eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.7هزار دنبال‌کننده
31.4هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
کلوچه کشمش و زعفران 🍲 @bebinobepaz
وای وای از عطر و طعم و بافت که نگم خوب هر چی که زعفران و هل داره معلومه محشره بافتش که باقلوا تو دهن آب میشه اینقدر نرمه بدون قر و فر هم میشه درست کرد با فر و قر هم‌میشع درست کرد😉😉😉😉 خیلی خیلی راحت سریع درست میشع مواد خاصی نمیخواد کلوچه کشمش و زعفران مواد لازم برای دوازده عدد کلوچه. ..تخم مرغ یک عدد شکر نصف لیوان. روغن مايع نصف لیوان .وانيل نوک ق چ. زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ. بكينگ پودر یک چ سرپر.آرد یک و نیم لیوان .هل ساییده شده یک ق چ کشمش پلویی دو ق غ سرپر براي رومال: زرده تخم مرغ 1 عدد.زعفران دم کرده یک ق غ ابتدا تخم مرغ ،شکر و وانيل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مايع و زعفران و هل را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده ارد رو الك كرده ب تدريج همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه باید کیفیت خمیر مثل عکس باشه در آخر کار هم کشمش اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم حالا از خمیر گلوله های اندازه گردو برمیداریم کف سینی فر یا تابه رو كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچبنيم روش پخت روی گاز.شعله پخش کن رو روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد مدت بیست دقیقه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین اگر تابه رژیمی واشر رو در بیارین یک ربع زمان بدین برای پخت بعد خاموش کنید درش رو باز کنید وقتی خنک شد داخل ظرف دربسته بزارین روش پخت داخل فر داخل فر که از قبل یک ربع گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم . نکته بعد پخت تا کلوچه ها داغ هست خیلی نرم هستن بهشون دست نزنید تا خنک بشه و خودش رو بگیره. 🍲 @bebinobepaz
ارد ٢٥٠ گرم كره ١٠٠ گرم زرده تخم مرغ ٢ عدد نمك يك قاشق چ شير نصف كمتر پيمانه طرز تهيه : ارد و كره سرد را مخلوط وخمير كنيد زرده تخم مرغ را اضافه كنيد اين خمير اصلا نبايد ورز بخوره چون ورز باعث به روغن افتادن خمير ميشه بعد شير سرد را اضافه كنيد سريع خمير را گلوله كنيد داخل كيسه فريزر بذاريد يك تا دوساعت داخل يخچال استراحت دهيد بعد روى تخته باز كنيد قطر خمير نبايد كمتر از نيم سانت باشد ظرف تارت را با كره چرب كنيد خمير را داخل ظرف بگذاريد با مواد ميانى كه درست كرديد پر كنيد. ‌ مواد مياني هويج بادنجان كدو از هر كدام ٢ عدد ژامبون ٢٠٠ گرم پنير خامه اي ١٠٠ گرم تخم مرغ يك عدد سبزيجات را با پوست كن برش ميدهيم بعد در حدود ١٠ دقيقه بخار پزشون ميكنيم و یا بلانچ می کنیم تا حدي كه له و نرم نشوند. بعد پنير خامه اي را با تخم مرغ ميزنيم و كمي نمك و فلفل به اون اضافه ميكنيم.اين مواد را داخل خمير باز شده ريخته و سپس ورقه هاي سبزيجات و ژامبون راميچينيم .