املت قارچ 🍳🍅🍄
.
.
✅ مواد لازم برای این بشقاب
- دو عدد تخم مرغ
- قارچ با سرکه بالزامیک
.
1️⃣ قارچ رو بریزید تو ماهی تابه داغه داغه داغ، دو قاشق بالزامیک ، ۵ دقیقه ایی آمادس
.
2️⃣ دوتا بشکونید وسطش
✅ مقدار کالری این بشقاب:
- دو عدد تخم مرغ = ۱۴۰ کالری
- ۱۰۰ گرم قارچ = ۲۲ کاری
- یک ق روغن زیتون = ۱۲۰ کالری
- یک ق بالزامیک = ۱۵ کالری
🍲 @bebinobepaz
#کیک_گلابی_درسته
مواد لازم:
🍐آرد: 1و 1/4 پیمانه
🍐نشاسته ذرت :1/4 پیمانه
پودر کاکائو :1قاشق غذاخوری
🍐پودر زنجبیل:1/4 قاشق چای خوری
🍐رنده جوزهندی:1/4قاشق چای خوری
🍐پودر دارچین:1/4 قاشق چای خوری
🍐نمک: نوک کارد🤏
🍐بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
🍐تخم مرغ :3 عدد
🍐شکر: 3/4 پیمانه
🍐کره: 6 قاشق غذا خوری اب شده
🍐3تا 4عدد گلابی برای قالب لوف یا مستطیلی 🍐🍐هرچی قالبتون بزرگتر باشه ویا گرد باشه تعداد گلابیها بیشتر میشه
طرزتهیه
فر رو روی 180 درجه روشن کنید.
گلابیهاروبه مدت 15دقیقه با5تا قاشق شکر،کمی زنجبیل ورنده پوست لیمو یک تکه چوب دارچین وآب تا جایی که روی گلابیها روبگیره بپزید وبعدبزارید روی دستمال آشپزخانه تا شهد اضافیش بره اگر گلابیها نمیایستادندکفشون رو برش بزنید تا راحت بایستند.
آرد رو با نشاسته ذرت، پودرکاکائو، زنجبیل، دارچین و نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید و دوبار الک کنید بزارید کنار
تخم مرغ ها رو با شکر اونقدر هم بزنید تا پف کنه و سفید بشه
حالا آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
کره اب شده رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب کره با مایه کیک مخلوط بشه.
قالب رو با کره جامد یا روغن جدا کننده که دستورش رو قبلا براتون گذاشتم چرب کنید. مایه کیک رو بریزید توش و گلابی ها رو با فاصله های یکسان بزارید داخل قالب و داخل مایه کیک.
ظرف کیک رو بزارید داخل فر به مدت40_50 دقیقه تا کیک خوب بپزه، بعداز چک کردن کیک با خلال دندان ومطمئن شدن از پخت کیک اونو از فر خارج کنید وروی گلابیها رو با عسل ویا همون شربتی که گلابیها رو داخلش پختید برس کنید وبعداز سرد شدن کیک اونو با چند پر نعنا تزئین کنید وسپس نوش جان کنید 😋😋
🍲 @bebinobepaz
نان طرح گل
مواد لازم
برای خمیر:
1 قاشق غذاخوری شکر
10 گرم خمیر مایه
یک قاشق چایخوری نمک
200 میلی لیتر شیر گرم(۳/۴ لیوان فرانسوی دسته دار)
200 میلی لیتر آب گرم۳/۴ لیوان فرانسوی دسته دار)
3 قاشق غذاخوری روغن
600 گرم یا پنج لیوان ارد
روغن برای سرخ کردن
مربا برای تزیین مقداری
طرز تهیه:
شکر ، خمیر مایه ، شیر گرم و آب گرم را مخلوط کنید بزارید ده دقیقه خمیر مایه عمل کند . آرد و نمک را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید.
روغن را روی خمیر بریزید و ورز دهید و اجازه دهید خمیر 2 ساعت استراحت کند روی خمیر را بپوشانید.
