#شکلاتهای_خوشمزه که #قالب و وسیله خاصی نمیخواد ...جای اینکه هزینه کنید و شکلاتهای گرون بخرید خودتون دست بکار بشید و با هرچی تو خونه دارید از #خشکبار و #ترافل و #مغز_آجیل و #پاستیل و #مارشمالو و #میوه_خشک و حتی #میوه_های_رنگی و ....استفاده کنید . اینطوری برای #بچه ها هم جذاب تره و حتی می تونید با سلفون و کیسه های شفاف بسته بندی کنید و از هنر دست خودتون به عزیزانتون هدیه بدید🎁 .
.
یک پاکت شیر یا آبمیوه رو از وسط از طول به عرض به دو قسمت نصف کنید و خوب بشورید و خشک کنید و #شکلات_تخته ای رو #بن_ماری و ذوب کنید و کف پاکت بریزید و بلافاصله مغزیجاتی رو که تهیه کردید روی شکلات مذاب بریزید و بزارید یخچال تا سفت بشه.
نیاز به چرب کردن کف پاکتها نیست بعد از سرد شدن شکلاتها براحتی از #قالب_دستساز در میاد . .
#شکلات_سفید رو، روی شکلات تخته ای دورنگ، با چند رنگ خوراکی رنگی رنگی شون کردم و ریختم رو مخلوط شکلات سفید و قهوه ای.
بنظرم میشه با کمترین هزینه دل خود و اطرافیانمون را شاد کنیم بجای اینکه غصه بخوریم چرا برخی افراد میتونن با پول زیاد بهترینها رو داشته باشن و من چرا... میتونیم با یکم خلاقیت بهترینها رو داشته باشیم💪😊.
🍲 @bebinobepaz
ترایفل کلاسیک
1_کيک اسفنجي سه تخم مرغي يک عدد
2 -مارمالاد به ميزان لازم و یا خامه فرم گرفته
3 - پودر ژله دو بسته
4 - خامه ي فرم گرفته 300 گرم
5 - کمپوت هلو يک بسته( یا میوه تازه و دلخواه)
6 - پودر کاستارد 60 گرم
7 - شکر 120 گرم
8 - شير 500 ميلي ليتر
9 - کره 50گرم
طرز تهیه
کیک اسفنجي را از ارتفاع دو قسمت کرده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنید(من خامه زدم) و لایه دومرا روی ان قرار دهید .
کف ظرف مورد نظر به صورت يک تکه يا تکه تکه شده بچینید
ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در يخچال بگذاريد تا کمی سفت بشه (من اینبار از ژله انار استفاده کردم)
سپس روي کيک ها بریزید ،و در يخچال بگذارید تا خودش رو بگیره
در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زير آماده کنید
شکر و پودرکاستارد را در قابلمه ريخته،شير را هم اضافه کنید و روي حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غليظ شود.از روي حرارت برداريد کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شود
حال کرم خنک شده را روي ژله ي بسته شده ریخته و در يخچال قرار دهید تا خنک شود
در نهایت با خامه ،کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید (انار و برگ تازه پونه)
این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواه میتوانید تهیه کنیدو یا به جای کاستارد از پودینگ استفاده کنید.
نکته :
1_میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژله ای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنیداما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر می پسندم البته بازمتکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکه های کیک بریزید.
2_اندازه لایه ها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید
🍲 @bebinobepaz
🔰تارت سبزیجات
برای نون تارت 👇
آرد سفید ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰گرم
آب ۱۰۰ میل لیتر
زرده تخم مرغ متوسط ۱ عدد
نمک و آویشن به قدر نیاز
برای رویه تارت 👇
هویج /بادمجان/لبو نیم پز/ کدو سبز بسته به اندازه قالب داره من از هر کدوم ۱ عدد استفاده کردم .
پنیر پیتزا ۱ پیمانه / سیر رنده شده ۱ حبه
.
طرز تهیه:
در کاسه ای آرد ، نمک ، آویشن ، زرده تخم مرغ و روغن را به ترتیب مخلوط کنید سپس کم کم آب اضافه کنید ورز دهید تا خمیر یکدست و صاف شود ، خمیر حاصله را نیم ساعت در پلاستیک فریزر و در محیط آشپزخونه استراحت بدید . سپس قالب چرب کنید خمیر کمی بزرگتر از قالب پهن کنید و در قالب جای دهید .
سطح خمیر چنگال بزنید پنیر پیتزا بریزید و ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بزارید تا کمی پنیر شل بشه و به نگه داشتن رول های سبزیجاتتون کمک کنه .
سیر رنده شده را روی پنیر بپاشید سپس بادمجان لبو کدو و هویج با پوست کن ورق کنید کمی نمک رویش بپاشید و رول کنید به طور تا منظم روی تارت بچینید کمی فلفل سیاه بپاشید و با روغن مایع روی مواد برس کنید .
در فر گرم با درجه ۱۹۰ بمدت ۵۰ دقیقه بپزید ۲۵ دقیقه اول بدون فویل ۲۰ دقیقه آخر فویل بکشید تا رول هاتون تغییر رنگ زیادی نداشته باشند ۵ دقیقه آخر مجدد فویل بردارید .
و با یه سس عالی نوش جان کنید.
در پناه خدا 🙏🌺.
🍲 @bebinobepaz
امروز #كوكوى_بلغور_گندم درست كردم واقعا خوشمزه و كريسپي و ترده و اصلا روغن به خودش نمى كشه.