در صورت دلخواه ميتوانيم رويش ر اپنير پيتزا اضافه كنيم. داخل فر دماي ١٨٠ درجه به مدت ٤٥ دقيقه ‌ نکته** :برای کردن باید سبزیجات را با آب سرد بشوییم و آماده کنیم. سپس در اندازه های مشابه دسته بندی کنیم. هر دسته از سبزیجات آماده شده را درون یک سبد سیمی قرار داده، به طور کامل در آب در حال جوش، سریع فرو بریم. در ظرف را پوشانیده و زمان گرفتن، از دقیقه ای که آب مجدداً به جوش برمی گردد، آغاز کنیم. خیلی مهم است که سبزیجات به حالت مخلوط نرم در نیایند. در زمان بلانچ کردن، باید سبد را برای اطمینان از این که تمامی سبزیجات به طور کامل حرارت دیده باشند، تکان دهیم. به محض این که زمان بلانچینک کامل شد، سبزیجات را آب کشی کرده، در آب سرد و یخ فرو می بریم. می توانیم آن را در زیر آب یخ قرار دهیم. 🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_لبکوشن 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم : عسل ۳۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد  پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری  آرد ۵۰۰ گرم بکینگ پودر ۱۵ گرم ۲ قاشق غذاخوری مخلوط ادویه های ؛رنده جوز هندی ،پودر دارچین ، پودر هل ، پودر زنجبیل ، زعفران ساییده( از جوز هندی به میزان نصف قاشق چایخوری استفاده کنید چون مصرف بیش از حدش زیان آوره) طرز تهیه: شکر و کره و عسل رو در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زمانیکه به نقطه جوش برسه . به محض اینکه جوش اومد ، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و ۳ بار الک کنید . در همزن برقی مخلوط شکر و عسل و کره سرد شده و تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود ، سپس مخلوط آرد رو کم کم اضافه و هم بزنید . یه خمیر چسبناک اما لطیف بدست میارید .  روی میز کار را کمی آردپاشی کنید و خمیر را کمی ورز دهید . خمیر را در کیسه قرار دهید و بمدت یکساعت در یخچال استراحت دهید. خمیر را مابین دو کاغذ روغنی با وردنه به قطر ۵ الی ۶ میلی متر باز کنید و با کاتر قالب بزنید . کوکی ها را با فاصله در سینی که با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه قرار دهید. بعد از پخت اجازه دهید سرد شوند و از کاغذ جدا کنید و در شکلات بن ماری شده بغلطانید . نوش جان🌹 نکته👇 جوز هندی بسیار مفیدو نشاط آوره اما مصرف بیش از حدش عوارض شدیدی داره . میتونید لبکوشن ها رو بدون روکش شکلاتی آماده کنید. برای کاتر زدن میتونید از شکلهای گوناگون مثل قلب و هر آنچه که دوست دارید استفاده کنید. بعد از ۱۰ دقیقه حتما چک کنید که بسته به دمای فر ، شیرینی ها خشک وشکننده نشوند. 🍲 @bebinobepaz
#آش_دوغ برای پنج تا شش کاسه ابگوشتی موادوطرزتهیه *یک ونیم لیوان نخود رو ازشب قبل خیس کنید چندبار ابشو عوض کنیدسپس بپزیدوابکشی کنید. 1_دو قاشق آرد برنج رو با یک لیوان آب سر دهم بزنیدسپس یک عددتخم مرغو هم بزنیدوب آرد و آب اضافه و بازهم بزنید تا یکدست شود. ۲_یک لیوان ماست رو با سه کیسه دوغ بدون طعم «سه لیتر»مخلوط وهم بزنید. ! دوغ محلی ک البته بهتره ۳_نیم کیلو سبزی«300گرم گشنیز+200گرم تره+100گرم شویدوچندبرگ سیر رو پاک،شسته وقتی آبشون رفت با قیچی خردکنیدنه زیادریز نه زیاددرشت تا رنگ آش عوض نشه». *سه حبه سیر رو رنده کنید. 4_یک پیمانه برنج معطر رو چند ساعتی خیس دهیددرکف دو دست بسابید تا خردبشن. نمک و فلفل و« قدری زیره برای رفع نفخ» حالا بریم درست کنیم 5_در قابلمه مناسبی مخلوط دوغ وماست و اردوتخم مرغو رو بریزید،ودریک جهت هم بزنید باحرارت کم تا ب جوش بیفتد چندتا جوش زد برنج ساییده رو اضافه کنید هرپنج دقیقه همش بزنید تا کمی غلیظ شود. دراین مرحله سیر رنده شده و یک قاشق کره بزنید. 6_ده دقیقه بعد نخود و سپس سبزی رو اضافه نمایید و فلفل سفید و قدری زیره بزنیدتقریبا تایکساعت آش حاضرمیشود. ب این آش زردچوبه و زعفران نزنید. *میتونیدازبرنج خورداستفاده کنید *در برخی از شهرها ب این آش گوشت قلقلی اضافه میشود. *واگر مایل بودین با نعنا داغ سرونمایید 🍲 @bebinobepaz
کوکوی کدو و ریحان با طعم سیر و پیاز مواد لازم برای6 نفر : ۱۰-۸ عدد کدوسبز ۱ پیمانه پیاز خردشده ۴ حبه سیر له‌شده ۲ پیمانه سیب‌زمینی رنده شده ۱ ق س کره ۱۰ عدد تخم‌مرغ ۳ /۱ پیمانه ریحان خردشده ۱۱۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم روغن مایع طرز تهیه: ابتدا کدو‌ها را از طول به دو نیم کنید. در یک تابه کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های کدو را داخل آن سرخ کنید. اگر میزان بیشتری کره لازم بود، اضافه کنید. کدو‌های سرخ‌شده را داخل ظرف بریزید و کنار بگذارید. در یک تابه دیگر کمی روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعدازاینکه پیاز و سیر نرم و طلایی شدند، سیب‌زمینی‌های رنده شده را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. تخم‌مرغ‌ها را همراه با کمی نمک و فلفل داخل یک کاسه خوب هم بزنید. ریحان و نیمی از پنیر را هم به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا مخلوط حاصل را داخل تابه بریزید و مواد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید. در این مرحله تکه‌های کدوسبز را مانند عقربه‌های ساعت روی مواد بچینید. بقیه پنیر را هم روی آن‌ها بریزید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کوکو آماده شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کوکو را برش بزنید و سپس سرو کنید. اگر ریحان تازه دم دست نداشتید می‌توانید از ریحان خشک شده هم استفاده کنید. البته گشنیز تازه هم جایگزین خوبی برای ریحان است. 🍲 @bebinobepaz
#لواشک_آلو_خونگی‌ هرمقدار آلو یا هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد برای #گل_رز_لواشکی هم به صورت نواری برش داده و بپیچید‌. 🍲 @bebinobepaz
مرغ کره ای با سس سیر و لیمو 🍲 @bebinobepaz
مرغ کره ای با سس سیر و لیمو بهتون یاد بدم مواد لازم برای چهار تا پنج‌نفر: یک مرغ کامل (متوسط) ربع کیلو لوبیا سبز یک عدد هویج بزرگ کره پنجاه گرم نمک و فلفل ب مقدار لازم و پودر پیاز یک ق م و پودر پریکا نصف ق غ سیر سه حبه ی بزرگ لیموی تازه دو عدد آب مرغ نصف استکان سس کچاب تند یک ق غ سر پر . . طرز تهیه: اول رون و سینه ی مرغ رو جدا کنید . حالا بال و کمر و گردن مرغ رو با مقداری پیاز و زرد چوبه و مقداری اب بپزید (برای درست کردن آب مرغ) لوبیا سبز و هویج (هویج را به صورت نواری برش دهید) و داخل قابلمه با مقداری اب بزارید به مدت بیست دقیقه با پخته و ابپز شوند. خب استخوان های رون و سینه ی مرغ رو جدا کنید اگه سینه ی مرغ خیلی پهن و بزرگه سعی کنید برش های نازک بزنید مثلا یک سینه رو به سه قسمت تقسیم کنید . داخل کاسه ای نمک و فلفل و پودر پیاز و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید ومرغ ها رو اضافه کنید و مرغ ها رو باهاش مزه دار کنید . داخل تابه ای کره و یکم روغن مایع بریزید حالا مرغ ها رو داخل تابه با حرارت متوسط رو ب کم سرخ کنید به مدت نیم ساعت . اجازه بدید کامل با حرارت متوسط هر دو طرف سرخ شن بعد از این زمان مرغ ها را بردارید و داخل همون تابه لوبیا سبز و هویج ابپز شده ریخته به همراه سیر خرد شده و یک مشت پر جعفری خرد شده . یکم تفت بدید و بعد یکم نمک و ابلیمو ی تازه و یک ق غ پر سس کچاب تند یا هر سس تندی ک دارید بهش اضافه کنید( من یک ق غ سس باربیکیو هم اضافه کردم) بعد از یک دقیقه نصف استکان اب مرغ اضافه کنید وبعد از یک دقیقه مرغ ها رو بچینید روی مواد یکم زیر و رو کنید تا مرغ ها با بقیه ی مواد مخلوط شن و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و نوش جان کنید‌. بینظیر بود بچه ها عطرش کل خونه رو پر کرده بود عاشقش شدم حتی میتونید مرغ ها رو به صورت نوار های باریک برش بدید این مدلی هم خوشکل و خوشمزست . البته ب همین روش هم مرغ ها کاملا پخته و نرم میشن خیالتون راحت 🍲 @bebinobepaz
#كيك_حلوا 🍲 @bebinobepaz
مواد كيك تخم مرغ ٣عدد شکر ١٠٠ گرم روغن ١٠٠ گرم ماست‏ ١٥٠گرم آرد ١٥٠گرم بیکینگ پودر ٢قاشق چای خوری وانیل‏ ١/٨قاشق چای خوری پودر كاكائو ٣ قاشق . شربت کیک شکر ١/٢پیمانه آب ١/٤ پیمانه گلاب ٤ قاشق سوپ خوری . آرد ٣لیوان کره ١٠٠گرم روغن ١/٢پیمانه پودر هل ١قاشق سوپ خوری شکر ٢لیوان آب ١/٥لیوان زعفران به مقدار لازم گلاب ٣قاشق غذا خوری . . تخم مرغها را با همزن برقی در حدی بزنید که زرده و سفیده آن مخلوط گردد سپس شکر و وانیل را اضافه کرده ، همزده تا روشن و سبک شود ، بیش از اندازه هم نزنید. روغن را افزوده و هم بزنید ، سپس ماست را اضافه کرده و هم بزنید . در آخر همزن را خاموش و آرد، پودر كاكائو و بیکینگ پودر الک شده را را در آن بریزید و با مفتول دستی هم بزنید یا خیلی کم با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ، در صورت تمایل بجای چرب و آرد پاشی کردن ، کف قالب یک قطعه کاغذ روغنی بیاندازید . خمیر کیک را در قالب ریخته و صاف کنید ، یک بار آرام قالب را به سطح کار بکوبید، قالب را در فر از پیش گرم شده ، طبقه وسط ، دمای ۱۸۰ درجه گازی بمدت تقریبی نیم ساعت در فر قرار دهید تا کیک پخته شود ، سپس آنرا از فر خارج و پس از ده دقیقه از قالب خارج نمائید و اگر از کاغذ استفاده کرده اید ، کاغذ را از آن جدا کنید. پس از سرد شدن کیک ، مجددا کیک را درون قالب قرار دهید بهتر است سطح روئی کیک ، این بار مماس با کف قالب باشد. برای تهیه شربت همه مواد را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و شربت دو سه جوش بزند سپس حرارت را خاموش کنید و آنرا در دمای محیط بگذارید تا کاملا سرد شودو روی کیک بمالید.کیک را ۲ ساعت یا یک شب با پوشش نایلونی در یخچال قرار دهید.  برای تهیه حلوا اول از همه شکر و آب را میزاریم تا بجوشه و شکر در آب حل بشه در آخر گلاب و زعفران رو میریزیم و زیر گاز رو خاموش میکنیم.آرد را به مدت یک ربع تفت میدهیم تا بوی خامی آرد بره طلایی بشه بعد پودر هل رو اضافه میکنیم بعد کره و روغن را اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم تا کره و روغن به خورد آرد بره..شهد آماده شده را کم کم با مخلوط کره و آرد مخلوط میکنیم تا زمانی که حلوا کاملا از ظرف جدا بشه... پس از آماده شدن حلوا تا هنوز داغ است ، آنرا روی کیک ریخته و با پالت صاف کنید.در صورتی که زمان کافی دارید بهتر است آنرا دو ساعت با پوشش در یخچال قرار داده و سپس برشهای دلخواه بزنید یا قالب بزید...سپس هرطور که دوست دارین روی آن را تزیین کنید. ‌ 🍲 @bebinobepaz
کلوچه خرمایی🍪 🍲 @bebinobepaz
کلوچه خرمایی🍪 مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد. آرد 1و یک دوم پیمانه. کره 1 چهارم پیمانه. پکینگ پودر یک قاشق چایخوری. زعفران دم کرده غلیظ کمی. وانيل کمی. شیر 3 قاشق غذاخوری. مواد میانی: خرما بدون هسته یک پیمانه. پودر نارگیل نصف پیمانه. هل و دارچین کمی طرز تهیه: کره، تخم را با زعفران و وانيل هم بزنید ومخلوط کنید با همزن، شیر و آرد را اضافه کرده دوباره بزنید و بعد با سر انگشت ورز دهید خمیر لطیفی بدست میاد بزارید یخچال به مدت نیم ساعت تو نایلون بزارید خرما ها را با پنج قاشق غذاخوری آب بزارید حرارت تا له بشه و ادویه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و نارگیل را اضافه کنید بزارید کنار خنک بشه خمیر را پهن کنید و مواد را بریزید روش و رول کنید یا اینکه کمی بردارید و از مواد خرما بزارید روی خمیر دوباره خمیر بزارید و با کاتر مثلا مثل من مربع برش دهید میتونید روشم آجیل بزارید اختیاری در فر گرم شده با درجه 180به مدت 20 _25 دقیقه یا زمانیکه طلایی بشه توجه :برای براق کردن روش من از عسل که کمی حرارت دادم روش مالیدم با فرچه بعد از پخت در فر البته، زرده رومال نمیکنم کمی شیرینی رو سفت میکنه 👈خیلی خمیرورز ندین خیلی تو فر نمونه فر بیش از حد داغ نباشه وگرنه خشک میشه در آوردین از فر هنوز کمی گرما داشت تو ظرف دردار محیط اشپزخونه نگهداری کنید. 🍲 @bebinobepaz
کيک دبل چاکلت🍫🎂 مواد لازم : روغن جامد يا کره ـ ـ ـ صد گرم شکر ـ ـ ـ نصف پیمانه آرد ـ ـ ـ یک پیمانه شکلات شیرى ـ ـ ـ 70 گرم تخم مرغ ـ ـ ـ 3 عدد وانیل ـ ـ ـ نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر ـ ـ ـ 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو ـ ـ ـ 2 قاشق غذاخوری سر پر شیر ـ ـ ـ یک چهارم پیمانه طرز تهیه : اول از همه شکلات شیری رو بن ماری مایع کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید. شکر و روغن یا کره هر کدوم رو که میخواهید با وانيل کمی با هم بزنید. یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هر کدوم 3 دقیقه. شکلات خنک شده رو به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو در 3 