↬.•.✿.•.↫
•
•
|السَّلـامُعَلَيْڪَأَيُّهـَاالْوَلِےُّالنَّاصِحُ|
#سلـامعاشقانبرحضرتِعشق😌✋🧡
•{🏴}•
•{ #خانواده_درمانی 👨👩👧👦}•
.
.
یادتون باشہ😎👇
1⃣قدردانی کنید
2⃣غر نزنید
3⃣همسرتان را تایید کنید
4⃣شنونده خوبی باشید
5⃣کینه ورزی و قهر نکنید
#دلبرانه
@mamanogolpooneha☘
☘صبح پا میشی ...
آقا صدات میکنه:
_خاااانومی به این گلای زبون بسته آب دادی عزیزم؟؟
..(و شما که فراموش کردین😁):
_آقاجونی یادت رفته؟؟
رسیدگی به تمام گلهای خونه روی دوش شماست .
ازجمله رسیدگی به من😅
چون گل سرسبد خونه ام💕☘💕
آقایی: 😍😍امان از دست زبونِ شما
#خیلی_دلبرانه
@mamanogolpooneha☘
【• #رزق_معنوے •】
.
.
+⚠️
.
.
🍁• •
•
•
براےدلبستن ، به"خدا"♥️
باید دلتــ را بهشگــرهبزنی !
یکی زیر ... یکی رو ...
مادربزرگممیگفت :
"قالیدستبافتمرگندارد:)
#چقدرقشنگ!
@mamanogolpooneha☘
•↟❅↡•
علتــ اینڪه براۍ بسیارۍ از
انسانہا تمرڪز حواس، بہ ویژه
در نماز ڪار آسانے نیستــ بہ
این جہتــ استــ ڪه ڪارهاۍ
بیرونے از نماز، الهےونیستــ...!🌱
〖#آیتاللهجوادۍآملے〗
•
@mamanogolpooneha☘
シ↻❅.•
.
همین الان خداروشڪر ڪن ڪه چشماتــ میبینہ...[:🌈•.
|🤲🏻| #خدایاشڪرت
.
•
@mamanogolpooneha☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸🌸
دلتون مگنت های خوشگل با عکس های خودتون نمی خواد ؟؟؟؟😍
در شیشه های سس و مربا رو دور نندازین🚯🚫 و حتما کلیپ بالا رو هم ببینین
#مامانِ_هنرمند😍
@mamanogolpooneha☘
🍆برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازین
تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه.
#مامانِ_هنرمند
@mamanogolpooneha😍
روشـــツــنی خونه [🌙]
🍆برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بن
[ مخصوصِ خانومایی که امروز ناهار غذای بادمجونی داشتن😉 ]
[#کیک1234🎂]
☘مواد لازم:
کره 1 لیوان
شیر 1 لیوان
وانیل 1 ق چ
شکر 2 لیوان
آرد 3 لیوان
بیکینگ پودر 3 ق چ
نمک 3 پنس
تخم مرغ 4 عدد
☘طرز تهیه:
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید
کره و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا رنگش سفید بشه.
بعد که کاملا پف کرد و رنگش روشن شد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کرده و خوب بزنید. مهمه که خوب هم بزنید توی کیفیت کیک خیلی تاثیر میذاره آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ویسک کنید. و یا الک کنید.سوال: 3 پنس نمک یعنی چقدر؟ جواب: اگه شما انگشت شست و اشاره رو توی نمک فرو کنید و بعد دو انگشت رو به هم بچسبونید... هرچی نمک بین دو انگشتتون بمونه یعنی یک پنس. ولی اگه با این شیوه راحت نیستید میتونید با نمکدون سه بار روی آرد بپاشید. فقط سه بار و نه بیشتر. سوراخهای نمکدون هم زیاد بزرگ نباشه.حالا یک سوم آرد رو توی مخلوط ریخته و هم بزنیدبعد نصف شیر رو بریزید و هم بزنید...بعد نصفی از آرد باقی مونده...بعد بقیه شیر...بعد هرچی آرد مونده...پس به ترتیب مواد رو اینطوری مخلوط میکنیم. زیاد هم هم نزنید. برای هر مرحله پنج ثانیه کافیه.باید همون موقع که فر رو روشن کردید به اندازه کف قالب کاغذ روغنی ببرید و کف قالب رو کاغذ انداخته و بعد کف و دیواره رو چرب کنید. مواد رو توی قالب ریخته و قالب رو سه بار بالا آورده و به سطح بکوبید تا هوای اضافی خارج شه.حالا بذارید بپزه تا زمانی که کارد رو که توی کیک فرو میکنید تمیز بیرون بیاد. برای من دقیقا یک ساعت شد ولی فر تا فر فرق میکنه. از بعد از نیم ساعت دیگه مرتب چکش کنید که یه وقت زیادی تو فر نمونه و خشک نشه. توجه داشته باشید که کیک باید نرم و لطیف بشه و اگه زیاد توی فر بمونه خشک میشه و دیگه اون کیفیت عالیش رو نخواهد داشت.از فر خارج کرده و اجازه بدید سرد شه. ممکنه چند میليمتر پفش بخوابه. ولی فقط چند میل. یعنی زیاد محسوس نیست نگران نباشید.این رسپی مايه کیک زیادی به شما میده. پس حالا با توجه به اینکه تصمیم دارید چه شکلی کیک تون رو درست کنید میتونید توی قالب بریزید.
#خوشمزه_جاتی😋
@mamanogolpooneha☘
💎 در رفتار با فرزند تا آنجا که ممکن است از کارهای بد او #تغافل کنید...
⭕️ پدر و مادری که به بچه خود نیش میزنند ، فرزند وقتی قدرت پیدا کرد از دامان آنها فرار خواهد کرد...
#استاد_پناهیان
@mamanogolpooneha☘