بلغور گندم ريز يك ليوان
سيب زمينى متوسط دو عدد
پياز متوسط رنده شده و آب گرفته شده يك عدد
آرد ٤ قاشق غذاخورى
رب گوجه نصف قاشق غذاخورى
سس فلفل نصف قاشق غذاخورى
نعنا خشك يك قاشق غذاخورى سر پر
تخم مرغ يك عدد
سير رنده شده سه حبه
نمك و فلفل
سيب زمينى رو آبپز و رنده كنيد، بلغور را داخل ظرفى ريخته آب جوش اضافه كنيد تا روى بلغورها رو بگيره، درش و بذاريد وقتى بلغور آب رو داخل خودش كشيد و نرم شد سيب زمينى ها و پياز و سير و اضافه كنيد مايه حتما خنك باشه، تخم مرغ و رب ها رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد، آخر هم نمك و فلفل و نعنا و چهار قاشق آرد ، دستتون رو خيس كنيد و كوكو هارو شكل بدين و داخل روغن سرخ كنيد ، من روى نصف كوكوها تخمه پاشيدم كه سليقه ايه و قابل حذف.
بلغور گندم زرد رنگ و بلغور جو سفيد رنگه، ما تو اين غذا از بلغور گندم استفاده كرديم،
🍲 @bebinobepaz
دسر فرنی بستنی یاقوتی
مواد لازم:
بستنی وانیلی ۱ لیوان (به اندازه یک لیوان)
شیر ۳ لیوان
شکر یک پیمانه
نشاسته ۶ قاشق غذاخوری پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
ژله قرمز یک بسته
ژله آلوورا یک بسته
دانه انار و خلال پسته به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول یک بسته ژله انار را در یک و نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و بعد از اینکه ذراتش حل شد مقداری از ژله قرمزو تو یه ظرف یکبار مصرف که چرب شده میریزیم (برای انار روی دسر) و میذاریم تو یخچال خوب ببنده ،
بعد فرنی بستنی رو درست کردم.
برای فرنی بستنی، شیر ،شکر و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته در شیر حل شود و روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم کمی خنک شود،روی پودر ژلاتین نصف استکان آب سرد میریزیم تا اسفنجی شود و روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا کاملا حل شود.بعد از اینکه مخلوط شیر و شکر و نشاسته کمی خنک شد، بستنی آب شده وخامه صبحانه و گلاب و وانیل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد پودر ژلاتین رو که کمی از دما افتاده به مخلوطمون اضافه میکنیم و خوب همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم و قالبو چرب میکنیم و نصفشو تو قالب میریزیم و اجازه میدیم تقریبا ببنده بعد بقیه ژله قرمز رو که خنک شده روی لایه اول فرنی بستنی میریزیم و اجازه میدیم اونم تقریبا ببنده بعد بقیه فرنی بستنی رو میریزیم و قالبو دو ساعتی میذاریم تو یخچال تا کامل ببنده،بعد یک بسته آلوورا را در یک و نیم لیوان آب جوش حل میکنیم روی سماور در حال جوش شفاف میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه،دسرو از قالب خارج میکنیم و توی قسمت خالی نیم سانت آلوورا میریزیم و اون ژله ی قرمزو که تو ظرف یکبار مصرف ریختیمو با کاتر انار قالب میزنیم و روی آلوورا میذاریم و مقداری دانه انار و خلال پسته هم اطرافش میذاریم و اجازه میدیم نیم بند بشه به همین ترتیب تو چند مرحله اینکارو میکنیم در آخر بقیه آلوورا را روش میریزیم و یکساعتی تو یخچال میذاریم تا ببنده. . . . .
🍲 @bebinobepaz
#دسر_انبه
پودر ژله طالبی یا انبه:یک عدد پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید و در قالب دلخواهتون بریزید تا نیم بند بشه.
مواد لازم برای دسر انبه:
پوره انبه:یک پیمانه
شکر:۵۰ گرم
پودر ژلاتین:یک ق س
آب:یک چهارم پیمانه
خامه قنادی:۱۰۰ گرم
خامه صبحانه:۲ ق س
وانیل:یک چهارم ق چ
پوره انبه و شکر رو با مخلوط کن زده تا ذرات شکر حل شود.
خامه قنادی و خامه صبحانه و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس پوره را اضافه کرده و هم بزنید و در آخر ژلاتین بن ماری شده را بریزید و بعد از مخلوط شدن داخل قالب مورد نظر ریخته و حدود سه ساعت زمان دهید تا این لایه کمی سفت شود.
ژلانین بن ماری شده:یک چهارم آب سرد را پودر ژلاتین مخلوط کنید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا حل شود. مواد لازم برای دسر طالبی:
پوره طالبی:یک پیمانه
شکر:۵۰ گرم
پودر ژلاتین:یک ق س
آب:یک چهارم پیمانه
خامه قنادی:۱۰۰ گرم
خامه صبحانه:۲ ق س
وانیل:یک چهارم ق چ
برای درست کردن دسر طالبی،همه ی مواردی رو که برای دسر انبه گفته شده انجام بدید با این تفاوت که به جای پوره انبه از پوره طالبی استفاده میشه.
حالا دسر طالبی را روی دسر انبه بریزید(در صورت تمایل بعد از چند ساعت انتهای قالب را با ژله پر کنید) و ۱۲ ساعت در یخچال گذاشته تا آماده شود.
🍲 @bebinobepaz