ماکارون شیرینی خیلی حساسیه و بهتره همه مواد دقیق وزن بشه حتی سفیده تخم مرغ
.
سفیده ها را در یک ظرف در دار چندین ساعت بیرون یخچال بزارین حدود هفت هشت ساعت
مواد لازم برای ماکارون:سفیده تخم مرغ:140گرم
پودر بادام:115 گرم
شکر دانه ریز:90گرم
پودر قند:230گرم
وانیل مایع:1ق چ👈وانیل پودری:1/4ق چ
نمک:یک پنس
در ابتدا پودر قند و پودر بادام را در غذاساز ریخته تا کاملا پودر و نرم بشه و بعد الک میکنیم و کنار میزاریم .
سفیده تخم مرغ را با نمک با همزن میزنیم تا کف کنه و سفید رنگ بشه بعد در حین هم زدن سفیده کم کم شکر را در چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم یه چیزی حدود پنج دقیقه باید با دور تند همزن بزنیم تا سفیده براق بشه و شبیه قله مانند باشه اون موقع وانیل را اضافه میکنیم باز کمی میزنیم بعد هم زن را کنار گذاشته و مواد خشک را در سه چهار مرحله به سفیده اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم این قسمت خیلی مهمه که با هم زدن غیر اصولی پف سفیده نخوابه هر از گاهی یه فشار با لیسک به مواد میدیم تا هوای اضافی خارج بشه بعد مواد را در هر چند قسمت که خواستین رنگین کنین در کاسه های کوچک میریزیم من چهار قسمت کردم و از رنگ دلخواه چند قطره روی مواد میریزیم و خیلی آروم و دورانی مواد را مخلوط میکنیم تا کل مواد رنگی بشه دقت کنین خیلی آروم که پف سفیده نخوابه
بعد از مواد در چند قیف ریخته و روی صفحه یا کاغذ روغنی از مواد میریزیم دقت کنید که مواد روی صفحه کمی پخش میشه پس خیلی قیف را فشار ندین
چند ضربه محکم سینی را روی میز کار زده تا ماکارونها یکدست وهوادهی بشه بعد به ماکارونها یه بیست دقیقه تا نیم ساعت استراحت میدیم و بعد با انگشت تست کنین روی ماکارونها باید خودش را گرفته و چیزی بدست نچسبد بعد سینی ماکارونها را در فر از قبل گرم شده با دمای150درجه قرار میدهیم به مدت یه ربع بیست دقیقه و بعد از سرد شدن از صفحه جدا میکنیم و فلینگ دلخواه را بین دوماکارون میزاریم .
شما میتونین از کرم کره ای،کرم پنیری،کرم فیل،یا گاناش در بین ماکارون استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
💚كيك حلوا پسته💚
مواد لازم:
آرد سفيد(من خودم ارد سنگك زدم)يك ليوان، پودر پسته سه چهارم ليوان(حدود دو قاشق غذاخوري هم كافيه)،پودر قند سه چهارم ليوان، گلاب سه چهارم ليوان(حتما پودر قند باشه يا اگه نداشتيد حتما شكر رو پودر كنيد)، پودر هل دو قاشق چايخوري، كره نصف ليوان، روغن مايع يك سوم ليوان.
.
🌿طرز تهيه حلوای پسته :
ابتدا آرد را در تابه اى ريخته و با حرارت ملايم تفت ميديم تا بوى خامى آرد گرفته بشه ولى رنگ آن تغييرى نكنه (حدود ٥-٦دقيقه). كره اب شده و روغن رو هم به آرد اضافه كرده و هم ميزنيم تا كاملا روغن ب خورد آرد رفته و يكم تفت بخوره، حالا تأبه رو از رو شعله بر ميداريم و پودر پسته و پودر قند و پودر هل رو اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا كاملا يكنواخت بشه و در اخر گلاب رو ميريزيم و تأبه رو روي شعله كم قرار ميديم و انقدر هم ميزنيم كه ب سفتي مورد نظرمون ك حالت خميري داره برسه.
.
.
. 👈طرز تهيه شيره روي كيك: آب و کمی گلاب مجموعا ١پیمانه، شکر ١پیمانه، زعفرون و وانیل بمقدار دلخواه⬅️همه رو مخلوط ميكنيم و رو شعله گاز بكي دو جوش بزنه تا كامل شكر حل بشه.
