eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰تومن راحتی سایز ۳۸ تا ۶۰😍 تپلا عجله کنید😁 https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر انبه  این دسر ژله ای هم خیلی ساده است. فقط کمی زمان لازمه تا دسر سرد بشه و خودش رو بگیره. پوست سه عدد انبه رو بگیرید و اون رو خرد کنید. انبه رو به همراه دو پیمانه آب خنک، دو قاشق ژلاتین بنماری شده و چهار قاشق شکر داخل مخلوط کن بریزید. مواد رو به خوبی میکس کنید. در آخر هم 200 گرم خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید. طعم دسر رو بچشید و اگه لازمه کمی دیگه شکر اضافه کنید. مایع رو داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار بدید. دسر انبه خوشمزه شما بعد از 4-6 ساعت آماده سرو هست. – اگه مایل هستید دسر مجلسی تری داشته باشید میتونید دسر ژله ای رو به صورت دو رنگ درست کنید. کافیه اول یه ژله بستنی ساده به رنگ سفید درست کنید. نصف قالب رو با این مایه پر کنید و بگذارید چند ساعتی توی یخچال بمونه تا خودش رو بگیره. بعد لبه های ژله بستنی رو از قالب جدا کنید. قالب رو توی آب جوش فرو کنید. کمی تکان بدید تا کاملا از دیواره های قالب جدا بشه. ولی ژله رو به هیچ وجه خارج نکنید. لبه ژله رو به آرومی با دست بلند کنید. مخلوط ژله انبه ای رو از کنار داخل قالب بریزید تا روی ژله بستنی سفید رو بپوشونه. و مجددا در یخچال قرار دهید. نوش جان ❤️❤️. 🍲 @bebinobepaz
موس کیک آناناس-رزماری 🍲 @bebinobepaz
. موس کیک آناناس-رزماری مواد لازم کیک اسفنجی با رزماری: آرد -83 گرم؛ شکر -67 گرم روغن نباتی -53 گرم خامه ترش 26٪ -67 گرم؛ تخم مرغ -0.5 عدد ؛ رزماری تازه -1 قاشق چایخوری ؛ بیکینگ پودر - 1 گرم؛ جوش شیرین - نوک چاقو (حدود ۱/۸ قاشق چایخوری) ؛ نمک یک پینچ ؛ رنگ سبز ⠀ در کاسه همزن ، همه مواد را مخلوط کنید در دمای 170 درجه سانتیگراد برای حدود 20-25 دقیقه بپزید. اندازه قالب ۱۸ سانتیمتر می‌باشد. ژله آناناس-انبه پوره آناناس -80 گرم ؛ پوره انبه -40 گرم؛ شکر (1) -20 گرم؛ پکتین 2.5 گرم؛ شکر (2) -8 گرم؛ آب لیمو -13 گرم در یک قابلمه ، پوره انبه و آناناس را با شکر (1 ) تا 40 درجه سانتی گراد گرم کنید ، سپس شکر(2) را با پکتین مخلوط کرده بصورت بارانی روی پوره‌ها ریخته ، مرتب هم بزنید و به مدت 1 دقیقه بجوشانید ، در پایان آب لیمو را اضافه کنید در قالب قطر ۱۸ ریخته بگذارید منجمد شود. ⠀ مواد لازم موس آناناس: شکلات سفید - 60 گرم؛ پوره آناناس - 200 گرم؛ ماست 3٪ - 50 گرم؛ ورق ژلاتین - 10 گرم ؛ خامه 33٪ - 220 گرم ⠀ ژلاتین را از قبل در آب سرد خیس کنید. در یک قابلمه ، پوره آناناس را تا 45-50 درجه گرم کنید ، ژلاتین فشرده شده را اضافه کرده هم بزنید تا ژلاتین کامل حل شود و روی شکلات سفید ریخته ، با لیسک هم بزنید تا یکدست شود و ماست را بریزید و مخلوط کنید سپس بگذارید خنک شود. در یک کاسه جداگانه ، خامه را بزنید تا نیمه فرم بگیرد بعد با ترکیب آناناس و شکلات مخلوط کنید. مونتاژ: کف یک رینگ به قطر ۲۰ سانتیمتر را با سلیفون بپوشانید، مقداری از موس را در رینگ بریزید روی موس ژله آناناس انبه را بگذارید سپس باقی موس را روی آن بریزید و در آخر کیک را روی آن گذاشته کمی فشار دهست تا کاملا در موس فرو رود و فقط سطحش مشخص باشد. روی آنرا با سلیفون بپوشانید و در فریزر بگذارید تا منجمد شود. بعد از رینگ خارج کرده و با اسپری مخملی کاور کنید. 🍲 @bebinobepaz
