eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
138.9هزار دنبال‌کننده
32هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_شکلاتی 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم:آرد سفید سه صفر(۲۷۰گرم).پودر کاکائو(۶۵گرم).شکر دانه ریز ۱و۱/۲پ.جوش شیرین۱/۲ق چ.بیکینگ پودر۲ق چ.نمک ۱/۳ق چ.تخم مرغ درشت۲عدد.ماست معمولی۱/۲پ.روغن ۱پ.نسکافه ۱ق غ.آب گرم ۱/۲ پ.شیر۱/۲پ.وانیل۱ق چ. -پیمانه و قاشقها استاندارد آشپزی هستند.بهتره که چیزی از مواد حذف یا جایگزین نشه. نسکافه را در آب گرم حل کنید و بذارین تا خنک بشه.مواد خشک شامل آرد،پودر کاکائو،جوش شیرین،بیکینگ پودر و نمک با هم دوبار الک کنید سپس شکر رو اضافه و مخلوط کنید.در کاسه ای دیگه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی بزنید.ماست و روغن و نسکافه حل شده و شیر هم اضافه کنید.حالا این مواد رو به مواد خشک اضافه و حدود سه چهار دقیقه با همزن دستی به هم بزنید تا مواد یکدست بشه.قالب ۳۲×۲۲سانت رو کاغذ بذارین و چرب کنید. خمیر کیک رو داخلش بریزید(خمیر کمی شل هست) و در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۵_۴۵ دقیقه قرار بدین سپس با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آماده است.قالب رو بیرون بیارین کمی که حرارتش کم شد روی توری فلزی برگردونید کاغذ رو جدا کنید و بعد از اینکه کاملا خنک شد تزیین کنید. من دوتا کیک درست کردم البته کمی از کنار کیک برداشتم تا داخل جعبه ای که داشتم جا بشه. مقداری گاناش با ۲۰۰گرم خامه صبحانه و ۴۰۰ گرم شکلات شیری تهیه کردم گذاشتم یخچال تا خنک بشه که هم برای فیلینگ کیک هم تزیین استفاده کردم.برای بین دولایه کیک و تزیین روی کیک، خامه قنادی رو فرم دادم و با مقداری گاناش که خنک و سفت شده همراه با مقداری پودر کاکائو مخلوط کردم.گاناش هم که خنک شده آمادس برای ماسوره زدن.با قاشق به هم بزنید یا اگه خیلی سفته با همزن بعد داخل قیف بریزید و ماسوره بزنید. -برای تهیه گاناش خامه رو روی حرارت بذارین تا گرم بشه ولی نجوشه بعد شکلات خرد شده رو داخلش بریزین چند لحظه اجازه بدین شکلات نرم میشه به هم بزنید.این گاناش رقیقه و میتونید به عنوان سس، کیک رو باهاش کاور کنید یا بذارین یخچال خنک و سفت بشه و ماسوره بزنید. 🍲 @bebinobepaz
کیک ساده کاراملی تخم مرغ 3 تا درشت شکر یک پیمانه سر پر آرد 2 پیمانه الک شده پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری زعفران آبکرده یک ق چ غلیظ وانیل یک قاشق چایخوری شیر یک پیمانه سر خالی روغن یک پیمانه سر خالی پودر کرم کارامل یک‌بسته طرز تهیه: تخم مرغهارو با شکر و وانیل و پودر کرم کارامل با دور تند انقدر میزنی که پف کنه و حجمش دو برابر بیشتر بشه تقریبا ده دقیقه بعد روغن اضافه کن باز با همزن بزن بعدزعفران غلیظو بعد شیر هم بزن و آخر سر آردو که با بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنید راستی اگه خواستی میتونی کیکتو دورنگ واسه کرم روی کیک يك ليوان شكر را روى حرارت گذاشته تا اب بشه با شعله خيلي كم كاراملي كه شد يك ق غ كره اضافه ميكنيم مواظب باش نسوزه كه تلخ ميشه بعد يك قوطي قشطه یا یک خامه ۲۰۰گرمی اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد از روى گاز برداشته و توفي ما اماده است . 🍲 @bebinobepaz
#گرانولای_خانگی #گیلاس و #برنجک 🍲 @bebinobepaz
