پيراشكي غذايي
امروز يك خمير عالي براي پيراشكي آموزش ميدم،اميدوارم ازش لذت ببريد.
.
مواد لازم : آرد سفيد چهار و نيم ليوان(حدود پانصد گرم)،خمیر مایه یک قاشق غذا خوری سر پر ،آب ولرم نصف ليوان،تخم مرغ يك عدد كامل و يك سفيده،شير نصف ليوان،روغن مايع نصف ليوان،شكر يك ق غ،نمك يك ق چايخوري
طرز تهيه:در يك ظرف شيشه اي(بلور) آب ولرم+ شكر+خمير مايه رو مخلوط كنيد،يك بشقاب روش بذاريد و ده دقيقه بهش زمان بديد تا عمل بياد،يعني پف كنه و حجمش دو برابر بشه.اگه حجيم و پفكي نشد يعني خمير مايتون فاسده.حتما موقع خريد به تاريخ انقضا توجه كنيد.
در يك كاسه،آرد ونمک رو مخلوط وتخم مرغ وشیر وروغن و مایه خمیر عمل آوري شده رو بهش اضافه ميكنيم وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست بشه بعد پنج دقیقه خوب ورز ميديم.
روی خمیر رو با با مشما می پوشونيم ودر جای گرم ميذاريم تا حدود يك ساعت استراحت كنه و حجيم بشه.حواستون باشه كه ظرف به اندازه كافي بزرگ باشه چون خمير تقريبا دوبرابر ميشه.
حالا در زماني كه خمير داره استراحت ميكنه،مواد مياني دلخواهتونو درست كنيد.ميتونه مواد گوشتي باشه،مواد پيتزا باشه،سبزيجات باشه،قارح و مرغ باشه،اسفناج و پنير باشه،كلا هر موادي كه دلخواهتونه.بعد كه خمير دوبرابر شد،يه كوچولو ورز بديد تا پف اضافش گرفته بشه،از خمير به اندازه گردو درشت برداريد،خوب نازك باز كنيد،مواد مياني رو بذاريد و خمير رو جمع كنيد.در سيني فر كه كاغذ روغني انداختيد بچينيد،روشون تركيب يك زرده تخم مرغ+دو ق شير+يك ق روغن مايع+كمي زغفران بزنيد و طبقه وسط فر با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه حدود نيم ساعت بذاريد تا بپزه و طلايي بشه.
اين خمير عالي و ترده،حتي ميتونيد بدون مواد مياني بصورت نون بپزيدش يا بينش كشمش،گردو، خرما،...بذاريد.
🍲 @bebinobepaz
باز هم بهار و عطر والک وشورک و سبزی های معطر دامنه ی کوهای اطراف تهران😍
راستی فکر کنم این پلو یکی از پلوهای تهرانی محسوب بشه
مواد لازم :
والک ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
اول از همه این والکه ، من از تجریش خریدم
طرز تهیه والک
والک زیاد گل نداره بیشتر شن داره ، چند بار با آب معمولی بشورین بعد یکی دو قطره مایع ظرفشویی بریزین تو آبی که والک توشه و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه خوب بشورین و آبکش کنید و با چاقو یا از اون بهتر با قیچی خردش کنید بعد هم ۳ پیمونه برنج را با ۴ پیمونه آب و ۳ مشت از این سبزی ریختم توی پلوپز ، نمک و فلفل و روغن را اضافه کردم و گذاشتم دمی والکم پخته بشه و دم بکشه.
بعد از یک ساعت والک پلوی شما به یک ته دیگ خوشمزه و برشته آماده است.
میشه والک پلو را همینطوری با ماست و سبزی و یا ترشی خورد.
اگه دوست داشتین برای کنارش مرغ یا ماهی بذارین.
🍲 @bebinobepaz
پاچینی
کتف هارو از شب قبل در مخلوط ماست+پیاز+فلفل دلمه+نمک+فلفل سیاه و پودر زیره بخوابانید تا خوب مزه دار شوند.
بعد از مواد مرینت خارج کرده پوست کتف مرغ رو بگیرید بعد استخوان کتف رو در دست بکیرید و با چاقو روی کتف رو از بالا به پایین بتراشید تا همه گوشت به پایین کتف به صورت توپ جمع بشه.
اول در تخم مرغ بعد در پودر سوخاری یا پولک سوخاری بغلتانین (اگه میخواین حسابی ترد بشه دوبار این مرحله رو انجام بدید)
بعد در روغن شناور با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت بشن. از روغن که دراوردید داخل کنجد بغلتانید.
🍲 @bebinobepaz
سالاد تن ماهی
یک قوطی تن ماهی رو ۲۰ دقیقه جوشوندم بعداز سرد شدن کمی کرفس میتونید به جاش خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید.
یک قاشق شوید خشک و کمی فلفل
یک قاشق سس مایونز
یک قاشق سس فرانسوی
کمی سس خردل
همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید.
