روز جمعه خطبهای داشت؛ اما در طول هفته با مردم زندگی میکرد.»
#تبلیغ
#حوزه_علمیه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از الهادی
#شیخ_انصاری #کاشف_دزفولی #سیدعلی_شوشتری
🔻 راجع به مرحوم شیخ انصاری (رضوان الله تعالی علیه) نقل میکنند مرحوم شیخ در ایام جوانی و ایامی که در ایران بود خدمت یکی از علما به نام کاشف دزفولی رفت، حدود ظهر بود، در زد و خادم آمد، مرحوم شیخ گفت: به آقا بگویید که من آمدم از ایشان برنامهای بگیرم، کمکی بگیرم، دستوری بگیرم؛ میخواهم به نجف بروم، یک برنامهی معنوی که برای رسیدن به مقصد و رشد به من کمک کند.
🔸 خادم فراموش میکند که مطلب را منتقل کند، بعد از یک ساعت منتقل میشود و خود مرحوم کاشف جلوی در میآید و میبیند که طلبهی جوانی (مرحوم شیخ انصاری) ایستاده است؛ اولین دعایی که برای او میکند میگوید: همینطور که زیر این آفتاب یک ساعت در هوای گرمِ دزفول ایستادی و تحمل کردی، امید من این است که خدای متعال تو را مانند آفتاب چهره کند.
🔹 عرض میکند که آقا من آمدهام یک دستوری از شما بگیرم، برای تحصیل و ادامهی تحصیل عازم نجف هستم، میفرماید همین که برای تحصیل عازم نجف هستی خود این عبادت است، همین را درست پیگیری کن، إلّا اینکه به نجف رفتی یک سید علی شوشتری است که او هم از ما است، خدمت ایشان برس. ایشان فی الجمله آشنا بود که کجا برود.
کد ۴۳۶۰
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
55.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸#طلیعه : قسمت هفتم «پس از پنجاه سال»
🔻مسلمین پس از رحلت رسول خدا چه مسیری را انتخاب کردند که اگر به چیزی جز کربلا و عاشورا ختم میشد ما باید تعجب میکردیم ...
▫️«برنامه تلویزیونی راز»
🔖@raz_ofoghtv
در این ۱۵ دقیقه 👆
مرور نسبتاً کاملی داشتهام بر کتاب مهم "پس از ۵۰ سال"(قیام امام حسین علیهالسلام) اثر ارزشمند زندهیاد دکتر سیدجعفر شهیدی.
تحلیلی خلاصه بر وضع امت اسلام و خواص و نخبگان جامعهای که کارش به قتل فرزند رسول خدا کشیده شد.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴پشت پرده سناریویی برای گسترش جنگ...
⏪ده دلیل محکم برای اینکه انفجار در جولان هیچ ارتباطی با حزب الله نداشته و حتی احتمال برنامه ریزی صهیونیست ها دور از ذهن نیست.
۱- سفر نتانیاهو به آمریکا و دیدار با ترامپ، هریس و بایدن و احتمالاً هماهنگی برای گسترش جنگ و حمله به لبنان
۲- حضور نتانیاهو در مجلس سنای آمریکا و آن تشویق کذایی وی توسط سناتورها که نشانده حمایت کامل آمریکا از جنایات صهیونیست ها می باشد.
۳- شروع بازی های المپیک، با توجه به این حقیقت که بارها اسرائیل از غفلت رسانهای و افکارعمومی جهان در بازی های المپیک و جام جهانی فوتبال برای حمله و ضربه مقاومت استفاده کرده است.
۴- وقوع حادثه در یک محل ورزشی همزمان با بازی های المپیک برای تشدید موج خشم برعلیه حزب الله و گرفتن همراهی بیشتر دنیا در کنار مظلوم نمایی برای صهیونیست ها
۵- انتشار گسترده تصاویر و تعداد کشته شده ها برخلاف سایر حملات مقاومت که همواره با بایکوت شدید همراه بوده است.
۶- عدم انتشار آژیر خطر برخلاف سایر حملات هوایی مقاومت با توجه به عدم حضور صهیونیست ها در پناهگاه ها و تماشای بازی فوتبال
۷- حزب الله امروز چندین مقر نظامی و تجهیزات جاسوسی و نظامی اسرائیل را مورد هدف قرار داد و این رفتار حزب الله همواره در طول جنگ فعلی تکرار شده و نشاندهنده این موضوع است که اهداف حزب الله صرفاً نظامی است.
۸- حزب الله هیج انگیزه ای برای این حمله نداشته و نه تنها هیچ نفعی از این اتفاق نمی برد بلکه کاملاً به ضررش نیز می باشد.