خمیر را به قسمت های مختلف تقسیم کرده و به صورت گلوله در آورید. از خمیر مانند فیلم گل درست کنید روی کاغذ روغنی بزارید.روی نانها را با یک پارچه یا پلاستیک بپوشانید و
بگذارید 30 دقیقه نانها استراحت کنند و بعد داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید من وسط هر کدام کمی مربا ریختم شما میتونید نمک را کم کنید و روی نانها پودر قند بپاشید و میل کنید نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
#براونی_رژیمی
مواد لازم
۱ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری (۱۱۰ گرم) آرد بادام خیلی ریز (با قاشق بردارید و پیمانه را سر صاف کنید)
۱/۲ پیمانه (۴۳ گرم) پودر کاکائو شیرین نشده
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ پیمانه (۱۷۰ گرم) خرمای مجول، حدودا ۱۱ عدد (یا هر خرمای با کیفیت و با پوست نازک که در اختیار دارید)
۱/۴ پیمانه (۸۰ گرم) عسل
۱/۴ پیمانه روغن نارگیل، ذوب شده
۲ قاشق اسانس وانیل
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۴ پیمانه (۴۲ گرم) شکلات چیپسی نیمه شیرین (اختیاری)
طرز تهیه براونی رژیمی
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک ظرف فر ۸ در ۸ اینچ را با روغن نارگیل چرب کنید (البته اگر میخواهید به راحتی براونیها را از توی ظرف بردارید، میتوانید به جای روغن از کاغذ مخصوص فر در ظرفتان استفاده کنید).
آرد بادام، پودر کاکائو، نمک، بیکینگ پودر، خرما، عسل، روغن نارگیل و اسانس وانیل را در غذاساز بریزید.آنها را بهم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شوند و خرماها کاملا درون آنها خرد و یکدست شوند، حدود ۱ دقیقه.
یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و حدود ۱۵ بار (یا هر چقدر لازم است) پالس را بزنید تا با مواد مخلوط شود سپس تخم مرغ دوم را هم اضافه کنید و همین کار را تکرار کنید.
مخلوط را به صورت یکسان در ظرف فر، پهن کنید. آن را در فر بپزید تا زمانی که براونی به شکل خودش در بیاد، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه (یک خلال دندان را در آن فرو کنید، پس از بیرون آوردن باید یک تکه براونی همراه آن باشد نه قطعات ریز).پس از خارج کردن از فر، حدود ۵ دقیقه بگذارید، سپس آنها را به قطعات دلخواه برش بزنید. وقتی خنک شدند آنها را در یک ظرف در دار بگذارید.اگر میخواهید یک شربت شکلاتی داشته باشید، در مایکروفر یک کاسه مناسب مایکروفر را گذاشته و ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل و ۱ قاشق غذاخوری عسل را در مایکروفر گرم کنید تا زمانی که روغن نارگیل ذوب شود. کاکائو را به آن اضافه کرده و بهم بزنید. وقتی سرد شود، غلیظ میشود
براونی رژیمی دارای نسخههای سالم دیگری نیز هست که اگر بتوانم در روزهای آینده برای شما خواهم گذاشت. مثلا انواع نسخههای وگان و بدون تخم مرغ برای کسانی که یک رژیم گیاهخواری مطلق را دنبال میکنند.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_اسفنجی
.
فقط دقت کنید کیکهای اسفنجی جزو دسته فوم کیکها هستند که داخلشون هیچ گونه چربی ای ندارند برای همین با انواع کرمها، خامه،و گاناش... کاملا مچ میشن وبرای همین پرطرفدار هستند.
.
دقت کنید بازم میگم علت محبوبیتشون خوشمزگی و خاص بودنشون نیست صرفا قرار گیری راحتشون در کنار انواع فیلینگهاست.
.
بطور استاندارد هر 1تخم مرغ در دستور کیک برای 2نفر در نظر گرفته میشه یعنی اگر کیک 4تخم مرغی درست کنید برای 8نفر کافیه.
