شکر پاره براوونی (شکر پاره کاکائویی)🍪🍫
.
.
مواد خمیر👇
۱۲۵ گرم کره و یا مارگارین نرم (هم دمای محیط)
نصف لیوان پودر قند
۲ عدد تخم مرغ
۲/۵ ق غ آرد ایرمیک یا آرد سمولینا
کمی کمتر از یک لیوان پودر کاکائو (به اندازه ۲ سانت کمتر)
۱ بسته۱۰ گرمی بکینگ پودر (معادل ۲/۵ ق چ)
نصف فنجان چایخوری فندق و یا بادام پودر شده (معادل یک چهارم لیوان فرانسوی)
۱ لیوان کامل + یک چهارم لیوان آرد
.
مواد شربت👇
۲ لیوان شکر
۳ لیوان آب
۳-۴ قطره آب لیمو ترش تازه
.
طرز تهیه👇
ابتدا شربت را تهیه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود
برای تهیه شربت شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و وقتی شروع به جوشیدن کرد آب لیمو ترش را اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه با حرارت کم بجوشانید و سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شربت خنک شود
برای تهیه خمیر همه مواد مربوطه به غیر از آرد را داخل ظرف گودی بریزید و با دست مخلوط کرده و ورز دهید سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید
از خمیر تکه هایی به اندازه گردو جدا کرده و گرد کنید و داخل سینی فر بچینید (نیاز نیست کف سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی پهن کنید چون بعد از پخت شربت ریخته میشود) و به دلخواه میتوانید وسطشان یک عدد شکلات تلخ پولکی قرار دهید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه بپزید و سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید پنج دقیقه از حرارت اولیه بیوفتد و بعد شربت خنک را روی شیرینی داغ بریزید و اجازه دهید شربت به خوردش رود و بعد سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کوفته ایچلی ترکیه با سمولینا که یه کوفته ی ترد ، شیک و کاملا مناسب مهمونی هاست
مواد لازم برای خمیر :
بلغور گندم ۳/۵ فنجان یا ۵۰۰ گرم
سمولینا ۱ فنجان یا ۱۴۰ گرم
آب داغ ۴/۵ فنجان یا ۸۰۰ میلی لیتر
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل
یک قاشق چای خوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق چای خوری زیره
نمک
مواد لازم برای مواد میانی :
½ فنجان روغن
۲ قاشق غذاخوری کره
۷۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۶ عدد پیاز متوسط
جعفری خرد شده یک دسته کوچک
یک قاشق چای خوری پاپریکا
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک فنجان گردوی پودر شده
طرز تهیه :
۱:پیازها را خرد کنید و اندکی با کره و روغن تفت دهید .
۲: گوشت را اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
۳: جعفری و ادویه ها را به همراه گردوی پودر شده به مواد افزوده و مقداری کمی با هم سرخ کنید.
۴: خمیر را حاضر کنید: بلغور و سمولینا را به مدت نیم ساعت در چهار و نیم فنجان آب داغ قرار دهید تا خیس بخورد.
۵: تمام مواد لازم برای خمیر را با هم ترکیب کنید و با همزن یا دست ورز دهید تا منسجم و یک دست شود.
۶: دست خود را خیس کنید و به خمیر شکل دهید. مواد میانی را درون آن قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
🍲 @bebinobepaz
گلابی سوخاری
سیب زمینی
تخم مرغ
گوشت چرخ کرده (اگر ترکیب گوسفند و گوساله باشه بهتره)
نمک و فلفل سیاه
رب گوجه فرنگی
فلفل دلمه ایی نگینی خرد شده
زعفران دم کرده
جعفری
پودر سوخاری
سیب زمینی ها رو آب پز کنید و سپس رنده کنید ،سیب زمینی رو با تخم مرغ و کمی زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید
در یه تابه پیاز رو تفت بدید و گوشت رو اصافه کنید و خوب سرخ کنید
توی یه تابه دیگه رب گوجه فرنگی رو توی روغن تفت بدید و وقتی خوشرنگ شد نمک و فلفل و بقیه زعفران رو بهش اضافه
کنید
این ترکیب رو به گوشت اضافه کنید کمی آب بهش اضافه کنید و بزارید که بپزه
وقتی که گوشت خوب پخته شد جعفری و فلفل دلمه ایی رو بهش اضافه میکنیم
حتما کف دست رو چرب کنید یکم از مایع سیب زمینی بردارید
و وسطش رو از ترکیب گوشت بزارید
و فرم گلابی رو بهش بدید،اول توی تخم مرغ و بعد هم درپودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید
نوش جان
🍲 @bebinobepaz
#مرغ_پنیری
مواد لازم :
سینه ی مرغ ۳ الی ۴ عدد
اسفناج دو پیمانه
پنیر یک پیمانه ( مخلوط پنیرخامه ای ، و موتزارلا )
کره ۲ ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
..
در ابتدا اسفناجهای خرد شده و پنیر را با هم مخلوط کرده و به آن کمی نمک و فلفل بزنید . سینه ی مرغ ها را از وسط برش داده اما دقت کنید که قسمت انتهای آن برش داده نشود ( مثل باز کردن نان ساندویچی ) و در صورت تمایل کمی آن را بکوبید تا یک دست شود . مواد را داخل آن قرار داده و کمی به آن نمک وفلفل و پودر سیر بزنید (البته می توانید به مخلوط اسفنجاج و پنیرتان نیز سیر رنده شده اضافه کنید) . قسمت باز مرغ ها را سیخ چوبی یا خلال دندان ببندید. سپس کمی بر روی مرغ ها کره زده و گریل یا سرخ کنید. می توانید برای طعم بهتر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیز در فر قرار دهید و نوش جان کنید 😋
🍲 @bebinobepaz
.
سوفله پنکیک
.
مواد لازم
تخم مرغ= ۲ عدد
شکر= ۴ ق س
شیر= ۲ ق س
آرد سفید قنادی= ۵ ق س
وانیل= یک چهارم ق چ
آبلیمو= یک چهارم ق چ
سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم و شیر رو به زرده ها اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و بعد آرد رو روی مواد الک میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و در آخر وانیل رو به مخلوط زرده ها اضافه و مخلوط میکنیم
سفیده های تخم مرغ رو داخل ظرف خشک و تمیزی میریزیم و آبلیمو رو به سفیده های تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن شروع به زدن سفیده ها از یک جهت می کنیم حدود دو دقیقه سفیده ها رو هم می زنیم تا کمی کف کنن بعد حین همزدن شکر رو کم کم به سفیده ها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه به همزدن سفیده ها ادامه می دیم تا جایی که کاملا فرم بگیرن و با برگردوندن ظرف بیرون نریزن
سفیده های فرم گرفته رو در سه مرحله به مخلوط زرده ها اضافه می کنیم و به آرومی با لیسک مخلوط می کنیم تا پف سفیده ها نخوابه و کاملا یکدست بشن
مواد بعد از مخلوط شدن کاملا حجیم هست و به راحتی با حرکت دادن لیسک شکل و فرم می گیره
مایه پنکیک رو داخل قیف یکبار مصرف بریزین
داخل تابه نچسب کمی روغن بریزین و با یک دستمال کاغذی روغن رو پخش کنید
تابه رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا کاملا داغ بشه بعد به کمک قیف از مایه پنکیک داخل تابه به حالت قله ای بریزین
دو قاشق آب داخل جای خالی ماهیتابه بریزین و در تابه رو بذارین تا پنکیک ها بپزن
این دو قاشق آب به پخت سوفله پنکیک ها کمک میکنه و داخل تابه بخار ایجاد میکنه و باعث پخت بهتر میشه
بعد از چند دقیقه وقتی پنکیک ها پف کردن و روی پنکیک ها حباب های ریزی تشکیل شد به آرومی با کمک لیسک یا کفگیر پنکیک ها رو برگردونید و دوباره دو قاشق آب داخل جای خالی تابه بریزین و در تابه رو بذارین و زمان بدین تا طرف دیگه پنکیک ها هم بپزه
و بعد از تابه خارج کنید و مابقی پنکیک ها رو به همین صورت آماده کنید
🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
نان پیتا بدون فر 🍲 @bebinobepaz
این هم دستور پیتا غنی شده با آرد کامل برای عزیزانی که درخواست داشتند.🌺🌺🌺
نان پیتا بدون فر
مواد لازم
آرد نول ۴۵۰ گرم
آرد کامل گندم ۵۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
آب ۱۵۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
مخمر خشک فوری ۵ گرم
شکر ۱۰ گرم
روغن مایع ۲۰ گرم
طرز تهیه
آرد و باقی مواد خشک را با هم ترکیب کرده و سپس شیر را اضافه کنید(چنانچه از مخمر خشک فوری استفاده میکنید نیازی به عمل آوری آن نیست)و مواد را با هم خوب مخلوط نمایید به تدریج آب را اضافه کرده تا جایی که خمیر شکل گیرد ۱۰ گرم از آب را نگه دارید و چنانچه خمیر سفت بود باقی آب را هم بریزید خمیر را ۲ دقیقه ورز دهید تا یکدست شود و در آخر روغن را افزوده و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیری کاملا لطیف داشته باشید.
