eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ، . ١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه . فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه . فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد . 🍲 @bebinobepaz
كيك شكلاتى خفن😉 کره آب شده ١/٢لیوان روغن مایع ١/٢لیوان شکر ١.٥لیوان آرد ٢.٥لیوان پودر کاکائو ٦قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ١.٥قاشق غذا خوری تخم مرغ ٥عدد شیر ١لیوان وانیل١/٢قاشق چای خوری . قالب این کیکتون بهتره با ارتفاع زیاد باشه چون این کیک خیلی پف میکنه. آرد و بکینگ پودر باهم دوبار الک میکنیم،شیر ولرم شده،کره هم بهتره ولرم باشه،تخم مرغ و شکر و وانیل بادور تند همزن پنج تا هفت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش چند برابر بشه. بعدشیر،کره، روغن،پودر کاکائو اضافه کرده و باهمزن دو دقیقه میزنیم، بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه میکنیم البته یه قاشق یه قاشق و با الک کردن،بعد با لیسک آروم و دورانی مخلوط میکنیم. قالب رو با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم،مواد رو تو قالب ریخته و تو فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت میذاریم،فر رو هم حتما چند دقیقه قبل گرم کنین. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان گرد خانگی 🍲 @bebinobepaz
نان گرد خانگی مواد لازم برای ۳ عدد نان: شیر ولرم ۲۰۰ میلی لیتر آب ولرم ۲۰۰ میلی لیتر آرد ۸۰۰ گرم مخمر ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق غ کره آب شده ۱۰۰ گرم طرز تهیه: آب و شیر را در ظرف بزرگ ریخته و نمک و شکر و مخمر و کره را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم. سپس خمیر را ۳ دقیقه ورز بدهید. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم استراحت بدهید. خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده و مانند ویدیو به نان ها فرم بدهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید. بعد روی نان ها زرده تخم مرغ مخلوط با آب بمالید و سپس کنجد بپاشید. دما فر ۱۹۰ سانتی گراد زمان پخت ۲۵-۳۰ دقیقه 🟪رولت شکلاتی سوئیسی ترجمه شده مواد لازم برای 10- 12 نفر: کیک اسفنجی 1/2 فنجان (63 گرم) آرد 1/4 فنجان (30 گرم) پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری (4 گرم) بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری (2 گرم) نمک 4 عدد تخم مرغ 2/3 فنجان (135 گرم) شکر 1/2 قاشق چایخوری (1 گرم) قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری (28 گرم) روغن مایع فیلینگ شکلات نیمه شیرین 5 اونس (150 گرم) 1/2 فنجان (120 گرم) خامه 1 فنجان (240 گرم) خامه زده شده (یخچالی و سرد) طرز تهیه: فر را تا دمای 180 درجه سانتیگرادگرم کنید. سینی فر 12X16 اینچی (30x40 سانتی متر) را کره زده و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید در یک کاسه آرد را با پودر کاکائو ، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. کنار بگذار در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر اضافه کنید. با همزن برقی بزنید تا لیموی زرد رنگ باشد و کف کند. روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود. قهوه فوری را اضافه کنید و سپس مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید. خمیر را در سینی فر آماده شده بریزید و با استفاده از پشت کفگیر به طور یکنواخت در گوشه ها پخش کنید. حدود 12 دقیقه آن را بپزید تا خلال دندان داخل آن تمیز خارج شود. روی حوله پودر کاکائو بپاشید و کیک را روی پودر برگردانید و سپس در حالتی که کیک هنوز گرم است کاغذ روغنی را جدا کنید و کیک را در حوله بپیچید. حتما باید در حالی که هنوز گرم است این کار را انجام دهید در غیر این صورت ترک می خورد. بگذارید کاملاً سرد شود. فیلینگ شکلات و خامه را در یک کاسه ضد حرارت قرار داده و روی ظرف را با آب در حال جوشیدن قرار دهید. روی حرارت کم ذوب شوید. در ظرف دیگری خامه را بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. شکلات ذوب شده را مخلوط کنید. کیک را باز کنید و مواد شکلات را به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید. کیک را رول کنید. قبل از سرو حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید. نوش جان! 🍲 @bebinobepaz
پیراشکی سیب زمینی 🍲 @bebinobepaz
پیراشکی سیب زمینی مواد لازم :👇 سیب زمینی پخته شده ۵۰۰ گرم کره ۱۵ گرم نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی آرد سفید ۱پیمانه (۱۵۰ گرم) 🛑 آرد را کم کم بزنید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر لطیفی شکل بگیره که چسبنده هم نباشه ممکنه کمتر نیاز بشه جعفری خرد شده ۵ ق غ . دستور تهیه :👇 سیب زمینی ها را ابپز کنید و خیلی خوب له کنید (سیب زمینی خوب پخته شده باشه و موقع له کردن هم داغ باشن) سپس کره ، نمک زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید جعفری را اضافه کنید و در نهایت آرد الک شده کم کم اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی شکل بگیره به خمیر حدود نیم ساعت در محیط استراحت دهید تا چسبندگیش کمتر بشه سپس بین دو نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید (بین دو نایلون هم خوب ارد بپاشید) قالب بزنید قالب را هربار در ارد بزنید که خمیر راحت کاتر بخوره و نچسبه بین آن از مواد میانی دلخواه بگذارید مثلا مواد گوشتی، مرغی، کالباس، پنیر پیتزا و ... با دست بپیچانید و درون روغن داغ با حرارت ملایم در حد طلایی شدن سرخ کنید 🛑 (روغن کمی شناورتر باشه بهتره چون قشنگ پف میکنن و پوک میشن و خوشرنگ تر، حرارت هم ملایم باشه کم نباشه که روغن بکشن خیلی زیادم نباشه که سریع بسوزن) روی دستمال بگذارید و سپس سرو کنید و اینکه ادویه جات هم به اندازه کافی بریزید که طعم خوبی داشته باشه 🍲 @bebinobepaz
یه غذای خوش خوراکه که اکثر ایرانی ها طرفدارش هستند. حالا که اینقدر طرفدار داره؛ بهتره به شکل سالمتری مصرف بشه. مثلا ... با حذف فرایند حمام روغن! یعنی اصلا سرخ نشه. به جاش توی فر بشه. این مرغه خیلی خوشمزه است به این دلیل که پوشیده شده از بیسکویت ترد نمکی! طعمش عالیه. کافیه امتحان کنید. خودتون تایید خواهید کرد. ساق پای مرغ 3 عدد بیسکویت ترد نمکی 1 بسته پودر سیر 1 ق چ ماست 2 ق غ تخم مرغ 1 عدد ( و یا فقط سفیده تخم مرغ) فلفل نصف ق چ (البته اگه مرغ رو اسپایسی دوست دارید) روغن زیتون 1 ق غ فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد 350 درجه فارنهایت قرار میدیم. توی سینی فر یه ورق کاغذ روغنی میندازیم و آماده کنار میذاریم. برای اینکه بیخودی ظرف کثیف دور خودمون جمع نکنیم؛ ماست و تخم مرغ رو توی یک زیپ لاک میریزیم و خوب تکونش میدیم تا مخلوط شن. بیسکویت ترد رو هم به همراه پودر سیر توی یه زیپ لاک میریزیم و خوب میکوبیم تا پودر شه. و یا اینکه برای شرت کات میتونیم توی غذاساز یا آسیاب بریزیم و پودرشون کنیم. البته نباید زیادی هم پودر بشن. چون اگر دانه های درشتی از بیسکویت داشته باشیم؛ نهایتا کاور مرغ کرانچی تر خواهد شد. لزومی نداره حتما از ساق پای مرغ استفاده کنیم. همه قسمتهای دیگه اش هم جواب میده. ولی ساقش سوخاریش خوشگلتره. پوست مرغ رو هم باید جدا کنید که غذای سالمتری داشته باشید. (من در اینجا رسپی رو سه برابر کردم شما هم باید مطابق با تعداد اعضای خانواده تون اندازه ها رو تنظیم کنید) دونه دونه قطعات مرغ رو اول توی مخلوط ماست و تخم مرغ میزنیم. و بعد توی پودر بیسکویت میغلتونیمش حالا همه رو توی سینی روی کاغذ روغنی میچینیم (البته میتونید همه قطعات مرغ رو توی مایه ماست و تخم مرغ درون زیپ لاک ریخته و برای چند ساعتی توی یخچال بذارید) اگر دستگاه اسپری روغن توی خونه دارید که خیلی عالیه. کافیه روشون روغن اسپری کنید. اگر هم ندارید که با برس چربشون کنید اگر هم اصلا اهل روغن نیستید که کلا روغن رو بیخیال شید. فقط کاورش تا این حد طلایی خوشرنگ نخواهد بود وگرنه بدون روغن هم طعمش باز عالی میشه. و کالریش هم کمتره. و اصلا کی به قیافه و رنگ اهمیت میده؟ حالا سینی رو به مدت 45 دقیقه و یا تا زمانی که بپزه توی فر قرار میدیم و به همین سادگی مرغ سوخاری خوشمزه رژیمی ما آماده است کاملا مغزپخت، با گوشتی آبدار و کاوری ترد و کرانچی و اساسپایسی به همراه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی و لیموی تازه و یه سس خوشمزه. چه شود؟! بازم تکرار میکنم که خیلی خیلی خوشمزه است 🍲 @bebinobepaz
_مرغ_تند_و_شیرین 🍲 @bebinobepaz
بال کبابی چه بصورت ایرانی یعنی ترکیب ، پیاز و زعفرون، چه بصورت مکزیکی همراه با انواع ادویه ها، چه بصورت امربکایی با سس BBQ و سس بوفالو وبقیه ی سس ها... چه بصورت چاینیز همراه با زنجبیل و سویا سس، غیره و غیره همه جورش خوشمزه ست❤️👍🏼. ولی یکی از معروفترین و باحالتربن مدل بال کبابی در دنیا، بال کبابی عربی یا همون ؛«أجنحة الدجاج الحارة و الحلوة (بال مرغ تند و شیرین 👍🏼) که در اکثر منوهای عربی پیدا میشه👍🏼 ترکیب بال های مزه دار شده، با انواع ادویه های تند و عسل و بالزامیک👍🏼 فکرش رو بکن ، ببین عجب ترکیب خفنی بشه👍🏼 با کلی سیب زمینی سرخ کرده ی پر ادویه و نون پیتای عربی و پیاز و سس سیر و سالاد کلم👍🏼 این پکیج خوشمزه رو شما می تونین به راحتی توی خونه در نهایت دقت و کیفیت و البته رعایت بهداشت و کاملا اقتصادی درست کنیبن و حالش رو ببرین👍🏼 _مرغ_تند_و_شیرین أجنحة الدجاج الحارة والحلواة ومواد لازم: بال مرغ :۱کیلو گرم پیاز:۱عدد ادویه:نمک ،فلفل سیاه،قرمز،پاپریکا سس فلفل تند،کمی پودر برگ رزماری ماست چکیده:نصف لیوان سس مایونز:۲ق غ سر پر عسل:۱ق چ سرکه بالزامیک:۲ق غ روغن زیتون کاملا بکر و با بو:۲ق غ طرز تهیه: بالها رو بشورین،خشک کنین. روی بالها خط بندازین. پیاز رو خلال کنین. حسابی با نمک ،فلفل سیاه و پیاز خلال شده بالها رو ماساژ بدین. به مدت ۲ساعت استراحت بدین. تو این فاصله ماست چکیده و سس مایونز رو هم بزنین ،روغن زیتون و ادویه ها و عسل و سرکه رو خوب با هم مخلوط کنین . این سس خفن رو به بالهای داخل بخچال اضافه کرده و هم بزنین و دوباره اجازه بدین داخل یخچال استراحت کنه👍🏼. بعد از دوساعت بالها رو به سیخ بکشین یا داخل سینی فر کباب کنین👍🏼. سیب زمینی سرخ کرده همراه با ادویه ی کاری رو کنار این خوراک از دست ندین👍🏼 اگه دوست داشتین کمی کنجد روی بالها بپاشین👍🏼 سس سیر سالاد کلم و یه نوشیدنی خنک فراموش نشه👍🏼👍🏼 🍲 @bebinobepaz
دونات 🍲 @bebinobepaz