ولی از اونجاییکه در مراسمهای تولد و نامزدی انواع دسرو غذا هم سرو میشه شما میتونید هر 2تخم مرغ رو برای 5نفر حساب کنید چون اون حجم کیک معمولا کنار غذا و دسر خورده نمیشه.
از طرفی اگر قراره وزنی حساب کنید هر 100گ کیک برای 1نفر در نظر بگیریدو که البته در بعضی منابع حتی 150گ برای هر فرد هم ذکر شده.
.
واما دستور خیلی ساده است .
به ازا هر 1تخم مرغ 30گ اردو 25گ شکر نیاز دارید .وبرای هر دوتخم مرغ 1ق غ اب جوش ،هر 4تخم مرغ 1ق چ بکینگ پودر و1/8ق چ وانیل .
یعنی دستور این میشه:
تخم مرغ 4عدد
شکر 100گ
ارد 120گ
اب جوش 2ق غ
وانیل 1/8چ
بکینگ پودر 1ق چ
سایز قالب 20.
حتما زرده و سفیده جدا باشه سفیده جدا هم زده بشه وزرده با شکر و وانیل تا حد کرم رنگ و سبک شده هم زده بشه حالا ابجوش اضافه کنید و 1دقیقه هم بزنید.بعد ارد و بکینگ 3بار الک شده رو کنار بزارید به مواد زرده 1/3سفیده و 1/3اردو اضافه کنید فولد کنید و دوباره تا انتها.دمای 180 زمان بین 40تا 45 بسته به فر رویه کیک باید طلایی بشه
.
اگر قراره کیک شکلاتی بشه به ازا هر 4تخم مرغ 1ق غ از ارد جدا کنید بجاش 1ق غ پودر کاکائو بریزید.
حتما حتما زرده با وانیل زده بشه و دقت کنید وانیل عطر کافی رو داشته باشه تابتونه بوی تخم مرغو بگیره وگرنه همزن زیاد و یا زیاد ریختن وانیل چاره کار نیست.
.
در بعصی دستورها میزان اردو نصف میکنن و بجاش نشاسته ذرت میریزین یعنی 15گ اردو 15 گرم نشاسته ذرت (سفید رنگه با ارد ذرت که زرد رنگه اشتباه نشه)به ازا هر 1تخم مرغ.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #۵۰تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
تپلا عجله کنید😁
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰توم
لباسایی که جاریت میخره 80 تومن میگه 800 تومن،
از این کانال خریده ,باورت میشه ؟؟😏
👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿
#چیز_کیک_دورنگ
کیک ساده
ژله بلوبری......۱بسته
ژله الورا......۱بسته
پنیر ماسکارپونه.......۱بسته
پودر قند......۳قاشق
خامه صبحونه.......۲۰۰گرم
طرز تهیه:
من یه کیک ساده دو تخم مرغی درست کردم.دستورش قبل براتون گذاشتم.بهتره تو قالب کمر بندی باشه.زیرش حتما کاغذ روغنی بندازید.که راحت از کف قالب جدا بشه.بزارید کیک خنک بشه.دور کیک یه رینگ ببندید.پنیر و خامه و ودر قند با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه.یک بسته ژله بلوبری را با یک لیوان اب جوش حل کنید بزارید خنک بشه.ژله الورا را هم با لیوان اب جوش مخلوط کنید.اونم خنک بشه.بعد مخلوط پنیر و خامه را نصف کرده.به یک ظرف ژله الورا و یه ظرف ژله بلوبری را اضفه کنید.از مواد بلوبری یک ملاقه وسط کیک بریزد ،وسط بلوبری از مواد سفید بریزد.مجدد بلوبری بعد سفید.این کار راتا انتها انجام بدید.تا مواد تموم بشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد از سفت شدن با چاقو آروم دور قالب خالی کنید.رینگ آروم باز کنید.
🍲 @bebinobepaz