eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
#چیکن_رایس(#مالزی) مواد لازم: سینه مرغ ۵۰۰ گرم برنج ۵۰۰ گرم قارچ ۴ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد کنجد به مقدار لازم سس ورچسترشایر نصف قاشق غذاخوری سس سویا ۱ قاشق غذاخوری کره به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم  طرز تهیه: برنج، کمی نمک و یک پیمانه آب (به ازای هر پیمانه برنج) را در قابلمه‌ای متوسط بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد. پس از جوشیدن شعله را کم کنید و 12 تا 14 دقیقه یا تا زمانی که آب کاملاً تبخیر شود و برنج پخته شود روی شعله ملایم قرار دهید. پس از پخت برنج آن را از روی شعله بردارید. برنج دم کشیده را به ظرف سرو منتقل کنید و در جایی گرم قرار دهید. آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید سینه مرغ را به صورت قطعاتی نسبتاً کوچک برش بزنید. فلفل دلمه‌ها را به صورت نواری خرد کنید. قارچ‌ها را خرد کنید.کره را در تابه‌ای بریزید و روی شعله قرار دهید تا ذوب شود. مرغ را داخل تابه بریزید کمی فلفل به تابه اضافه کنید. مرغ را کمی تفت دهید تا مرغ 80 درصد پخته شود سس ورچستر و سس سویا رو بهش اضافه کنید سپس قارچ رو اضافه کنید آب قارچ که گرفته شد فلفل دلمه را اضافه کنید یک دقیقه دیگه تفت بدهید سپس روی برنج سرو کنید و مقداری کنجد روی مرغ و سبزیجات بریزید و میل کنید. نکته: سس سویا و ورچستر مزه نمکی در خود دارند پس مقدار نمک رو خیلی کم به غذا اضافه کنید 🍲 @bebinobepaz
اینم غذای نونی آسون و خوشمزه خوراک مرغ و سبزیجات #خوراک_مرغ_سبزیجات ابتدا فیله های مرغ را مکعبی خورد کردم و با کمی کره و نمک و فلفل سیاه تفت دادم. کدو و بادمجان رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار قارچ های اسلایس شده رو تفت دادم فلفل دلمه ای های رنگی رو خورد کردم و تفت دادم. حالا داخل یه تابه ی دیگه یه دونه پیاز بزرگ خورد کردم و تفت دادم کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کردم. مرغ،قارچ،فلفل دلمه ای،کدو و بادمجانها،ذرت و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و کمی با هم تفت دادم و درب تابه رو گذاشتم بیست دقیقه زمان دادم که فیله ها کاملا مغز پخت بشه و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره. چاشنی این غذا لیمو ترش تازه است. سیب زمینی مکعبی خورد شده رو سرخ کردم و در کنار غذا سرو کردم.میتونید به موادتون اضافه کنید ولی من اینجوری دوست داشتم😋 🍲 @bebinobepaz
آش ترش مازندران 🍲 @bebinobepaz
آش ترش مازندران مواد لازم برای آش ترش مازندران باقلا : 1 لیوان لوبیا : 1 لیوان عدس : 1 لیوان برنج نیم دانه : 1/2 لیوان سیر خرد شده : 1 لیوان چغندر : 2 عدد سبزی آش : 400 گرم شکر و رب انار : به مقدار لازم طرز تهیه آش ترش ( مازندران ) این آش بدلیل مزه ملسی که دارد به اش ترش معروف شده است ، این اش طعم بسیار خوبی داشته و در گذشته مرسوم بوده که در این آش از 40 نوع گیاه استفاده میکرده اند و به نوعی این آش خاصیت درمانی نیز داشته است. طرز تهیه : از شب قبل حبوبات ( باقلا ، لوبیا چیتی ، عدس ) را در ظرف های جداگانه درون اب خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب انها را تعویض نمائید ؛ چغندرها را پوست بکنید و ریز خرد کنید ، سبزی های اش را نیز ریز خرد کنید. درون قابلمه ای اب فراوان بریزید سپس حبوبات ( باقلا ، عدس ، لوبیا ) و چغندر خرد شده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که حبوبات بپزند ( بتوانید با دست حبوبات را له کنید ) ؛ پس از پخت حبوبات برنج نیم دانه را اضافه کنید ؛ پس از 15 دقیقه سبزی های خرد شده را نیز اضافه نمائید و حرارت را کم کنید و با در باز بگذارید آش جا بیفتد. سیرها را بهمراه مقداری نمک درون روغن تفت دهید تا طلایی شده و تبدیل به سیر داغ شود ، وقتی آش جا افتاد چند قاشق شکر و مقداری رب انار و نصف سیر داغ ها را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید بپزد سپس درون کاسه بکشید و با نصف دیگر سیر داغ تزئین کنید. نکته ها : در این آش میتواند از انواع سبزی های مخصوص اش استفاده کنید اما سبزی هایی که در شمال برای این اش استفاده میشود عبارتند از : ( اسفناج 100 گرم + تره 100 گرم + گشنیز 100 گرم + جعفری 100 گرم ) میزان شکر ورب بستگی به سلیقه شما دارد 🍲 @bebinobepaz
اول از همه گوشت و پیاز رو تفت دادم بهش زردچوبه و رب گوجه و لپه و آب اضافه کردم و گذاشتم یک ساعت بپزه. بعد کنگر هارو که پاک کردم تفت دادم و به خورشت اضافه کردم . آخرای پخت هم بهش نمک و یکم آبغوره به عنوان چاشنی اضافه کردم . من همیشه یک ساعت آخر پخت کنگر رو اضافه میکردم . یسری از آشناها میگفتن که کنگر و گوشت رو باید با هم بپزی چون دیر پخته میشه. یبار امتحان کردم کاملا لِه شد . پس تو این مورد اشتباه نکنید 😊 🍲 @bebinobepaz
دسر_محلبی_با_کاداییف از سری موادلازم برا محلبی👇👇 ۱لیتر شیر ۳ق غ نشاسته ۴قاشق غ آرد ۳ق غ پنیر لبن ۱ونیم لیوان شکر ۱بسته وانیل ترکیه ۵۰گرم کره برا لایه های کاداییف👇👇 ۴۰۰گرم کادائیف ۱لیوان گردوی خرد شده ۵قاشق غذاخوری شکر ۵۰گرم کره ابتدا کاداییف رو آماده میکنیم به اینصورت که 👈کاداییف رو خرد میکنیم وداخل تابه ی تفلون با کره خوب تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه سپس شکر رو اضافه میکنیم ودوباره تفت میدیم تاجایی که کاداییف طلایی بشه شعله رو خاموش میکنیم وگردو ومیریزم ومخلوطشون میکنیم ومیزاریم کنار حالا نوبت محلبی هست شیر و نشاسته وارد وشکر رو داخل قابلمه میریزیم وباهمزن دستی میزنیم تا نشاسته وآرد باز بشن رو شعله ی ملایم میزاریم و باقاشق هم میزنیم تا به حد فرنی قوام بیاد وقتی قوام اومد زیرشو خاموش میکنیم وکره وپنیرلبن ووانیل رو اضافه میکنیم وخوب قاطی میکنیم تا یکدست بشه . قالب کمربندی رو در ظرف سرومون میزاریم (قسمت زیری قالب رو نمیزاریم) کمی کاداییف میریزم،یکدست میکنیم بعد ۱سوم محلبی رو روش میریزم صاف میکنیم دوباره کاداییف میریزیم اینکارو تا آخر میکنیم لایه ی آخر کاداییف رو میریزم صاف میکنیم وبرا ۳تا ۴ساعت داخل یخجال قسمت سردش میزاریم بعد قالب روجدا میکنیم وسرو میکنیم‌. نکته اگه قالب کمربندی ندارین درظرف پیرکس ویا هرظرف دیگه هم میشه. 🍲 @bebinobepaz
موس چیزکیک نعنا 🍲 @bebinobepaz
موس چیزکیک نعنا بیسکوئیت کرمدار پودر شده ١۵٠ گرم کره ذوب شده ٢قاشق غذاخوری آب سرد ٢ قاشق غذاخوری پودر ز ژلاتین ١ و ١/٢ قاشق چایخوری استاندارد خامه صبحانه ١ و ١/٢ پیمانه (٣۵٠ میلی لیتر) پنیر خامه‌ای نرم شده ٢٢۵ گرم رنگ سبز اختیاری اسانس نعنا ١ قاشق چایخوری پودر شکر ١ و ١/٢ پیمانه شکلات کم شیرین و خرد شده ١٠٠گرم خامه فرم گرفته و برگ نعنا و تکه های شکلات برای تزیین . توی یه کاسه بیسکوئیت پودر شده و کره رو با هم مخلوط کرده و توی ٨تا ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید و این مخلوط رو کف ظرف خوب پرس کنید. آب سرد رو توی یه کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و بذارید ١٠ دقیقه بمونه تا ژلاتین پف کنه. خامه صبحانه رو توی یه کاسه بریزید و با همزن بزنید تا یکمی فرم بگیره بعد ١/۴ پیمانه شكر بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید در حدی که وقتی ظرف رو تکون میدید از ظرف نریزه. پنیر خامه‌ای رو توی یه کاسه دیگه بریزید و با همزن بزنید تا نرم و پفکی بشه بعد بقیه شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت اسانس و رنگ خوراکی رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشن. برای داشتن رنگ سبزی که در تصویر می‌بینید از ١۶ قطره رنگ سبز و ٨ قطره رنگ زرد استفاده شده. ژلاتین رو روی بخار کتری حل کنید بعد ٣دقیقه اجازه بدید خنک بشه و بعد توی مخلوط پنیر خامه‌ای بریزیدش و سریع هم بزنید. خامه و شکلات خرد شده رو هم اضافه و فولد کنید تا کاملا مخلوط بشن. مایه رو توی قیف بریزید و توی ظرف های سرو پایپ کنید.ظرف ها رو به مدت ٣ ساعت توی یخچال قرار بدید و بعد با خامه فرم گرفته و برگ نعنا و شکلات تکه کنید. 🍲 @bebinobepaz
#فرني این فرنی کرمی هست چرا كرمي ؟ چون ما فرني رو به جاي استفاده از ارد برنج ، به اصطلاح با شيره برنج درست ميكنيم به اين ترتيب كه بعد از اينكه چند ساعت برنج رو خيس كرديم ، با همون ابش ميريزيم تو مخلوط كن و حسابي ميكسش ميكنيم و بعد ميريزيم تو يه پارچه حرير و حسابي ميچلونيم و به اصطلاح شيره اش رو ميگيريم ...كمي كه موند و ته نشين شد اب اضافي روش رو ميريزيم و شيره سفيد رنگ رو به شير اضافه ميكنيم و بعد از ريختن ميزان شكر لازم ميره روي حرارت و مرتب هم ميزنيم تا زماني كه جوش بياد و غليظ شه و در اخر گلاب اضافه ميشه و بعد حرارت رو خاموش ميكنيم ...درسته كه كمي دردسرش بيشتر از روش ارد برنجه ولي واقعاً خوشمزه تره ...!( تازه زمانهاي قديم برنج خيس خورده رو تو هاون ، انقدر مي كوبيدن تا شيره اش در بياد 🍲 @bebinobepaz
#کلوچه فسایی #نان-فسایی 🍲 @bebinobepaz
یکی از خوشمزه ترین های سنتی که بو و عطر هل اون سرمستتون میکنه -فسایی میباشد😋 من بامقدار کم مواد رو مینویسم اگر مقدار بیشتر خواستید درست کنید مواد را به نسبت هم اضاف کنید . آردنخودچی  ۱۲۵گرم . پودرقند ۲۵۰گرم . آردسفید ۳۵۰گرم . روغن جامد ۲۵۰گرم . جوش شیرین ۱ق.چ. هل بمیزان لازم . پودرپسته .تخم سیاه دانه . زعفران آبکرده . خاکه قند و روغن را با هم زن برقی خوب میزنیم تا کرمی و لطیف بشه. بعد آرد نخودچی وآرد سفید رو با هم الک کرده وبه روغن و پودر قند آماده اضاف میکنیم و بعد پودرهل رواضاف میکنیم و خوب قاطی میکنیم .جوش شیرین رو داخل روغن و پودر قند میریزیم ومواد رو مخلوط کرده وخوب ورز داده و داخل کیسه گذاشته وتوی یخچال میزارین برای دوساعت .بعد روی یک پلاستیک کمی آردپاشیده مواد رو پهن کرده وقالب میزنیم وروی اون رو با زعفران آبکرده با برس رنگی کرده وتخم سیاه دونه یا پودر پسته میپاشیم وتوی فرطبقه بالا با درجه ۱۷۰ برای مدت ۱۵ دقیقه یا تا وقتی رنگ زیر کلوچه برگرده. درضمن توی سینی فر حتما کاغذ روغنی انداخته . اگر بخواین خمیر رو دورنگ کنید کمی آردسفید و روغن به خمیر آماده اضاف کرده ونصف رو زعفرانی و نصف شکلاتی میزنیم .مطمئن باشین ازدرست کردن این -فسایی خوشمزه پشیمون نمیشید.مقدار هل سلیقه ایه اما من خودم به شخصه عطر زیاد هل رو دوست دارم .💛. 🍲 @bebinobepaz
وافل 🍲 @bebinobepaz