دسر هانیسکو
مواد لازم:
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شیرعسلی نصف قوطی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
خامه عسلی ۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور یک بسته ۱۰۰ گرمی
پودر ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری
دنت نوشیدنی شکلاتی ۱۰۰ گرم
شیر یک لیوان
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو با نصف فنجان آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا شفاف شود وقتی شفاف شد شکلات خرد شده را بهش اضافه کرده و همچنان اجازه میدیم روی حرارت غیر مستقیم باشه تا شکلات در ژلاتین کاملا حل شود.
در ظرف بزرگی دنت ،پنیر ماسکارپونه،شیرعسلی،خامه صبحانه و خامه عسلی رو ریخته و همه ی مواد رو با همزن میزنیم بعد یک لیوان شیر پاستوریزه اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم،خامه قنادی رو در ظرفی جداگانه با همزن میزنیم تا فرم بگیرد بعد به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم،مخلوط ژلاتین و شکلات رو هم به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم،بیسکویت پتی بور رو با خردکن خرد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و دسر رو داخلش میریزیم و ۵ ساعتی داخل یخچال میذاریم تا دسر خوب ببندد.بهتره از یه قالب ساده استفاده کنید چون این دسر بافت لطیفی داره و به سختی از قالب خارج میشه،اگه از قالب سلیکونی استفاده کردین باید نیم الی یکساعت آخر دسر رو با قالب داخل فریزر بذارید تا دسر تا حدودی یخ بزنه و خارج کردنش از قالب راحتتر باشه.
برای مخملی کردن پنج تا بیسکویت پتی بور رو توی غذاساز ریختم و بعد از اینکه پودر شد بهش یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو اضافه کردم و دوباره با غذاساز زدم تا خوب مخلوط بشه بعد با الک ریز پودر مخملی رو روی تمام قسمتهای دسر الک کردم و یک یا دوثانیه روی دسر سشوار گرفتم تا پودر اضافیش جدا بشه و ظرف دسرمو کمی تکون دادم تا پودر مخملیه اضافی توی ظرف خارج بشه و در آخر با دستمال کاغذی نمدار کناره های ظرف دسرمو پاک کردم.
دوستان برای مخملی کردن به این روش از رنگهای پودری مارک دکول به جای پودرکاکائو میتونید استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
کیک نارگیل
یه کیک خوش طعم و عطر و بی نظیر
میریم سراغ طرز تهیه
مواد لازم لایه اول:
تخم مرغ 3عدد
پودر قند 120 گرم
کره ذوب شده 80 گرم
خامه صبحانه 30میلی لیتر
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری مواد میانی:
مربای توت فرنگی 1/2 پیمانه
مواد رویه:
کره نرم 60 گرم
پودر قند 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر نارگیل 180 گرم
طرز تهیه:
قالب مربع 23 سانتی را چرب کنید و کاغذ بیندازید
تخم مرغها را کمی بزنید، پودر قند را افزوده و 2 دقیقه دیگر بزنید تا مواد کرمی و سبک شوند
کره ذوب شده خنک را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
خامه و وانیل را افزوده و در حد مخلوط شدن بزنید
آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک بزنید و داخل قالب اماده بریزید
در فر 175 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید
بعد از نیم ساعت کیک را خارج کرده با مربا بپوشانید و مواد رویه را روی ان به ارامی پخش کنیدو مجدد به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا روی ان طلایی شود.
پس از پخت از قالب خارج کنید و روی توری خنک کنید
طرز تهیه مواد رویه:
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود، تخم مرغها را اضافه کرده و خوب بزنید
در اخر پودر نارگیل را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
این کیک بسیار ساده و راحت تهیه میشه، حتما درست کنید و لذت ببرید
نکته:علت اینکه لایه رویی کیک من نازک شده اینه که مقدار نارگیل رو کم ریختم، حتمامقدار رو رعایت کنید تا کیک زیبای سه لایه داشته باشید
🍲 @bebinobepaz
#دَنِت_خونگی
مواد لازم
٤ قاشق غذاخوري شير خشك
١ قاشق عذاخوري پودر كاكائو
١ قاشق غذاخوري پودر كاسترد
١ عدد ( ٣٦ گرم) دريم ويپ( پودر خامه)
١ عدد پودر كارامل
١ قوطي خامه
١ قاشق غذاخوري نوتلا
١ ليوان و نصف آب
طرز تهیه
همه مواد بالا رو باهم مخلوط كنيد و با همزن دستي خوب هم بزنين، وقتي صاف و يكدست شد
روي حرارت بزارين و مدام هم بزنين كه گلوله گلوله نشه،
همين كه به جوش اومد تو قالب سيليكوني بريزين و ٣ ساعت بزارين يخچال
و بعد راحت از قالب جدا كنين و سرو كنين، به همين راحتي و به همين خوشمزگي.
( البته ناگفته نمونه من اين دسر رو با شير مايع بيشتر دوست دارم اما باز هم اگه شما شيرخشك رو بيشتر دوست دارين با اون امتحان كنين).
ميتونين بجاي شير خشك و آب از ١/٥ تا ٢ ليوان شير مايع استفاده كنين.
اگر مقدار آب و شيرخشك يا شير مايع كمتر باشه دسر سفت ميشه اما اگر بيشتر باشه دسر شُلتر ميشه و بايد تو كاسه بريزين( اين كاملاً سليقه اي هستش)
اگر طعم شكلاتي دَنِت رو دوست ندارين بجاي نوتلا و پودر شكلات از وانيل، زعفرون، موز، كوكيز، نسكافه و انواع پوره ميوه ها ميتونين استفاده كنين.❤.
🍲 @bebinobepaz
پتی گلکلم
تعداد: ۱۵ عدد ☚
مواد لازم:
گل کلم – یک عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز و قرمز – از هر کدام نصف
جعفری (خرد شده) – ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز (خرد شده) – ۲ قاشق غذاخوری
سیر (رنده شده) – ½ قاشق چایخوری
زنجبیل (رنده شده) – ½ قاشق چایخوری
زردچوبه – یک قاشق چایخوری
سس خردل – ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا – یک قاشق چایخوری
تخممرغ – ۲ عدد
آرد نخودچی – ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری – ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری پانکو (پرک شده) – به مقدار لازم
نمک – به مقدار لازم
فلفل سیاه – به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن ☚ طرز تهیه:
۱) گلکلم و فلفل دلمهای را داخل غذاساز قرار داده و دکمه پالس را بزنید تا گلکلم به تکههای کوچک خرد شود.
۲) جعفری، گشنیز، زنجبیل و سیر را اضافه کرده و دوباره دکمه پالس را بزنید تا مواد کاملا خرد شوند.
۳) مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید. زردچوبه، سس خردل، پاپریکا، تخممرغ، آرد سوخاری، آرد نخودچی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده، هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
۴) مواد را به شکل دایره و صاف کنید.
۵) سپس در آرد سوخاری پانکو بغلتانید.
۶) کمی روغن در تابه گرم کرده و پتیها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.
نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
#ژله
❗️طرز تهیه👇👇👇
برای این ژله و بسته ب اندازه
ظرف به شکل زیر عمل کنید
یک و نیم بسته( معادل ۱۵۰ گرم) #ژله آلوورا رو با ۲ لیوان آب جوش حل کرده رو بخار کتری تا خوب حل شه، خنک ک شد بهش ۱۰۰ گرم یا دوتا بستنی وانیل ساده ک تو دمای محیط آب شده بهش اضافه و خوب مخلوط کنید تا ژله و بستنی حل شن(میتونید بجای بستنی از شیر یا خامه قنادی یا خامه صبحانه) هم استفاده کنید.
قالب رو کج بذارید این کار رو با استفاده از یک حوله یا پارچه در زیر قالب انجام بدید. و مقداری از ژله آلوورا و بستنی رو توی قالب کج شده ریخته و اجازه بدید نیم بند بشه.
فقط ژله ی لایه قبلی باید بسته شده باشد اما تا حدی که وقتی انگشت رویش بزنیم کمی حالت چسبندگی داشته باشه ک لایه بعدی بهش بچسبه این نکته خیلی مهمه، در غیر اینصورت در موقع سرو و پس از برش لایه ها از هم جدا میشن یا از قالب خوب در نمیاد.
حالا رنگ بنفش(ژله انگور) رو با یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد درست کنید. و وقتی ژله سفید نیم بند شد قالب رو به همون حالت کج بچرخانید و ژله بنفش رو بریزید. و بذارید یخ تا نیم بند بشه
تا پر شدن قالب این دو مرحله رو تکرار کنید. یک بار ژله سفید و یه بار رنگی.
نکته
_حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بريزيد
_ژله هايی را كه می خواهيد روی مراحل با بستن بريزيد را بگذاريد كم ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نريزيد ک باعث نشه رنگها با هم مخلوط شن .
نگذاريد خيلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لايه ها از هم جدا می شون .
_برای زود اماده شدن این ژله ميتونید ژله های هر مرحله را در فريز گذاشت ولی مراقب باشيد يخ نزنه.
نوش جان👌
🍲 @bebinobepaz
😍پیراشکی کرمدار
.
✔مواد لازم:آرد شیرینی پزی حدود سه و نیم تا پنج پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی(جذب رطوبت آردها متفاوته)
.
✔شکر نصف پیمانه
.
✔شیر ولرم یا آب ولرم یک پیمانه
.
✔کره پنجاه گرم
.
✔روغن مایع سه ق غ
.
✔پودر خمیر مایه فوری دو ق غ سر صاف
.
✔تخم مرغ متوسط دو عدد
.
🍩طرز تهیه:یک ق چ شکر رو در شیر یا آب ولرم(دمایی که گرمه ولی انگشت رو نمیسوزونه،حدود ۴۰ درجه) حل کنید و پودر خمیر مایه رو روش بپاشید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه و حجیم بشه(عمل بیاد).حالا در یک کاسه بزرگ، شکر+روغن مایع+کره ذوب شده که خیلی داغ نباشه+تخم مرغ
خمیر مایع عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنید.تا جایی که به دست نچسبه ولی لطیف باشه.آرد اضافه به خورد خمیر ندید چون بافت پیراشکی سفت میشه.حالا خمیرو حدود پنج تا ده دقیقه ورز بدید.روی کاسه ی خمیر یک پارچه تمیز بندازید و اجازه بدید خمیر یک ساعت و نیم تا دو ساعت در دمای آشپزخونه(خیلی سرد نباشه) استراحت کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.بعد روی صفحه کار یه کوچولو آرد بپاشید، خمیر رو به ضخامت یک تا یک و نیم سانت با وردنه باز کنید، و با کاتر یا دهانه لیوان قالب بزنید.اضافات خمیرو جمع کنید،دوباره باز کنید و قالب بزنید.حالا زمان استراحت دومه که خیلی مهمه و خیلیها بهش توجه نمیکنن.در این مرحله باید ۲۰ دقیقه استراحت بدید.بعد هم روغن رو داغ کنید و بصورت شناور پیراشکیها رو سرخ کنید.از قابلمه کوچیک استفاده کنید که حجم روغن بالا بیاد و هربار یدونه رو سرخ کنید بهتره.حدودا ۱۵ تا ۲۰ عدد میشه(این عدد نقریبیه).بذارید پیراشکیها روی دستمال یا داخل صافی خنک بشن و بعد کنارشو یه کوچولو شکاف بدید و با کِرِم پر کنید.
✔طرز تهیه کرم پیراشکی:یک پیمانه سر خالی شکر رو با یکچهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط کنید،بعد یک و نیم پیمانه شیر «سرد» اضافه کنید(گرم باشه نشاسته گوله میشه) و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه.خیلی سفت نشه چون بعد از خنک شدن سفتتر میشه.در آخر نصف ق چ وانیل پودری و یک تا دو ق غ کره بهش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.وقتی خنک شد داخل پیراشکیها بذارید.نوش جان💋
نکته:خمیر مایه فوری رو از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید و حتما تاریخ انقضاشو چک کنید.میشه خمیر مایه فوری رو عمل آوری نکرد و مستقیم به آرد اضافه کرد ولی ما عمل میاریم تا مطمئن بشیم سالمه چون اگر خمیر مایه تاریخ انقضاش گذشته باشه و موقع عمل آوری پف نکنه،فاسده و بدرد نمیخوره
🍲 @bebinobepaz
#تاکو_مکزیکی ویا #تاکو_مرغ
سینه حدود ۵۰۰گرم
فلفل دلمه ایی رنگی قرمز وزرد از هر کدوم نصف
سرکه ۲ ق غ
نمک وفلفل وپاپریکا و پودر زیره وپودر سیر وپودر زنجبیل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نان ترتیلا ویا پیتا ۲۰عدد
.