ساندويچ مرغ و بادمجان🥪 🍲 @bebinobepaz
. ساندويچ مرغ و بادمجان🫔🥪 تركيب خفن اين دو ميشه يه ساندويچ بينهايت خوشمزه 🤤 به كسايي كه بادمجان دوست دارن حتما پيشنهاد ميشه👌🏻😚 براي افطار دست بكار بشين🥖🥪 موادي كه نياز ؛ سينه مرغ٢ تكه كامل مكعبي خرد شده ريز پياز ١ متوسط قارچ ٣٠٠ گرم( مقدار دلخواه) سير ٣ حبه بادمجان ٣ عدد متوسط نمك فلفل سياه ،پاپريكا، ادويه كاري ميزان لازم نان باگت، خيارشور كاهو، پنير گودا، گوجه براي داخل ساندويچ براي سس ساندويچ؛ سس مايونز ٣ ق غ خوري پيازچه ريز خرد شده جعفري خردل ملايم ١ ق غ خوري نمك و فلفل پياز رو نگيني خرد كنين با يه كم كره تفت بدين تا سبك بشه سير رو ريز خرد كنيد ب پياز اضافه مرغ هارو هم بريزيد و خوب تفت بدين ادويه ها هم ب مرغ اضافه كنيد ( پاپريكا حذف نشه) كامل كه سرخ شدن مرغ ها در اخر قارچ خرد شده رو هم بريزيد تا تفت بخوره وقتي مايه مرغ اماده شد كنار بزاريد. بادمجون هارو هر مدل كه دوست دارين برش بدين سرخ كنيد و در اخر روغن اضافيش رو خوب بگيريد. سس ساندويچ تركيب پيازچه خرد شده، سس مايونز و ١ ق غ خردل و يه كوچولو جعفري نمك و فلفل در اخر روي نون از سس بزنيد ب ترتيب از هر تركيبي كه دوست دارين( گوجه، خيارشور، پنير ، كاهو ) بزاريد و نوش جان كنيد😘👌🏻 🍲 @bebinobepaz
انرژی بال کرنبری 👌😋😋l مواد لازم 👇👇 ۱/۲ پیمانه بادام هندی خام ۱/۲ پیمانه بادام ۱/۲ پیمانه کرنبری خشک (توت خرس خشک یا کرنبری خشک از عمل دهیدراتاسیون میوه تازه آن بدست می‌آید. مانند کشمش که از خشک کردن انگور بدست می‌آید. از توت خرس خشک در تهیه سالاد، غذاها و دسرها استفاده می‌شود یا به تنهایی خورده می‌شود) ۱/۲ پیمانه خرما (۶ تا ۷ عدد ) ۱/۴ ق چ وانیل نوک ق چ نمک . طرز تهیه 👇👇👇 بادام هندی و بادام رو تو غذاساز بریزین و با سرعت بالا مخلوط کنید ، مراقب باشید که مواد کاملا ریز بشه اما به کره مغز تبدیل نشه بقیه مواد رو بهشون اضافه کنید ، دو قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید مواد خمیری شکل رو تو ظرف بریزین و به بیست قسمت مساوی تقسیم کنید و با دست گردشون کنید توپک ها رو تو یه ظرف در دار ، داخل یخچال بزارین و هر وعده یک تا دو توپک رو به عنوان میان وعده نوش جان کنید 😋👌 اطلاعات غذایی برای هر توپک 👇 تعداد کل توپک ها : ۲۰ عدد کالری: ۱۰۲ چربی کل: ۶ گرم چربی اشباع شده: ۱ گرم چربی ترانس : ۰ چربی غیر اشباع : ۵ گرم کلسترول : ۰ سدیم: ۷ میلی میلی گرم کربوهیدرات: ۱۲ گرم فیبر: ۲ گرم قند: ۹ گرم پروتئین : ۳ گرم 🍲 @bebinobepaz
😍سالاد روسی 😍 مواد لازم: _سیب زمینی پخته شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم _ژامبون یا کالباس خرد شده یک پیمانه _خیارشور خرد شده یک پیمانه _نخود فرنگی پخته شده یک پیمانه _هویج پخته شده یک پیمانه مواد سس: _ماست نصف لیوان _سس مایونز یک ق غ ( به دلخواه) _روغن زیتون یک ق غ _آب لیمو ۲ ق غ _نمک و فلفل به میزان لازم . ترکیبات سس را با هم کاملا مخلوط کرده و حداقل یک ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود. در ظرفی بزرگ سیب زمینی، ژامبون ،خیارشور، نخودفرنگی و هویج را با هم ترکیب کرده و به آن سس را اضافه کرده و یک ساعت در یخچال قرار داده و سرد نوش جان کنید😋 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محمره با نان پیتای سرخ شده 🍲 @bebinobepaz