وقتی سرد شد سالاد تن رو داخلش بزارید و نوش جان کنید
🍲 @bebinobepaz
#سیب_ژله_ای
موادلازم📝
سیب کوچک پوست کنده ۵تا
پودر ژله۱بسته من از پودر ژله آلبالو استفاده کردم
آب جوش ۲ لیوان ✍️طرزتهیه:
اول آب جوش و ژله رو باهم خوب ترکیب میکنیم تا پودر ژله حل بشه بعد میزاریم روی گاز و سیب ها رو میندازیم داخلش و میزاریم حدود ۴۰ دقیقه بجوشه و هرازگاهی جا بجاشون میکنیم تا یکدست رنگ بگیرن بعد میچینیم داخل ظرف مورد نظر و ژله رو هم میریزیم کف ظرف و میزاریم یخچال و آمادست
🍲 @bebinobepaz
🍅سوپ #گوجه_فرنگی 🍅Tomato Soup
#پیاز کوچک نگینی: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه پودرشده: ب.م.ل
سیر کوبیده شده ۲ حبه
رب گوجه فرنگی 1 ق.س
شکر ۱ ق.س
گوجه فرنگی فیله و نگینی خرد شده( ۵ عدد )
#استاک مرغ ۳ پیمانه
#آویشن پودرشده( ۱ ق.چ )
#خامه ۵۰ گ
روغن ب.م.ل
در صورت تمایل، میتوانید به جای استاک مرغ، از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.
در صورت تمایل، میتوانید به جای روغن مایع، از روغن زیتون استفاده کنید.
👈#سوپ
🍅روش تهیه
1. در قابلمه ای حاوی مقداری روغن داغ، پیاز را به همراه کمی نمک روی حرارت ملایم تفت دهید. در این مدت، چند بار آن را هم بزنید تا مواد به تهِ قابلمه نچسبد )اگر پیازها قهوه ای رنگ شدند، حرارت را کمتر کنید( سپس سیر را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
2. رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود سپس آن را به همراه شکر، کمی نمک و فلفل به قابلمه حاوی پیاز بیافزایید و تفت دهید.
3. حرارت را زیاد کنید، فیله های گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و با پشتِ قاشق چوبی آنها را کاملاً فشار دهید تا له شوند. استاک را به همراه آویشن به قابلمه اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد سپس حرارت را ملایم کرده درِ قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت 25 دقیقه بپزند.
4. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا سوپ سرد شود.
5. برای یکدست شدن بافت سوپ، پس از اینکه کاملاً سرد شد، آن را با گوشتکوب برقی هم بزنید تا به صورت پوره درآید.
6. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ به مدت 5 دقیقه، گرم شود سپس ۱/۳ از خامه را برای تزیین کنار گذاشته و بقیه آن را به سوپ بیافزایید و هم بزنید )دقت کنید حتماً قبل از جوشیدن، آن را از روی حرارت بردارید(در آخر، مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کرده و آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با بقیه خامه تزیین و سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
كوكو كدو غذاى رژيمى (ويژه گياهخواران)
مواد لازم:
كدو قلمى ٣عدد
سيررنده شده ٣حبه
شبت خرد شده ١/٢ليوان
گشنيز خرد شده ١/٢ليوان
آرد ١ق سوپخورى
جوزهندى ١/٤قاشق مرباخورى
مخلوط هل و دارچين ١/٢ قاشق مرباخورى
تخم مرغ ٤-٣ عدد
روغن ٤-٣ قاشق سوپخورى
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
1. كدوها را شسته و درشت رنده كنيد.
2. سير، شبت ، گشنيز و آرد را با كدو مخلوط كنيد.
3. جوزهندى، دارچين و هل را اضافه و مخلوط كنيد.
4. تخم مرغ ها را با مفتول زده و با مواد مخلوط كنيد.
5. روغن را در تابه متوسط تفلون و يا قالب هاى تك نفره بريزيد.
6. نمك و فلفل مواد را اضافه كرده و مواد را در قالب و يا تابه بريزيد و در فرى كه از ١٥ دقيقه قبل روى ٣٥٠ درجه فارنهايت روشن كرده ايد به مدت ٣٥-٣٠ دقيقه بپزيد.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از حتما ببینید👇
😍 اپلیکیشن شرکت در مسابقه برنده باش با روزی 800 هزار تومان واریز نقدی برای یک نفر
💰 اهل رقابت و گیم هستی ‼️
💰اطلاعات عمومی خوبی داری ⁉️
💯واریزی قطعی برای برندگان تو مسابقه
#همین_الان_نصب_کنید 👇
200برنده باش.apk
4.48M
😍مسابقه آنلاین برنده باش شروع شد
💯🔸شرکت در مسابقه همین الان
📲⌚️🔺
#حتما_دانلود_کنید👆
حلوا ایرمیک
مواد لازم:
2 لیوان ایرمیک (سمولینا)
125 گرم کره
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 لیوان آب
1.5 لیوان شکر
1 لیوان شیر
طرز تهیه:
ابتدا آب ، شیر و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که شکر آب شود هم بزنید و اجاق را خاموش کنید.
کره و روغن مایع را داخل قابلمه بزرگی بریزید و روی اجاق بذارید وقتی کره آب شد ایرمیک را اضافه کنید با حرارت متوسط و تا وقتیکه رنگ ایرمیک تغییر کند حدود 20 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید و تفت بدید. در حالیکه ایرمیک را هم میزنید شربت آماده شده را آرام آرام بریزید ، تا وقتیکه که ایرمیک شربت را جذب کند مدام هم بزنید و بپزید. وقتی شربت را جذب کرد اجاق را خاموش کنید سر قابلمه حوله و یا دستمال بندازید و در قابلمه را بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید. روی حلوا دارچین ، گردو یا به دلخواه بستنی بذارید و سرو کنید نوش جان .
🍲 @bebinobepaz