و جو پرك 200 گرم گندم پرك 150 گرم كنجد 1 ليوان شكر سه چهارم ليوان شكر قهوه اي نصف ليوان تخمه كدو 45 گرم تخمه هندوانه 40 گرم تخمه آفتاب گردان 45 گرم روغن 4 ق غ گيلاس يا آلبالو يك مشت پر برنجك 2 ليوان نميدونم توي عكس مشخص هست يا نه ولي سمت راست گندم پرك رو ميبينيد و سمت چپ جوي پرك. هر دو رو هم بسته بندي شده توي فروشگاهها ميتونيد پيدا كنيد تخمه كدو و هندوانه و آفتاب گردان رو اضافه ميكنيم و كنجد (كه من از كنجد سفيد استفاده كردم) و شكر قهوه اي اگر شكر قهوه اي نداريد همه اش رو شكر معمولي استفاده كنيد گيلاس يا آلبالوها رو هسته گرفته و اضافه ميكنيم روغن رو اضافه كرده و خوب همه رو مخلوط ميكنيم همينطور كه قبلا گفتم روغن بيشتر باعث تردتر شدن گرانولا ميشه و البته وقتي به جاي عسل از شكر استفاده ميكنيم نهايتا جو و گندم تردتر خواهند بود (ميزان شكرش رو با ذائقه تون تنظيم كنيد) سيني رو توي فر 150 درجه سانتيگراد به مدت دو ساعت قرار ميديم (اگر مواد رو توي دو سيني ميريزيد زمان نصف ميشه) متذكر ميشم كه دماي فرها فرق ميكنه پس با رنگ جلو بريد هر ده دقيقه اي يكبار همش بزنيد مواظب باشيد دماي زياد باعث سوختن و تلخ شدن گيلاسها ميشه پس اگه فرتون دماي خيلي پايين نداره گيلاسها رو وسط كار بهش اضافه كنيد از فر خارج كرده برنجكها رو اضافه ميكنيم اجازه ميديم سرد شه در زيپ لاك در يخچال نگهداري ميكنيم اين گرانولا به دليل داشتن شكر كاملا ترد و سبك و كرانچيه و توي دهن پودر ميشه مجددا متذكر ميشم كه انسانها متفاوت خلق شدن پس لزوما از همه چيز خوششون نمياد. من دارم گرانولاهايي كه خودم ميخورم رو پست ميكنم اگر احساس ميكنيد از تركيبش خوشتون مياد امتحان كنيد و يا اينكه منتظر ساير ورژنهاش باشيد 🍲 @bebinobepaz
#كوكی_الماسی #شيرينی_الماسی ارد ٣ ليوان منهاي يك ق بكين پودر١/٢ ق چ كره خرد شده ٢٠٠ پودر قند ١/٢ ليوان تخم مرغ ١/٢ (نصف ازيك تخم مرغ ) وانيل ١/٨ ق چ رنده ي پوست يك عددليمو . طرز تهيه : يك قاشق پرازليوان روبذارين كنار،موادخشك (ارد،بپ،پودرقند روباهم مخلوط كنين ،سپس كره ي خردشده رواضافه كنين وبانوك انكشت بااردمخلوط كنين وكره روبه خورداردبدين تابه شكل خرده نون دربياد ،سپس تخم مرغ روكامل هم بزنين ونصفشوبريزين داخل موادوباموادمخلوط كنين تاخميردرست بشه ميتونين همه ي موادروداخل غذاسازبريزين وخميررودرست كنين . اصلا خميرروورزندين ،بعدازاضافه كردن تخم مرغ روي ميزكارباكف دست خميرروجمع كنين .داخل نايلون بذارين و٢٠ تا٣٠ دقيقه استراحت بدين . بعدازنيم ساعت روي سلفوني كه روي ميزكاركشيدين خميرروبازكنين وكاتربزنين. ويااينكه خميررولوله كنين وبذارين يخچال كمي خودشوبگيره .بعدمابقي تخم مرغ روروي خميرلوله شده بزنين وتوشكربغلطونين ،باكاردتيزازيك طرف به ضخامت ١ سانت خميروكات كنين وبافاصله بذارين داخل سيني، فرروروي ١٨٠ درجه روشن كنين ،١٥ دقيقه زمان بدين ،تافرداغ ميشه ،سيني محتوي شيريني روداخل يخچال بذارين .خميرايي روكه قالب زدين روهم بافرچه تخم مرغ بزنين وشكربپاشين . شيريني خوشمزه رو٢٠ دقيقه داخل فربذارين وبعدباكاپوچينوخونگي وياچاي نوش جان كنين . 🍲 @bebinobepaz
#سالاد_مدیترانه_ای #سالاد_تبوله_با_کینوا 🍲 @bebinobepaz
