#برگر_مرغ
خيلى خوشمزه كه خيلى ازش استقبال شد و بچه ها عاشقش شدن😍
سينه ى مرغ چرخ شده يك عدد
پياز رنده شده يك عددمتوسط(ابش گرفته بشه)
سير رنده شده دو حبه
روغن زيتون يه قاشق
آرد سوخارى به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه،زردچوبه و پاپريكا،پول بيبر به مقدار لازم
تمام مواد رو به جز ارد سوخارى با هم مخلوط كنيد و يه قاشق ارد سوخارى بهش اضافه كنيد و ورز بديد،بعد هر اندازه كه دوست داريد ازش برداريد و شكل بديد و توى ارد سوخارى بغلتونيد و توى بشقاب بذاريد و يك ساعت داخل فريزر استراحت بديد و بعد توى روغنى كه خيلى داخ نشده بندازيد و با شعله ى ملايم سرخ كنيد.....
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از ببین و بپز( آشپزی)
شوهرم میگه #هیجا نریمو
#باهم_تنها_باشیم🙈
میگه یه لحظه نبینمت دق میکنم😅
بعداز ۱۰سال تازه داغ🔥شده🙊
ازاینجا یاد گرفتم چطوری همیشه
#تشنه_ام باشه😅👇
http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
#کیک_گوشت
سه عدد تخم مرغ رو با کمی نمک وفلفل سیاه برای از بین بردن بوی زهم تخم مرغ به مدت 5 دقیقه با همزن زدم تا تخم مرغها حجیم بشن وپوک بشن بعد یک لیوان ماست پرچرب اضافه کردم وبعد یک سوم لیوان روغن مایع(من روغن کنجد ریختم) و در اخر دو لیوان ارد رو که با یک قاشق غذاخوری سر صاف بکینگ پودر سه بار الک کرده بودم رو تو سه مرحله به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا پف کیک نخوابه.
برای مواد میانی من گوشت چرخکرده, فلفل دلمه و قارچ نگینی به همراه نمک و ادویه و زردچوبه و کمی رب گوجه تفت دادم. کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم
نیمی از مایه کیک رو ریختم بعد مایه گوشتی رو ریختم و بعد بقیه ی مایه کیک رو روش ریختم و با قاشق روشو صاف کردم و در
فر از قبل گرم شده با درجه ی 180 به مدت تقریبی یک ساعت گذاشتم بپزه اخر سر پنیر پیتزا ریختم روش و چند دقیقه گریل رو روشن کردم.
از مرغ هم میتونید استفاده کنید فقط مواد میانی نباید زیاد چرب باشه و رب زیاد هم نمیریزیم.
🍲 @bebinobepaz
#قیمه_نثار
طرز تهیه :
گوشت راسته ی گوسفند و یا یا فیله ی گوساله رو ب قطعات مکعبی ک خیلی هم درشت نباشن برش میزنین .. یک عدد پیاز رو ریز و یا خلالی بنا ب سلیقتون خرد میکنین و درروغن تفتش میدین .. پیاز ک سبک شد گوشت رو اضافه و همچنان تفت میدین .. سپس زردچوبه و ادویه و کمی دارچین و پودر پاپریکا و فلفل سیاه و نوک ق چ خوری پودر هل و زنجبیل اضافه میکنین و همه رو باهم حسابی تفت میدین .. من دوعدد برگ بو هم انداختم .. یکم در ماهیتابه رو میذارین و شعله رو کم میکنین .. حدود هفت هشت دیقه تا خوب گوشت با سرخ شدن بپزه .. درظرفو برمیدارین یک ق رب و کمی نمک اضافه و سپس یک تا دولیوان آب جوشیده اضافه و حرارتو کم میکنین و درشو میذارین تا آبش کشیده شه بپزه و جا بیفته . البته اگه دوس دارین موقع سرو خشک نباشه غذاتون .. قبل ازینکه همه ی آب تبخیر شه خاموشش کنین و از سسش برای سرو استفاده کنین .
پوست پرتقال رو رنده کنین بصورت خلالی طوریکه قسمت سفیدی پوست همراهش نباشه .. سه بار در آب بجوشونین و آبش رو دوربریزین .. سپس در روغن همراه یکی دو ق غ خوری شکر تفتش بدین تا شیرین شه . خلال بادوم و پسته رو با آب و کمی گلاب خیس میکنین و آبکش میکنین و در روغن بطور جداگانه تفت میدین . زرشک شسته و آب رفته رو هم در روغن و همراه یک ق شکر تفت میدین . همه رو آماده میکنین و موقع سرو روی برنج رو با هاشون تزیین میکنین .. ضمن اینکه مقداری از پلو رو هم زعفرونی میکنین .
🍲 @bebinobepaz
#دلمه_فلفل👇
اول از همه حدود دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه مثل نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری خوب تفت بدید.
بعد بهش سبزی اضافه کنید از هر کدوم دوقاشق غذاخوری.شامل تره جعفری ریحان و ترخون.ترخون یکم کمتر باشه چون تلخ میشه.من ترخونم خشک شده بود.
بعد حدود یک پیمانه لپه پخته اضافه کنید و یک پیمانه برنج پخته و همچنین دو قاشق رب گوجه فرنگی و خوب تفت بدید.
فلفل دلمه آماده کنید و پر کنید از مواد.کنار هم بچینید با خلال دندان وصل کنید تا باز نشن.بین فلفل ها رو مواد دلمه بریزید و جداگانه رب گوجه فرنگی تفت بدید با کمی زردچوبه و آبغوره بریزید تا رقیق بشه.بعد لابه لای فلفل ها بریزید تا خوب پر بشه.و روی حرارت بذارید تا بپزه.
🍲 @bebinobepaz