مرحله اضافه و مخلوط کنید ـ قالب 20 سانتی رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید ـ در دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بذارید بپزه ـ 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔮🔮 🌹برای همسر خود #ملکه باشید با کانال #خانومی_آقایی❤️💙 ⛔️فیلم ها و سخنرانی هایی از 📝📚 استاد #شهاب_مرادی در مورد مسایل #زناشویی و هنر #عشق_بازی زوجین👇 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f 🔮 متن و #ایده_اعضا و هرآنچه که شما زوجین نیاز دارید 🔮
ببین و بپز( آشپزی)
🔮🔮 🌹برای همسر خود #ملکه باشید با کانال #خانومی_آقایی❤️💙 ⛔️فیلم ها و سخنرانی هایی از 📝📚 استاد #شه
اونقدرکه به دخترامون یاد میدیم، سیاست یاد نمیدیم بعد میرن میکنن و به مشکل میخورن! بیا سیاست یادبگیر به دخترتم یادبده👇 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_بهشتی 🍲 @bebinobepaz
بچه ها برای این شیرینی خوشمزه احتیاج داریم ب یک کیلو آرد که شامل 500 گرم آرد سفید 250 گرم نخودچی و 250 گرم آرد برنجه با هم مخلوط کنید و الک کنید 450 گرم روغن احتیاج داریم که من مخلوط روغن صاف قنادی و جامد لادن استفاده کردم روغن را با 350 گرم پودر قند با هم زن پنج دقیقه بزنید تا کرمی و سبک بشه یک قاشق چایخوری پودر هل اضافه کنید و در آخر مخلوط آرد ها همه آرد را استفاده کنید و با سر انگشت دستتون ورز بدید تا منسجم بشه خمیر را داخل نایلون بریزید و بزارید استراحت کنه توی آشپزخونه میتونید شب آماده کنید و صبح قالب بزنید و بپزید اصلا دیگه کارتون راحته راحت شد ی خمیر درست میکنیدا چند مدل شیرینی دارید خمیر را چند قسمتش کنید به یکی گردوی نگینی بخ یکی دیگش پودر پسته ، پودر بادام ، کاکائو ، دارچین ، زنجبیل اونی که بهش گردو زدین ازش اندازه ی فندق بردارید و توی دستتون گرد کنید و داخل سینی فر بچینید بقیشو به ضخامت یک سانت بین دو تکه کاغذ پهن کنید و کاتر بزنید وقتی همش آماده شذ توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 طبقه وسط 20 تا 25 دقیقه بپزید بعد ار پخت بزارید خوب خوب سرد بشه که خورد نشه من به ی مدلش پودر بادام هندی خام اضافه کردم و بعد ار قالب زدن با سفیده تخم مرغ رومال کردم و با بادام تریین کردم این شیرینی خیلی خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید این مقدار مواد حدودا دو کیلو شیرینی میده بهتون راستی ساده هم میتونید درست کنیدا حتما نباید بهش چیزی اضافه کنید خودش به تنهایی با عطر هلش آدمو مست 😋🤪 میکنه راستی گردالیای گردویی را بعد از سرد شدن داخل پودر قند بغلتونید که شکیلتر بشه . . 🍲 @bebinobepaz
پوآجا جیبی🍁 👈مواد لازم 1لیوان شیر 1لیوان آب ولرم نصف لیوان روغن مایع 1/5قاشق غذاخوری شکر 1پاکت خمیر مایه فوری (10گرم) 1قاشق مربا خوری نمک 5 لیوان آرد 👈برای روی پوآجا کنجد  زرده تخم مرغ و سیاه دانه (دقت کنید مواد در دمای محیط باشند به جز شیر که باید ولرم باشد) 👈طرز تهیه ابتدا شیر و آب ولرم (در حدی که دست را نسوزاند)و روغن مایع را با هم ترکیب کنید و خمیر مایه را به آنها اضافه کنید و با هم، هم بزنید.