eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
کردستان از سری نونهای محلی شهرها امروز نان کلانه کردستان یه نون سبزیجات خوشمزه رو دارم براتون👌🏼 به صورت محلی از سبزی کوهی هم داخل این نون استفاده میشه که ما چون دسترسی نداریم فقط از پیازچه استفاده میکنیم هر چند به زیبایی و خوشمزه گی نونی که کردهای عزیز درست میکنن نمیشه🙆🏻‍♀️ خمیر این نون از سه ماده آب ، نمک و آرد تشکیل میشه ولی من کمی هم خمیر مایه زدم تا خمیر بهتر بشه شما میتونید نزنید مخصوصا دوستانی که امکان ساج رو آتیش دارن🔥 مواد لازم: آب ولرم ۱ ل خمیر مایه ۱ ق چ آرد نان حدود ۲ لیوان که من آرد بربری استفاده کردم نمک ۱/۵ ق چ پیازچه برای لای نون کره ذوب شده برای روی نون طرز تهیه: آب و خمیر مایه رو مخلوط کرده نمک رو همراه آرد به تدریج اضافه کرده مخلوط کنید آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر جمع بشه و به دست نچسبه من حدود دو لیوان استفاده کردم خمیر رو خوب ورز بدین و بکوبید تا کاملا یکدست بشه و به دست نچسبه ۳۰ دقیقه استراحت بدین بعد به اندازه های دلخواه تقسیم کرده چانه کنید البته اندازه چانه ها باید مناسب ساج یا تابه باشه چانه ها رو ده دقیقه استراحت بدین بعد با وردنه خمیر رو خیلی نازک باز کنید حین کار مرتب خیلی کم آرد پاشی کنید میتونید خمیر رو کمی هم روی دستها بگردونید تا نازکتر بشه پیازچه رو بعد از شستن کاملا خشک کنید بعد خرد کنید سعی کنید از قسمتهای سبزش استفاده کنید یک طرف خمیر پیازچه بریزید (زیاد نریزید) طرف دیگه رو روی پیازچه تا کنید و کمی با انگشتها صاف کنید و دورش رو با انگشت فشار بدین تا بچسبه حالا نوبت پخت میشه دوستانی که ساج دارن میتونن روی ساج درست کنن و دوستانی هم که مثل من نداشتن میتونن داخل تابه بزرگ و یا مثل روش ابداعی من پشت سینی رویی درست کنن به این صورت که سینی رو روی شعله متوسط گرم کنید بعد خیلی کم چرب کنید (برای جلوگیری از چسبندگی احتمالی اگه خوب داغ بشه نیاز نیست بزنید) و نون رو بذارین وقتی یه طرفش طلایی شد برگردونید طرف دیگه تا طلایی بشه بعد از برداشتن از روی حرارت تا داغه کره ذوب شده و یا روغن محلی به دو طرف نون 🍲 @bebinobepaz
🍜 . مواد لازم : عدس 2 و نیم پیمانه پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد (اختیاری) روغن 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه . . طرز تهیه : . ● ابتدا عدس ‌ها رو پاک کنید و با آب خوب بشویید. بعد از شستن عدس‌ ها روشون آب بریزید و بذارید چند ساعت خیس بخورن. (یه قابلمه مناسب انتخاب کنید چون حجم عدس‌ ها بعد از پخت دو سه برابر میشه) . ● درون قابلمه مقداری روغن بریزید. پیاز رو به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدین. بعد از اینکه پیازها طلایی شدن، زردچوبه، فلفل و نمک رو اضافه کنید و سه دقیقه دیگه تفت بدید. . ● حالا عدس ها رو اضافه کرده و حدود 6 لیوان آب روشون بریزید و شعله گاز رو زیاد کنین تا آب بجوشه. بعد از به جوش اومدن آب، شعله رو کم کنید و بذارید عدس‌ها نیم ساعت بپزن. . ● توی این مرحله سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم به عدسی اضافه کنید و اجازه بدین برای نیم ساعت دیگه مواد با شعله متوسط بپزن. در آخر با پیازداغ تزئین کرده و سرو کنید. 😍 🍲 @bebinobepaz