خمیر را چانه کنید روی آن را بپوشانید و در جایی خنک( خارج از یخچال)۱۰ دقیقه استراحت دهید. بعد از آن به آرامی خمیر را از گوشه ها بکشید و روی خودش تا کنید. و مجددا چانه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.
یک بار دیگر این کار را تکرار کنید و باز ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
سپس از خمیر چانه های ۹۰ تا ۱۰۰ گرمی بگیرید. روی چانه ها را بپوشانید و اجازه دهید تا حجم آنها دو برابر شود. که حدودا ۱ ساعت در دمای محیط زمان لازم است.
روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و به کمک وردنه چانه ها را به قطر حدودا ۲۰ سانتی متر باز کنید. روی آن را پوشانده و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.تابه یا ساج را روی حرارت به خوبی گرم کنید.
خمیر را بعد از استراحت نهایی به آرامی روی تابه قرار داده و اجازه دهید تا حباب های کوچک شکل بگیرند سپس آن را برگردانده و حدودا ۱۰ ثانیه زمان دهید تا طرف دیگر هم کمی بپزد مجددا آن را بر گردانید و اجازه دهید تا کاملا پف کند و دو لایه شود.
نان پیتای شما آماده است.💚💚💚
این نان بسیار راحت و خوشمزه است خصوصا اینکه با آرد کامل هم غنی شود.
🍲 @bebinobepaz
مرغ با قارچ واسفناج
🍗مواد
: - 8 عدد سینه مرغ (فیله)
- 400 گرم اسفناج
- 10-12 عددقارچ( کنسرو شده )
- پیاز 2 عدد
- فلفل کاپیای قرمز 1 عدد
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نمک -
نصف فنجان روغن
گوجه چند عدد
برای سس:
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری ماست
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری رب چیلی
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1-2 شاخه آویشن تازه (یا 1 قاشق چایخوری آویشن خشک)
ساخت : ابتدا تمام مواد سس را مخلوط کرده و هم می زنیم. با کمک برس روی سینه های مرغ که نازک باز شده استفاده می شود. روی آن را بپوشانید و حداقل 3-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید
. سپس تمام مواد میانی خرد می شود. پیاز را کمی در روغن تفت دهید و سپس فلفل ها را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن قارچ ها اضافه می شود. سپس اسفناج. سپس ادویه و نمک را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن روی آن را می پوشانیم.
سس آماده کرده مانند فیلم در فیله مرغ پیچیده شده و مثل من در ظرف چیده میشود
. با کاغذ پخت خیس خورده بپوشانید و در دمای 200 درجه به مدت نیم ساعت بپزید.
سپس کاغذ پخت روی آن را برداشته و دوباره می پزیم تا قهوه ای طلایی شود
🍲 @bebinobepaz
نان شکم پر فرانسوی
برای این که نان لطیفی درست کنید باید خمیر بدست آمده خیلی نرم باشد که آرد زیاد اضافه نکنید.
( برای ۱۴ عدد نان)
مواد لازم🔻
آرد : ۳۰۰ گرم
آرد سمولینا نرم مرغوب : ۲۰۰ گرم
شکر و نمک : ۱ ق چ خ
(متناسب با سلیقه خود تنظیم کنید)
مخمر تازه : ۱۵ گرم
(یا 5 گرم مخمر خشک)(همون خمیر مایه هست)
پودر شیر خشک : ۲ ق غ خ
آب ولرم : ۳۰-۴۰ میلی لیتر
(حدود 8 قاشق غذاخوری )
طرز تهیه🔥
۱.خمیر مايه را با آب ولرم و شکر در یک لیوان بزارید تا ۱۰ دقیقه بماند وعمل تخمیر انجام شود.
۲.مواد خشک و نمک را مخلوط کرده و الک کنید و در یک کاسه بریزید و خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید.
۳.در حین هم زدن کم کم مقداری آب ولرم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
(خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد.)
۴.دست خود را چرب کنید وخمیر را در یک کاسه بزرگ چرب شده بزارید و روی خمیر را سلفون بکشید و ۱ ساعت استراحت بدید.
۵.در این زمان مواد میانی را آماده کنید.
۶.در یک تابه ۱ عدد پیاز خرد شده ، نصف فلفل دلمهای قرمز ، سبز و زرد خرد شده، ۱ مشت گشنیز خرد شده، ۳ هویج رنده شده بریزید و تفت بدید تا آب آنها کشیده شود.
۷.سپس ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ، ۱ قاشق چایخوری زردچوبه ، ۱ قاشق چایخوری زیره ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به سبزیجات اضافه کرده و تفت بديد تا همگی پخته شوند و بعد بزاريد خنک شود.
۸.سپس روی میز کار کمی آرد سمولینا و یا آرد ريخته و خمیر را بعد استراحت هوا گیری کنید.
۹.گلوله های ۷۵ گرمی جدا کنید و روی خمیرها را بپوشانید تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کند.
۱۰.سپس طبق ویدئو ۱ گلوله برداشته و کمی آن را با دست پهن کرده و مقداری از مواد میانی و کمی پنیر چدار یا موتزرلا گذاشته و خمیر را جمع کنید.
۱۱.بستن خمیر در فیلم نشان داده شده، بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کند ، بعد با دست آرام پهن کنید.
۱۲.یک تابه را روی حرارت کم گرم کنید و سپس آن را روی حرارت ملایم بپزید.
۱۳.قبل از قرار دادن نان ، تابه را کمی با روغن چرب کنید و نان ها را مرتب پشت و رو کنید تا در حین پخت پفکی شود.
نوش جانتون🌹😍
🍲 @bebinobepaz
🙋🏼♀️🙋🏼♀️سلام سلام
اینم دسر روستیکی که شماها انتخاب کردین
کلا روستیک یه جاذبه خاصی برای من داره هم ظروفش هم خوردنی جانش همه چیزش جذابه
پنیر خامه ای ۴۰گ
پنیر ماسکار پونه ۴۰گ
شکلات سفید ۲۰گ
شکلات تلخ ۲۰گ
شیر ۳۰میلی لیتر
ژلاتین ۳گ
خامه صبحانه ۲۰گ
خامه قنادی ۲۰۰گ
شکر۲۰گ
شکر را با شیر و خامه صبحانه مخلوط کنید روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا گرم شود
ژلاتین را با آب مخلوط کنید بن کاری کنید
ژلاتین را به مواد شیری اضافه کنید اجازه دهید کمی ولرم شودمواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید
شکلات ها را بن ماری کنید
به یک قسمت مواد شیری شکلات سفید و به قسمت دوم شکلات تلخ را اضافه کنید
پنیر ها را هم بزنید تا کرمی شوند
خامه را فرم دهید
پنیر و خامه را با هم ترکیب کنید
مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت مواد شکلات سفید و به قسمت دوم مواد شکلات تلخ را اضافه کنید
داخل یک لیوان نایلن یا سلفون بکشید و از مواد طبق هر الگویی که دوست داشتید پر کنید و به مدت ۶ساعت فریز کنید
پس از آن دسر ها را به کمک نایلن از لیوان خارج کرده و در ظرف سرو به همراه شکلات یا کارامل و انواع مغزی جات سرو کنید
چنانچه از لیوان های کاغذی یا پلاستیکی استفاده کردید نیازی به سلفون کشی ندارد
🍲 @bebinobepaz