۹- نه تنها حزب الله بلکه سایر نیروهای مقاومت پس از هر حمله بیانیه ای صادر کرده و مسئولیت آن را برعهده می گیرند و هیچ ترسی هم از آن ندارند ولی در این انفجار نه تنها حزب الله بیانیه تأیید صادر نکرده بلکه تکذیب هم می کند.
۱۰- برابر نقشه های منتشر شده از نقاط مورد حمله حزب الله، محل اصابت موشک جزء آن نقاط نبوده است.
⏪ در خوشبینانه ترین حالت، اسرائیل از این اتفاق میخواهد نهایت استفاده را بکند و ساعات آینده در سرنوشت جنگ می تواند تعیین کننده باشد.
#تحلیل
✍محمدمهدی شریعت
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۲۸ ژوئیه سال ۱۹۱۴
🏴آغاز جنگ جهانی اول
🏴آغاز تجزیه کشورهای اسلامی
🏴و آغاز تشکیل رژیم صهیونیستی
💠رهبرانقلاب
‼️جنگ اول و دوم جهانی میوه تلخ جدایی دین از سیاست است! ۸۳/۳/۱۴
‼️من تاریخ اروپا را تا حدود زیادی ورق زدهام و نگاه کردهام. حداقل در این صد سال، همین اروپاییها، دو جنگ جهانىِ پر از مفسده به وجود آوردند! ۷۶/۲/۱۰
‼️شما اروپا را در چهرههای بزک کردهی اتو کشیدهی کراوات بستهی ادکلن زده نبینید، حقیقت اروپا در جنگ جهانی اول و دوم است! ۷۳/۱۱/۳
‼️آنروزیکه فاتحان جنگ جهانی اول، منطقهی غرب آسیا، یعنی قلمرو آسیایی حکومت عثمانی را به عنوان مهمترین غنیمت جنگی، میان خود در کنفرانس پاریس تقسیم میکردند، نیاز به یک پایگاه امن در قلب این منطقه را برای تضمین سلطهی دائمی خود بیش از پیش احساس کردند. انگلیس از سالها پیش از آن، با طرح بالفور زمینه را آماده کرده و با همفکری زرسالاران یهودی بدعتی به نام صهیونیسم را مهیّای نقشآفرینی کرده بود؛ و اکنون زمینههای عملی آن فراهم میشد. از همان سالها مقدّمات را بتدریج در کنار هم چیدند و سرانجام پس از دوّمین جنگ جهانی با استفاده از غفلت و گرفتاری دولتهای منطقه، ضربهی خود را وارد آوردند و رژیم جعلی و دولتِ بدون ملّتِ صهیونیست را اعلام کردند. آماج این ضربه در درجهی اوّل ملّت فلسطین و در درجهی بعد همهی ملّتهای این منطقه بودند. ۹۹/۳/۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
📆۲۸ ژوئیهٔ سال ۱۹۸۶م
🗓فوت آن ماری سلینکو
🏳نویسنده رمان دزیره
💠رهبرانقلاب
‼️وقتی به اطراف قضیه جنگ تحمیلی نگاه میکنیم، میبینیم واقعاً یک چیز فوقالعاده است. ما قدردانی درستی نمیکنیم. من نگاه میکنم، میبینم «سرود مارسیزِ» معروف فرانسویها به گمانم یادگار جنگ فرانسه با ایتالیاست؛ چون مال «مارسی» در جنوب فرانسه است. همین «بناپارت» هم که بعدها امپراتور فرانسه شد، یک افسر است. البته، این مندرج در تاریخ نیست. من «دزیره» داستان معروف فرانسوی را که خواندم، دیدم این معنا در آنجا هست، وقتی که سربازان فرانسوی در جنگ پیروز شده بودند و بر میگشتند، در مارسی این سرود را میخواندند. این سرود، به عنوان سرود آزادیخواهی در سراسر دنیا، سرود ملی فرانسه شد و ظاهراً هنوز هم سرود ملی فرانسه «مارسیز» است. در تبریز، در سالهای ۱۳۳۷ق یعنی سالهای قیام «شیخ محمّد خیابانی» این را «کسروی» مینویسد که در مرکز انجمن آنجایی که مرکز آنها بود؛ ظاهراً عمارت روزنامهی تجدّد جمع میشدند: «روزها سرود پخش میکردند؛ از جمله سرود مارسیز را.» یعنی در تبریز ما به عنوان نشانهی آزادیخواهی، آن سرود را پخش میکردند! حالا این سرود چیست؟ مثل همان سرود خودمان، که بچهها میخواندند: «ما مسلّح به الله اکبریم.» سرود «مارسیز» به دلیل برخوردار بودن از آهنگ و مضمون خوب، به سرود ملی فرانسه تبدیل شده است. این، مسألهی بسیار مهمّی است. این قدردانی از جنگ است، حقیقتاً اگر راستش را بخواهید، ما این قدردانی را نکردهایم! ۷۲/۶/۲۹
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini