دمی بلغور چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍗مواد لازم🫔🫔
برنج خیس کرده: دو پیمانه
بلغور گندم: یک پیمانه
پیاز داغ: دو قاشق سوپخوری
آب، روغن، نمک و زردچوبه: به اندازه لازم
🫒🥦🫒
🥦🫒🥦
🫑دستور پخت🫑
ابتدا در تابه ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می گذاریم. بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک بزنید و در حدود ۴ الی ۵ پیمانه آب به آن اضافه میکنیم.
زمانی که آب جوش آمد برنج و بلغور را به آن بیفزایید و مانند دمی های معمولی می گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود. سپس دمی را دم کنید پس از ۴۰ دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه و لذیذ است.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
چرا سیب زمینی را نشوییم؟🤔
🥨بهتر است سیب زمینیها را تا قبل از استفاده نشویید. خاکی که بر روی سیب زمینیها قرار دارد به خشک ماندن آنها کمک میکند. مدت زمان ماندگاری مناسب سیب زمینی 2 هفته است اما اگر به درستی شرایط و محیط نگهداری سیب زمینی را محیا کنید این مدت زمان میتواند به 2 و حتی 3 ماه هم برسد. زمان انتخاب سیب زمینی هم دقت داشته باشید سیب زمینی را انتخاب کنید که کاملا سفت و به رنگ روشن هستند.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
لبوی رژیمی در فر چگونه تهیه میشود؟😋😍
▫️چغندر قرمز به اندازه نیاز
▫️آب به مقداری که روی لبوها را بگیرد
▫️مقدار شکر بدلخواه
🔻روش انجام کار :
چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید . در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
پخت لبو خانگی چگونه است؟😋🤩
🔻مواد لازم :
▫️لبو متوسط : 6 الی 7 عدد
▫️شکر : 5 قاشق غذاخوری
▫️آب : 7 الی 8 لیوان
🔻طرز تهیه :
ابتدا لبو تازه و قرمز را تهیه کنید. بدون این که آن ها را پوست بگیرید با پوست بشویید.داخل قابلمه قرار دهید و شش لیوان آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی بپزد.بعد از دو سه ساعت لبو پخت و آماده میشود. لبوها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. شکر را به آبی که باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید.بعد حلقههای لبو را درون قابلمه قرار بدهید تا شکر جذب آب لبو بشود و یک کم حرارت بدهید تا آب لبو جذب آنها شده و غلیظ شود تا لبو به حالت شیره مانند شود.لبوی شما آماده سرو هست . داخل ظرف چیده و میل کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
خشک کردن سیب به وسیله دستگاه خشک کن چگونه است؟🤔
🔘آماده کردن دستگاه خشک کن : دستگاه خشک کن را برای خشک کردن میوه ها تنظیم کنید . یا بر روی درجه مناسب قرار دهید .
🔘قرار دادن میوه ها در دستگاه خشک کن : میوه هایی را که قبلا به صورت لایه لایه اماده کرده اید در درون دستگاه به صورت یک لایه قرار دهید تا مستقیما زیر دمای دستگاه قرار گیرند . به هر میزان که ضخامت میوه های لایه شده بیشتر باشد زمان بیشتری برای خشک شدن میوه ها لازم است . اما به صورت میانگین یک الی دو روز زمان برای خشک شدن میوه های نیاز است
🔘جمع آوری میوه های خشک شده : پس از بررسی میوه های درون دستگاه و رسیدن به حد لازم خشک شدن می توانید ان ها را با رعایت نکات ایمنی از درون دستگاه خارج کرده و مورد استفاده قرار دهید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
دلمه برنج چگونه تهیه میشود؟😋😍
از ناهار دیروز کلی برنج مانده، اما دلتان یک غذای جدید می خواهد. دست به کار شوید و برنج ها را به یک دلمه مدرن و خوشمزه تبدیل کنید.
🧆🧆طرز تهیه🧆🧆
1. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.
2. چهار عدد قارچ هم اگر داشته باشید خیلی خوب است چون طعم بهتری به دلمه شما می دهد. قارچ ها را نگینی خرد کرده وتفت دهید.
