😍سالاد روسی 😍
مواد لازم:
_سیب زمینی پخته شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
_ژامبون یا کالباس خرد شده یک پیمانه
_خیارشور خرد شده یک پیمانه
_نخود فرنگی پخته شده یک پیمانه
_هویج پخته شده یک پیمانه
مواد سس:
_ماست نصف لیوان
_سس مایونز یک ق غ ( به دلخواه)
_روغن زیتون یک ق غ
_آب لیمو ۲ ق غ
_نمک و فلفل به میزان لازم
.
ترکیبات سس را با هم کاملا مخلوط کرده و حداقل یک ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود. در ظرفی بزرگ سیب زمینی، ژامبون ،خیارشور، نخودفرنگی و هویج را با هم ترکیب کرده و به آن سس را اضافه کرده و یک ساعت در یخچال قرار داده و سرد نوش جان کنید😋
🍲 @bebinobepaz
محمره با نان پیتای سرخ شده
امتحان کردن غذاهای ملل مختلف چیزی کمتر از سفر کردن به آن کشور نیست.
اینبار میخواهیم با سفر کردن به خاورمیانه طرز تهیه یک پیش غذای عربی که خیلی پرطرفدار است را به شما آموزش دهیم.
محمره با نان پیتای سرخ شده را میشود هم به عنوان یک پیش غذا و هم به عنوان میان وعده در مهمانیها سرو کرد. این پیش غذا جز دیپها محسوب میشود، اما میتوانید از آن به عنوان سس در کنار کباب و ماهی و غذاهای گوشتی استفاده کنید.
با طرز تهیه محمره همراه ما باشید.
مواد لازم:
فلفل دلمه قرمز... چهار عدد
نعنا تازه... پنج عدد
سس انار... سه قاشق غذاخوری
پیازچه... 10 گرم
گردو... 50 گرم
سیر... دو حبه
زیره... یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل... به مقدار لازم
روغن زیتون... یکچهارم پیمانه
پرک فلفل قرمز... یک قاشق غذاخوری
نان پیتا... دو عدد
طرز تهیه:
مرحله اول
ابتدا فلفل دلمهایها را بشویید و داخل سبد قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
مرحله دوم
فلفل دلمهایها را روی گاز کبابی کنید یا روی سینی فر بچینید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابی شوند.
مرحله سوم
بعد از این که فلفل دلمهایها کبابی شدند، آنها را داخل یک کیسه قرار دهید و در کیسه را ببندید تا داخل کیسه بخار کند. سپس آنها را از کیسه بیرون آورده و پوستشان را بگیرید.
مرحله چهارم
فلفل دلمهایهای پوست کنده شده را داخل غذاساز بریزید. نعنای تازه، پیازچه، سیر، زیره، گردو و نمک و فلفل را هم اضافه کرده و در آخر سس انار و روغن زیتون را اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید. مواد را انقدر مخلوط کنید تا پورهمانند و یکدست شوند.
مرحله پنجم
غذاساز را خاموش کنید و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و دوباره به مخلوط کردن ادامه دهید.
🍲 @bebinobepaz
💜#بوریتو_مرغ💜
بوریتو یک غذای سالم و معروف مکزیکی است که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. این غذا را می توان در تمامی وعده ها استفاده نمود .
موادلازم :
گوجه فرنگی دو عدد درشت
پیازچه یک ساقه متوسط
فلفل دلمهای یک عدد کوچک
جعفری تازه یک دسته کوچک
سیر تازه یک حبه
لیموی تازه یک عدد کوچک
نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
پیاز یک عدد درشت
روغن به مقدار لازم
سینه ی مرغ ۴۰۰ گرم
ذرت پخته شده یک پیمانه
برنج پخته شده یک پیمانه
نان تورتیلا: به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
طرز تهیه بوریتو اصلا پیچیده نیست. ابتدا باید مواد داخل بوریتو را آماده کنید. پس دست به کار شوید. گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل دلمهای، جعفری تازه را خرد کرده و سپس باهم مخلوط کنید. یک حبه سیر را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید. حالا نوبت لیموی تازه است. لیموی تازه را هم روی موادتان بچکانید. در این مرحله به مقدار کافی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید.
