eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.6هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
مربا و کپوت زردآلو 🍲 @bebinobepaz
مربا و کمپوت زردآلو زرد آلو 1 کیلو شکر 300 گرم آب 6 فنجان زرد آلو را می شوئیم و از خط وسط میوه را نصف کرده هسته آنرا در می آوریم ، سپس آب را در ظرف ریخته شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم پس از چند جوش از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد می کینم زردالوهارو داخل بطري شيشه اي دردار فلزي ميچينيم بعد شربت رو ك اماده كرده بوديم روي زردالوهارو ريخته درشو محكم ميبنديم داخل قابلمه بزرگي رو پر از اب ميكنيم هارو كه درشونو محكم بستيم داخل قابلمه چيده و روي حرارت ملايم ميزاريم تا اب بجوش بياد اين كار باعث ميشه هواي اضافي داخل بطرياهاي كمپوت خارج بشه بعد از اينكه اب جوشيد بطريهارو برداشته روي كابينت اشپزخونه سروته قرار ميدهيم چتد ساعتي ،بعد داخل يخچال و جاي خنك قرار ميدهيم. زردآلو 1 كيلو شكر 1 كيلو جوهر ليمو 1 ق م هارو شسته از وسط نصف ميكنيم هسته زردالو رو در اورده ،توي قابلمه اول مقداري شكر ريخته بعد زردالوهارو چيده لا ب لا اين كار رو انجام ميدهيم حالا قابلمه را داخل يخچال قرار ميدهيم ي شب استراحت ميدهيم بعد روي حرارت ملايم قرار داده تا شكر اب بشه ب مدت 15 دقيقه ميجوشونيم در اخر جوهر ليمو يا ابليمو تازه را اضافه كرد از رو حرارت برميداريم روشو با پارچه اي تميز پوشونده بمدت سه روز جلوي نور افتاب قرار ميدهيم هر ازگاهي هم ميزنيم بعد از سه روز را داخل بطريهاي در دار ريخته توي يخچال قرار ميدهيم. 🍲 @bebinobepaz
میگو پلو 🍤 🍲 @bebinobepaz
🍤 طرزتهيه برنج سه پيمانه ميگو يك كيلو ابتدا پياز نگيني شده رو با روغن و مقداري كره تفت ميديم به همراه سير و زنجبيل رنده شده بعد زيره ، برگ بو و برگ كاري و ليمو اماني(هر كدوم دو سه دونه) رو كمي تفت ميديم سپس يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم بعد دو عدد گوجه فرنگي نگيني رو اضافه ميكنيم حالا نوبته ادويه جات زردچوبه و ادويه كاري و پودر فلفل قرمز، پودر دارچين، زعفرون هر كدوم يك ق چ بعد هل و ميخك هر كدوم دو سه دونه همه رو با هم تفت ميدهيم ( نصف عصاره سبزيجات اليت در صورت تمايل ) و فلفل سبز تند يكعدد ، بعد ميگو ها رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم و در آخر گشنيزه تازه خردشده و شويد تازه خرد شده هر كدوم نصف فنجان به موادمون اضافه ميكنيم و باز هم كمي تفت ميديم به اندازه كافي آبجوش روي مواد ميريزيم تا ميگو ها پخته بشن حالا نوبت برنج خيس خورده ست برنج رو اضافه ميكنيم تا بصورت كته دم بكشه و براي تزيين از گشنيز تازه و پياز داغ استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
چیز کیک پرتقالی مغزدار 🍊🍰 🍲 @bebinobepaz
. كرم چيز پرتقالي مغز دار مواد لازم پودر ژله پرتقال ٢ بسته🌺خامه ٢٠٠ كرم🌺يك بسته پنير ماسكار پونه🌺دو قاشق غذا خوري شكر براي تهيه مغز دسر كف يك ظرف را كمي خيس ميكنيم وكيسه فريزر ميگذاريم كف ظرف تا فيكس بشه يك بسته پودر ژله پرتقال را با يك ونيم ليوان آب جوش حل ميكنيم تا شفاف بشه وداخل ظرف ميريزيم وداخل يخچال ميگذاريم تا ببنده بعد كه بسته شد كاتر ميزنيم. براي تهيه كرم چيز هم يك بسته پودر پرتقال را بايك ليوان آب جوش حل ميكنيم و ميگذاريم كمي خنك بشه بعد خامه و پنير خامه اي را مخلوط ميكنيم و دو قاشق شكر اضافه ميكنيم وبعد ژله حل شده را اضافه ميكنيم و با هم زن ميزنيم تا يكدست بشه بعد از قالب سيليكوني تك نفره استفاده ميكنيم نصف قالب را مواد ميريزيم و ميگذاريم داخل يخچال تا نيم بند بشه بعد يك تكه از ژله را روي مواد پنيري ميگذاريم و مجددا ميگذاريم تا ببنده ميشه از قالب بزرگ هم استفاده كرد. در هر دو صورت زيبا ميشه😊ميتونيم از هر رنگ ژله اي استفاده كنيم ولي هر دو يك رنگ ومزه را داشته باشه 🍲 @bebinobepaz