✔سالاد تبوله یه سالاد مدیترانه ای هست که ما بیشتر به اسم سالاد لبنانی اونو میشناسیم ولی خب به گونه های مختلفی این سالاد رو درست میکنند،توی بعضی کشورها با بلغور گندم و بعضی جاها ی دیگه با کینوا و یا انار درستش میکنند مواد لازم: 2 لیوان جعفری ریز خرد شده 1لیوان کینوا پخته شده(جایگزین بلغور دانه ریز گندم) 1 تا 2 لیوان گوجه فرنگی 1/2لیوان پیازچه 1/2 یه پیاز 1 لیوان دانه انار(1عدد انار) 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون آب 1 لیمو ترش 1 تا 2 قاشق رب انار ملس(اختیاری) نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد(در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه،از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک ، فلفل ، آب لیمو ، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.به همین راحتی ،نوش جان 🤗 . ✔دوستان اگه توی این سالاد به جای گوجه معمولی از گوجه گیلاسی استفاده ،سالاد خوش طعم تری خواهید داشت ✔کینوا رو میتونید از تمام سوپر مارکتای بزرگ تهیه کرد ✔دوستانی که بلغور استفاده میکنید باید بلغور ریز بخرید و برای 1 ساعت یا بیشتر در آب بخیسانید تا نرم شوند،سپس آبکش کنید . 🍲 @bebinobepaz
#موساکا برای ۶ نفر؛ سیب زمینی:۵ عدد‌ بادمجان:یک کیلو‌ گوشت چرخ کرده:نیم کیلو‌ پنیر پیتزا:یک بسته‌‌ سیب زمینی هارو حلقه ای برش بزنید و سرخ کنید.‌ بادمجونارو پوست گرفته و تلخی بادمجون رو هم بگیرید و سرخ کنید.‌ برای پختن گوشت هم دو تا پیاز متوسط و عسلی کنید و گوشت و اضافه کنید و نمک و فلفل و سه قاشق رب بزنید و تفت بدید.‌ برای سس سفید:‌ سه لیوان شیر رو با ۳ قاشق آرد روی حرارت هم بزنید تا غلظت پیدا کنه بعد نمک و فلفل بزنید و در آخر سی گرم کره اضافه کنید و بزارید کنار.‌ ‌ ظرف موساکا رو آماده کنید؛‌ اول از همه کف ظرف رو چرب کنید،و چند قاشق سس سفید بریزید و به ترتیب سیب زمینی و بادمجون و گوشت چرخ شده ریخته و مابین این مواد هم پنیر پیتزا و سس سفید بریزید و برای لایه ی بالایی هم کل مواد رو با سس سفید بپوشونید و پنیر پیتزا بریزید و حدود یک ساعت بزارید توی فر ۱۸۰ درجه(۴۵ تا یک ساعت) 🍲 @bebinobepaz
سيب زميني شكم پر يك #پيشغذاي خيلي عالي و يك غذاي جذاب براي بچه ها 😋 طرز تهيه:سيب زمينيهاي كوچیک روانتخاب كنيد و با آب و نمك بپزيد ،فقط نبايد بيش از حد پخته و له بشن. بذاريد كاملا خنك بشن بعد نصفشون كنيد و با قاشق كمي داخلشونو خالي كنيد.حالا مقداري ژامبون يا مرغ پخته شده يا گوشت چرخكرده تفت داده شده رو با همون سيب زمينيهايي كه خارج كرديد و نمك و فلفل و كمي آويشن مخلوط كنيد و داخل حفره ها بذاريد(ميتونيد از سبزيجات مثل قارچ تفت داده شده هم استفاده كنيد) و روشو با پنير پيتزا يا موزارلا يا چدار بپوشونيد و بيست دقيقه داخل فر صد و هشتاد درجه بذاريد. بعد از پخت روشو با ماست موسير و ساقه ي پيازچه تزيين كنيد،یا با سس دلخواه سرو کنید. مایکروفر و سولاردم: کانوکشن،دما صد و هفتاد خيلي خوشمزس،امتحان كنيد💝 نكته:بذاريد سيب زميني خنك بشه بعد نصف كنيد و داخلشو خالي كنيد،وقتي هنوز داغه ممكنه له و خرد بشه. 🍲 @bebinobepaz
سالاد انار و كلم بنفش #سالاد_انار ،براي اين فصل #سالاد مناسبيه و ميتونه ایده قشنگی برای میزهای مهمونی باشه. براي تهيه اين سالاد،سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم. براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل . اميدوارم از اين سالاد پاييزي لذت ببريد. 🍲 @bebinobepaz