3. حالا در یک تابه مناسب یک قاشق غذا خوری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس برنج ها را با پیاز و قارچ داخل آن بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.
4. حالا چند عدد فلفل دلمه ای انتخاب کنید و شکمشان را خالی کنید و با موادی که آماده کرده اید آنها را پر کنید.
5. اگر پنیر پیتزا دارید به میزان 100 گرم از آن را رنده کنید و روی فلفل ها بریزید. فلفل ها را به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید، بگذارید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
سوپ هویچ چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍲نیم کیلو هویج
3 فنجان آب مرغ
1/2 فنجان پیاز خوردشده
1 پر سیر
2 ق غ زنجبیل تازه رنده شده
2 ق چ ادویه کاری
1/2 ق پودر زیره
1 فنجان شیر
1/2 فنجان ماست
1/4 فنجان برگ گشنیز تازه خوردشده
🫕🧈🫕
🧈🫕🧈
🍲در یک قابلمه هویج و آب مرغ و پیاز و سیر و زنجبیل و پودر کاری و زیره رو مخلوط می کنیم.
روی حرارت میگذاریم .وقتی جوش اومد حرارت رو کمتر می کنیم و با در بسته میگذاریم سبزیجات خوب بپزند.( حدود 20 دقیقه)
از روی حرارت بر میداریم صبر می کنیم تا ولرم بشه.
در مخلوط کن یا غذا ساز سوپ رو کاملا" له می کنیم.
شیر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمک و فلفلش رو تنظیم می کنیم.
2-3 ساعت در یخچال می گذاریم تا سرد بشه.
موقع سرو ماست و گشنیز روش می ریزیم.🫕
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
شیرینی کاکا کدو حلوایی با آرد برنج چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم:
▫️آرد برنج یک و نیم پیمانه
▫️کدو حلوایی پخته و له شده 1 پیمانه
▫️شیر یک چهارم پیمانه
▫️شکر یک دوم پیمانه
▫️پودر هل و دارچین 1 قاشق چایخوری
▫️گردو رنده شده 5 عدد
🎃طرز تهیه:ابتدا کدو حلوائی را شسته و با پوست به قطعه های درشت خرد کنید و با کمی آب بپزید سپس با قاشق کدو حلوائی را از پوست آن جدا کرده و با قاشق له کنید.شکر، کدو پخته، آرد، شیر، هل، دارچین و گردو را با هم مخلوط کرده و مایه کاکا کدو را به مدت یک ساعت بگذارید جا بیفتد.روغن مایع را در تابه بریزید و داغ کنید.سپس با ملاقه یا قالب از مواد تهیه شده به اندازه دلخواه یا یک کف دست کنار هم در روغن ریخته درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم، کمی پف کرده و خوب مغز پخت شود.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
🌱اگر قرار است روزی از زندگی لذت ببریم امروز همان روز است امروز باید همواره شگفتانگیزترین روز زندگی ما باشد.
#توماس_دریر
صبحتون بخیر🍁🌞
سس هریسا یکی از سسهای تند و جذاب چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم:🥦
سیر له شده: ۳ حبه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: ½ قاشق چای خوری
پودر زیره سیاه: ۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
فلفل چیلی قرمز خشک: ۱۰ تا ۱۲ عدد
نمک: ½ قاشق چای خوری
🥓🧀🥓🧀
طرز تهیه:🫔
۱. فلفل چیلیهای خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانههای داخل و ساقهاش را بگیرید.
۲. بعد از آبکشی فلفلها آنها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را میتوانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
ماندگاری آرد چقدر است و چه زمانی آرد خراب می شود ؟🤔
🔹بسیاری از عوامل در ماندگاری آرد یا مدت زمان ماندگاری آرد قبل از شروع به خراب شدن تأثیر می گذارند.بیشتر آردها ۳ الی ۸ ماه در دمای اتاق تازه باقی می مانند. این مدت معمولاً طولانی از تاریخ انقضاء آنهاست.با این وجود ماندگاری دقیق به نوع آرد، مواد تشکیل دهنده آن و نحوه نگهداری آن بستگی دارد.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz