eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.3هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
#حلوا_زعفرونی شكر .......2پیمانه  آب........ 1پیمانه گلاب ........نصف پیمانه زعفران.....به مقدار لازم آرد گندم .......2پیمانه  هل....... 1قاشق چای خوری  روغن و کره.....حدود 1پیمانه  طرز تهیه: برای شروع 2 پیمانه شکر با 1 پیمانه آب رو میگذاریم به جوش بیاد و1/2لیوان گلاب اضافه می کنیم. بعد از یکی دو غل که جوش خورد از روی حرارت بر می داریم. 2 پیمانه آرد گندم سبوس دار رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره . (من ارد شیرینی ریختم بافتشو لطیف تر می کنه)آرد را الک میکنیم که گلوله های ایجاد شده از بین بره. روغن یا کره را اضافه کرده و آنقدر تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود. ( با نصف پیمانه شروع کنید و اگه نیاز بود کم کم روغن اضافه کنید ولی بیشتر از 1 پیمانه نریزید....به قلبتون رحم کنید! حالا اضافه وزن به جهنم😉) از روی حرارت بردارید و شیره را کم کم اضافه کرده خوب هم بزنید و مجدد شعله را روشن کنید . 1 قاشق چای خوری هل اضافه کرده از روی حرارت برداشته شروع به تکان دادن حلوا تو قابلمه می کنیم تا کاملا سفت بشه.و در ظرف میریزیم. 🍲 @bebinobepaz
🍒 #کیک_آلبالو یا #بلوبری 🍲 @bebinobepaz
🍒 یا بلوبری مواد لازم: آرد: 1 و 1/3 پ شکر: 1 پ تخم مرغ : 2 عدد روغن مايع : 1/3 پ ماست: 1/2 پ آلبالو یا بلوبری : 2 پ وانیل: كمي نمک : یک پنس بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری آرد و بکینگ پودر و نمک رو مخلوط و 3 بار الک کنید زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید سفیده رو انقد بزنید تا ابری بشه و حجمش زیاد بشه بعد نصف پ شكر بهش اضافه كنيد و مجدد با همزن بزنيد تا منسجم بشه زرده ها و نصف پ شکر و وانیل رو با همزن حدود پنج دقیقه بزنید تا کرم و کشدار بشه ماست و روغن رو هم اضافه و مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید، حالا سفیده رو اضافه و با ليسك به صورت دورانی مخلوط کنید روي آلبالوها رو كه هسته گرفتيد كمي آرد بپاشيد و الک کنید تا آرد اضافی اونها گرفته بشه آلبالوها رو به خمیر کیک اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم، یه مقدار دیگه آلبالو بدون اینکه به آرد آغشته کنیم روی کیک میچنیم خیلی خوشگلتر میکنه کیک رو😍 مواد کیک رو توی قالب که كف قالب رو قبلا با روغن جدا کننده چرب کردیم و توی یخچال گذاشتیم میریزیم ( یا اینکه کف قالب کاغذ روغنی بندازید) قالب رو به مدت ٣٥ تا ٤٥ دقیقه در فر گرم با دمای 180 درجه قرار بدید، بعدذاز پخت کیک چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کیک هم پخته بشه 👈کیک رو بعد از پخت از فر خارج كنيد و 10دقیقه بعد از قالب خارج کرده و روی توری گذاشته تا خنک بشه 🍲 @bebinobepaz
مرغ کره ای با سس سیر و لیمو 🍲 @bebinobepaz
مرغ کره ای با سس سیر و لیمو😍 🔴طرز تهیه : _ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست _لوبیا سبز ۴۵۰ گرم _۳ قاشق غذاخوری کره _۴ حبه سیر خرد شده _۱ قاشق چای خوری پاپریکا _۱ قاشق چای خوری پودر پیاز _نمک و فلفل _نصف یک لیمو _1/2 فنجان آب مرغ _1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه) _جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید . پ.ن : می تونید به جای لوبیاسبز از سایر سبزیجات هم استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
#کوکو_لوبیا_سبز طرز تهیه: لوبیا سبز خیلی ریز خرد شده ابپز شده که ابش رو قشنگ کشیده باشه 700 گرم گوشت چرخکرده که با پیاز داغ پخته و سرخ بشه 200 گرم سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و سرخ شده 3عدد بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده 3 عدد پیاز نگینی خرد شده و با گوشت سرخ شود2 عدد تخم مرغ حدودا 5 عدد هویج نگینی خرد شده و ابپز شده 2 عدد خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین همه مواد را باهم قاطی میکنیم ادویه جات رو اضافه(نمک فلفل زعفران زرد چوبه پاپریکا ) و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و یا روی اجاق گذاشته با حرارت کم و دم کنی میذاریم یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برمیگردونیم ولی دیگه درب و دم کنی نمیذاریم تا سرخ بشه نکته: 💐موادمون رو بعد از سرخ و یا ابپز کردن حتما از ابکش رد میکنیم تا اصلا روغن و اب نداشته باشه . . 🍲 @bebinobepaz
#شیرین آلمانی یا همون #شیرینی_مربایی یا #شیرینی_مشهدی 🍲 @bebinobepaz