سپس دیگر مواد لازم را نیز اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم بدست آورید که بدست نچسبد.در این مرحله برای اینکه خمیر مایه عمل کند 1 ساعت روی خمیر را بپوشانید و استراحت دهید. از خمیر عمل آمده تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست گرد کنید.در دستتان آنها را گرد باز کنید و روی نیمی از خمیر روغن مایع بمالید و تا بزنید و دوباره روی نیمی از خمیر تا شده روغن مایع مالیده و دوباره تا کنید تا به شکل عکس درآید.روی آن زرده تخم مرغ بمالید و سیاه دانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانی که روی آنها طلایی شود بپزید.بعد از پخت وقتی که از داغی افتادند بین آنها را با دست باز کرده و گوجه ،خیار ،پنیرو جعفری بچینید و سرو کنید . 🍲 @bebinobepaz
باسلوق😋 🍲 @bebinobepaz
باسلوق😋 موادلازم: نشاسته گل ۱ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۱.۵ لیوان آب سرد نصف لیوان کره ۲۰ گرم پودر نارگیل به مقدار لازم رنگ خوراکی سبز و قرمز و سفید طرز تهیه: ابتدا نشاسته و شکر و گلاب و آب را مخلوط کرده خوب هم میزنیم بعد توی قابلمه نسوز روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم چون سریع به غلظت میرسه اونقدر ادامه میدهیم که مانند فرنی یا حلوا وسط قابلمه جمع بشه کره را در این مرحله اضافه کنید حدودا نیم ساعت طول میکشه. بعد شعله رو خاموش کرده و خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم که یکی سفید است و دو خمیر باقی مانده را به رنگ سبز و رنگ قرمز میزنیم دستهامون رو چرب کرده و ورز داده تا خوب رنگ بگیره داخل یه ظرف مستطیلی یه پلاستیک فریزر پهن میکنیم روی پلاستیک فریزر پودرنارگیل ریخته اول خمیر سبز رو پهن کرده به قطر نیم سانت بعد خمیر سفید را روش پهن کرد و بعد خمیر قرمز و میریزیم و توی یخچال چند ساعتی استراحت میدیم تا سفت بشه . بعد از یخچال بیرون میاریم و اول برش های عمودی میزنیم و بعد روی هرکدوم ، برش های افقی ‌ در انتها دوباره توی پودر نارگیل میغلطونیم 🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_گردویی_زعفرانی مواد لازم : کره ۱۵۰ گرم پودرشکر ۱۰۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ تخم‌مرغ یک عدد زعفران بمقدارلازم ارد ۲۷۵ گرم گردو ۱۰۰ گرم طرزتهیه: کره به دمای محیط رسیده رو باپودر شکر مخلوط میکنیم تا کاملا صاف ویکدست شود بعد تخم مرغ وانیل وزعفران رو اضافه میکنیم ومخلوط سپس ارد رو کم‌کم اضافه میکنیم و یه کوچولو خمیررو با نوک انگشت ورز میدیم بعدخمیر اماده رو داخل کیسه فریزر گذاشته وحدود یک تا دوساعت داخل یخچال استراحت داده بعدازاین مدت ازخمیر اندازه یک قاشق چایخوری برداشته وتو دست گرد کرده وروی هرکدام یک پر گردو گذاشته درسینی میچینیم ودرفرازقبل گرم شده دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میزاریم واقعاطعم بینظیری داره این شیرینی بخاطرزعفران😊😊😊 🔴 حواستون باشه دمای فرها متفاوت هست من گود کردم توشو با انگشت و بعد پخت توش شکلات آب شده ریختم اصلا گردو استفاده نکردم🔴تا شکلات خودشو نگرفته جا به جا نکنید 🍲 @bebinobepaz