بادمجان فنری 🍆 🍲 @bebinobepaz
بادمجون فنری و گوجه فنری بادمجون رو بدون اینکه پوست بگیرم یه قسمتهایی شو به صورت منظم و یک در میون با چاقو خالی کردم تا جایی که به انتهاش نرسه .گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه و فلفل دلمه ای رنده شده رو با هم دیگه ورز دادم و قسمتای خالی رو با مواد گوشتی پر کردم . گوجه بزرگ هم چهار تا چاک زدم با چاقو تا جایی که گوجه تیکه نشه و مابین برش ها رو با مواد گوشتی پر کردم.کنار گذاشتم و سس رو درست کردم : پیاز ریز خرد شده رو سرخ کردم به همراه فلفل دلمه خرد شده و نمک و فلفل سیاه و پودر کاری و پودر دارچین و رب گوجه تفت دادم و آب روش ریختم تا به جوش بیاد آب کم ریختم بعد گوجه و بادمجونای آماده رو گذاشتم داخلش. بعد از یک ساعت که کامل پخته شدن و سس اش غلیظ شد غذامون حاضره. و با پلو سرو میشه. از سسش هم برای کنار غذا میاریم. 🍲 @bebinobepaz
آبنبات خونگی روش تهيه: ۲فنجان شكر را با نصف فنجان اب روي حرارت بگذاريدتا كاملا حل شودوغليظ شود.بعد ميتونيد بصورت بيرنگ استفاده كنيد يا بهش رنگ خوراكي اضافه كنيد. بعد با استفاده از قاشق روي يك سطح صاف از مايع اماده شده بريزيد و روي آن را با ميوه هاي خشك،ترافل تزيين كنيدواجازه دهيد درهواي اتاق خشك بشه.ميتونيداز قالبهاي آماده يا قالبهاي دستساز(مثل عكس)با استفاده از فويل استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
برشهای لیمو‌ترش 🍋 برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه • لیموها رو باریک برش می‌زنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت می‌دیم و توی شیشه می‌چینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه. 🍲 @bebinobepaz
كلوچه سنتي جنوبي ها( اهواز ، شوشتر، دزفول) 🍪 🍲 @bebinobepaz
كلوچه سنتي جنوبي ها( اهواز ، شوشتر، دزفول) اين كلوچه ها شكري و شيرين هستند . مواد لازم آرد نيم كيلو روغن مايع يك پيمونه پلوپزي ( پيمونه پلوپزي كه ميگم چون ميدونم توي همه ي خونه ها ست) . .شكر ٢٠٠ گرم ( من زياد شيرين شيرين درست نميكنم چون با چاي شيرين هم بشه ميل كرد شما ميتونيد شكرشو بيشتر بذاريد) . .آب يك پيمونه پلوپزي ( كه ميتونيد به جاي آب از شير هم استفاده كنيد اما من سنتي سنتي شو دوست دارم همون با آب درست ميكنم) . .زيره آسياب شده (نه در حدي كه مثل پودر بشه در حد كوبيدن )دو سه ق غ . . . ، نمك يه پنس 👌 .بيكينگ پودر يك ق چ اگر در فر درست ميكنيد براي اينكه كلوچه ها از خشكي دربياد و اگر هم در تنور درست ميكنيد نيازي نيست . .. .طرز تهيه : . .اول آرد و زيره،نمك ، بيكينگ پودر رو مخلوط ميكنيد با كمك دست ، بعد روغن رو اضافه ميكنيم كه وقتي روغن اضافه شد آرد و روغن حالت پودر باشه بعد آب و شكر رو حل ميكنيم و به آرد اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم و خمير رو يكساعت ميذاريم استراحت كنه و بعد خمير رو به با وردنه به اندازه نيم سانت پهن ميكنيم و با وسيله بنام سُك سُك سوراخ سوراخ ميكنيم اگر هم نداشتيد با چنگال هم ميشه اما به خوبي سُك سُك نميشه . بعدبا چاقو به شكل مستطيل هاي بلند برش ميديد و دوباره همون مستطيل ها رو به شكل لوزي در مياريد يا اينكه با قالب به شكلهاي دايره و غيره ميتونيد در بياريد بعد فر رو از قبل گرم ميكنيد و سيني فر رو چرب ميكنيد و در سيني مي چينيد و زير و رو كلوچه ها رو سرخ ميكنيد با شعله بالاي فر شعله بالاي فر (گريل) درجه نداره و فقط با ديد چشم مراقب باشيد و پشت و رو كنيد . . .براي اينكه كلوچه ها خشك نشن ميتونيد يك ظرف آب جوش در فر بذاريد به عنوان حمام بخار . 🍲 @bebinobepaz