#کوفته_حسن_پاشا
مواد لازم؛
500 گرم گوشت چرخی گوساله با چربی متوسط ،
1 عدد پیاز متوسط ،
1 عدد تخم مرغ ،
1 پیمانه جعفری ،
1 پیمانه آرد سوخاری ،
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی ،
1 قاشق چایخوری زیره ،
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ،
1 قاشق چایخوری نمک.
مواد لازم برای کرم:
4-5 عدد سیب زمینی متوسط ،
1 قاشق چایخوری نمک ،
1 قاشق غذاخوری کره ،
نصف پیمانه پنیر پیتزا رنده شده ،
نصف کمتر پیمانه شیر ،
فلفل سیاه.
طرز تهیه؛
اول از همه کرم رو آماده میکنیم سیب زمینی های متوسط رو پوست میکنیم ، از طول برششون میدیم، توی یه قابلمه تا نیمه آب میریزیم روی حرارت میزاریم و نمکو سیب زمینا رو به آب اضافه میکنیم و صبر میکنه تا بپزا و تا نرم شه. بعد از پخته شدن ، با کمک چنگال سیب زمینیا رو پوره میکنیم بعد کره و پنیر پیتزا رنده شده رو بهش اضافه کنیم. بهتره برای پوره کردن و مخلوط کردن از غذاساز یا مخلوط کن استفاده کنین تا کرم بهتری بدست بیارین. بعد پوره رو داخل قیف میریزیم و میریم سراغ تهیه کوفته ، گوشت خود رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم ، پیاز و جعفری رو خرد میکنیم و با بقیه مواد به گوشت اضافه کرده ورز میدیم تا کوفته خودشو بگیره و بدست نچسبه. نه تا کوفته درست میکنیم و به شکل کاسه در میاریم و توی سینی فر میزاریم از کرممون داخلشون میریزیم میتونید روش یکم گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه بریزید ولی نه خیلی بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میپزیمش.
نوش جان
🍲 @bebinobepaz
امروز اومدم با رسپی یه پلوی اردبیلی معطر و خوش طعم که البته اردبیلی های عزیزمون این پلو رو به صورت کته و با گوشت ماهیچه گوسفندی سرو میکنن😊
سوغان پلو (پیاز پلو) اردبیلی😋
ابتدا برای هر نفر سه یا چهار عدد پیاز کوچک رو پوست گرفته نمک و آبلیمو زده در مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و مغزپخت بشن سپس از روغن خارج کنید و کنار بذارید.
یک عدد پیاز متوسط رو نگینی ریز خرد کنید و به روغن ماهی تابه اضافه کنید و سرخ کنید.
برای سه نفر دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، دو قاشق غذاخوری آرد نخودچی یا پودر جو دو سر یا آرد سوخاری ، نمک ، فلفل و سماق مخلوط کنید ، خوب ورز
بدید و قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید و تو روغن سرخ کنید سپس پیاز داغ نگینی سرخ شده رو به قلقلی ها اضافه کنید.
سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید ته دیگ نان یا سیب زمینی بذارید و از برنج آبکش شده یک لایه بریزید و لایه بعد سوغان ها(پیازهای کوچک) تفت داده شده و گوشت قلقلی هارو قرار بدید و لایه بعد دوباره برنج بریزید و نصف استکان زعفران دم شده اضافه کنید و بذارید دم بکشه.
پلوی معطر و خوش طعم شما آماده اس نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #۵۰تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
تپلا عجله کنید😁
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰توم
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #150 تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #8۰تومان تا #200 تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
تپلا عجله کنید😁
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
دسر انبه
این دسر ژله ای هم خیلی ساده است. فقط کمی زمان لازمه تا دسر سرد بشه و خودش رو بگیره. پوست سه عدد انبه رو بگیرید و اون رو خرد کنید. انبه رو به همراه دو پیمانه آب خنک، دو قاشق ژلاتین بنماری شده و چهار قاشق شکر داخل مخلوط کن بریزید. مواد رو به خوبی میکس کنید. در آخر هم 200 گرم خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید. طعم دسر رو بچشید و اگه لازمه کمی دیگه شکر اضافه کنید. مایع رو داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار بدید. دسر انبه خوشمزه شما بعد از 4-6 ساعت آماده سرو هست.
– اگه مایل هستید دسر مجلسی تری داشته باشید میتونید دسر ژله ای رو به صورت دو رنگ درست کنید. کافیه اول یه ژله بستنی ساده به رنگ سفید درست کنید. نصف قالب رو با این مایه پر کنید و بگذارید چند ساعتی توی یخچال بمونه تا خودش رو بگیره. بعد لبه های ژله بستنی رو از قالب جدا کنید. قالب رو توی آب جوش فرو کنید. کمی تکان بدید تا کاملا از دیواره های قالب جدا بشه. ولی ژله رو به هیچ وجه خارج نکنید. لبه ژله رو به آرومی با دست بلند کنید. مخلوط ژله انبه ای رو از کنار داخل قالب بریزید تا روی ژله بستنی سفید رو بپوشونه. و مجددا در یخچال قرار دهید. نوش جان ❤️❤️.