از طرف دیگر، پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد، مرغ های خرد شده را اضافه کنید. مرغها را در پیاز حسابی تفت دهید. مقداری فلفل قرمز، پودر کاری و تخم گشنیز به گوشت اضافه کنید تا بوی زُهم آن گرفته شود. در همین مرحله میتوانید به مقدار کافی، نمک هم اضافه کنید. حالا ذرت و برنج را که از قبل پختهاید به موادتان اضافه کنید. در آخر هم دو پیمانه سس گوجه اضافه کرده و مواد را حسابی باهم تفت دهید.
همانطور که قبلا هم گفتهایم، برای تهیه بوریتو، به نان ترتیلا احتیاج دارید. نان ترتیلا، نانی سفید است که با آرد ذرت یا آرد گندم تهیه میشود، این نان به طور سنتی در مکزیک درست میشود اما امروزه در سراسر دنیا در اندازههای متفاوت تهیه و طبخ میشود. شما میتوانید از اکثر سوپر مارکتها، ترتیلا را تهیه کنید.
روی نان ترتیلا یا هر نان دلخواه دیگر که در دسترس دارید، حالا موادی که از قبل آماده کردهاید را به همراه پنیر و مخلفات درون آن بریزید و ترتیلا را بپیچید. نان را در ساندیچساز قرار دهید تا مقداری سوخاری شود. بوریتو مرغ شما آماده سرو است.نوش جان ❤🤤
🍲 @bebinbepaz
کیک موز و گردو
*مواد لازم کیک:
-آرد شیرینی۳پیمانه(۳۷۲گرم)
-جوش شیرین۱و۱/۲ق چ
-نمک۱/۴ق چ
-پودر دارچین۱/۲ق چ
-کره همدمای محیط۱۴۲گرم
-شکر دانه ریز۱/۲پیمانه(۱۰۰گرم)
-شکر قهوه ای روشن۱/۲پیمانه(۱۰۰گرم)
-وانیل۱/۲ق چ
-تخم مرغ بزرگ همدمای محیط۳عدد
-موز پوره شده۱و۱/۳پیمانه(۳۰۰گرم)تقریباً معادل ۴عدد موز متوسط
-خامه ترش۱پیمانه(۲۲۷گرم)
-شیر پرچرب۱/۲پیمانه
-گردوی خرد شده۳/۴پیمانه(۱۰۶گرم)
*مواد لازم فراستینگ:
-پنیر خامه ای همدمای محیط۲۲۷گرم
-کره همدمای محیط۱۱۳گرم
-وانیل۱/۲ق چ
-پودر شکر الک شده۱پیمانه(۱۲۵گرم)در صورتی که شیرینتر دوست دارید،می توانید۱/۲پیمانه دیگر پودر شکر اضافه کنید.
-مقداری گردوی خردشده برای تزیین
*طرز تهیه:
۱.فر را با دمای۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.قالب مستطیلی سایز۲۰در۳۰را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۲.آرد،نمک،جوش شیرین و پودر دارچین را با هم ترکیب کنید.
۳.کره و شکرها را با سرعت متوسط همزن حدود۳دقیقه بزنید تا روشن و پفکی شود.
۴.سرعت همزن را کم کنید و دانه دانه تخم نرغها را اضافه کنید و بعد از هر کدام خوب هم بزنید.در آخر وانیل را اضافه و ترکیب کنید.
۵.نصف مقدار از ترکیب آرد را اضافه و با سرعت پایین همزن در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.بعد موزهای پوره شده،باتر میلک و شیر را اضافه و هم بزنید.سپس بقیه ی ترکیب آرد را اضافه و با لیسک به آرامی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در آخر گردو را اضافه و به آرامی ترکیب کنید.
۶.مواد را درون قالب ریخته و در فر گرم شده حدود۳۵دقیقه یا تا زمانی که تست سیخ چوبی تمیز باشد بپزید.بعد از پخت اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود.
۷.برای آماده کردن فراستینگ پنیر خامه ای،کره و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و کرمی شود،سپس پودر شکر را اضافه و کاملاً مخلوط کنید.