. 🔰مواد لازم : . گوشت بره: ٣٠٠ گرم شيرنارگيل: ٢٨٠ گرم آب: ٢٥٠ گرم بادام هندى: ٥٠ گرم رب گوجه فرنگى: ١٥ گرم پيازقرمز: ١٠٠ گرم سير: ١٠ گرم لِمون گرس: ١٠ گرم فلفل قرمز: ١٥ گرم زنجفيل(تازه): ٨ گرم گشنيزخشک: ٥ گرم نعناخشک: ٥ گرم تخم گشنيز: ٥ گرم چوب دارچين: ٦ گرم نمك و فلفل سياه: به مقدارلازم زردچوبه، فلفل قرمز، زيره: به مقدارلازم . 🔰طرز تهیه : . خردشده را در تفت دهيد تا سبك شود. سير، قرمز، رنده شده را افزوده و اندكى تفت دهيد و ... . 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کروسان رول با کرم انبه 🍲 @bebinobepaz
کروسان رول با کرم انبه مواد لازم :  آرد نان 500 گرم نمک 1 قاشق چایخوری شکر 50 گرم شیر 320 میلی‌لیتر پودر مایه خمیر  7 گرم کرهٔ بی‌نمک (در دمای محیط)  340 گرم تخم‌مرغ همزده  1 عدد برای روی کروسان مواد لازم برای تهیۀ کرم انبه: شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه) شکر  50 گرم پودر کاسترد 3 قاشق سوپخوری ژلاتین  2 ورق کمپوت انبه (پوره کرده) 1 قوطی 400 گرمی یا انبهٔ تازه (پوره کرده)     2عدد روش تهیه: آرد، نمک و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا حباب‌هایی روی مایه خمیر بوجود آید. حالا آن را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. در این میان کره را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید  و به اندازه 10×20 سانتیمتردر آورید . اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 12× 40 سانتیمتر باز کنید و کره را روی نیمی از خمیر بگذارید. آن‌گاه نیمه دیگر خمیر را روی کره تا کنید و اطراف خمیر را بهم بچسبانید تا کره کاملا در خمیر قرار بگیرد. سپس خمیر را باز کنید (به شکل مستطیل) و آن را مانند پاکت نامه، سه لا تا بزنید. خمیر را در سلفون بپیچید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. به همین ترتیب تا زدن خمیر را سه بار تکرار کنید و هر بار آن را 20 دقیقه در یخچال بگذارید. اینک خمیر را دو  قسمت کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر و اندازه  22×36 سانتیمتر باز کنید. آن‌گاه هر کدام از خمیرها را از طرف طول آن رول کنید و به عرض تقریبی یک و نیم سانتیمتر برش دهید. خمیرهای برش خورده را با فاصله از هم در سینی شیرینی‌پزی بچینید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. حالا رویشان تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی  15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه رول‌های کروسان خنک شدند، هر دو عدد را با کرم انبه به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید. 🍲 @bebinobepaz
#شکم_پاره_ترد 🍲 @bebinobepaz