. آلمانی یا همون یا ، نوعی شیرینی خشک محسوب میشه که مثل شیرینی برنجی و شیرینی گل مینا برای پذیرایی بسیار مناسب و پرطرفداره دستور تهیه شیرینی آلمانی بسیار ساده و طعم اون بسیار خوشمزه هستش 😋👌 مواد لازم؛ آرد: 600 گرم ( چهار و نیم پیمانه ) پودر قند: 100 گرم ( دو سوم پیمانه ) روغن جامد: 300 گرم ( من دویست گرم کره استفاده کردم ) شیر: 60 گرم ( یک چهارم پیمانه )تخم مرغ: یک عدد وانیل: مقداری ،مارمالاد(نوع مارمالاد بستگی به ذائقه ی شما داره ولی من مربا استفاده کردم انواع مغزها برای تزیین ، من از شکلت های رنگی ریز استفاده کردم شکلات آب شده ( برای تزیین ): به میزان دلخواه . طرز تهیه _آلمانی: . پودر قند و روغن جامد یا کره را مخلوط کرده با دور کند همرن به مدت پنج دقیقه بزنید تا کاملا خامه ایی بشه سپس به ترتیب تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه می کنیم و به ترتیب کمی هم می زنیم تا مخلوط یکدستی بدست بیاد. در این مرحله آرد را الک کرده کم کم اضافه میکنیم و هم می زنیم تا خمیر به صورت یکدست دربیاد. خمیر آماده را در پلاستیک فریزر می پیچیم و به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال میزاریم تا برای قالب گیری آماده بشه. پس از این مدت خمیر را روی کاغذ روغنی له ضخامت نیم سانت باز میکنیم و با قالب های دلخواه، خمیر را قالب گیری می کنیم. وسط نصف شیرینی ها را با سر ماسوره یا چیز گردی قالب بگیرید تا وقتی روی شیرینی زیرین قرار میگیره، مارمالاد یا مربا از وسط آن دیده بشه . حالا شیرینی ها را تو سینی فر بچینید و به مدت بیست دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد درون فر (طبقه وسط) قرار دهید. بعد از پخت شیرینی ها، بزارید تا خنک بشن و بعد مارمالاد یا مربا را روی شیرینی ها بکشید و شیرینی هایی که وسط آن ها را قالب گرد زدید رو ،روی اونا قرار بدید. برای تزیین شیرینی ها من شکلات رو به روش بنماری ذوب کردم و با قیف یکبار مصرف روی شیرینی خط انداختم و با شکلاتهای رنگی یا پودر پسته تزینش کردم 😊😋 🍲 @bebinobepaz
#چوروس چوروس یا بامیه اسپانیایی عموما بدون شهده و با سس شکلات سرو میشه. بسیار ساده و سریع آماده میشه و کمترین امکانات برای تهیش کافیه. مواد لازم برای تهیه چوروس آب 1/2پ روغن مایع 1/4پ شکر 1ق غ نمک 1پینچ آرد 75گ وانیل نوک قاشق یا وانیل مابع 1/2ق چ تخم مرغ 1.5 عدد مواد لازم برای غلطاندن چوروس شکر 1/2پ پودر دارچین 1ق چ ابتدا آب و شکر و نمک و روغن و بزارید روی حرارت به محض جوش آمدن آردو یکمرتبه اضافه کنید و حدود 2دقیقه روی شعله ملایم هم بزنید .نباید هیچ ارد گلوله شده ای تو خمیر بمونه. بعد از روی حرارت بردارید کمی که سرد شد تخم مرغها رو اضافه کنید .داخل قیف بریزید با ماسوره شکوفه و داخل روغن داغ سرخ کنید. بعد برداشتن از روغن و وقتی ولرم شد داخل شکر و دارچین بغلتونید و باسس شکلات سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: کاپوچینو: ۲ بسته پودینگ‌ شکلاتی فیت فان :نصف بسته شیر : ۲/۵ پیمانه خامه : نصف بسته (صد گرم) شکر : نصف پیمانه پودرژلاتین : دو قاشق سر پر مرباخوری پنیر خامه ای: صد گرم اول از همه پودر ژلاتین‌با سه‌قاشق آب بن ماری میکنیم تا شفاف بشه. کاپوچینو و پودینگ شکلاتی را در شیر و‌شکر حل کرده وروی حرارت میزاریم تا مواد مخلوط شده و یکدست شود. همین که یه کوچولو قل زد از روی حرارت برداشته و ژلاتین بن ماری شده را داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم .کمی که از حرارت افتاد خامه و پنیری که از قبل خوب باهم‌مخلوط کردیمو‌بهش اضافه‌میکنیم و با همزن خوب میزنیم(همزن‌دستی) خوب که صاف‌شد در قالب سیلیکونی میریزیم و چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده .بعد از آن دور تا دور قالب را با چاقو آزاد میکنیم ،ظرف مورد نظر را روی قالب گذاشته و برمیگردونیم من‌برای روی دسرم‌از‌همون‌پودر کاپوچینو استفاده کردم 😊😊😊😊 🍲 @bebinobepaz
#کرم_کاپوچینو 🍲 @bebinobepaz
دوبسته ژله انبه رو با دولیوان سرخالی آب جوش حل می کنیم تا خوب مخلوط و شفاف بشن. میزاریم تا خوب خنک بشه.بستنی های زعفرانی رو قبلا از فریزر بیرون میاریم تا کاملا آب بشه. حالا بستنی و ژله رو با هم مخلوط می کنیم. علت اینکه از بستنی زعفرانی استفاده می کنیم اینه که رنگ ژله با ریختن بستنی وانیلی کمرنگ میشه. اگه ژله خوب خنک نشه ویا بستنی شل نباشه در نهایت ژله ما دو طبقه میشه یعنی بستنی رو میمونه و ژله زیر. حالا ژله رو توی قالب بریزید. طوری که جا هم برای ژله سفید بمونه. ژله سفید رو به همین روش با ژله آلورا و بستنی وانیلی درست کنید. 🍲 @bebinobepaz