#مربای_شلیل برای درست کردن مربای شلیل ، از شلیل های سفت با پوست قرمز استفاده کنید ، شلیلها رو نازک خرد نکنید تا بعد از پخت له نشه ، حتما شلیل ها رو با پوست خرد کنید ، بعد از خرد کردن شلیل رو وزن کنید برای هر یک کیلو شلیل خرد شده هفتصد گرم شکر نیاز دارید ، شکر رو روی شلیل بپاشید و یک شب بذارید تو یخچال بمونه . بعد از یک شب شلیلها حسابی آب میندازه و اصلا نیاز به اضافه کردن آب نداره . شلیل رو بذارید روی حرارت ملایم تا شکر ها آب بشه ، بعد از اون حرارت رو ، روی متوسط رو به بالا تنظیم کنید تا مربا بجوشه ، در حین پخت کف روی مربا رو حتما بگیرید تا بعد از پخت مربا شفاف بشه . حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه طول میکشه تا شربت قوام بیاد . پنج دقیقه آخر چند قطره آبلیمو ترش تازه اضافه کنید تا مربا شکرک نزنه و حرارت رو خاموش کنید و بذارید مربا تو‌ قابلمه پخت سرد بشه . بعد بریزیدش تو‌ شیشه تمیز و بعد هم نوش جانتون 🍲 @bebinobepaz
#خوراک_مرغ_سبزیجات مرغ مکعبی خرد شده فلفل دلمه چهاررنگ،قرمز،نارنجی،زرد،سبز قارچ پیازخرد شده کدوحلقه شده بادمجون حلقه شده سرخ شده سیبزمینی خرد شده وسرخ شده فلفل،نمک،زرچوبه،آویشن،رب ابتدا مرغ راباآبلیمووپیازخردشده وپودر سیر مزه دارمیکنیم وچند ساعت استراحت میدهیم بعد درون ماهیتابه بدون روغن سرخ میکنیم تاآب بندازد وبپزد بعدفلفل دلمه راسرخ میکنیم بعدقارچ را تاآب بندازه وبپزه بعدپیاز راسرخ میکنیم زرچوه،نمک،فلفل سیاه،آویشن،کمی رب میزنیم تاحسابی خوشرنگ شود،بعدمرغ،کدو،فلفل دلمه،قارچ را به آن اضافه میکنیم با خیار شور وپیازو جعفری وی سس آتشین نوووش جان میکنیم امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد 🍲 @bebinobepaz
نان بازلاما 👈مواد لازم 6 لیوان آرد نصف پاکت خمیر مایه خشک (5گرم یا یک قاشق غذاخوری سرصاف) 1قاشق مربا خوری نمک به اندازه نیاز آب برای روی نان جعفری و روغن زیتون 👈طرز تهیه در یک ظرف آرد و خمیر مایه ونمک را ترکیب کرده و روی آنها یواش یواش (کم کم)آب ولرم (در حدی که دست را نسوزاند) بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آورید. روی خمیر را بپوشانید و  خمیر را نیم ساعت استراحت دهید .از خمی تکه هایی به بزرگی 1 مشت برداشته و چانه کرده (گرد کنید) و روی میز بچینید و 10 دقیقه دیگر صبر کنید.سپس خمیرها را با وردنه به بزرگی ظرف غذاخوری باز کنید و در ظرف تفلون که روی گاز  داغ شده دو طرف آنها را بپزید و سرخ کنید و بعد از پختن روی آنها سس روغن زیتون و جعفری با بمالید.نوش جان🌹 🍲 @bebinobepaz
کمپوت توت فرنگی🍓🍓🍓 نیم کیلو توت فرنگی 4لیوان اب 1لیوان شکر 1عدد چوب دارچین 4عدد میخک 👈طرز تهیه ابتدا توت فرنگی ها را خوب بشویید و حلقه حلقه کنید. در یک قابلمه آب و شکر و دارچین و میخک ها را ریخته و روی گاز بگذارید به جوش بیاد و شکر در آب ذوب شود. بعد از جوش آمدن اب  توت فرنگی ها را در اب و شکر  ریخته و 2 تا 3 دقیقه دیگر هم بجوشانید و از روی گاز بردارید.میخکها و دارچین را از داخل کمپوت درآورید و بعد از اینکه به خوبی سرد شد سرو کنید.نوش جان🌹 🍲 @bebinobepaz