و خوشمزه با دستور عالی و راحت مواد لازم: ۳ عدد خمیر یوفکا ۲ عدد بادمجان بزرگ ۲ عدد فلفل سبز ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد پیاز ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری پول بیبر قرمز کمی روغن برای سرخ کردن مواد لازم سس برای چرل کردن خمیر: ۱/۲ فنجان شیر ۱/۲ فنجان روغن مایع مواد لازم رومال خمیر: ۱ عدد زرده تخم مرغ کنجد برای تزیین 🔴اندازه فنجان استفاده شده ۱۲۵ میلی لیتر است. 🔴با این مواد یه سینی بورک به دست میاد. طرز تهیه: ۱. بادمجون ها رو پوست می گیریم و توی آب نمک حدود ۱۵ دقیقه خیس می کنیم تا تلخی شون بره بعد کامل آبشو دور میریزیم. ۲. فلفل ها و پیاز رو ریز خرد می کنیم. ۳. توی تابه روغن میریزیم و میذاریم گرم بشه بعد پیاز ریز خرد شده رو توش تفت میدیم نمک و ادویه ها رو بهش اضافه می کنیم و تفت دادن رو ادامه میدیم. ۴. فلفل ها رو اضافه می کنیم و چند دقیقه فلفل ها رو تفت میدیم و بادمجون ریز خرد شده رو اضافه می کنیم. ۲ الی ۳ دقیقه بادمجون ها رو تفت میدیم و زیر شعله رو کم می کنیم در تابه رو میذاریم و با حرارت ملایم گاها بهش سر می زنیم و حدود ۱۵ دقیقه سبزیجات رو می پزیم و میذاریم کامل خنک بشه. ۵. یه لایه یوفکا رو روی سطح کارمون پهن می کنیم. روی خمیر رو با قلمو و سس چرب می کنیم و لایه دوم یوفکا رو روش پهن می کنیم دوباره روشو سس می زنیم و به ۸ مثلث مساوی تقسیم می کنیم. ۶. روی ضلع بزرگ مثلث ها از ترکیب بادمجون با قاشق میذاریم کناره هاشو تا می کنیم و مثلث رو رول می کنیم و توی سینی فر می چینیم. ۷. خمیر یوفکا سوم رو از وسط به دو نیم دایره تقسیم می کنیم و نیم دایره ها رو روی هم میذاریم و بین خمیر ها و روشونو با سس چرب می کنیم و به ۴ مثلث مساوی تقسیم می کنیم و دوباره از مواد بادمجون گذاشته و رول می کنیم. ۸. روی بورک ها زرده تخم مرغ زده و روش کنجد می پاشیم. با چاقو وسط بورک رو برش می زنیم. ۹. توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه حالت بالا و پایین روشن میذاریم تا روشون سرخ بشه بپزن. خیلی ترد و خوشمزه ای میشه برای یا پذیرایی عالی هست🌮 نوش جان😘 🍲 @bebinobepaz
«هونکاربیندی » »«Hünkar Beğendi» ‏ 🍲 @bebinonepaz
«هونکاربیندی » »«Hünkar Beğendi» ‏ از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ترکیه ای است. ✔️مواد لازم هونکار ▫️گوشت گوساله : ۵۰۰ گرم ▫️پیاز :۱ عدد ▫️سیر : ۲ حبه ▫️گوجه فرنگی : ۲ عدد ▫️فلفل سبز تند : ۳ عدد ▫️رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غذاخوری ▫️روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری ▫️کره : ۱ قاشق غذاخوری ▫️ادویه شامل نمک ،فلفل قرمز ،آویشن : به مقدار لازم ◾مواد بیندی ▫️بادمجان : ۲ عدد بزرگ ▫️کره : ۱ قاشق غذاخوری ▫️آرد : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شیر : ۱ فنجان ▫️پنیر موزارلا : ۱ پیاله ▫️فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده : به مقدار لازم ⭐این مقدار مواد برای ۴ نفر کافی است. ✔️رسپی ◀️برای هونکار ابتدا گوشت قرمز خورشتی رو به صورت مکعبی ریز خرد میکنیم و داخل قابلمه می ریزیم . مقداری روغن مایع و کره اضافه میکنیم و گوشت رو تفت میدیم. حالا یک عدد پیاز نگینی خرد شده و دو حبه سیر رنده شده رو بهش اضافه می کنیم و کمی دیگه تفت می دیم. مقداری خیلی کم آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می گذاریم تا گوشت بپزد. بعد از اینکه گوشت ۸۰ درصد پخت و آبش کشیده شد مقداری نمک و فلفل و اویشن هم اضافه می کنیم. حالا گوجه فرنگی خرد شده ،فلفل سبز خرد شده و رب رو هم اضافه می کنیم و با هم تفت می دیم. کمی دیگه آب جوش اضافه می