۸.فراستینگ آماده شده را روی کیک خنک شده پهن کنید و برای زیبایی بیشتر روی فراستینگ گردوی خرد شده بریزید.نوش جان👌
🍲 @bebinobepaz
#کتلت مرغ یا #کباب_شامی مرغ
سینه مرغ متوسط: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیب زمینی متوسط: ۶ عدد
پودر سوخاری: ۲ استکان
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه مقداری
زیره و ادویه کاری مقداری
طرز تهیه
برای درست کردن کتلت مرغ یا کباب شامی مرغ با مرغ پخته ابتدا باید سینه مرغ را با آب، پیاز، یک شاخه کرفس و یک عدد هویج کوچک، نمک، فلفل و زردچوبه و یک عدد سیر بپزید. سیب زمینیها را هم بپزید و سپس با رنده ریز رنده کنید و بگذارید کاملا خنک شود. حتما باید خنک شده باشد. پیازها را هم با رنده درشت رنده کنید و آبشان را بگیرید.
حالا مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و همراه با سیب زمینی رنده شده چرخ کنید. سپس ترکیب سیب زمینی و مرغ چرخ کرده با با پیاز رنده شده و آب گرفته، تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل، زیره و ادویه کاری مخلوط کرده و مایه کتلت را خوب ورز دهید.
برای سرخ کردن کتلت پودر سوخاری را در یک بشقاب بریزید، از مایه کتلت برای هر عدد به اندازه یک پرتقال متوسط بردارید. مایه کتلت را در کف دست به شکل گرد یا بیضی پهن کنید. بهترین ضخامت برای کتلت مرغ یک سانتیمتر است. کتلتها را روی شعله متوسط گاز و در روغن داغ سرخ کنید. کتلت مرغ را با سبزیجات پخته یا گریل شده و سیب زمینی سرخ کرده یا سیب زمینی تنوری سرو کنید. طرز تهیه این کتلت با گوشت بوقلمون خام و پخته هم بسیار لذیذ و خوشمزه است.
🍲 @bebinobepaz
çökertme kebabı (کباب چوکرتمه)
یکی از لذیذترین غذاهای ترک،که به راحتی در منزل تهیه
🥩مواد لازم (به نسبت افراد بیشتر یا کمتر استفاده کنین):
مقداری گوشت فیله گوساله
روغن زیتون
پیاز
رزماری
فلفل سیاه
سیب زمینی
ماست
رب گوجه فرنگی
پول بیبر(فلفل قرمز پولکی)
سیر
نمک
کره
مقداری جعفری خردشده
🥩تهیه: گوشت ها رو نواری خرد کنین.تو یه ظرف بریزین ،کمی روغن زیتون ریخته،یه پیاز خرد کنین و به همراه رزماری و فلفل سیاه دونه ای روی گوشت ریخته و خوب مخلوط کنین.حداقل ۶ ساعت بذارین یخچال که مزه دار بشه.
ماست رو با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کنین.
سیب زمینی ها رو نازک خلالی (کبریتی) خرد کرده ،نمک پاشیده و در روغن سرخ کنین.
مقداری کره رو تو تابه آب کرده،رب گوجه فرنگی و پول بیبر ریخته و تفت بدین.
گوشت ها رو تو کمی کره با حرارت بالا تفت بدین و نمک بپاشین.
حالا،اول سیب زمینی ها رو کف ظرف ریخته،ماست رو روی سیب زمینی ها بریزین.سس گوجه فرنگی رو هم روی ماست ریخته،در آخر،گوشت های سرخ شده رو قرار بدین.با جعفری خردشده تزیین کرده ونوش جان کنین.🧡
🍲 @bebinobepaz
💜🍀#حلوای_هویج
💜🍀موادلازم:
هویج یک و نیم کیلو
آرد یک پیمانه
شکر 2 پیمانه
هل آسیاب شده یک ق م
گلاب یک پیمانه
روغن جامد 100 گرم
کره 100 گرم
خلال پسته برای تزیین
💜🍀طرزتهیه:
ابتدا هویج را شسته و بخار پز کنید. پوست آن را بعد از بخار پز کردن گرفته و پوره کنید. دو پیمانه شکر را روی آن ریخته و مخلوط کنید. آرد را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم مرتب هم زده تا طلایی شود و خامی آن گرفته شود. بعد کره و روغن جامد را اضافه رده و زمانی که آب شدند هویج را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که از ظرف جدا شود . گلاب و هل را اضافه کرده و به خورد مواد دهید و هم بزنید تا مواد از ظرف جدا شود در این زمان حلوا را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید.
آرد حتما باید طلایی شود و هویج را برای اینکه طعم بهتری داشته باشد درسته بخار پز کنید.
🍲 @bebinobepaz