برای سس آکاوادو 👇
آوواکادو ۱ عدد
آبلیمو ۱ ق غ
خامه ۱ ق غ
نمک وفلفل
.
.طرر تهیه 👇
.
سینه مرغ رو به مکعبی ریز برش میزنیم وبا نمک وفلفل وسرکه وروغن زیتون وپاپریکا وپودر سیر وپودر زنجبیل وزیره مرینت میکنیم وچند ساعت در یخچال استراحت میدیم .
.
بعد استراحت تیکه های مرغ رو در تابه ایی تفت میدیم وبعد فلفل دلمه ایی قرمز وزرد از هر کردوم نصف یک عدد رو ریز خورد کرده وبه همراه پیاز ریز خورد شده تفت میدیم .
.
قالب کام کیک رو برعکسی میکنیم ونان ترتیلا رو به روش گرد کوچک برش می زنیم ومابین قالب کاپ کیک ها قرار میدیم تا به صورت انحنا دربیاد ودر فر تا زمانی که نان اون حالت انحنا رو بگیر درمیاریم .
.
از مواد مرغ در داخل این نانها قرار میدیم و روش پنیر پیتزا می ریزیم و دوباره داخل فر میزاریم تا وقتی پنیر آب وطلایی بشه در این مرحله باید گریل رو روشن کنیم .
سس هم که دلبخواهی هست وبه این صورت درست میشه که آواکادو رو از پوست جدا کرده وله میکنیم وبا آبلیمو ونمک خامه خوب مخلوط وروی هر تاکو مقداری از این سس می ریزیم .
ونوش جان
🍲 @bebinobepaz
#شیر_طالبی مخصوص
مواد لازم:
طالبی :•: یک عدد متوسط
شیر :•: 2 پیمانه
شکر :•: به میزان لازم
یخ خرد شده :•: به مقدار لازم
بستنی :•: به دلخواه
آموزش دستور تهیه و مواد لازم شیر طالبی مجلسی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه شیر طالبی
برای تهیه شیر طالبی ابتدا طالبی را بشورید و پوست آن را بگیرید و در ابعاد نسبتا کوچک خرد کنید و در ظرفی تخت مثل سینی که لبه داشته باشد بریزید که روی هم کوه نشوند
بعد سینی را در فریزر قرار دهید به مدت 30 دقیقه بعد طالبی یخ در بهشتی شده را در مخلوط کن بریزید و شیر ، شکر و یخ را نیز به آن اضافه کنید در مخلوط کن را ببندید و بگذارید خوب مواد میکس شوند.
اگر کالری شیرطالبی برایتان مهم نیست و دوست دارید طعم عالی تری را تجربه کنید از بستنی سنتی یا بستنی طالبی و خامه نیز استفاده کنید و نوش_جان کنید.
این نوشیدنی خوشمزه و گوارا را می توانید در تابستان ها به جای چای و نوشیدنی های گرم استفاده نمایید و از ان در کنار خانواده لذت ببرید.
🍲 @bebinobepaz
#مرغ_شکم_پر با پنیر و اسفناج 🍗😍
مواد لازم :
سینه مرغ 4 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
پودر سیر و پیاز به میزان دلخواه
پنیر خامه ای نرم شده 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 پیمانه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
اسفناج خرد شده 1 ونیم پیمانه
سیر ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری
.
.
دستور تهیه :
.
● ابتدا فر رو روشن کرده و روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه. مرغ ها رو به روغن زیتون آغشته میکنیم. تو یه ظرف دیگه نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو توی ادویه ها میغلطونیم.
.
● در ظرفی پنیر خامه ای، پارمزان، سس مایونز، اسفناج، سیر و کمی نمک رو خوب مخلوط ميكنيم. حالا کنار سینه ها رو برش میزنیم و داخل سینه ها رو با مواد پنیری اسفناجی پر میکنیم. سینه ها رو توی ظرف مناسب چیده و حدود نیم ساعت توی فر گرم شده میپزیم. نوش جانتون 😉
🍲 @bebinobepaz