کنیم و زمان می دیم تا پخته شوند و آبش کشیده بشه. ◀️برای بیندی ۲ عدد بادمجان رو می شوییم و خشک می کنیم. وروی شعله پخش کن گاز کبابی می‌کنیم. بعد از اینکه کبابی شدند پوست شون رو می گیریم و روی تخته آشپزخانه ساطوری خرد می کنیم. داخل تابه ای یک قاشق کره می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا ذوب بشه . حالا یک قاشق آرد رو اضافه میکنیم با روغن کمی تفت می دهیم . بعد از اینکه کمی تفت دادیم شیر رو اضافه می کنیم. و مرتب هم می زنیم. کمی که غلیظ شد بادمجون های ساطوری شده و پنیر مازارلا رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا پنیر ذوب بشه. کمی نمک و فلفل سیاه و پودرجوز هندی هم اضافه می کنیم و هم می زنیم. و بعد از روی حرارت برمی داریم. ◀️ در بشقاب سرو ابتدا مقداری بیندی می ریزیم و بعد کمی از هونکار رو روش می گذاریم. و از برگ جعفری برای تزیین روش استفاده می کنیم. و در کنار برنج سرو می کنیم. نوش جونتون😊 🍲 @bebinobepaz
کباب سيني 🍲 @bebinobepaz
اگر می خواهید یک وعده غذایی عالی بپزید ، من حتما کباب سینی را بهتون توصیه می کنم ، هم بسیار خوشمزه است و هم بسیار شيك وميشه گفت چشم نواز کباب سيني تقريباً مثل كباب تابه ايست ولي به نظر من خوشمزه تره و اين كباب سس داره مواد لازم برای اين كباب: ٧٠٠ گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد پیاز چند عدد فلفل قرمز و فلفل سبز كبابي شيرين يا از فلفل دلمه هم ميتونيد استفاده كنيد نصف دسته جعفری من چون از گوشت بدون چربي استفاده ميكنم از مقدار كمي در حدود ٣٥تا٥٠گرم کره براي چرب شدن گوشت استفاده كردم يك حبه سیر اگر دوست داريد تا سه عدد هم ميتونيد استفاده كنيد دو عدد سيب زميني حلقه شده و يك گوجه حلقه شده و چهار فلفل سبز براي تزيين براي پر كردن سيني نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز،فلفل پاپريكا يك قاشق چای خوری فلفل سیاه ، و نمک پودر دارچين زنجبيل زردچوبه سماق و زيره از هر كدام يك قاشق چايخوري برای سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نباید خیلی پر باشد. یک لیوان آب نمك و فلفل سياه ، فلفلها ،پیاز ، سیر ، جعفری رو خوب ريز كنيد يا در دستگاه غذا ساز بريزيد و با گوشت چرخ کرده و ادويجات مخلوط كنيد و نمك بزنيد و خوب ورز دهید. کف سینی کمی روغن و رب گوجه فرنگی بريزيد بهم بزنيد و گوشت چرخ کرده را روی سینی پهن کنید فقط برش های سیب زمینی را در لبه ها ي سيني و یک عدد گوجه فرنگی را در وسط بين فلفلها در قسمت میانی قرار دهید ، يك ليوان آب ، يك قاشق رب گوجه فرنگی ، خوب مخلوط می شود نمك و فلفل سياه زده و، روی سینی کباب ریخته و درفر گرم شده با دمای ١٨٠درجه بزاريد وبعد از ٤٥دقيقه درجه حرارت رو بيشتر كنيد تا آب سس تمام بشه و بعد گريل رو روشن كنيد تا روي گوشت تقريباًقهوه ای شود. پ.ن:من از يك فلفل تند هم توي سبزيجات استفاده كردم استفاده از مقدار فلفل بستگي به ذائقه شما دارد ميتونيد كمتر بريزيد من از مقدار روغن و رب گوجه فرنگي كه كف سيني ريختم كه در فيلم توي هايلايت ميبينيد كم كردم و مقداري رو برداشتم و بعد گوشت را پهن كردم كباب توي فر زياد خشك نشه و سعي كنيد كمي آبدار و سس داشته باشه بهتر ميشه 🍲 @bebinobepaz