برای این #پیتزافوری یه تیکه سینه مرغ رو با پیاز و فلفل و نمک پختم و ریش ریش کردم.
کوکتل و قارچ رو هر کدام رو جداگانه تو ماهیتابه بدون روغن تفت دادم .
ته سینی رو یکم روغن زیتون زدم و نونای تست رو ته سینی چیدم . روی نون رو یکم سس قرمز زدم پنیر پیتزا ریختم . سینه مرغ . فلفل دلمه قارچ و کوکتل و در اخر باز پنیر پیتزا و زیتون سیاه. گذاشتم داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۹۰ به مدت ده دقیقه الی ۱۵ دقیقه.( زیاد نمونه خشک میشه. البته بستگی به تازه بودن نونتون هم داره)
@bebinobepaz
#دسر_زعفرانی
شير یک و نیم ليوان
شكر نصف ليوان
خامه صبحانه 100 گرم
پودر ژلاتين 2 ق غذاخوری سرخالی
آب سرد یک چهارم ليوان
زعفران دم کرده به مقدار نياز
گلاب 1 ق غذاخوری
.
شيرو شكر رو بزاريد رو حرارت در حد كه شكرها حل بشون سپس زعفران رو (به اندازه ایكه به رنگ مورد نظر برسه)اضافه كنيد
گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شود
ژلاتين و آب سرد رو باهم مخلوط کرده و رو بخار كتری یا سماور قرار دهید تا حل و شفاف شود
.بعد به مايه شير خنک شده اضافه كنيد.
و در آخر خامه را اضافه کنید.
بهتره يك مقداراز مايه دسرو جداگانه با خامه مخلوط كنيد تا یکدست شود و بعد به كل مواد اضافه كنيد.
و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد ودر يخچال قرار دهید تا بسته شود
🍲 @bebinobepaz
#کیک_خیس_شکلاتی
اندازه قالب ۲۲×۳۰ سانتی متر
مواد لازم:
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک و نیم لیوان
شیر ۲ لیوان
روغن مایع یک لیوان سرخالی
وانیل کمی
بکینگ پودر یک پاکت ده گرمی
نمک یک پنس
جوش شیرین یک ق چ (البته من نریختم)
پودر کاکائو ۳ الی ۴ ق غ
آرد دو ونیم لیوان
سس روی کیک:
یک و نیم لیوان از مایه کیک حاضر شده
شکلات شیری ۱۰۰ گرم( من مخلوط تلخ و شیری استفاده کردم)
سس شکلاتی آماده ۳ الی ۴ ق غ
طرزتهیه:
تخم مرغ و شکر را ۸-۷ دقیقه با همزن می زنیم.سپس وانیل، پودرکاکائو،روغن مایع و شیر را اضافه کرده وهم بزنید. حالا یک تا یک و نیم لیوان از این مایه را برای سس روی کیک بردارید و کنار بذارید.
حالا آردونمک و بکینگ پودر و جوش شیرین که باهم مخلوط و سه بار الک شده را در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و آرام هم می زنیم.
قالب را چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و درفر ۱۸۰ درجه که بیست دقیقه قبل گرم شده قراردهید(به مدت۴۵-۴۰ دقیقه)
در این فاصله سس روی کیک را آماده کنید. صد گرم شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید همراه سس شکلاتی آماده به مایه کیکی که کنار گذاشتید اضافه کنید.
کیک پخته شده را از فر در آورده و بعداز ۸-۷ دقیقه آن را برش زده و سس حاضر شده را روی کیک کامل پخش کنید( من به اندازه یک لیوان از مایه کیک کنار گذاشته بودم و به نظرم کافی بود ولی در ورژن اصلی یک ونیم لیوان کنارگذاشته بود)
🍲 @bebinobepaz
#خورشت_هویج
طرز تهیه 📝
تقریبا نیم کیلو هویج رو خلالی خورد کردم و روی حرارت ملایم تفتش دادم تا نیم پز بشه.
یک عدد پیاز رو با ۳ق غ روغن تفت دادم وتا نرم بشه گوشت ماهیچه خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و با چند لیوان آب گذاشتم تا بپزه ۱عدد پیاز دیگه رو تفت دادم تا سرخ بشه ۲قاشق غ رب اضافه کردم تفت دادم و به گوشت اضافه کردم و اواخر پخت گوشت نمک اضافه کردم
آلو ها رو شستم و ۱۵دقیقه تو آبجوش خیس کردم و هویج سرخ شده و آلوها رو به گوشت اضافه کردم وگذاشتم خورشت بجوشه وجا بیفته و ۲قغ زعفران دمکرده و۲قغ آبغوره اضافه کردم وگذاشتم چند جوش بزنه و جا بیفته
🍲 @bebinobepaz