🍲 @bebinobepaz
.
موس کیک آناناس-رزماری
مواد لازم کیک اسفنجی با رزماری:
آرد -83 گرم؛
شکر -67 گرم
روغن نباتی -53 گرم
خامه ترش 26٪ -67 گرم؛
تخم مرغ -0.5 عدد ؛
رزماری تازه -1 قاشق چایخوری ؛
بیکینگ پودر - 1 گرم؛
جوش شیرین - نوک چاقو (حدود ۱/۸ قاشق چایخوری) ؛
نمک یک پینچ ؛
رنگ سبز
⠀
در کاسه همزن ، همه مواد را مخلوط کنید در دمای 170 درجه سانتیگراد برای حدود 20-25 دقیقه بپزید. اندازه قالب ۱۸ سانتیمتر میباشد.
ژله آناناس-انبه
پوره آناناس -80 گرم ؛
پوره انبه -40 گرم؛
شکر (1) -20 گرم؛
پکتین 2.5 گرم؛
شکر (2) -8 گرم؛
آب لیمو -13 گرم
در یک قابلمه ، پوره انبه و آناناس را با شکر (1 ) تا 40 درجه سانتی گراد گرم کنید ، سپس شکر(2) را با پکتین مخلوط کرده بصورت بارانی روی پورهها ریخته ، مرتب هم بزنید و به مدت 1 دقیقه بجوشانید ، در پایان آب لیمو را اضافه کنید در قالب قطر ۱۸ ریخته بگذارید منجمد شود.
⠀
مواد لازم موس آناناس:
شکلات سفید - 60 گرم؛
پوره آناناس - 200 گرم؛
ماست 3٪ - 50 گرم؛
ورق ژلاتین - 10 گرم ؛
خامه 33٪ - 220 گرم
⠀
ژلاتین را از قبل در آب سرد خیس کنید. در یک قابلمه ، پوره آناناس را تا 45-50 درجه گرم کنید ، ژلاتین فشرده شده را اضافه کرده هم بزنید تا ژلاتین کامل حل شود و روی شکلات سفید ریخته ، با لیسک هم بزنید تا یکدست شود و ماست را بریزید و مخلوط کنید سپس بگذارید خنک شود. در یک کاسه جداگانه ، خامه را بزنید تا نیمه فرم بگیرد بعد با ترکیب آناناس و شکلات مخلوط کنید.
مونتاژ:
کف یک رینگ به قطر ۲۰ سانتیمتر را با سلیفون بپوشانید، مقداری از موس را در رینگ بریزید روی موس ژله آناناس انبه را بگذارید سپس باقی موس را روی آن بریزید و در آخر کیک را روی آن گذاشته کمی فشار دهست تا کاملا در موس فرو رود و فقط سطحش مشخص باشد. روی آنرا با سلیفون بپوشانید و در فریزر بگذارید تا منجمد شود. بعد از رینگ خارج کرده و با اسپری مخملی کاور کنید.
🍲 @bebinobepaz
.
ساندويچ مرغ و بادمجان🫔🥪
تركيب خفن اين دو ميشه يه ساندويچ بينهايت خوشمزه 🤤
به كسايي كه بادمجان دوست دارن حتما پيشنهاد ميشه👌🏻😚
براي افطار دست بكار بشين🥖🥪
موادي كه نياز ؛
سينه مرغ٢ تكه كامل مكعبي خرد شده ريز
پياز ١ متوسط
قارچ ٣٠٠ گرم( مقدار دلخواه)
سير ٣ حبه
بادمجان ٣ عدد متوسط
نمك فلفل سياه ،پاپريكا، ادويه كاري ميزان لازم
نان باگت، خيارشور كاهو، پنير گودا، گوجه براي داخل ساندويچ
براي سس ساندويچ؛
سس مايونز ٣ ق غ خوري
پيازچه ريز خرد شده
جعفري
خردل ملايم ١ ق غ خوري
نمك و فلفل
پياز رو نگيني خرد كنين با يه كم كره تفت بدين تا سبك بشه سير رو ريز خرد كنيد ب پياز اضافه مرغ هارو هم بريزيد و خوب تفت بدين ادويه ها هم ب مرغ اضافه كنيد ( پاپريكا حذف نشه) كامل كه سرخ شدن مرغ ها در اخر قارچ خرد شده رو هم بريزيد تا تفت بخوره وقتي مايه مرغ اماده شد كنار بزاريد. بادمجون هارو هر مدل كه دوست دارين برش بدين سرخ كنيد و در اخر روغن اضافيش رو خوب بگيريد.
سس ساندويچ تركيب پيازچه خرد شده، سس مايونز و ١ ق غ خردل و يه كوچولو جعفري نمك و فلفل در اخر روي نون از سس بزنيد ب ترتيب از هر تركيبي كه دوست دارين( گوجه، خيارشور، پنير ، كاهو ) بزاريد و
نوش جان كنيد😘👌🏻
🍲 @bebinobepaz