👈🏻ميذاريم كيك سرد بشه،شيره رو ميزنيم و بعد حلوا رو تا گرمه روش ميريزيم ك حالتشو بگيره و بعد حتماااا كيك و حلوا رو در يخچال قرار ميزيم بعد از سرد شدن حدود دو سه ساعت برش ميديم .
👈بسته به ذايقتون(كم شيرين يا پر شيرين)ميتونين مقدار شكر رو در حلوا و كيك كم كنيد👌
.
.👈🏻من اينجا از قالب تارت استفاده كردم برا كيك،اما از قالبهاي ديگه هم ميشه استفاده كرد👌🏻
. ⚫️نكات:
👌🏻بهتر است براى تهيه پودر پسته از خلال پسته استفاده كنيد چون رنگ سبز تر و بهترى دارد. 👌🏻اگر بخوايم رنگش سبز تر بشه از چند قطره رنگ سبز خوراكي داخل گلاب استفاده ميكنيم. .
🍲 @bebinobepaz
مینی تارت کیک شکلاتی
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت یا گندم فرق نمیکند)
2.5 استکان آرد (حدود 180_150 گرم با کنترل بریزید قوام مایه کیک نه خیلی غلیظ باشد و نه خیلی رقیق باشد)
برای سس شکلاتی:
200 میلی خامه صبحانه
200 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی تا وقتی که رنگش تغییر کند هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. آرد ، بکینگ پودر ، نشاسته وپودر کاکائو را (ابتدا الک کنید) اضافه کنید و هم بزنید. قالبهای تارت را چرب کنید و تا نصف قالبها را با مایه کیک پر کنید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 20_15 دقیقه بپزید.
برای سس خامه را داخل قابلمه ای بریزید و بدون اینکه بجوشد گرم کنید سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات را به خامه اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. کیک های پخته شده را از فر بیرون آورید و بلافاصله برگردانید و دستمال نمدار بندازید و صبر کنید سرد شود. وقتی گرمای اولیه را از دست دادند از قالب بیرون آورید و قسمتهای تو خالی کیک را با سس شکلاتی پر کنید و 2_1 ساعت در یخچال بذارید. میتوانید به شکل دلخواه سرو کنید. با این مقدار مواد 12 عدد مینی تارت میشود میتوانید داخل قالب تارت بزرگ بریزید.
🍲 @bebinobepaz
سوهان کنجدی
دانه کنجد سفید: 1 پیمانه (160 گرم)
شکر (نرم و دانهریز): 1 پیمانه (175 گرم)
کره (خردشده) جایگزین: 3 قاشق سوپخوری+ مقداري براي چربكردن
مغز تخم آفتابگردان: به مقدار لازم
خلال پسته: به مقدار لازم
روش تهیه
1. دانههای کنجد را در تابهای بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. پس از بو دادن، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
2. شکر را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. قابلمه را مرتباً تکان دهید تا شکر کاراملی شود.
3. کره را به شکر بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس دانههاي کنجد را به آن اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید.
مراحل پایانی
مایه آمادهشده را روی کاغذ آلومینیومی ضخیم و چربشده ریخته و با وردنه روی آن را صاف کنید تا نازک شود، سپس روی سوهان، مقداری مغز تخم آفتابگردان و خلال پسته بپاشید، یک بار دیگر با وردنه روی آن بکشید. بلافاصله به دلخواه برش دهید و بگذارید بهمدت 20 دقيقه بماند تا خنک شود. سوهان کنجدی را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید. نکته
دقت کنید سوهان کنجدی را حتماً بهصورت داغ برش دهید. پیشنهاد
در صورت تمایل، میتوانید در کنار دانه کنجد از خلال بادام یا بادامزمینی پرکشده نیز استفاده کنید
🍲 @bebebinobepaz
فیله سوخاری:
فیله سینه مرغ ۸ عدد(تعداد اختیاری)
تخم مرغ ۲ عدد
نمک،فلفل
پودر سوخاری پولکی
آرد سوخاری یا آرد معمولی
👇🏻👇🏻👇🏻
طرز تهیه:
فیله مرغ و می گذارید وسط یک کیسه فریزر،آروم با گوشتکوب(بیفتک کوب)می کوبید تا ضخامتش کم بشه و یکم پهن بشه،بعد بهش نمک و فلفل می زنید،توی یک کاسه تخم مرغ ها رو هم بزنید و بگذارید کنار دستتون،اول مرغ و توی آرد می زنید،بعد توی تخم مرغ،بعد توی آرد سوخاری پولکی،این کار و برای همه فیله ها انجام میدین و در روغن داغ سرخ می کنید،اصلا نیاز نیست توی روغن غرق بشه😅،مثل کوکو سرخ کردن.نوش جونتون😋
نکته:
⭐️حواستون باشه که آرد پولکی زود طلایی میشه،پس ازش غافل نشید که نسوزه.
⭐️چون فیله رو کوبیدیم خوب وسطش هم سرخ میشه و اصلا خام نمی مونه😉
🍲 @bebinobepaz
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:آرد سفید سه صفر(۲۷۰گرم).پودر کاکائو(۶۵گرم).شکر دانه ریز ۱و۱/۲پ.جوش شیرین۱/۲ق چ.بیکینگ پودر۲ق چ.نمک ۱/۳ق چ.تخم مرغ درشت۲عدد.ماست معمولی۱/۲پ.روغن ۱پ.نسکافه ۱ق غ.آب گرم ۱/۲ پ.شیر۱/۲پ.وانیل۱ق چ.
-پیمانه و قاشقها استاندارد آشپزی هستند.بهتره که چیزی از مواد حذف یا جایگزین نشه.
نسکافه را در آب گرم حل کنید و بذارین تا خنک بشه.مواد خشک شامل آرد،پودر کاکائو،جوش شیرین،بیکینگ پودر و نمک با هم دوبار الک کنید سپس شکر رو اضافه و مخلوط کنید.در کاسه ای دیگه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی بزنید.ماست و روغن و نسکافه حل شده و شیر هم اضافه کنید.حالا این مواد رو به مواد خشک اضافه و حدود سه چهار دقیقه با همزن دستی به هم بزنید تا مواد یکدست بشه.قالب ۳۲×۲۲سانت رو کاغذ بذارین و چرب کنید. خمیر کیک رو داخلش بریزید(خمیر کمی شل هست) و در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۵_۴۵ دقیقه قرار بدین سپس با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آماده است.قالب رو بیرون بیارین کمی که حرارتش کم شد روی توری فلزی برگردونید کاغذ رو جدا کنید و بعد از اینکه کاملا خنک شد تزیین کنید.
من دوتا کیک درست کردم البته کمی از کنار کیک برداشتم تا داخل جعبه ای که داشتم جا بشه.
مقداری گاناش با ۲۰۰گرم خامه صبحانه و ۴۰۰ گرم شکلات شیری تهیه کردم گذاشتم یخچال تا خنک بشه که هم برای فیلینگ کیک هم تزیین استفاده کردم.برای بین دولایه کیک و تزیین روی کیک، خامه قنادی رو فرم دادم و با مقداری گاناش که خنک و سفت شده همراه با مقداری پودر کاکائو مخلوط کردم.گاناش هم که خنک شده آمادس برای ماسوره زدن.با قاشق به هم بزنید یا اگه خیلی سفته با همزن بعد داخل قیف بریزید و ماسوره بزنید.
-برای تهیه گاناش خامه رو روی حرارت بذارین تا گرم بشه ولی نجوشه بعد شکلات خرد شده رو داخلش بریزین چند لحظه اجازه بدین شکلات نرم میشه به هم بزنید.این گاناش رقیقه و میتونید به عنوان سس، کیک رو باهاش کاور کنید یا بذارین یخچال خنک و سفت بشه و ماسوره بزنید.
🍲 @bebinobepaz
کیک ساده کاراملی
تخم مرغ 3 تا درشت
شکر یک پیمانه سر پر
آرد 2 پیمانه الک شده
پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
زعفران آبکرده یک ق چ غلیظ
وانیل یک قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه سر خالی
روغن یک پیمانه سر خالی
پودر کرم کارامل یکبسته
طرز تهیه:
تخم مرغهارو با شکر و وانیل و پودر کرم کارامل با دور تند انقدر میزنی که پف کنه و حجمش دو برابر بیشتر بشه تقریبا ده دقیقه بعد روغن اضافه کن باز با همزن بزن بعدزعفران غلیظو بعد شیر هم بزن و آخر سر آردو که با بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنید
راستی اگه خواستی میتونی کیکتو دورنگ
واسه کرم روی کیک
يك ليوان شكر را روى حرارت گذاشته تا اب بشه با شعله خيلي كم كاراملي كه شد يك ق غ كره اضافه ميكنيم مواظب باش نسوزه كه تلخ ميشه بعد يك قوطي قشطه یا یک خامه ۲۰۰گرمی اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد از روى گاز برداشته و توفي ما اماده است .
🍲 @bebinobepaz